6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ #تزیین سالاد سزار
همه چیز واضحه توضیحی نداره
فیلم
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
برای خانه اسم بگذار مثلا بیت الحسین،صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم امام حسین ع است و من خدام حسینم(.تا انگیزه ت بره بالا)
(خانم پرتو اعلم )
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کلیپ قرار دادن چاپ غیر خوراکی روی سطح کیک😍😍
اطراف عکس رو برش بدید و با چوب جوجه و شکلات ...طرحتون رو فیکس و روی کیک قرار بدید😍
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
برای خانه اسم بگذار مثلا بیت الحسین،صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم امام حسین ع است و من خدام حسینم(.تا انگیزه ت بره بالا)
(خانم پرتو اعلم )
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
علت پف نکردن کیک
بیشترین مشکل کیک پز ها پف نکردن کیک هست. خیلی وقت ها کیک حالت شیرینی به خودش می گیره و موادش به هم میچسبن و اصلا حالت پف دار ندارن چون:
_ تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده ( حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه).
_ مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و ...دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.
_ میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن دورانی در هم زدن رعایت نشده.
_ دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم ( اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه )
_ فر از قبل گرم نشده ( اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه.
_مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختید. این موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره.
_ از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردید.
_ بیکینگ پودر یا جوش شیرین به نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده ( اگر آرد مرغوب ندارید میزان رو باید 2 تا 3 برابر دستور بریزید تا نتیجه خوب بشه).
_ روغن یا کره رو بیشتر از حد معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید.
_ اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده. یا اینکه میزان 1سوم توش رعایت نشده ( یعنی فقط 1سوم قالب باید پر از مایه کیک بشه )
_ مواد خیلی کند آماده شده و فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی خیلی زیاد بوده ( به نظر من حد اکثر زمان آماده سازی باید نیم ساعت تا 45دقیقه باشه علی الخصوص توی هوای سرد اصلا نباید بین تهیه و پخت فاصله بیفته چون رطوبت کیک کلا از بین میره و کیک پفدار نمیشه )
نکات مهم در مورد پخت کیک :
- برای تهیه کیک، قبل ازاینکه مواد کیک را آماده کنیم، فر را روشن می کنیم تا خوب گرم شود.
- برای اینکه کیک خوب پف کند، باید سفیده و زرده تخم مرغ را جدا کرده و هر کدام را در ظرف جداگانه خوب هم بزنیم.
- زمانیکه آرد را به مواد کیکمان اضافه میکنیم، نباید زیاد مواد را هم بزنیم، با قاشق به آرامی مواد را در یک جهت مخلوط می کنیم تا پف سفیده نخوابد.
- آرد کیک را قبل از استفاده 3 تا 4 مرتبه الک می کنیم تا هوا بگیرد و کیک خوب پف کند.
- بهتر است بیکینگ پودردر یخچال نگهداری شود تا خاصیت خود را از دست ندهد.
- بیکینگ پودر و آرد را با هم الک کرده، و بعد از اضافه کردن آن ها به مواد کیک، مخلوط را زیاد هم نمی زنیم.
- برای خوب پف کردن سفیده، مواد را از یک جهت هم بزنید.
- سفیده را باید تا حدی هم بزنید که به صورت خامه در بیاید و از ظرف نریزد و اگر آن را بیش از حد هم بزنید، کیک یا شیرینی خشک می شود.
- اگر کمی آرد یا چند قطره آبلیمو به سفیده اضافه کنید، هنگام هم زدن با هم زن دستی زودتر سفت می شود.
- اگر مقدار مایعاتی که برای تهیه کیک در نظر گرفته شده، به دقت اندازه گیری نشود و مقدار مایعات مورد استفاده، کم یا زیاد شود، کیک خوب پف نمی کند.
- اگر میزان مخلوط کردن مواد از حد معمول کمتر یا بیشتر شود، کیک خوب پف نمی کند.
- اگر دمای فر بسیار کم یا بسیار زیاد باشد، کیک خوب پف نمی کند.
- اگر هنگام مخلوط کردن مواد، ترتیب افزودن آنها رعایت نشده باشد، کیک خوب پف نمی کند.
- اگر کره یا تخم مرغ مورد استفاده خیلی خنک بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.
- اگر بیکینگ پودر مورد استفاده کم یا کهنه شده باشد، کیک خوب پف نمی کند.
- اگر میزان روغن مورد استفاده بسیار زیاد بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.
- اگر اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ بوده باشد، کیک خوب پف نمی کند.
- اگر فاصله زمانی مخلوط کیک آماده شده، و زمان قراردان آن در فر زیاد شود، کیک خوب پف نمی کند
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
برای خانه اسم بگذار مثلا بیت الحسین،صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم امام حسین ع است و من خدام حسینم(.تا انگیزه ت بره بالا)
(خانم پرتو اعلم )
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
8.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠ماجرایی که منجر به ایمان آوردن یک پزشک به عوالم بعد از مرگ شد
▪️این قسمت: جوانمرد
▫️تجربهگر : آقای عبدالحمید لرستانی
💢لینک فیلم کامل در تلوبیون:
https://www.telewebion.com/episode/2570296
#تجربه_مرگ_موقت
┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄
@khandehpak
#ترفندخانه_داری
#پنیر_لیقوان و کلا پنیرهای تبریز خیلی محبوب اند و خواهان دارند . اما ما بخاطر چرب بودن و نمک زیادش معمولا کمتر میخریم و اغلب مواقع طرفدار پنیر سفید فتا که تقریبا بی نمک و کم چربه هستیم .
اما پنیر طبیعت سرد داره و البته گفته میشه باید با گردو خورده بشه . من وقتی پنیر محلی میخرم هم بخاطر نگهداری و هم بخاطر اینکه شوری اونو کمتر کنم شراب یا شوراب خود پنیر رو دور میریزم و پنیر رو داخل دوغ غلیظ و بی نمک نگهداری میکنم و توی اون کمی هم زیره سیاه میریزم . زیره سیاه طبع گرم داره ، هم مزه خوبی بهش میده و هم طبعش رو موقع خوردن متعادل میکنه .
و چون کلسیم و املاح پنیر به مرور داخل دوغ اون میشه ، بعدا صافش میکنم تا زیره ها جدا بشه و داخل آش دوغ میریزم .که املاح پنیر رو بیرون نریخته باشم .
نکته : البته این کار برای چند روز جواب میده و بهتره به مقدار کم مثلا به اندازه خوراک و مصرف چند روز این کار رو انجام بدید وگرنه پنیر بدون نمک لیز و شل میشه . .
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند
انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند.
(خانم پرتو اعلم )
بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#دلمه_کلم
مواد لازم
مواد اصلی برای تهیه در فر و اجاق مشترک میباشد.
کلم برگ 1 عدد
سبزی دلمه 250 گرم
برنج 1 پیمانه
گوشت چرخ کرده 250 گرم
پیاز داغ 1/2 پیمانه
لپه 1/2 پیمانه
زرشک 4 قاشق غذا خوری
خلال پسته و بادام به مقدار لازم
آبلیمو 1/2 پیمانه
کره یا روغن 100 گرم
زعفران آب کرده 1/4 پیمانه
شکر 5 قاشق غذا خوری
نمک و فلفل و زرد چوبه و دارچین به مقدار لازم طرز تهیه در کلیپ به وسیله اجاق گاز می باشد.
طرز تهیه در فر را در زیر مطالعه بفرمایید.
1- كلم برگ را به همراه نمك و سركه حدود 10 دقيقه در آب بجوشانيد. برگها را از هم جدا كنيد.
2- كف قالب سيليكوني را چرب كرده و كاملا با كلم برگ بپوشانيد. طوري كه از لبه قالب بيرون بريزد.
3- براي تهيه مواد داخل دلمه، برنج را بپزيد. سبزي را خرد و با گوشت چرخكرده و پيازداغ تفت دهيد و ادويه را اضافه كنيد.
4- لپه را جداگانه پخته و سپس بشوييد و در صافي بريزيد تا آب اضافي آن گرفته شود.
5- زرشكها را تفت دهيد. سپس تمام مواد را با هم مخلوط، زعفران را اضافه كرده و در ظرف را بگذاريد تا پنج دقيقه با حرارت ملايم بپزد.
6- در نهايت شكر و آبليمو را افزوده و مخلوط آماده شده را داخل قالب بريزيد و درون آن را كاملا پر كنيد.
7- سپس برگهاي كلم را روي سطح قالب بپوشانيد و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه قرار دهيد.
8- میتونید زرشك را با خلال پسته و بادام تفت داده و با آن دلمه را تزئين و سپس سرو كنيد.
tarifsizlezzetler
597.3K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کاسه شکلاتی
فیلم
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند
انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند.
(خانم پرتو اعلم )
بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#تهچین_شوید_باقالی_پلوبامرغ
خب چون خیلی از شما درخواست تهچین باقالیپلو کرده بودید امروز این غذای فوقخوشمزه و پرطرفدار رو براتون آوردم
مواد لازم:
برنج پنج پیمانه
نصف سینه مرغ
باقالی دویست و پنجاه گرم
شوید تازه یا خشک چهار ق غ
ماست چکیده پنج ق غ
زعفران دمکرده نصف ق غ
زرده تخم مرغ دو عدد
نمک و روغن یا کره مقداری
طرز تهیه:
برنج رو آبکش کردم (کمی زندهتر از معمول).
مرغ رو جدا پختم و ریشریش کردم. باقالی رو هم جدا پختم. دو کفگیر از برنج رو جدا کردم و باقی برنج رو با زعفران، ماست و زرده تخم مرغ مخلوط کردم.
قابلمه رو گذاشتم رو حرارت تا داغ شه. کفشو کره (روغن) ریختم و کاملا چرخوندمش که دیوارههای قابلمه هم چرب شه. یه لایه از مخلوط برنج زعفرانی رو کف قابلمه ریختم و لایه بعد رو برنج سفید، شوید، مرغ و باقالی ریختم و به همین ترتیب تا آخر ادامه دادم. البته دیوارههای قابلمه رو یه لایه برنج زعفرانی ریختم که تهچینم قالبی و مرتب در بیاد.
برنج رو دم گذاشتم و بعد حدود سه ربع، آماده شد
یه بشقاب روی قابلمه گذاشتم و ته چین رو بر گردوندم.
نکته:حتما بعد از آماده شدن ته چین نیم ساعت زمان بدید که قابلمه کمی خنک شه و بعد برگردونید، اصلا نگران سرد شدن غذاتون نباشید که حتی تا یک ساعتم بمونه خود غذا چون قالبی هست سرد نمیشه
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید.
chichakfood
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
لباس عیوب انسان را میپوشاند ،زن و شوهر هم باید عیوب یکدیگر را بپوشانند
انسان باید لباس خود را از الودگی حفظ کند ،هر یک از زن و شوهر هم باید دیگری را از الوده شدن به گناه حفظ کند.
(خانم پرتو اعلم )
بانو اشپزخونه را تعطیل نکنی ها😊☝️
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال آشپزی