فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مزرعه ی کرفس تا حالا دیدید؟
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از الان تمرین کنید که بتونید واسه شب یلدا اینو درست کنید😍
#ایده_یلدا
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی
#بستنی_زمستانی
#پذیرایی
#ایده
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#دسر_لایه_ای🍨🍧🍮
فوق العاده آسان و خوشمزه
ویفر
خامه
شکلات ذوب شده
تزئین دسر به دلخواه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
🙊#حیات_وحش_و_رازبقاء 🙈
🕊ارائه بهترین #مستندات_کوتاه 😍
🐿ارائه لحظات ناب #شکار_حیوانات
🦌ارائه عکس های جالب و با کیفیت
🐅ارائه مطالب مفیددرمورد #حیوانات
🦃طبیعت بکر عااالی #ایران_و_جهان😘
#پروفایل_دانستنی_مستند_شکار_فان_جدای_رازبقاء_زندگی_فرار_
#شگفتی های _آفرینش👇👇
http://eitaa.com/joinchat/3950641183Cc0ad310181
🔹سریع بدوو جا نمونی 🌹💗☝️
#پشمک_قالبی
مواد لازم :
پشمک صورتی : 1 بسته
پشمک وانیلی :1 بسته
پشمک زعفرانی : 1 بسته
طرز تهیه
برای درست کردن این پشمک من از سه رنگ پشمک استفاده کردم که ابتدا وسط قالب ام رو پشمک صورتی گذاشتم و حتما از دستکش یکبار مصرف استفاه کنید چون اگر از دستکش استفاده نکنید به دستتون میچسبه و کارتون رو خراب میکنه و برای هر لایه که میریزید حداقل 4 تا 5 دقیقه ای باید فشار بدید که کاملا منسجم بشه و لبه های کار رو که انجام میدید به طرف پایین و داخل فشار بدید که وقتی از قالب خارج میکنید رنگها از هم جدا شده باشه وقتی پشمک صورتی رو گذاشتم با دست کاملا فشار داده تا شکل قالب در بیاد و بعد به دور تا دور قالب میرسیم که اونم به همین ترتیب و بعد یک لایه بعدی روی پشمک های پایین در چند مرحله به همین صورت انجام بدید تا چند لایه و در چند رنگ در کنار هم شکل بگیره فقط باید با دقت و حوصله اینکار رو انجام بدید که دقیقا شکل قالب تون دربیاد .
برای درست کردن این پشمک حتما از پشمک رشته ای استفاده کنید یه کم سخت هست ولی عالیییی در میاد
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید 😊 😊
ویژه
#ایده_یلدا
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
.
#تاس_کباب
تاس کباب یکی از غذاهای خوشمزه ایرانیِ ،که هر کس به دلخواه و سلیقه خودش درست میکنه
مواد لازم
1 ـ سیب زمینی 3 عدد
2 ـ هویج 2 عدد
3 ـ پیاز 2 عدد
4 ـ بادمجون 2 عدد
5 ـ سینه مرغ نصف یک عدد(یا گوشت گوسفند)
6 ـ رب 2 ق غ
7 ـ نمک و فلفل و زردچوبه و دارچین و پودر سیر به میزان لازم
8 ـ روغن کمی
طرز تهیه
همه مواد رو حلقه ای و سینه مرغ رو مکعبی خرد کنید
داخل ظرف اول هویج رو بچینید بعد سیب زمینی و مرغ و بعد پیاز و در ردیف آخر بادمجون ،داخل تابه کمی روغن بریزید و زردچوبه و رب رو اضافه کنید و تفت بدید تا رب، رنگ باز کنه و فلفل و پودر سیر و دارچین بزنید و 2 لیوان آب بریزید تا کمی بجوشه و بعد به مواد داخل ظرف اضافه کنید و دَرِ ظرف رو ببندید تا همه مواد با هم پخته بشه (اگه دوست داشتین چند عدد آلو بخارا بریزید خوشمزه میشه) بعد از اینکه تاس کباب پخت اونو در ظرف مورد نظر بکشید و با نون سرو کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از گسترده چمران
شب یلدا تو راهه بدو که جا نمونی 😍
جدیدترین ژله و دسر ویژه شب یلدا 🤩
تزئین هدایای شب چله ی عروس خانم 🎁
میوه آرایی و چیدمان میز پذیرایی 🍉🍇
کلی سوپرایز یلدایی اینجا منتظرتونه😍👇
http://eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
ظرفیت محدوده بدو تا دیر نشده 🏃♀🏃
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
اگ نینی #دختر میخای بزن رو 👩👧👧
👩👧👧👩👧👧👩👧👧👩👧👧
👩👧👧👩👧👧🧚♀👩👧👧👩👧👧
👩👧👧👩👧👧👩👧👧👩👧👧
اگ نینی #پسر میخوای بزن رو 👩👦👦
👩👦👦👩👦👦👩👦👦👩👦👦
👩👦👦👩👦👦🧚♂👩👦👦👩👦👦
👩👦👦👩👦👦👩👦👦👩👦👦
👩⚕عجله کن.امتحانش مجانیه😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#حلوای_مسقطی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
ته دیگ برنج با کدو حلوایی
کدو حلوایی را پوست گرفته و به صورت ورقههایی به ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید. سپس با استفاده از قالب به شکل دلخواه در آورید.
برشهای کدو حلوایی را ۱۵ دقیقه در مخلوط آب سرد و نمک قرار دهید و اگر طعم شیرین کدو حلوایی برای شما قابل تحمل نیست با افزودن مقداری آبلیمو، طعم آن را تعدیل کنید.
پس از ۱۵ دقیقه، کدو حلوایی را آبکش کرده و اجازه دهید خشک شود. برای این منظور میتوانید از دستمال نخی تمیزی کمک بگیرید.
روغن را ته قابلمه داغ کنید، مقداری نمک در روغن بریزید، سپس برشهای کدو حلوایی را در روغن بچینید.
برنج آبکش را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه دم بگذارید
#ایده_ته_دیگ
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#لواشک_نارنگی
مواد لازم :
نارنگی به مقدار لازم
آب یک فنجان
نمک به مقدار لازم
طرز تهیه :
ابتدا پوست نارنگی ها را بکنید. سپس آنها را از وسط نصف کنید و مقدار کمی نمک بزنید.
اکنون نارنگی ها را با یک فنجان آب روی حرارت بگذارید تا بپزد. زمانی که نرم شد آنها را در آبکشی که زیر آن ظرفی گذاشته اید بریزید.
در مرحله بعد نارنگی های را با کف دست فشار دهید تا پوسته های سفید از آن جدا شود.
زمانی که فقط پوسته های سفید باقی ماند. کف سینی را مقداری چرب کنید و نارنگی ها را در کف سینی بریزید.
نارنگی ها را به خوبی در کف سینی پهن و یکدست کنید.
سینی را در هوای آزاد و در جایی به دور از گردو غبار و آلودگی هوا و یا جلوی بخاری و شوفاز بگذارید تا خشک شود.
اگر لواشک نارنگی ترش دوست دارید کمی جوهر لیمو بزنید.
اکنون به همین آسانی لواشک نارنگی خوشمزه و خانگی شما آماده شده است.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#مسقطی_زعفرانی
نشاسته: یک ق و نیم سر پر ، شیر: یک لیوان و نیم ، شکر دو ق غ ، گلاب، زعفران و هل به میزان لازم.
ابتدا نشاسته رو با شیر سرد کاملا حل میکنیم . بعد روی حرارت میزاریم با حرارت ملایم مدام هم میزنیم تا گلوله نشه و بوی خامی نشاسته بره . کمی که به غلظت رسید شکر رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا حل بشه .بعد گلاب و هل و زعفران رو و بعد از روی حرارت بر میداریم. توی قالب میریزیم به مدت سه ساعت توی یخچال میزاریم تا خودشو بگیره.
این مقدار مواد به اندازه این چهارتا قالب کوچکه.
امیدوارم درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#تزئین_کدو_یلدایی🍉
👈برای تزیین کدو حلوایی ایده های متنوع و زیبایی وجود دارد که رایج ترین آنها حکاکی روی کدو است، این نوع تزیینات تا حدودی شبیه به تزیین هندوانه شب یلدا می باشد و از طرح های متنوعی که برای تزیین روی هندوانه ها استفاده می نمودیم می توانید برای آن استفاده نمایید. تصاویر زیر نمونه های زیبایی از انواع حکاکی بر روی کدو حلوایی می باشند که می توانید از آنها الگوبرداری نمایید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#تزیین_لبو برای شب یلدا❤️
👈قبل از پختن چغندرها می توانید پس از آنکه پوست نازکی از روی آنها برداشتید با یک چاقوی تیز آنها را به شکل گل رز در آورده و سپس بپزید .چند شلغم را نیز به همین ترتیب و قبل از پختن به شکل گل درست کرده و سپس در ظرفی یک در میان کنار هم بچینید .چغندر ها را پخته و حلقه حلقه کنید و از قالبهای گل یا قلبی شکل یا ترمه ای شکل شیرینی استفاده کرده و ازحلقه های لبو این شکلها را در آورید برای درست کردن شلغم ها آنها را قبل از پختن که البته حلقه های ابتدایی آنها نیز پهن و کلفت باشد به این صورت در آورید و هنگام پختن نیز حتما به آنها نمک زده تا له نشوند سپس لبوها و شلغم هایی را که به شکل دلخواه در آورده اید، در ظرفی تخت و صاف و به دلیل رنگ پذیری شلغم ها جدا گانه بچینید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#خورشت_مرغ_و_زرشک
مرغ و نیمپز کردم بعد تو روغن کم سرخش کردم یکمسرخ بشه کافیه نباید خشکبشه مرغارو خارج کردم یه پیاز و نگینی خورد کردم سرخ شه یه قاشق رب گوجه فرنگی اضافه کردم و تفت دادم وحالا یه لیوان اب اضافه میکنیم میذاریم جوش بیاد یه مقدار زرشک و ک ازقبل با یه قاشق گلاب خیس کرده بودم و بهش اضافه کردم تکه های مرغ و توش میچینیم و در قابلمه رو میبندیم تا خودشتمون جابیفته
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
💠 تأمین #آهن_بدن با رو به #قبله_خوابیدن
🔵 ازحضرت علی علیه السلام نقل شده است که: مؤمن بر دست راست و رو به قبله می خوابد اما پادشاهان بر دست چپ می خوابند.
🕵♂امروزه تحقیقات علمی ثابت کرده است که اگر رو به قبله بخوابیم آهن در جدار رگ ها رسوب نمی کند و آهن بدن افزایش می یابد و تصلب شرایین و عوارض قلبی ایجاد نخواهد شد. همچنین به کبد که قسمت کننده آهن بدن است لطمه شدید وارد نمی شود.
✍ منظور از روبه قبله خوابیدن این است که سر رو به مغرب و پا رو به مشرق قرار گرفته و صورت رو به قبله باشد.
#آهن
#خوابیدن_رو_به_قبله
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#آش_انار
ویژه #شب_یلدا
سبزي آش ( تره ، جعفری، گشنيز و اسفناج ونعناع) يک كيلو،
لپه یک ( پيمانه)،
عدس 2 پیمانه،
جو پرک 1 پیمانه
پياز سرخ كرده 3 تا 4 قاشق سوپ خوری،
گوشت چرخ كرده گوسفندی 250 گرم،
انار 2 كيلو (يا رب انار يک ليوان)،من همیشه رب انار ملس میریزم نمك و فلفل به مقدار كافی
طرز تهیه:
لپه و عدس را از قبل خیس کنید،من گوشت چرخکرده راباپیازخام رنده شده مخلوط میکنم و بعد باعدس و لپه و جو و البته آب ونمک میزارم تا خوب بپزن،اما شما میتونین گوشت چرخکرده رابصورت کوفته قلقلی های ریز درست کنید و بعداز پختن حبوبات كوفتهها را داخل آش بریزین. سبزی را هم خرد می كنيم به مايه آش اضافه مي كنيم و می گذاريم تاخوب جابیوفته.میتونیم به جای جوپرک از برنج استفاده کنیم،ولی من همیشه جومیریزم وخیلی راضی هستم آب انارهارامیگیریم و یا رب انارراداخل آش میریزیم و آش را در ظرف مي ريزيم و كمي نعناع داغ روی آن مي ریزیم.
امیدوارم این آش لذیذ و مقوی زینت بخش سفره های یلدای شماعزیزانم باشه.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#رشته_پلو #خوشمزه
طرز تهیه:سه پیمانه برنج را دو ساعتی خیس کرده ودر قابلمه ای که اب ریخته وروی حرارت گذاشته اید بعد از جوش آمدن اضافه کنید (در اب جوش آمده نمک اضافه کنید)برنج که به مرحله ابکش شدن رسید رشته ها را اضافه کنید(به نسبتی که دوست دارید کم رشته یا پر رشته باشه )وچند جوش زد ورشته ها کمی نرم شد برنج را ابکش کرده ودر قابلمه ای برای ته دیگ نون یا سیب زمینی گذاشته وبرنج را اضافه کرده وروی آن زعفران دم شده ریخته ودم بگذارید
یک پیاز متوسط را ریز خرد کرده سرخ کنید گوشت چرخ کرده را اضافه کنید وان را با پیاز تفت داده نمک وفلفل وزردچوبه وکمی زعفران افزوده سپس از روی حرارت بردارید
برای کشمش هم من یک پیاز خرد شده را تفت داده وکشمش شسته شده را اضافه کرده وکمی تفت دادم
از کشمش وگوشت موقع سرو غذا استفاده کردم🌱
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami