eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
▫️ 9‍ راز خوشمزه شدن و جا افتادن قورمه سبزى از زبان سامان گلریز 👌 ١- بهتر است سبزی خورشت قورمه سبزی خیلی ریز خرد شود چون به این ترتیب خورش بهتر جا می افتد. آب را به صورت یک جا به خورشت اضافه نمایید. اگر سبزی قورمه سبزی درشت خرد شده باشد خورش هر چه بجوشد جا نمی افتد. ٢- نسبت سبزی های مختلف در قورمه سبزی بستگی به ذائقه خانواده دارد. ولی در هر حال اگر تره زیاد باشد طعم خورش تند می شود. اسفناج زیاد به خورش، مزه خورش آلو اسفناج می دهد. شنبلیله زیاد خورش را تلخ می کند و بوی گشنیز هم در خورش قورمه سبزی نباید خیلی محسوس باشد. نکته دیگر آنکه اگر سبزی موقع خرد کردن آب انداخت آب آن را دور نریخته و به خورش اضافه کنید. ٣- هنگام سرخ کردن سبزی قورمه سبزی، روغن سبزی را اول به آن اضافه کنید و به اصطلاح نگذارید آب سبزی خشک شود بعد روغن بریزید چون رنگ روغن روی خورش جا افتاده و سبزی سبز و خوش رنگ می شود. هنگام خاموش کردن شعله می توان قطعه هایی از یخ به خورش اضافه کرد تا روغن خورش به سطح خورش بیاید. ٤- گوشت قورمه سبزی نباید خیلی ریز باشد. در اندازه گردویی درشت مطلوب است و می تواند با استخوان یا بدون استخوان باشد. از گوشت راسته نیز می توان استفاده کرد. ٥- لیمو عمانی جز لاینفک خورش قورمه سبزی است که دو نوع روشن و تیره دارد. برای قورمه سبزی بهتر است از نوع لیمو عمانی تیره رنگ استفاده شود. لیمو عمانی همراه با آبلیمو و آبغوره استفاده می شود. ٦- به کار بردن رب گوجه فرنگی همراه با لیموعمانی ، از میزان رنگ سبزی خورش قورمه سبزی می کاهد. از گرد لیموعمانی در قورمه سبزیاستفاده می شود که البته رنگ خورش را تیره می کند. برخی نیز در خورش قورمه سبزی از چاشنی آب نارنج استفاده می کنند. ٧- لوبیای قورمه سبزی ، لوبیای قرمز یا چیتی است. در بعضی از شهرها (شهرهای خراسان) از لوبیا چشم بلبلی در خورش قورمه سبزیاستفاده می شود ٨- مزهٔ این خورشت باید کمی ترش باشد، از این رو به آن کمی لیمو عمانی خشک یا آب لیموی تازه می‌افزایند که پوست لیمو عمانی، اندکی مزهٔ تلخ خوشایندی به خورش می‌دهد. ٩- برای جا افتادن قرمه سبزی زمان زیادی نیاز است. برای تهیه یك قورمه سبزی جاافتاده، به شعله كم و زمان طولانی احتیاج دارید. به همین دلیل در قدیم این خورش را مانند آبگوشت از صبح زود بار می‌گذاشتند تا مواد آن كاملا پخته، آب آن كشیده و طعم‌ها با هم مخلوط شوند. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
قورمه سبزی😋
🌯گوزلمه سیب زمینی🍛 ▫️گوزلمه سیب زمینی مواد لازم آرد 3 لیوان آب مقداری سیب زمینی پخته 2 عدد جعفری خرد شده مقداری پیاز ریز خرد شده 1 عدد روغن مایع نصف استکان فلفل سیاه 1 قاشق چایخوری پاپریکا 1 قاشق چایخوری نمک به میزان لازم کره یا روغن زیتون طرز تهیه : نمک و آرد را با هم مخلوط کرده سپس آب را کم کم میریزیم و ورز می دهیم تا خمیر شود سپس خمیر را در یک کاسه گذاشته و 15 دقیقه استراحت داده رویش را میپوشانیم در یک تابه روغن مایع ریخته و پیازها را می ریزیم و سرخ میکنیم سیب زمینی پخته رنده شده یا له شده را ریخته وقتی پیازها تفت داده شده سیب زمینی ها را می ریزیم سپس نمک و پاپریکا ریخته و مخلوط میکنیم حرارت را خاموش کرده و جعفری خرد شده را ریخته خوب مخلوط میکنیم خمیر استراحت داده شده را با وردنه به قطر نه کلفت و نه نازک باز میکنیم به نصف خمیر مواد داخلی را گذاشته و نصف دیگر را روی مواد داخلی می آوریم و کناره ها را با انگشتان بخوبی فشار میدهیم تا باز نشود همه خمیر را به این شکل درست میکنیم پختن گوزلمه در ساج خیلی خوب است ولی چون در خانه ساج نداریم از تابه تفلون استفاده میکنیم به تابه تفلون اصلا روغن نمی ریزیم برای اینکه نسوزد گاها آن را تکان میدهیم دو طرفش را هم سرخ میکنیم سپس به دو طرفش کره می مالیم همه گوزلمه هار ابه این شکل سرخ میکنیم و گرم سرو میکنیم 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
🍰 کیک نارگیل ▫️کیک نارگیل مواد لازم یک ونیم لیوان آرد یک ونیم لیوان پودنارگیل خشک سه تاتخم مرغ یک لیوان سرخالی شکر نصف قاشق چ وانیل دوقاشق چ بکینگ پودر نصف لیوان روغن مایع نصف لیوان شیر ولرم طرز تهیه آرد وبکینگ پود رو سه بار الک کنید بعد پودرنارگیل رو اضافه کنید. تخم مرغ وشکر ووانیل رو هفت تا هشت دقیقه بزنید تا روشن وکشدار بشه.زدن تخم مرغ خیلی مهمه.روغن مایع رو بریزید یک دقیقه هم بخوره وبعد شیر رو بریزید یک دقیقه هم بزنید.بعدمخلوط ارد رو اضافه کنید وبا لیسک کاملا بخورد مواد بدید.فر رو از یک ربع تا بیست دقیقه روی 170 درجه روشن تا گرم بشه .داخل فر بزارید.اگر از قالب کیکتون راضی نیستید.کاغذ روغنی بزارید واصلا چرب نکنید. بعد از پخت روش شیره ی مربا بریزید که چسبندگی داشته باشه و روش پودر نارگیل و پسته بریزید. نوش جون🍃 ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
🌮مافین لازانیا 🍣
‍ ▫️مافین لازانیا مواد لازم 🍓ورقه لازانیا 1 بسته 🌸ریحان خشک ١/٢ ق چ 🍓پنیرپیتزا به میزان لازم 🌸آویشن خشک شده 1 و 1/2 ق چ 🍓سیر دو حبه خرد شده 🌸نمک وفلفل هرکدام ١/٤ ق چ 🍓قارچ ١/٢ پیمانه خرد شده 🌸گوشت چرخ کرده حدودا ٣٤٠ گرم 🍓پیاز ١ عدد خرد شده 🌸سس گوجه فرنگی ١ قوطی طرز تهیه 🍃فر را از قبل روی حرارت ٣٧٥ درجه فارنهایت یا حدودا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید. 🍃سینی مافین ١٢ تایی را حسابی چرب کنید در ماهیتابه ی بزرگی گوشت ,پیاز, قارچ, نمک, و فلفل را روی حرارت بالا خوب تفت داده و گوشت چرخ کرده را سعی کنید از هم جدا کنید و آنقدر تفت دهید که رنگ آن قهوه ی شود. 🍃 سیر را افزوده و ٣٠ ثانیه تا ١ دقیقه دیگه تفت دهید تا عطر اون بلند شه سپس سس گوجه فرنگی , ١ق چ آویشن , و پرک فلفل قرمز را افزوده و خوب هم زنید تا مخلوط شود. دوباره مزه کنید و اگر نیاز بود نمک و فلفل آن را تنظیم کنید. 🍃مخلوط سس را به جوش آورده وسپس حرارت را کم کرده و حدود ١٠ دقیقه دیگه بگذارید به آرامی پخت کند . 🍃در یک کاسه معمولی پنیرپیتزا , بقیه آویشن, ریحان, و نوک انگشت نمک و فلفل را با هم مخلوط کنید 🍃داخل مافین کاپ های سینی یک لایه لازانیا چیده و روی آن ها را نصفی هر یک از مواد فوق را به ترتیب پنیر پیتزا. 🍃 مخلوط سس گوجه را یک دست پخش کنید و این عمل را یک بار دیگه با بقیه لازانیاها و پنیر و سس تکرار کنید . 🍃در آخر سینی را داخل فر به مدت ١٠ دقیقه بگذارید تا پخته ویا تا حدی که پنیر ها آب شده و حبابی شده . 🍃 بعد از پخت از فر خارج کرده و بگذارید تا کمی خنک شود . 🍃 میتونید اگر دوست داشتید روش را با ریحان تزیین کنید و سرو کنید. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
▫️خشک کردن میوه مواد اولیه میوه به مقدار لازم طرز تهیه اول میوه رو بعد از شستشو برش بزنید و حلقه حلقه کنید .. دقت کنید حلقه ها نباید زیاد کلفت و نه خیلی نازک باشه .. برش های میوه رو داخل سینی فر بچینید .. میوه هایی مثل موز و سیب که احتمال سیاه شدنش در مجاورت هوا هست رو قبل از قرار دادن داخل سینی داخل کمی آبلیمو و عسل ویا شکر قرار بدید .. البته بهتره برای همه این میوه ها این کارو انجام بدید.. سینی رو داخل فر با حرارت کم قرار بدید .. بسته به ضخامت میوه ها از یک تا سه ساعت برای خشک شدنشون زمان لازم هست .. مرتب میوه ها رو چک کنید و هر وقت کاملا خشک شده بود اونها رو از فر خارج کنید .. یه روش دیگه برای خشک کردن میوه ها استفاده از شوفاژ یا بخاری هست .. سینی میوه ها رو روی شوفاژ قرار بدید و یکی دو روز صبر کنید تا میوه ها کاملا خشک بشه .. ✅نکته ها میتونید بعد از برش زدن میوه ها اونها رو داخل شربت غلیظی که درست کردید قرار بدید و سپس داخل سینی بچینید .. .. استفاده از شربت باعث شیرین و براق شدن میوه ها میشه .. برای روی سیبها میتونید از کمی دارچین استفاده کنید .. بهتره هر میوه ای رو جدا جدا داخل فر قرار بدید چون زمان خشک شدن هر میوه با میوه دیگه فرق میکنه .. برش های پرتقال رو حتما به شربت آغشته کنید چون پرتقال بعد از خشک شدن کمی تلخ میشه .. اگه میخواید از بخاری یا شوفاژ برای خشک کردن استفاده کنید پیشنهاد میکنم از یه تکه آلومینیوم به جای سینی استفاده کنید تا روند کار زودتر طی بشه .. بهتر است کف سینی رو کاغذ روغنی بذارید و چیپسها رو توش بچینید در تصاویر نیست ولی بهتره که باشه توجه داشته باشید که چیپسها نباید روی هم قرار بگیرند چون درست خشک نمیشن و همینطور شربت اضافی شون رو هم باید حتما بگیرید که زود میسوزه! در فر بذارید. پرتقال و سیبها رو با موز و توت فرنگی توی یک سینی نذارید. دمای فر باید روی کمترین درجه ممکن باشه. شما باید ببینید کمترین درجه فرتون چنده و روی همون درجه بذارید. مرتب چکش کنید و وقتی دیدید که روش کاملا خشک شده از فر بیرون آورده و چیپسها رو پشت و رو کنید و بذارید اون سمتش هم کاملا خشک بشه. به دلیل وجود کاغذ روغنی، چیپسها به سادگی قابل اتنقال به ظرف هستند و به سینی نمیچسبه. چیپسها رو توی دمای اتاق یا یخچال میتونید نگهداری کنید . میتونید از این شربت استفاده کنید و میوه ها رو توی یک ظرف بزرگ بریزید و در شربت آغشته کنید. 👇🏻 میتونید برای سرعت دادن به کار همه میوه ها رو با هم بریزید توی شربت ولی توت فرنگیها رو جدا بذارید چون رنگ بقیه میوه ها رو قرمز میکنه! طرز تهیه شربت 1 لیوان شکر رو با 4/3 لیوان آب بذارید 5 دقیقه بجوشه. نوش جان🍃
🍓🍌🍐 خشک کردن میوه در خانه
🌯رولت سالامی و پنیر خامه ای
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👆👆👆 📽 فیلم رولت سالامی و پنیر خامه ای پیش غذای یک دقیقه ای ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه. ─┅═ঊঈ🍔ঊঈ═┅─ @T_ASHPAZE 👈 تجربه آشپزی @menoeslami
#لواشک_هلوشلیل_آلوسیاه سلام بچه ها شبتون بخیر خیلی از دوستان درخواست میدادن دستور لولشک برامون بزار راستش امسال انقدر میوه گرررروووونه به زور میرسیم واسه خوردن یه مقداری بخریم چه برسه به لواشک 😐 ولی از کار پارسالم براتون گذاشتم واسه دوستانی که درخواست داشتن این لواشکا جلو پنکه خشک شدن خیلیم بهتر از آفتاب بود والا 😜 برجستگیام رد پلاستیک فریزره 🤗 اینا چند میوست هلو شلیل آلو سیاه و بیشتر بیشترش آلو قرمزه که باعث شده لواشکام خوشرنگ بشه . چند وقتی خونه نبودم کلی میوه داشتم که اقواممون محبت داشتن و از باغشون تقدیم کردن و نصفشون نرم شده بودن ترسیدم خراب بشن واسه همین لواشک درست کردم شما هم امتحان کنید خیلی لذت بخشه حدود دو کیلو میوه رو با یک چهارم لیوان آب گذاشتم رو حرارت کم گاز درشو بستم تا میوه ها آب بندازه و بپزه بعد یک ساعت از صافی ردش کردم تا تفاله ها و هسته هاش جدا بشه دوباره گذاشتم روی گاز یکم نمک اضافه کردم و یه قاشق شکر ( بسته به ذائقه خودتون داره ) بعد مدام هم زدم تا ته نگیره وقتی به غلظت رسید زیر گاز و خاموش کردم گذاشتم از داغی بیفته بعد کف سینی پلاستیک فریزر گذاشتم ( میتونید سلفن بزارید یا اینکه چربش کنید ) . مایع لواشک و ریختم تو سینی و یه روز کامل جلو پنکه گذاشتم تا کاملا خشک بشن fateme__mokhtari آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. 😊 @menoeslami @T_ASHPAZE س
60.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با مکروفر فیلم 🥥🍳🥞🥒🥗🍭🍩🍽🥣 آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید. 😊
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایول محشره😍😋😋😋😍 چقد پدر و پسر شبیه همدیگه‌ن😍 اشپزی و هیجان👇👇 @ashpazi_V_hayjan
🔴جاریم همش ۲۰سالشه اما انقدر داره تو زندگیش که حد نداره... 🔴 عالیه.. از نگم براتون ڪه برادر شوهرم عاشق و دیوونشه..!😱 🔴هم میکنه هم میخونه حرفه ای...😳خلاصه یه بانوی تمام عیاره...ازش پرسیدم چطوری انقدر راحت به همه کاراش میرسه و و ؟!🧐 🔵گفت همرو مدیون این کاناله!😍❌👇 https://eitaa.com/joinchat/3260219469Cc2c44d785a 💥🤩☝️ ❇از قدیـم گفتن وقت طلاستـــ🎖🏆
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجربه زندگی پس ازمرگ اقای اعلمی فر 🔸ناگهان ایستادم و یک صدای ویز ویز عجیبی درگوش من پیچید و بالا رفتنم متوقف شده بود و من شدیدا آزار میدیدم ازاینکه این نیرویی که من را نگه داشته است چیست؟؟من دوست داشتم همچنان بالا بروم 🔸و فهمیدم که خانمم در آن لحظه جسدم را بغل کرده بود و‌ضجه میزد و آن صدای ویزی که میشنیدم صدای ضجه زدن خانمم بود و آن نیرویی که من را نگه داشته بود انرژی بود که همسرم برای حفظ من صرف میکرد 🍃و من در آن لحظه افقی بین زمین و آسمان معلق شده بودم و بین دعوت آسمان و خواهش همسرم متوقف شده بودم و یکباره به‌زندگی برگشتم و خواهش های همسرم باعث نجات من شد .... ┄┅┅❅▪️◾️◼️🔲◼️◾️▪️❅┅┅┄ @khandehpak
مواد لازم برای شربت: 3 لیوان شیر 1 لیوان شیره (انگور یا توت) 2.5 لیوان شکر ( در صورت تمایل ی توانید کمتر هم بزنید ولی به نظر من کافی است نصف استکان ارده تمامی مواد را کاملا در یک ظرف مخلوط می کنیم. *پیمانه لیوان = 200 میلی لیتر مواد لازم حلوا: 250 گرم کره 2.5 لیوان آرد (3 یا 3.5 لیوان هم میتوانید استفاده کنید که باعث ِ سفت تر و بهتر شدن ِ حلوا می شود) ترجیحا یک پاکت وانیل(10 گرم) اگر بخواهید رنگش تیره تر شود، بعد از اتمام ِ مرحله ی تفت دادن، یک قاشق غذاخوری کاکائو به مواد اضافه کنید. طرز تهیه: آرد را الک کرده و به کره ی ذوب شده بیافزایید و در حرارت متوسط به صورت سریع و مداوم تفت دهید. تفت دادن ِ حلوا بستگی به نوع قابلمه و یا حرارتی که در نظر گرفته ایم دارد و حدود 20-25 دقیقه طول می کشد. در این مرحله، شربتی که حاضر کرده ایم را با ملاقه و کم کم به مواد افزوده و هم می زنیم. سپس گرده ها را افزوده و چند دقیقه ی دیگر هم مواد را حرارت میدهیم. کاغذ روغنی را در سطح قالب فیکس کرده و حلوا را بصورت کاملا فشرده پهن می کنیم و به مدت یک شب در یخچال می گذاریم تا کاملا سرد شود. این حلوا، شبیه حلوای آرد هست با این تفاوت که در یخچال خنک می شود و سفت تر از حلوای آرد و پر از گردو است. شیره ی ارده (کنجد) هم به لذیذتر شدن ِ حلوا کمک می کند. هم به عنوان دسر و هم در صبحانه قابل استفاده است. می توانید به مدت دو هفته در یک ظرف دربسته داخل یخچال نگهداری کنید. به جای گردو می توانید از فندق و یا پسته هم استفاده کنید. اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چین بدون فر فیلم اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مرغ با نان لواش فیلم اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
الویه فیلم اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لواش شکل گل فیلم اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
🍳🍞 املت باگت ‍ ▫️املت باگت😋 مواد لازم نان باگت همبرگری تخم مرغ سوسیس گوجه جعفری برای تزیین طرز تهیه 1- داخل نان باگت هاي همبرگري(گرد) رو خالي كنید. 2- توي هر كدوم نصف سوسيس خرد كنید. 3- گوجه رو نصف كنید. 4- داخل هر نان 1تخم مرغ بشكنید، و مدت 10 الی 15 دقيقه داخل فر بذارید. 5- از جعفری یا هر چیز دیگه ای که دوست دارید برای تزیین روی املتتون می تونید استفاده کنید اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنجد عسلی خیلی اسون اگر غذا حلال و پاک بخورید گرایش به گناه بین رفته و از عبادت لذت میبرید. 🍑🍑🍑🍑🍑 @menoeslami