🌯گوزلمه سیب زمینی🍛
#گوزلمه_سیب_زمینی
▫️گوزلمه سیب زمینی
مواد لازم
آرد 3 لیوان
آب مقداری
سیب زمینی پخته 2 عدد
جعفری خرد شده مقداری
پیاز ریز خرد شده 1 عدد
روغن مایع نصف استکان
فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری
پاپریکا 1 قاشق چایخوری
نمک به میزان لازم
کره یا روغن زیتون
طرز تهیه :
نمک و آرد را با هم مخلوط کرده سپس آب را کم کم میریزیم و ورز می دهیم تا خمیر شود سپس خمیر را در یک کاسه گذاشته و 15 دقیقه استراحت داده رویش را میپوشانیم
در یک تابه روغن مایع ریخته و پیازها را می ریزیم و سرخ میکنیم سیب زمینی پخته رنده شده یا له شده را ریخته وقتی پیازها تفت داده شده سیب زمینی ها را می ریزیم سپس نمک و پاپریکا ریخته و مخلوط میکنیم حرارت را خاموش کرده و جعفری خرد شده را ریخته خوب مخلوط میکنیم خمیر استراحت داده شده را با وردنه به قطر نه کلفت و نه نازک باز میکنیم به نصف خمیر مواد داخلی را گذاشته و نصف دیگر را روی مواد داخلی می آوریم و کناره ها را با انگشتان بخوبی فشار میدهیم تا باز نشود همه خمیر را به این شکل درست میکنیم پختن گوزلمه در ساج خیلی خوب است ولی چون در خانه ساج نداریم از تابه تفلون استفاده میکنیم
به تابه تفلون اصلا روغن نمی ریزیم برای اینکه نسوزد گاها آن را تکان میدهیم دو طرفش را هم سرخ میکنیم سپس به دو طرفش کره می مالیم همه گوزلمه هار ابه این شکل سرخ میکنیم و گرم سرو میکنیم
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع
🍰 کیک نارگیل
#کیک
▫️کیک نارگیل
مواد لازم
یک ونیم لیوان آرد
یک ونیم لیوان پودنارگیل خشک
سه تاتخم مرغ
یک لیوان سرخالی شکر
نصف قاشق چ وانیل
دوقاشق چ بکینگ پودر
نصف لیوان روغن مایع
نصف لیوان شیر ولرم
طرز تهیه
آرد وبکینگ پود رو سه بار الک کنید بعد پودرنارگیل رو اضافه کنید.
تخم مرغ وشکر ووانیل رو هفت تا هشت دقیقه بزنید تا روشن وکشدار بشه.زدن تخم مرغ خیلی مهمه.روغن مایع رو بریزید یک دقیقه هم بخوره وبعد شیر رو بریزید یک دقیقه هم بزنید.بعدمخلوط ارد رو اضافه کنید وبا لیسک کاملا بخورد مواد بدید.فر رو از یک ربع تا بیست دقیقه روی 170 درجه روشن تا گرم بشه .داخل فر بزارید.اگر از قالب کیکتون راضی نیستید.کاغذ روغنی بزارید واصلا چرب نکنید. بعد از پخت روش شیره ی مربا بریزید که چسبندگی داشته باشه و روش پودر نارگیل و پسته بریزید.
نوش جون🍃
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
▫️مافین لازانیا
مواد لازم
🍓ورقه لازانیا 1 بسته
🌸ریحان خشک ١/٢ ق چ
🍓پنیرپیتزا به میزان لازم
🌸آویشن خشک شده 1 و 1/2 ق چ
🍓سیر دو حبه خرد شده
🌸نمک وفلفل هرکدام ١/٤ ق چ
🍓قارچ ١/٢ پیمانه خرد شده
🌸گوشت چرخ کرده حدودا ٣٤٠ گرم
🍓پیاز ١ عدد خرد شده
🌸سس گوجه فرنگی ١ قوطی
طرز تهیه
🍃فر را از قبل روی حرارت ٣٧٥ درجه فارنهایت یا حدودا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.
🍃سینی مافین ١٢ تایی را حسابی چرب کنید
در ماهیتابه ی بزرگی گوشت ,پیاز, قارچ, نمک, و فلفل را روی حرارت بالا خوب تفت داده و گوشت چرخ کرده را سعی کنید از هم جدا کنید و آنقدر تفت دهید که رنگ آن قهوه ی شود.
🍃 سیر را افزوده و ٣٠ ثانیه تا ١ دقیقه دیگه تفت دهید تا عطر اون بلند شه سپس سس گوجه فرنگی , ١ق چ آویشن , و پرک فلفل قرمز را افزوده و خوب هم زنید تا مخلوط شود.
دوباره مزه کنید و اگر نیاز بود نمک و فلفل آن را تنظیم کنید.
🍃مخلوط سس را به جوش آورده وسپس حرارت را کم کرده و حدود ١٠ دقیقه دیگه بگذارید به آرامی پخت کند .
🍃در یک کاسه معمولی پنیرپیتزا , بقیه آویشن, ریحان, و نوک انگشت نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید
🍃داخل مافین کاپ های سینی یک لایه لازانیا چیده و روی آن ها را نصفی هر یک از مواد فوق را به ترتیب پنیر پیتزا.
🍃 مخلوط سس گوجه را یک دست پخش کنید و این عمل را یک بار دیگه با بقیه لازانیاها و پنیر و سس تکرار کنید .
🍃در آخر سینی را داخل فر به مدت ١٠ دقیقه بگذارید تا پخته ویا تا حدی که پنیر ها آب شده و حبابی شده .
🍃 بعد از پخت از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود .
🍃 میتونید اگر دوست داشتید روش را با ریحان تزیین کنید و سرو کنید.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
▫️خشک کردن میوه
مواد اولیه
میوه به مقدار لازم
طرز تهیه
اول میوه رو بعد از شستشو برش بزنید و حلقه حلقه کنید .. دقت کنید حلقه ها نباید زیاد کلفت و نه خیلی نازک باشه ..
برش های میوه رو داخل سینی فر بچینید .. میوه هایی مثل موز و سیب که احتمال سیاه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سینی داخل کمی آبلیمو و عسل ویا شکر قرار بدید ..
البته بهتره برای همه این میوه ها این کارو انجام بدید..
سینی رو داخل فر با حرارت کم قرار بدید .. بسته به ضخامت میوه ها از یک تا سه ساعت برای خشک شدنشون زمان لازم هست .. مرتب میوه ها رو چک کنید و هر وقت کاملا خشک شده بود اونها رو از فر خارج کنید ..
یه روش دیگه برای خشک کردن میوه ها استفاده از شوفاژ یا بخاری هست .. سینی میوه ها رو روی شوفاژ قرار بدید و یکی دو روز صبر کنید تا میوه ها کاملا خشک بشه ..
✅نکته ها
میتونید بعد از برش زدن میوه ها اونها رو داخل شربت غلیظی که درست کردید قرار بدید و سپس داخل سینی بچینید .. ..
استفاده از شربت باعث شیرین و براق شدن میوه ها میشه ..
برای روی سیبها میتونید از کمی دارچین استفاده کنید ..
بهتره هر میوه ای رو جدا جدا داخل فر قرار بدید چون زمان خشک شدن هر میوه با میوه دیگه فرق میکنه ..
برش های پرتقال رو حتما به شربت آغشته کنید چون پرتقال بعد از خشک شدن کمی تلخ میشه ..
اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه ..
بهتر است کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید در تصاویر نیست ولی بهتره که باشه توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید.
پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید.
دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. شما باید ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید.
مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه.
به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه.
چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید .
میتونید از این شربت استفاده کنید و میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید.
👇🏻 میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه!
طرز تهیه شربت
1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه.
نوش جان🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆
📽 فیلم رولت سالامی و پنیر خامه ای
پیش غذای یک دقیقه ای
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─
@T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ مرغ😍😋😋😋😍
اشپزی و هیجان👇👇
@ashpazi_V_hayjan
#لواشک_هلوشلیل_آلوسیاه#لواشک_هلوشلیل_آلوسیاه
سلام بچه ها شبتون بخیر
خیلی از دوستان درخواست میدادن دستور لولشک برامون بزار
راستش امسال انقدر میوه گرررروووونه به زور میرسیم واسه خوردن یه مقداری بخریم چه برسه به لواشک 😐 ولی از کار پارسالم براتون گذاشتم واسه دوستانی که درخواست داشتن
این لواشکا جلو پنکه خشک شدن خیلیم بهتر از آفتاب بود والا 😜 برجستگیام رد پلاستیک فریزره 🤗
اینا #لواشک چند میوست هلو شلیل آلو سیاه و بیشتر بیشترش آلو قرمزه که باعث شده لواشکام خوشرنگ بشه . چند وقتی خونه نبودم کلی میوه داشتم که اقواممون محبت داشتن و از باغشون تقدیم کردن و نصفشون نرم شده بودن ترسیدم خراب بشن واسه همین لواشک درست کردم شما هم امتحان کنید خیلی لذت بخشه
حدود دو کیلو میوه رو با یک چهارم لیوان آب گذاشتم رو حرارت کم گاز درشو بستم تا میوه ها آب بندازه و بپزه بعد یک ساعت از صافی ردش کردم تا تفاله ها و هسته هاش جدا بشه دوباره گذاشتم روی گاز یکم نمک اضافه کردم و یه قاشق شکر ( بسته به ذائقه خودتون داره ) بعد مدام هم زدم تا ته نگیره وقتی به غلظت رسید زیر گاز و خاموش کردم گذاشتم از داغی بیفته بعد کف سینی پلاستیک فریزر گذاشتم ( میتونید سلفن بزارید یا اینکه چربش کنید ) . مایع لواشک و ریختم تو سینی و یه روز کامل جلو پنکه گذاشتم تا کاملا خشک بشن
fateme__mokhtari
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
@menoeslami
@T_ASHPAZE س
60.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کار با مکروفر
فیلم
🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایول محشره😍😋😋😋😍
چقد پدر و پسر شبیه همدیگهن😍
اشپزی و هیجان👇👇
@ashpazi_V_hayjan