eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
23.9هزار دنبال‌کننده
15.1هزار عکس
23.6هزار ویدیو
72 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
2.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔈 1 عدد کلم بنفش متوسط 1 فنجان ماست صاف شده 3 قاشق غذاخوری روغن زیتون 1 فنجان ذرت 5 عدد خیار شور نصف دسته شوید 3 قاشق غذاخوری سس مایونز 1 قاشق چایخوری نمک 1 قاشق چایخوری فلفل سیاه 1 حبه سیر 1. کلم بنفش را نازک خرد کنید. روغن را به ماهیتابه اضافه می کنیم و تفت می دهیم تا کلم نرم شود. بعد از نرم شدن داخل یک سینی بزرگ می گذاریم و صبر می کنیم تا خنک شود. 2. برای سس، ماست، نمک، مایونز، فلفل و سیر را بردارید و با همزن بزنید تا یکدست شود. 3. بعد از خنک شدن کلم، ذرت، خیار شور، شوید و سس ماست را ریخته و مخلوط کنید تا همه مواد با هم ترکیب شوند. 4. وقتی آماده شد با کمال میل سرو می کنیم. خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟ بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
3.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شیر موز انبه🍓 😋 خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟ بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
2.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سالاد کاهو هندی🍓 😋 خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟ بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
2.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
با صدا ببینید🔉 با گوشت گوسفند هم میشه درست کرد و خیییلی خوشمزه تر میشه فقط باید زمان دم کشیدن برنج طولانیتر باشه. و گوشت رو هم من قبلش تف میدم.چون سبزی هم به برنج اضافه میشه نمک رو کمی بیشتر از وقتی که برنج آبکشی ساده درست میکنید بزنید.همینطور به دلیل وجود سبزی و البته قرار گرفتن مرغ و مخلفات روی برنج، باید کمی زنده تر آبکش بشه.مخلفات اختیاری هست من گاهی سیب زمینی و بِه هم میریزم. هویج هم اختیاریه. ولی آلو حتما باشه که ترش و لذیذ میشه.گاهی که آلو نداشته باشم به جاش لواشک میذارم خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟ بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دوستای مهربونم سلااااام به روی ماهتون💕 براتون یه شام ویژه شب یلداتون اوردم😍 ناردونی مرغ برای ۲ نفر: مرغ:۲ تکه پیاز بزرگ:۱ عدد سیر:۲ حبه رب گوجه فرنگی:۱ ق غ رب انار:۱ ق غ اب انار:۱ پیمانه ابجوش:۱ پیمانه اناردون شده:۱ پیمانه ❌دستور پختها حتی تو شمال هم باهمدیکه تفاوت داره،اما ته تهش همون دلبری میشه که باید باشه،یه چی میگم یه چی میشنوید،حتما امتحانش کنید بچه ها من معمولا این خورشت و چشمی درست میکنم،و الان هم چون ذائقه ها باهم فرق داره باز هم نمیتونم بهتون میزان دقیق مواد و بگم،این خورشت معمولا ترش سرو میشه حالا یکی ترش دوست نداره ملس درست کنه،مزه ش کاملا به رب انار و آب انار و خود انار دون شده ای داره که مصرف میکنید که من همیشه از انار ترش دون شده و آب انار ترش و رب انار ترش استفاده میکنم که در کل این خورشت و ترش درست میکنم. واسه پختن این خورشت اول از همه باید تکه های مرغ(۴ تکه) و با نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و روغن زیتون مزه دار کنیم و داخل یه ظرف دربسته یا کیسه زیپی بریزیم و بزاریمش یه ۲ ساعتی داخل یخچال تا مواد به خورد مرغ بره. بعد از دوساعت مرغ و از یخچال درمیاریم و دو طرفش و سرخ میکنیم داخل یه قابلمه روغن میریزیم و یه دونه پیاز بزرگ خردشده رو سرخ میکنیم،کمی سبک که شد ۲ حبه سیر خردشده یا حریره سیر رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم. رب گوجه فرنگی رو اضافه میکنیم و تفت میدیم تا رنگش باز بشه و از خامی دربیاد،بعد هم رب انار و اضافه میکنیم و با حرارت کم و تند تند هم میزنیم که رب انار نسوزه. مرغهای سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم و روش آب انار میریزین و یک پیمانه هم آبجوش بهش اضافه میکنیم،نمک و فلفلش و میزون میکتیم و اجازه میدیم با حرارت کم،اروم بجوشه تا مرغ پخته بشه،یک ساعت زمان میبره،حرارت حتما باید کم باشه. وقتی خورشت جا افتاد و احساس کردیم که تقریبا حاضره، اناردون شده ی ترش یا شیرین و بهش اضافه میکنیم درب ظرف و به هیچ وجه نمیزاریم (چون رنگ انارها سفید میشه) اجازه میدیم ۱۰ الی ۱۵ دقیقه با شعله ملایم خورشتمون با انار بجوشه و جا بیفته،اون وقته که شعله ی گاز و خاموش میکنیم....و خورشتمون اماده ست و میتونید با برنج،سالاد شیرازی و سبزی خوردن میل کنید. ❌نکته: اگه دیدید خورشتتون زیادی ترش شد میتونید چندتا دونه آلو یا قیصی یا شکر یا شیره انگور بهش اضافه کنید خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟ بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام یلدایی ناردونی پارت اول خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟ بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
. ‎ کوکو لوبیا چشم بلبلی ‎گاهی وقت ها از غذا پختن خسته میشیموحتی از درست کردن غذای گوشتی خسته میشیم ولی میخواهیم یه غذای خوشنزه ومقوی درست کنیم به نظرم این کوکو میتونه گزینه ی خوبی باشه هم خوشمزه س وخیلی هم سریع اماده میشه😋مواد لازمش هم در دسترس هممون هست. ‎مواد لازم: ‎١٥٠گرم لوبيا چشم بلبلی ‎۱۵٠گرم فيله مرغ ‎٢٠٠گرم سبزي جعفري خرد شده ‎يك عدد تخم مرغ ‎يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري يك عدد پياز رنده شده ‎نمك فلفل. زردچوبه مقداری ‎روغن برای سرخ کردن ‎طرز تهیه: ‎لوبيا چشم بلبلي رو ازشب قبل خيس كنيد ‎روز بعد پوستش رو دربياريد تو ميكسر بريزيد و ميكس كنيد ‎فيله مرغ رو با پياز نمك ،فلفل، زردچوبه بذاريد بپزه وبعد ‎فيله ها رو خرد كنيد ريز ريز چون فيله است پودري ميشه ،حالا ‎فيله مرغ خردشده لوبيا ميكس شده ، برگ جعفري خرد شده ،يك عدد تخم مرغ،يك قاشق غذاخوري پودر سوخاري و يك عدد پياز رنده شده . ‎به همراه نمك فلفل. زردچوبه مخلوط کنیدوحسابي ورز بديد واز مایه کوکو به شکل گرد دراورده و داخل روغن داغ سرخ كنيد ولی حرارت رو کم کنید طلایی بشه👌 نوش جان كنيد😋😋 ═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━ خانومای خوشگل و فهیم با شوهرتون قهر نکنید قهر کردید حالا ،در اشپزخونه رو نبندید بگید کوفت بخوره 😐 حتی اون شوهرم حقش نیست کوفت بخوره چه برسه بچه ها که باید تو دعوای شما کوفت بخورن😒 بانو کار به قهرت ندارم، جان عزیزت غذا بپز😢 بوی غذا باعث میشه به رابطه تون کمک کنه اما سردی اشپزخونه قهرو شدید تر میکنه ╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
2.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام یلدایی ناردونی پارت اخر خانوم خانوما برای شب یلدای از دستورات و رسپی ها چند تا رو پختی و یادگرفتی؟ بانو فقط دیدن رسپی ها خونه شمارو گرم نمیکنه باید برای خانواده بپزی😊 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کانال اخلاقی و مفید داری بیا تبلیغ بزنم👇😁 http://eitaa.com/joinchat/4161601553C24a9ad89ab
وااای چه کیف های قشنگی😃 چه طرح های جدیدیییی😊 چه قیمت های مناسبی😳 همیشه پیش میاد برای دخترای محجبه کم سن و سال دنبال باشی، اما هدیه خوب و کم پیدا میشه. گالری ملیکا🌺🌺 پر از کیف و عروسک های با طرح حجاب است که برای دختر بچه ها و دخترای تازه به سن تکلیف رسیده عالیه😍😊 باقی محصولات رو تشریف بیارید کانالمون، جای شما در این کانال خالیه😉 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3774152806C25720bc803
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
5.74M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠تعریف مرگ از زبان زنی که ۲ بار مرد و زنده شد 🔸 مجموعه تلویزیونی زندگی پس از زندگی 🔺قسمت سوم: نور و ظلمت 🔹تجربه گر امروز: خانم مریم جعفری 💢لینک فیلم کامل: https://www.telewebion.com/episode/2554775 ┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak