فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت
سلام صبح ادینه بخیر
بریم صبونه😋😋😋
روز جمعه متعلق به #صاحب_عصر_عج هست
امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد
غذا با تبرک به حضرت صاحب الزمان آآی خوردن دارد😭😍
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فضیلت خوردن انار در روز جمعه (مفاتیح الجنان)
اعمال روز جمعه؛ پيش از خوردن صبحانه انار و پيش از ظهر هفت برگ كاسنى بخورد، از موسى بن جعفر عليهما السّلام روايت شده: هر كه در روز جمعه وقتى كه ناشتاست يك انار بخورد، تا چهل روز دل او را نورانى گرداند. و اگر دو انار بخورد تا هشتاد روز و اگر سه انار،تا صد و بيست روز، وسوسه شيطان را از او دور گرداند و هركس وسوسه شيطان از او دور شود نافرمانى خدا نكند و هركه نافرمانى خدا نكند وارد بهشت شود. شيخ طوسى در كتاب «مصباح» فرموده: در مورد خوردن انار در روز و شب جمعه فضيلت بسيار روايت شده
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#کیک_لقمه_ای خیلی عالیهههههه😍👌🏻 #خوش_بافت #خوشمزه دستورش اینجاست 👇👇👇 #بدون_فر #بافر #با #اسنک_س
#کیک_لقمه_ای
تخم مرغ 5 عدد
آرد دو پیمانه + 1/4 پیمانه
شکر یک پیمانه + 1/4 پیمانه
گلاب 1/3 پیمانه
روغن 1/2 پیمانه
ماست 1/3 پیمانه
وانیل 1/4 قاشق چایخوری
بیکینگ پودر 2 قاشق چایخوری
زعفرون آب کرده به دلخواه
کشمش 2/3 پیمانه ( نیم ساعت خیس کنید )
اول از همه فرتون و روشن کنید...
تخم مرغا رو بشکنید زرده و سفیده رو جدا کنید...سفیده رو با همزن بزنید تا حسابی پف کنه و وقتی ظرف و برمیگردونیم نریزه بعد میزاریمش کنار...حالا تو یه ظرف دیگه زرده ها و شکر و وانیل و با همزن میزنیم وقتی کرم رنگ و کشدار شد روغن و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم بعد گلاب و ماست و زعفرون و اضافه میکنیم و یک دقیقه هم میزنیم ...حالا همزن و میزاریم کنار و آرد و بیکینگ پودر و الک میکنیم و تو سه مرحله اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم...خوب حالا میریم سراغ سفیده ها ؛ کشمشم تو آرد میغلتونیم و همراه با سفیده کم کم اضافه میکنیم و با لیسک هم میزنیم قالب و چرب میکنیم و آردپاشی میکنیم و مواد کیک و به قالب متتقل میکنیم و در آخر قالب و با یه ضربه کوچیک میزنیم زمین تا مواد کیک همه جا خوب پخش شه بعد قالب و میزاریم تو فر با دمای 180 درجه به مدت چهل و پنج دقیقه ...
برای #بدون_فر هم یه قابلمه بزرگ و بزارید رو گاز توش یه سه پایه فلزی بزارید بعد قالب و رو سه پایه بزارید دمکنی بزارید و در قابلمه رو ببندید به مدت یک ساعت با شعله کم .
قالب سایز 23 سانت مناسبه این مقدار مواده
.
تو #ماکروفر #سولاردام در حالت کانوکشن با دمای 160 درجه به مدت 30 دقیقه .
.
من با دستگاه #اسنک ساز درست کردم،
تو دستگاه ریختم هر بار هفت دقیقه زمان دارم میتونید تو #ساندویچ_سازم درست کنید
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
1.03M
🌹 #اثرات_سوره_های_قرآن
استاد #مظاهری
💟 آب یاسین
🌹خوندن یاسین به آب برای آرامش🌹
🌀 اول صبح ظرف آبی رو بردار
سوره یاسین رو بخون
به هر <مبین>
که رسیدی اونو به آب بدم.
از اون اب تو کتری چایی، تو غذات بریز و تاثیراتش رو ببینی 😯
💯 یادت نره اول صبح قبل از ورود به آشپزخانه وضو بگیری 😍
⁉️ برای افزایش محبت❣هر از گاهی به اب یاسین ،پنج مرتبه ⬅️ سوره مبارکه جمعه رو بخون و به آب بدمید.
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#دیزاین_انار_شب_یلدا
وسایل مورد نیاز:
سیم نازک مسی
انار دون شده
سلفون
نحوه کار :
سیم نازک مسی که مخصوص گل سازی هستش رو به شکل گلبرگ در آورده ،البته چون مقدار انار زیاد ریخته تو گلبرگها سیم رو دو لا کرده
بعد که به سیما ها شکل داده مثل کیسه با سلفون بهش شکل داده
یعنی سلفون کشیده دور سیم ها وچیزی شبیه کیسه درست شده
بعد داخلشو با دانه های انار پر کرده .البته کم
نه زیاد که سلفون پاره بشه وسیم هم شکل خودشو از دست بده
وبا همون سیم انتهاشونو بسته
بلد از اینکه تمام گلبرگها آماده شد با استفاده از سیم گل سازی ،گل اناری رو پیچیده
یعنی گلبرگها رو به این شکل گل رز درست کرده
از وسط شروع میکنیم برای درست کردن گل
یعنی اولین گلبرگهای وسطی رو دور هم میبندیم وبهد یکی در میون گلبرگها رو کنار هم قرار میدیم
تا در نهایت این شکل رو به ما میده
#ایده_یلدا
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🎂آموزش کیک فنجونی شکلاتی
مواد اولیه :
برای 4 نفر
شکر 60 گرم معادل 3 قاشق غذا خوری
شیر 60 میلی لیتر معادل 3 ق سوپ خوری
تخم مرغ 1 عدد
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
آرد سفید قنادی 100 گرم معادل 4 ق سوپ خوری
بکینگ پودر 1 ق چای خوری
پود ر کاکائو 15 گرم معادل 1 ق سوپخوری
روغن مایع 40 تا 50 گرم معادل 4 ق سوپ خوری
روش تهیه:
شکر را در ظرف می ریزیم و تخم مرغ و وانیل و را به آن اضافه کرده و با هم زن به مدت 1 دقیقه الی 2 دقیقه می زنیم روغن مایع را اضافه کرده و دوباره به مدت 1 دقیقه با هم زن می زنیم سپس مواد خشک را اضافه کرده و با قاشق هم می زنیم و شیر را نیز اضافه می کنیم یک خمیر شکلاتی نرم بدست می آید .داخل فنجانهای نشکن را چرب کرده و از خمیر شکلاتی داخل فنجانها می ریزیم به صورتیکه نصف فنجان را پر کند .
در یک قابلمه آب می ریزیم در حدی که ارتفاع آب به یک بند انگشت برسد و می گذاریم آب جوش بیاید سپس فنجانها را که داخلش خمیر شکلاتی است را دقابلمه ای که آب آن جوش آمده قرار می دهیم و در قابلمه را دم کنی گذاشته و در قابلمه را بسته به مدت 15 دقیقه می گذاریم بپزد در این 15 دقیقه اصلا نباید در قابلمه را بلند کنیم چون کیک پف نمی کندبعد از 15 دقیقه زیر گاز را خاموش کرده ولی در آن را برنمی داریم به مدت 10 دقیقه و می گذاریم فنجانها همان جا بماند .بعد از این مرحله فنجانها را در آوره و می گذاریم خنک شود بسیار کیک سبک و خوشمزه ای است حتما امتحان کنید
#ایده_بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🔻 #غلظت_خون خود را با این چای طبیعی درمان کنید
✍ امروزه “ #غلظت_خون ” یکی از بیماریهایی است که بهدلیل رژیم غذایی ناصحیح و سبک زندگی غلط، تعداد زیادی از مردم کشورمان به آن مبتلا هستند.
👈 برای درمان غلظت خون راهکارهای مختلفی در طب اسلامی ایرانی کشورمان وجود دارد از جمله مصرف روزانه “چای آویشن با عناب” که این چای خواص متعددی دارد از جمله:
🔹 رقیقکننده خون و رفع غلظت خون
🔹 بالا برنده حرارت غریزی و افزایش قدرت پمپاژ قلب
🔹 مفید برای رفع آسم و نفستنگی
🔹 برطرفکننده خارشهای شدید بدن
🔹درمانکننده فارنژیت و عفونت حلق
🔹مفید در درمان سرماخوردگی ویروسی
🔹قطع خونریزی بواسیر و زخم روده بزرگ
🔹چای مفید برای بیماران مبتلا به فشار خون بالا
#غلظت_خون
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کتلت مرغ
کتلت مرغ با سیب زمینی یکی از خوشمزهترین کتلتها است که در ادامه با دستور تهیه آن همراه شما هستیم.
مواد لازم:
سینه مرغ متوسط: یک عدد
پیاز متوسط: ۲ عدد
سیب زمینی متوسط: ۳ عدد
تخم مرغ: ۲ عدد
زعفران ساییده: نصف قاشق چایخوری
پودر سوخاری: یک فنجان
نمک و فلفل: به میزان لازم
طرز تهیه:
۱. سینه مرغ را همراه با یک لیوان آب، یک عدد پیاز، کمی نمک وفلفل و زعفران نصف مقدار زعفران حل شده با شعله ملایم میپزیم تا آب آن کشیده شود.
۲. سیب زمینیها را پخته و گرم گرم آن را رنده و یا چرخ میکنیم.
۳. مرغ و سیب زمینی را مجدداً چرخ کرده و پیاز را همرنده میکنیم و با تخم مرغ، زعفران حل کرده، نمک و فلفل آن را خوب ورز میدهیم.
۴. کف دستمان را به پودر سوخاری آغشته کرده و از مایه به اندازه یک عدد پرتقال متوسط برمی داریم و آن را به صورت گرد یا بیضی شکل میدهیم و در روغن سرخ میکنیم
#ایده_کتلت
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عجب سیب زمینیایی😋😋
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
ته دیگ برنج با زیره
کنجد خام را در مقداری آب خیس کنید تا موقع حرارت دیدن نسوزد.
سپس مقداری زیره سیاه و تخم خرفه را همراه با کنجد نم دار در کاسهای مخلوط کنید.
روغن را ته قابلمه بر روی حرارت ملایم داغ کرده و سپس مخلوط فوق را در آن به طور یکنواخت پهن کنید و مقداری نمک روی آن بپاشید.
برنج آبکش را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه دم بگذارید.
هنگام سرو، برنج را به صورت قالبی در ظرف بکشید
#ایده_ته دیگ
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
۳. ته دیگ برنج با بال مرغ
بال مرغ را در ظرفی ریخته، نمک و زعفران به آن اضافه کنید و خوب چنگ بزنید تا کاملا به ادویه آغشته شوند.
روغن را ته قابلمه داغ کرده، سپس بالها را در آن بچینید.
برنچ آبکش را در قابلمه ریخته و کمی فشار دهید تا بالها به آن بچسبند.
برنج را دم کرده و حرارت را ملایم کنید.
۶۰-۴۵ دقیقه صبر کنید تا برنج دم بکشد و بالها بپزند، سپس پلو را به صورت قالبی در ظرف سرو بکشید.
نکته: برای تهیه این ته دیگ حتما از قابلمه نچسب استفاده کنید، چون در غیر اینصورت ته دیگ چسبیده و به صورت قالبی از قابلمه خارج نمیشود.
#ته_دیگ
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami