eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🖊 بعد از غذا میوه نخورید ❌ اگر #میوه پس از غذا خورده شود، با غذا مخلوط شده و زمان توقف آن در معده طولانی می‌شود. در نتیجه میوه فاسد می‌شود و باعث فساد غذا نیز می‌شود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#رولت مرغ سينه مرغ ١عدد پنير گودا به مقدار لازم ژامبون گوشت ٦ ورق پياز ١عدد سير ١عدد فلفل دلمه رنگي به مقدار لازم نصف ليمو ترش ٣ق غ كره اب شده نمكو فلفل و زردچوبه به مقدار لازم بهتره ك يه سينه مرغ كامل باشه(اما واسه من تكه شده بود) از وسط برشش بديد تا نازوك بشه سسر خرد شده پياز خلال شده كره اي شده و نمك و فلفل و زردچوبه و ابليمو رو اضافه كنيدو خوب مخلوط كنيد و بزاريد يخچال تا مزه دار بشه، سينه مرغو لايه كيسه فريزر بزاريد با بيف كوب اروم ميكوبيم تاجايي كه بافت قشنگ نرم بشه ولي از هم متلاشي نشه يدونه نايلونو خوب باز ميكنيم مرغمو قشنگ روش پهن ميكنيم يك لايه ژامبون روي مرغ ميزاريم و روش پنير ميزاريم و هم چنين فلفل دلمه با كمك نايلون مرغو قشنگ رول ميكنيم و با كمك خلال دندون فيكس ميكنيم و توي پودر سوخاري ميغلتونيم و بعد تو روغن با حرارت كم سرخ ميكنيم و اجازه ميديم مرغم بپزه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سرخ کردن بادمجان برای غذاهایی مثل #قیمه_بادمجان ، #بادمجان_مسما ، #کشک_بادمجان و کنار مرغ و هر غذایی که دوست دارم بادمجان کنارش باشه، آماده مصرف باشه 😍😋 . . ◾روش اول من همیشه برای مقدار کم مثل ۱ یا ۲ کیلو بادمجان از سفیده تخم مرغ استفاده میکردم به این صورت که سفیده رو از زرده جدا میکنم و با چنگال میزنم تا کف کنه بعد با قلمو اون رو روی بادمجان میزنم و سرخ میکنم‌. به هیچ وجه روغن جذب نمیکنه و بادمجان بسیار پوک و عالی میشه 😋👌 . ◾ روش دوم برای بادمجان با مقدار زیاد بادمجان ها رو پوست بگیرید و حسابی نمک پاشی کنید و دو تا سه ساعت اجازه بدید که تلخی بادمجان گرفته شه و زردابه بادمجان خارج بشه .بعد از اینکه زردابه خارج شد بادمجان ها رو با اب سرد بشورید و اجازه بدین که خشک بشه و داخل روغن سرخشون کنید. . ◽من برای این مقداری که توی تصویر میبینید یک لیتر روغن سرخکردنی داخل تابه ریختم و بیشتر روغن بعد از تمام شدن کار و سرخ کردن تمام بادمجان ها ته تابه باقی موند. به همین راحتی😊😄 . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠 در آداب اسلامی وجود عنکبوت در خانه مذموم شمرده شده 🕸 در آداب اسلامی وجود عنکبوت در خانه مذموم شمرده شده و به برطرف کردن تارهای عنکبوت سفارش شده است. ◀️ امام على علیه ‏السلام: «نَظِّفوا بُیوتَکُم مِن حَوکِ العَنکَبوتِ، فَاِنَّ تَرکَهُ فِى البَیتِ یورِثُ الفَقرَ»؛ خانه‏ هاى خود را از تار عنکبوت پاک کنید، زیرا باقى گذاشتن آن در خانه، فقر می‌آورد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
4_5985383724110315527.aac
3.32M
سال هاست که حکیم دکتر روازاده بر مضرّات تغییر ساعت تاکید دارند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تا اطلاع ثانوی هیچی نخورید دوستان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‌ #کلم_پلو البته نه ازنوع شیرازیش برای این غذاهشتصدگرم‌ کلم روبعداز شستن خردکردم وهمونطورکه خیس بود درظرفی ریختم‌ ودرب ظرف روگذاشتم‌ تاروی شعله یه مقدارنرم بشه. پیازرو نگینی کردم‌ ودرروغن سرخ کردم وبهش چهارصدگرم‌گوشت تکه ای خورشی اضافه کردم وتفت دادم.وقتی رنگ‌ گوشتهابرگشت وآبش کشیده شدبهش ادویه،کمی رب گوجه که البته بایدخیلی کم باشه وزردچوبه اضافه کردم وبامقداری اب گذاشتم‌ تابپزه.حالا درظرف کلم هاروبرداریدوقتی یه مقدار نرم‌شدبهش کمی روغن اضافه کنیدودر روغت کمی تفت بدیدوبعدبهش زعفران اضافه کنید مقدارزعفران هم‌بستگی به خودتون داره.هرچی دست ودلبازتر باشیدغذای خوشرنگتری خواهید داشت.درآخروقتی گوشت خوب پخت و آبش کم‌شدکلم هاروبریزیدتوش وبزاریدتایه کم‌ باهم‌بپزه وطعمهاش تو خوردهم برن.من برای این‌مقدارموادچهار پیمانه برنج روآبکش کردم حالاتوی قابلمه برنج‌روبریزیدوروش هم از موادتون روی موادکلم‌وگوشت مجدداکمی زعفران دم کرده به اضافه ادویه کاری پلویی وگردلیموپاشیدم و اینکارروتاآخر ادامه دادم‌ تابرنج ومواد تموم شه.دیگه فقط بایدبزاریدتااین غذای خوشمزه دم بکشه.درآخرهم روش کره آب شده بریزیدکه خوشمزگیش چندبرابرشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⚪️ چند مورد از ترفند های دشمنان در باب تغذیه و سلامتی ⇩ ❶ عسـل ✧ قرآن کریم می فرماید: "فیه شفا للناس" و در احادیث داریم: "در عسل درمان هر دردی است" ولی در اذهان مردم اینطور جا انداخته اند که همه عسل ها شکر است و عسل طبیعی پیدا نمی شود و این شد که عسل از سبد غذایی مردم حذف شد. ❷ نمـک طعـام ✧ حدیث: نمک شفای ۷۰ بیماری است. (نمک طبیعی دریا و سنگ نمک) اما می گویند نمک سم سفید است و کاملا مضر است. هیچکس نباید نمک بخورد و نمکدان ها باید از سفره ها جمع شود. اگر هم نمک می خورید نمک تصفیه شده ید دار بخورید. ❸ حجـامت ✧ حدیث: حجامت شِفای بسیاری از دردهاست ولی سال هاست می گویند حجامت همان خون دادن است و خرافه است و بهداشتی نیست و ... 🧐 چند لحظه فکر کنیم. تحت تاثیر تبلیغات منفی قرار نگیریم‌. روغن تراریخته تولید و به خورد مردم می دهند بعد می گویند روغن نخورید مضر است. هر روز به مراکز تولید نوشابه های گازدار و فست فود مجوز می دهند بعد می گویند نخورید ضرر دارد. ⭕️ نمک غیر طبیعی تولید می کنند بعد می گویند نخورید فشارخون را افزایش می دهد. ⭕️ از طرفی بر علیه روغن حیوانی و نمک طبیعی موج منفی به راه می اندازند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ #ایده_تزیین آموزش تزئین خیار 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
زیبایی صورت،درخشش چهره در طب از زبان ایت الله ضییایی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای گلم شبتون بخیر من اومدم با یه کلیپ جدید 🥰 رول نون پنیر سبزی یه فینگر فود راحت ه که با این بسته بندی هم من کردم راحت میتونین استفاده کنین 🔻اجازه بدین اب سبزی کاملا خشک بشه 🔻حتما سبزی مقداری خرد کنید با قیچی یا چاقو 🔻موقع خرید نون باگت دقت کنین حتما نونهایی رو انتخاب کنید که نرم هستن #رول_نون_پنیر بچه ها استثنائا این پست مواد دلبخواه هست چندتا رول بخواین چقد ماست و پنیر بزارین نون باگت و سبزی و پنیر و ماست خامه ای به مقدار دلخواه نونها رو با یه چاقوی تیز برش میدین بازش میکنین با وردنه روی نون میکشید ابتدا و انتهای نون برش میدین و دوباره با وردنه مقداری نون صاف میکنید خیلی نازک نکنید وقت رول کردن پاره میشه بدلخواه ماست پنیر بزارین روی نون ها و با پالت یا پشت قاشق بکشید روی نونها و بعد کلم نازک خرد شده و سبزی بزارید و نون از یه سمت رول کنید و با سلفون کامل فیکسش کنید یک ساعت داخل یخچال استراحت بدین بعد سلفون در بیارید و رول ها رو درحال که با دست مهار میکنید برش بدین اگه میخواین داخل دیس بزارین با خلال دندون و گوجه تزیینش کنید . #تزیین #نون_پنیر_سبزی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
(بلغم) – زمستانی: 💠 لبنیات: پنیر تازه، خامه، دوغ، ماست، سرشیر و شیر پاستوریزه صیفی جات: خیار، اقسام کدو، گوجه فرنگی، هندوانه و کدو حلوائی 👈 میوه ها: آناناس، توت فرنگی، آلو، آلوچه، انار شیرین، پرتقال، زردآلو، شفتالو، شلیل، کیوی، لیمو شیرین، نارنگی، هلو، آب فشرده انار 🔶 ریشه ها: سیب زمینی سبزی ها: اسفناج، بامیه، خرفه، قارچ خوراکی، کاسنی، کاهو و لوبیا سبز حبوبات: باقلا تازه و نخود سبز 🔻گوشت ها: انواع ماهی و مغز گوسفند مغزهای گیاهی: تخم کدو، تخم هندوانه، خشخاش و به دانه متفرقه: اسفرزه، گلاب و ماء الشعیر 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام #حضرت_رسول (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ و با ذکر مقدس 👈یا عفیف #ایده_تزیین_خرما 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی تزیین خیار مناسب تزئین و دورچین غذا و سبد میوه 🥒🥒🥒 #ایده 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰🔰🔰🎥از اضافه کردن نیترات غیرمجاز به سوسیس برای قرمزتر شدن تا ماجرای گوشت خر و گربه در سوسیس و کالباس ها روایت "بهادر حاجی محمدی" بازرس انجمن بهداشت و ایمنی مواد غذایی ایران، از اقدامات غیرمجاز و غیربهداشتی در ساخت و تولید فست فودها 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠 (صفرا) – تابستانی: ◀️ لبنیات : پنیر کهنه صیفی جات: بادمجان و فلفل سبز میوه ها: انبه، به، و نارگیل 🔻ریشه ها: چغندر، پیاز، سیر، کلم قمری و موسیر سبزی ها: برگ چغندر ، پونه، نعناع،  پیازچه، ترخون، مرزه، تره تیزک (شاهی)، رازیانه، شاهتره، شنبلیله، شوید، کرفس، گزنه، مارچوبه 🔸حبوبات:  لپه، نخود و برنج کته ای مغزهای گیاهی: بادام هندی، بادام درختی تلخ، بادام کوهی، پسته کوهی، پسته، چلغوز، فندق و گردو 🔹ادویه ها: آویشن، اسپند، خردل، دارچین، انیسون، زردچوبه، زعفران، زنجبیل، زنیان، زیره، سیاهدانه، فلفل، گلپر، وانیل، هل و نمک 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
4_5985383724110315527.aac
3.32M
سال هاست که حکیم دکتر روازاده بر مضرّات تغییر ساعت تاکید دارند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#میوه_آرایی تزئین زیبای سالاد #ایده 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آموزش امروزمون یک خورشت اصیل خوشمزه ی ایرانی🤗 🤩خوشت آلو اسفناج 😋 💕مواد لازم 💕 گوشت گوسفندی یا مرغ 400 گرم اسفناج 400 گرم پیاز 1 عدد آلو خورشتی به تعداد دلخواه رب آلوچه 1 ق غ نمک و فلفل و ادویه زرد چوبه به میزان لازم اول از همه توي قابلمه روغن ميريزيم و ي دونه پياز بزرگ و نگيني خرد ميكنيم و بهش زردچوبه ميزنيم و سرخش ميكنيم. تكه هاي مرغ رو بهش اضافه ميكنيم و تفتش ميديم.بهش نمك و فلفل اضافه ميكنيم. نيم كيلو اسفناج و خرد ميكنيم و تو تابه تفتش ميديم،ابش كه كشيده شد روغن ميريزيم و سرخش ميكنيم،اسفناج سرخ شده رو به پياز و مرغ تفت داده شده اضافه ميكنيم و يكم كه اين مواد باهم ميكس شد بهش آبجوش اضافه ميكنيم تا حدي كه روي مرغها رو بپوشونه. مرغها كه پخته شدند بهش يه قاشق غذاخوري رب آلوچه اضافه ميكنيم و بعد از اون هم آلوي از قبل خيس شده رو اضافه ميكنيم(من واسه ٣ نَفَر،تقريباً ١٢ تا دونه آلو ريختم) در قابلمه رو ميزاريم تا با شعله ي ملايم خورشتمون جا بيفته. و تو اين مدت هر چند وقت يكبار خورشتمون و هم ميزنيم. اين خورشت بسيار مفيدوداراي خواص زيادي هستش ودرعين حال بسيار خوشمزه😋 خيلي هم راحت و آسون و سريع تهيه میشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
(دم) – بهاری 🥛لبنیات : کره، ماست چکیده، شیر محلی تازه گاو و شیر گوسفند 🥒 صیفی جات: خربزه، خیار چنبر، طالبی و گرمک 🍎 میوه ها: انجیر تازه و خشک، انگور، خرما، سیب شیرین، قیسی، گیلاس، گلابی، موز، مویز، بالنگو، اقسام توت و کشمش ✅ ریشه ها: انوع ترب، زردک، سیب زمینی ترش، شلغم و هویج ایرانی 👈 سبزی ها: شبدر، تربچه و ترب ✍ حبوبات: گندم و اقسام لوبیا 🌿 گوشت ها: جگر سیاه و سفید، پاچه، گوشت گوسفند (بره)، بوقلمون، مرغ محلی، میگو، زبان و چشم ✏️ مغزهای گیاهی: بادام درختی شیرین، بادام زمینی، تخم طالبی، تخم خربزه و کنجد 📝 متفرقه: شیره انگور، روغن گاو، دنبه، سمنو و خاکشیر 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami