eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.3هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠بدترین وضعیت روح بیرون از کالبد مربوط به چه کسانی است؟ ▪️این قسمت: از جنس یقین ▫️تجربه‌گر : آقای محسن مهاجری 💢لینک فیلم کامل در تلوبیون: https://www.telewebion.com/episode/2571645 ┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش اسپاگتی با سس پستو🍓 😋 از یکی از همسایه ها که مهمونی های پر تشریفاتی میداد پرسیدم ،چطور میتونی منو باز بذاری برای همه مهمونات غذای مورد علاقه شو بپزی؟ گفتم من مهمون دارم یه مدل غذا میپزم دو مدل بخوام بپزم هلاک میشم گفت عزیزم من از اول هفته تا اخر هفته غذا میپزم فریز میکنم مگه میتونم یه روزه این همه غذا بپزم؟😁 من هنگ کردم گفتم غذای مونده و فریزیری میدی به مهمونات😳 داستان سفره های تشریفاتی اینه ،هم اسراف میکنن هم غذاهای بیات به خورد مهمون میدن😂 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کماج سنتی🍓 😋 تخم مرغ:۱عدد پکینگ پودر:۱ ق چ خ شیر :۱/۴فنجان ماست :۲ق غ خ پودر هل:۱ق چ خ پودر نارگیل :۱ق غ خ آرد برنج:۱/۲ لیوان آرد گندم:۱ ق غ خ شکر:۱/۲. لیوان زغفران:۲ق غ از یکی از همسایه ها که مهمونی های پر تشریفاتی میداد پرسیدم ،چطور میتونی منو باز بذاری برای همه مهمونات غذای مورد علاقه شو بپزی؟ گفتم من مهمون دارم یه مدل غذا میپزم دو مدل بخوام بپزم هلاک میشم گفت عزیزم من از اول هفته تا اخر هفته غذا میپزم فریز میکنم مگه میتونم یه روزه این همه غذا بپزم؟😁 من هنگ کردم گفتم غذای مونده و فریزیری میدی به مهمونات😳 داستان سفره های تشریفاتی اینه ،هم اسراف میکنن هم غذاهای بیات به خورد مهمون میدن😂 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش خورش سیر قلیه🍓 😋 لپه خیسونده ( یک ق غ برای هر نفر +یک ق اضافه تر) برگ سیر تازه مرغ مزه دار شده تخم مرغ یک عدد یا بیشتر از یکی از همسایه ها که مهمونی های پر تشریفاتی میداد پرسیدم ،چطور میتونی منو باز بذاری برای همه مهمونات غذای مورد علاقه شو بپزی؟ گفتم من مهمون دارم یه مدل غذا میپزم دو مدل بخوام بپزم هلاک میشم گفت عزیزم من از اول هفته تا اخر هفته غذا میپزم فریز میکنم مگه میتونم یه روزه این همه غذا بپزم؟😁 من هنگ کردم گفتم غذای مونده و فریزیری میدی به مهمونات😳 داستان سفره های تشریفاتی اینه ،هم اسراف میکنن هم غذاهای بیات به خورد مهمون میدن😂 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش پالئو🍓 😋 تخم مرغ ۲ عدد ارد ۳ صفر ۲ پیمانه بکینگ پودر ۱ قاشق عسل ۵ قاشق شیر ۱ پیمانه وانیل نوک قاشق چای خوری از یکی از همسایه ها که مهمونی های پر تشریفاتی میداد پرسیدم ،چطور میتونی منو باز بذاری برای همه مهمونات غذای مورد علاقه شو بپزی؟ گفتم من مهمون دارم یه مدل غذا میپزم دو مدل بخوام بپزم هلاک میشم گفت عزیزم من از اول هفته تا اخر هفته غذا میپزم فریز میکنم مگه میتونم یه روزه این همه غذا بپزم؟😁 من هنگ کردم گفتم غذای مونده و فریزیری میدی به مهمونات😳 داستان سفره های تشریفاتی اینه ،هم اسراف میکنن هم غذاهای بیات به خورد مهمون میدن😂 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 هفتصد گرم مرغ یک عدد پیاز متوسط دو عدد تخم مرغ دو قاشق رب گوجه نمک و فلفل و زردچوبه ♦️در رسپی های اصیل این غذا بدون ترشی تهیه میشه ولی اگه خواستید میتونید از آبغوره بعنوان چاشنی ترش استفاده کنید♦️این غذا با چکردمه ی ترکمنی و ترکی متفاوته و در اصطلاح اسمش رو ازون ها وام داره و در گویش گیلکی به نام چخرتمه معروفه از یکی از همسایه ها که مهمونی های پر تشریفاتی میداد پرسیدم ،چطور میتونی منو باز بذاری برای همه مهمونات غذای مورد علاقه شو بپزی؟ گفتم من مهمون دارم یه مدل غذا میپزم دو مدل بخوام بپزم هلاک میشم گفت عزیزم من از اول هفته تا اخر هفته غذا میپزم فریز میکنم مگه میتونم یه روزه این همه غذا بپزم؟😁 من هنگ کردم گفتم غذای مونده و فریزیری میدی به مهمونات😳 داستان سفره های تشریفاتی اینه ،هم اسراف میکنن هم غذاهای بیات به خورد مهمون میدن😂 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
_سالاد
_میرزاقاسمی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از یکی از همسایه ها که مهمونی های پر تشریفاتی میداد پرسیدم ،چطور میتونی منو باز بذاری برای همه مهمونات غذای مورد علاقه شو بپزی؟ گفتم من مهمون دارم یه مدل غذا میپزم دو مدل بخوام بپزم هلاک میشم گفت عزیزم من از اول هفته تا اخر هفته غذا میپزم فریز میکنم مگه میتونم یه روزه این همه غذا بپزم؟😁 من هنگ کردم گفتم غذای مونده و فریزیری میدی به مهمونات😳 داستان سفره های تشریفاتی اینه ،هم اسراف میکنن هم غذاهای بیات به خورد مهمون میدن😂 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
‌۲۴ عدد نان تست ۲۴ عدد پنیر موزارلا کوچک یک چهارم فنجان آرد یک چهارم فنجان آب ۲ فنجان پنیر پارمسان پودر سیر جعفری یک قاشق غذاخوری فلفل یک قاشق چایخوری از یکی از همسایه ها که مهمونی های پر تشریفاتی میداد پرسیدم ،چطور میتونی منو باز بذاری برای همه مهمونات غذای مورد علاقه شو بپزی؟ گفتم من مهمون دارم یه مدل غذا میپزم دو مدل بخوام بپزم هلاک میشم گفت عزیزم من از اول هفته تا اخر هفته غذا میپزم فریز میکنم مگه میتونم یه روزه این همه غذا بپزم؟😁 من هنگ کردم گفتم غذای مونده و فریزیری میدی به مهمونات😳 داستان سفره های تشریفاتی اینه ،هم اسراف میکنن هم غذاهای بیات به خورد مهمون میدن😂 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
. یکی از غذاهایی که برای بالا بردن مقاومت بدن خیلی خوب و مقویه،انواع سوپهاست. توی این هوای سرد هم انتخاب خیلی مناسبیه. واقعا خوشمزس،پيشنهاد ميكنم حتما امتحانش كنيد. هم ميتونيد با مرغ بپزيدش هم گوشت.با مرغ سريعتر آماده ميشه ولي با گوشت خوشمزه تره البته نظر منه. . طرز تهيه:يك پياز متوسط رو در يك ق روغن تفت بديد تا سبك بشه،نبايد سرخ بشه بعد يك ليوان سينه ي مرغ مكعبي خرد شده بدون پوست و استخوان رو بهش اضافه و يه كوچولو تفت بديد تا سفيد بشه ،كمي زردچوبه و فلفل و اگه دوست داريد يكم رب بهش بزنيد بعد يك ليوان گندم پوست كنده و يدونه هويج خرد شده و نصف ليوان ساقه كرفس خرد شده بهش اضافه كنيد.به مقدار لازم آب بريزيد و بزاريد بپزه.گندم بدون پوست خيلي زودتر از جو ميپزه.اواخر پخت نمك غذا رو بريزيد و اگه دوست داريد يك قاشق جعفري خرد شده اضافه كنيد. پ.ن:به دلخواه ميتونيد كمي هم قارچ توش بريزيد. اگر خواستيد با گوشت بپزيد،بايد اول گوشت نيمه پز بشه بعد بقيه مواد رو اضافه كنيد و بذاريد جا بيفته. . از یکی از همسایه ها که مهمونی های پر تشریفاتی میداد پرسیدم ،چطور میتونی منو باز بذاری برای همه مهمونات غذای مورد علاقه شو بپزی؟ گفتم من مهمون دارم یه مدل غذا میپزم دو مدل بخوام بپزم هلاک میشم گفت عزیزم من از اول هفته تا اخر هفته غذا میپزم فریز میکنم مگه میتونم یه روزه این همه غذا بپزم؟😁 من هنگ کردم گفتم غذای مونده و فریزیری میدی به مهمونات😳 داستان سفره های تشریفاتی اینه ،هم اسراف میکنن هم غذاهای بیات به خورد مهمون میدن😂 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
طرز تهیه پست بعدی کانال👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 رشته شعریه 300 گرم (شعریه را از خارجی فروشی یا لوازم قنادی تهیه کنید) کره 50 گرم شیر عسلی نصف قوطی یک کمی بیشتر گردو خرد شده و کمی پسته زعفران آبکرده غلیظ یک قاشق پودر نشاسته 2 قاشق بزرگ کره و نشاسته را 10 دقیقه تفت میدهیم رشته ها را با دست خرد کرده و شعریه را با کره داخل قابلمه با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی شود می توانید کمی پودر هل یا دارچین یا زنجبیل به آن اضافه کنید. ولی من زعفران ریختم.بعد حرارت را خاموش کرده میذاریم شعریه سرد بشه شیر عسلی را آرام آرام اضافه کنید و چنگ بزنید تا مواد منسجم شود مواد را روی کیسه به قطر یک سانت پهن کرده و رویش پسته و گردو بریزید و کمی فشار دهید مانند کلیپ رول کنید بعد دو ساعت در فریزر یا 4 ساعت در یخچال گذاشته سپس با کارد اره ای به صورت رفت و برگشت برش بزنید ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از 
📢📢📢📢📢📢📢📢 مژده‼️‼️‼️ دوره آنلاین آفلاین کتاب NOTCH🤗 ⏰زمان شروع دوره جدید: هفته اول ⏰زمان پایان دوره: پایان بهمن ماه 💰 ۱۰جلسه آفلاین و ۴جلسه آنلاین: ۵۰ حتی میتونی توی کلاسها شرکت کنی🤯🤯🙄🙄🤩🤩 لینک کانال @easy_fast_english https://eitaa.com/joinchat/3158245505C0d0370f8b1 آیدی ثبت نام دوره ها @Easyenglish1992
😳👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠تمثیل جالب یک تجربه گر مرگ موقت از دنیا ▪️این قسمت: از جنس یقین ▫️تجربه‌گر : آقای محسن مهاجری 💢لینک فیلم کامل در تلوبیون: https://www.telewebion.com/episode/2571645 ┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
بورک سیب زمینی 👌👌👌 ‌ مواد لازم:👇 ۴عدد یوفکای بزرگ ۵عدد سیب زمینی متوسط ۱ونیم لیوان شیر ۱ق چای خوری فلفل سیاه ۱قاشق مرباخوری نمک روغن مایع برای رومال مابین یوفکا پنیرموزارلا(دلخواه)‌ ‌ طرز تهیه:👇 ‌ سیب زمینی هارو ابپز کنید و خوب له کنید بزارید سرد بشه.وقتی سرد شدن شیر ،فلفل سیاه ،،پول بيبر و نمك اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.بايد كمي شل و رقيق بشه كه بتونيم به راحتي مابين يوفكا ها بماليم. اولین يوفكارو روي سطح تون پهن كنيد و با فرچه همه جاي يوفكا رو روغن مايع بماليد .و يوفكاي بعدي رو روي يوفكاي اول پهن كنيد و دو باره همه جاي يوفكارو روغن مايع بماليد. وبعدسيب زميني رو همه جاي يوفكا بماليد.يوفكاي بعدي رو روي سيب زميني پهن كنيد و دوباره چرب كنيد و از مواد روش بماليد.يوفكاي بعدي رو هم به همين روش چرب كنيد و مواد بماليد .يعني سه طبقه از يوفكا بايد مواد داشته باشن.سپس کنار های یوفکا رو به داخل تا کنید ویوفکارو رول کنید .دور یوفکارو با سفلون بپیچید و دو ساعت در یخچال استراحت دهید.در مرحله آخر رول هارو برش بزنید و داخل سینی فر بچینید و در فر ۲۰۰درجه تا زمانی که رنگ بگیرن بپزید. ‌ قهر میکنید اشپزی را تعطیل نکنید ببینید اینو چند باره دارم میگم😁بس که مهمه😊 حتی شده یک غذای حاضری آماده کنید شوهر با شما بحث کرده وارد خونه میشه میبینه خبری از غذا نیست ،یا دعواتون دوباره شروع میشه یا سکوت میکنه اما در هر صورت روابط شما خیلی سرد میشه🤷‍♀ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
_كيك_مرغ
🥗 😋 🔸حبوبات و سبزيجات رو بيشتر در برنامه غذايي خانواده قرار بديد و از تنوع و خواصشون لذت ببريد. ♦️طرز تهيه:دو ليوان نخود پخته+سه چهارم ليوان گشنيز+يك سوم ليوان نعناع تازه+ آبليموي تازه دو تا سه ق غ+روغن زيتون يك ق غ+نمك و فلفل سياه+زيره سياه كمي+پياز خرد شده يك و نيم ق غ :همه مخلوط بشن و سِرو بفرماييد. قهر میکنید اشپزی را تعطیل نکنید ببینید اینو چند باره دارم میگم😁بس که مهمه😊 حتی شده یک غذای حاضری آماده کنید شوهر با شما بحث کرده وارد خونه میشه میبینه خبری از غذا نیست ،یا دعواتون دوباره شروع میشه یا سکوت میکنه اما در هر صورت روابط شما خیلی سرد میشه🤷‍♀ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# کرم نارگیل جایگزین خامه مواد لازم شیر زرده تخم مرغ یک دونه نشساسته یا ارد پودر قند عصاره وانیل قهر میکنید اشپزی را تعطیل نکنید ببینید اینو چند باره دارم میگم😁بس که مهمه😊 حتی شده یک غذای حاضری آماده کنید شوهر با شما بحث کرده وارد خونه میشه میبینه خبری از غذا نیست ،یا دعواتون دوباره شروع میشه یا سکوت میکنه اما در هر صورت روابط شما خیلی سرد میشه🤷‍♀ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
قهر میکنید اشپزی را تعطیل نکنید ببینید اینو چند باره دارم میگم😁بس که مهمه😊 حتی شده یک غذای حاضری آماده کنید شوهر با شما بحث کرده وارد خونه میشه میبینه خبری از غذا نیست ،یا دعواتون دوباره شروع میشه یا سکوت میکنه اما در هر صورت روابط شما خیلی سرد میشه🤷‍♀ اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a