eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔉 پیاز بزرگ 1 عدد آبغوره ۱/۲ پیمانه لوبیا قرمز یا چیتی 200 گرم روغن مایع به میزان کافی سبزی خورشتی 500 گرم گوشت خورشتی 400 گرم زعفران ۲ ق غ نمک فلفل و زردچوبه به میزان دلخواه ابتدا از شب قبل لوبیا رو تو کاسه آب بخیسونید برای شروع کار پیاز رو ریز خرد میکنیم. یک قابلمه مناسب روی حرارت قرار میدیم و مقداری روغن داخلش میریزیم.بعد از اینکه روغن داغ شد پیاز رو کمی تفت میدیم تا پیاز نرم بشه.گوشت رو بعد از شستشو و برش زدن به پیاز اضافه می کنیم. تفت دادن رو ادامه میدیم تا رنگ گوشت تغییر کنه و تقریبا سرخ بشه حالا لوبیا قرمز رو آبکشی کرده و به مخلوط گوشت و پیاز اضافه میکنیم چند لیوان آب جوش به قابلمه اضافه می کنیم و اجازه میدیم گوشت و لوبیا با حرارت بسیار ملایم بپزن.سبزی خورشت رو به صورت جداگونه با مقداری روغن تو تابه میریزیم و تفت میدیم تا سبزی کاملا سرخ بشه سبزی رو به قابلمه خورشت اضافه میکنیم بعداز اینکه گوشت نیم پز شد نمک رو بهش اضافه کنید و آبغوره رو هم اضافه کنیدحالا بایدخورش جا بیفته صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
امروز امدم با پودر فلفل پاپریکا که درست کردنش زحمت زیادی هم نداره و تو اکثر غذاهام ازش استفاده میکنم. مثل پیتزا، ماکارونی، سیب زمینی تنوری، لازانیاو... البته بستگی به سلیقه و ذائقه شما داره، ولی اینو بدونین که عطرش دیوونه کنندست😍 همچنین میتونین این پودر رو برای قرمز کردن غذاهاتون استفاده کنید. امیدوارم درست کنید و لذت ببرید. طعم و رنگ این ادویه غذا رو فوقع العاده میکنه👌🏼👌🏼😍😍 یعنی نگم از عطرش ک موقع اسیاب کردن کل آشپزخونه رو پرکرده بود.اون چیزی خودتون توخوته درست میکنید بی شک با اونی ک از بیرون تهیه میکنید زمین تا اسمون فرق داره. پس الان که فصل این فلفل هست وتو بازار زیاده بگیرین تمیز بشورین ،هسته ویا تخم فلفل رو جدا کنید ،نازک خلالی کنید و جلو آفتاب دو تا سه روزه خشک کنین وبعد اسیاب واز رنگ و طعم فوقعلادش داخل غذا لذت ببرین 👌🏼👌🏼میتونید توی فر هم با درجه ی خیلی کم فلفلارو خشک کنید..هر دوروشو هم امتحان کردم عالی میشه.. .@ashpazii_helma . :نکته برای پودر پاپریکا فقط قرمز ،زرد و نارنجی هم میشه ولی به خوشرنگی قرمز نمیشه صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلااام سلااام 😍 خوبییین؟؟؟ بچه ها راستش من کشک پاستوریزه اصلا ندوست🤭برای همین همیشه خودم تو خونه کشک درست میکنم _قدیما از از یه کاسه ی بزرگ آجدار واسه اینکار استفاده میکردن وخییلی سخت بوده ولی الان با مخلوط کن کار خیلی راحتیه و نتیجه هم عالی میشه😋 _کشک خشک رو اکثر خواربار فروشی ها دارن بعضیا شون چرب و سفت هستن و البته خوشمزه تر ،بعضیا هم نرمتر هستن و راحتتر سابیده میشن _توضیحاتم روی کلیپ کامل نوشتم ،فقط یه نکته ای که داره بهتره کشک رو‌موقع خیسوندن در یخچال بذارید چون اگر دمای محیط گرم باشه کپک میزنه _بعد از سابیدن کشک هم حتما باید در یخچال نگهداری بشه تا دوهفته ماندگاری داره صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
٣٠٠ گرم خامه قنادي شير ولرم نصف ليوان پودر ژلاتين ٢ ق غ آب ١ ليوان پودر كاكائو ١ ق غ شكر يك چهارم ليوان شكلات تلخ تخته اي ١٥٠ گرم ٢ عدد تخم مرغ كه زرده ها و سفيده هارو جدا ميكنيم وانيل نوك قاشق اول از همه خانه قناديمون رو با همزن دو تند ١٠ دقيقه ميزنيم تا فرم بگيره ، فرم كه گرفت ميزاريم يخچال بعد ٢ تا سفيده تخم مرغ رو با همزن دور تند ١٠ دقيقه ميزنيم تا سفيد و پفكي بشه جوري كه وقتي كاسه رو برميگردونيم نريزه بيرون،ميزاريمش يخچال.يه كاسه ورميداريم ٢تا زرده تخم مرغ رو با شكر و وانيل خوب هم ميزنيم تا كش دار و كرم رنگ بشه،بعد شير ولرم(داغ نباشه) رو اضافه و هم ميزنيم و بعد به ترتيب سفيده زده شده و خاممون رو اضافه ميكنيم و هم ميزنيم ، شكلاتمون رو به روش بن ماري(روي بخار آب) ذوب ميكنيم و به موادمون اضافه و هم ميزنيم ، ژلاتين و آب رو هم به همين روش بن ماري ذوب و اضافه ميكنيم و قشنگ با همزن دور تند ٣٠ ثانيه هم ميزنيم تا قشنگ كل مواد مخلوط بشه،قالب مورد نظرمون رو با روغن مايع قشنگ چرب ميكنيم ، مواد رو داخلش ميريزيم ، و براي ٥ ساعت داخل يخچال يا ١ساعت داخل فريزر ميزاريم تا خوب ببنده صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش جامبو شلز🍓 😋 جامبو شلز - حدود 250 گرم گوشت چرخ کرده - 500 گرم پیاز - 1 عدد قارچ 200 گرم خامه (20 یا 33٪) - 150 میلی لیتر پنیر چدار یا گودا🧀- 200-250 گرم برای سس بشامل: کره - 30 گرم آرد - 1.5 قاشق غذاخوری شیر - 2 فنجان نمک و فلفل سیاه صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
در ابتدا جگر ها را خرد کرده و با آرد مخلوط می کنیم ، سپس الک کرده تا آرد های اضافی آن جدا شده و سرخ کنید . بعد از سرخ شدن به آن نمک ، پاپریکا ، زیره و آویشن اضافه کرده . رب یا در صورت دلخواه سس گوجه را با جعفری و روغن زیتون مخلوط کرده و نان ها را به آن آغشته کرده و کمی حرارت داده سپس با ترکیب مخلفات جعفری ، پیاز ، گوجه ، سماق ، نمک وفلفل نوش جان کنید صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کتلت سبزیجات🍓 😋 سیب زمینی هویج پخته شده سوسیس آرد تخم مرغ نمک و فلفل پیازچه سس سویا صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شیرینی پنجره ای🍓 😋 صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
3تا4عدد سیب زمینی(ترجیحاً یک اندازه) پودر پاپریکا نمک وفلفل روغن زیتون پودرسیر(دلخواه) کمی سبزی معطر(نعنایااورگانو) اگه میخواید تند باشه فلفل قرمز بزنیدسیب زمینی‌ها راپوست کنده وبه ورق های نازک ویک اندازه برش بزنید.ادویه جات وروغن زیتون به سیب زمینی ها اضافه وخوب مخلوط کنید.اگه از سیخهای چوبی استفاده میکنید حتماً 20 دقیقه ای درآب بزارید چون رطوبت باعث میشه سیخها درفر نسوزند. بعد سیب زمینی ها را به سیخ بکشید وبزاریددرفر. فر رااز قبل گرم کنید با درجه 180 به مدت 20 تا40 دقیقه (بستگی به دمای فر شما دارد) تا زمانی که سیب زمینی ها برشته وطلایی شوند صبحانه تو جوامع شهری خیلی پر رنگ نیست متاسفانه ،چون زندگیهامون تغییر کرده،خانواده ای که ساعت ۱ شب میخوابه چطور میتونه صبح زود بلند شه تا ساعت ۸ و ۹ صبحانه بخوره؟ کمی باید سبک زندگیها رو ما خانوما عوض کنیم خانوما نقش پر رنگی دارند🤗 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
✅مطالبه راه اندازی مجدد قرارگاه مردمی دادستانی استان قم ▫️تا دیر نشده با کلیک بر لینک زیر حمایت خود را اعلام کنید👇👇 https://www.farsnews.ir/my/c/115129 👆👆 🔰خلاصه ای از فعالیت های انجام شده: ✅رسیدگی به ۲۰۰۰ گزارش مردمی ✅جلوگیری از بیش از ۸۰۰ مورد تخلف اداری و باندی و زمین خواری ✅جلوگیری از تشکیل پرونده برای ۱۵۰۰ متخلف بوسیله مشاوره های تخصصی ✅حمایت های متعدد از NGO های مردمی 🔹با مراجعه به می توانید بخشی از فعالیت های اخیرشان را مشاهده کنید👇👇 https://eitaa.com/dadsara_qom ♨️اما... ❌متاسفانه مدتی است با کارشکنی های برخی، این قرارگاه تعطیل شده است. 👌 لیست گروه های مردم نهادی که از این پویش حمایت کرده اند👇 https://eitaa.com/joinchat/911081556C963c6f7595
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 تجربه ای شنیدنی از لحظه مرگ برای مردی که مرگ موقت را تجربه کرد ▪️این قسمت: مهمان ▫️تجربه‌گر : آقای محمدحسین نظری ┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
ســـــــ🌸ــــــلام امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇 امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی سر ناهار و شام بگو امروز مهمون سفره این سه معصوم هستید😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کلجوش🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ما کلا برعکس رفتار میکنیم صبحانه مهمترین وعده رو ول کردیم بی تفاوت هستیم ،عوضش شام که باید سر شب و خیلی سبک باشه سنگ تموم میذاریم نمیتونیم سرمونو بذاریم بخوابیم ،محتویات معده مگه میذاره بخوابیم😁 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر بی نظیر😋😋😋 ما کلا برعکس رفتار میکنیم صبحانه مهمترین وعده رو ول کردیم بی تفاوت هستیم ،عوضش شام که باید سر شب و خیلی سبک باشه سنگ تموم میذاریم نمیتونیم سرمونو بذاریم بخوابیم ،محتویات معده مگه میذاره بخوابیم😁 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
دسر بی نظیر😋😋😋 ما کلا برعکس رفتار میکنیم صبحانه مهمترین وعده رو ول کردیم بی تفاوت هستیم ،عوضش شا
یه دسر بی نظیر با عطر پرتقال تو این فصل واقعا میچسبه با کوک مگ همراه باشید🤩🤩🧡 ۴ پیمانه شیر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ذرت نصف پیمانه شکر کمی پوست پرتقال رنده شده یک دوم فنجان آب پرتقال(ترجیحا بازاری باشه که تلخ نشه)از داخل قابلمه بریزین و مخلوط کنین روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه داخل ظرف مناسب بریزین و بذارین کنار تا خنک شه ولی داخل یخچال نذارین برای لایه بعدی، ۲ پیمانه آب پرتقال بازاری (که تلخ نشه) رو به همراه دو قاشق غذاخوری نشاسته ذرت خوب هم بزنین تا یکدست شه روی حرارت بذارین تا غلیظ بشه مواد رو روی لایه اول بریزین و چند ساعت داخل یخچال بذارین تا خودشو بگیره با پودر نارگیل تزیین کنین رنگ و طعمش دل آدمو میبره🧡 نوش جان😍
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب کوبیده بدون فر ما کلا برعکس رفتار میکنیم صبحانه مهمترین وعده رو ول کردیم بی تفاوت هستیم ،عوضش شام که باید سر شب و خیلی سبک باشه سنگ تموم میذاریم نمیتونیم سرمونو بذاریم بخوابیم ،محتویات معده مگه میذاره بخوابیم😁 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
باورت میشه لباس بالا فقط ۵۰ تومن همه اجناس کانال زیر 😍😍 مستقیم ازخودانبارتولیدی خریدکن😘 ازسایز۳۶تا۶۰ به همه جاارسال داریم هم تک هم عمده😱😱 ارسال تماما رایگان🌹 بچه گانه هم داریم😱😘 عجله کن از دستش ندید😍👇😍👇 https://eitaa.com/joinchat/3795714073Cd48c33e221
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
** ارزانسرای واقعی ک میگن اینجاست👇👇👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/3795714073Cd48c33e221 https://eitaa.com/joinchat/3795714073Cd48c33e221 تمامی کارها تولید خودمونه ایرانی👆👆 🤯🤯🤯 **
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جالبه ما کلا برعکس رفتار میکنیم صبحانه مهمترین وعده رو ول کردیم بی تفاوت هستیم ،عوضش شام که باید سر شب و خیلی سبک باشه سنگ تموم میذاریم نمیتونیم سرمونو بذاریم بخوابیم ،محتویات معده مگه میذاره بخوابیم😁 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند😂 ما کلا برعکس رفتار میکنیم صبحانه مهمترین وعده رو ول کردیم بی تفاوت هستیم ،عوضش شام که باید سر شب و خیلی سبک باشه سنگ تموم میذاریم نمیتونیم سرمونو بذاریم بخوابیم ،محتویات معده مگه میذاره بخوابیم😁 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
طرز تهیه: مرغ با نمك و فلفل و زردچوبه و پياز و كمي آب مي پزيم ،سپس ،در روغن فراوان و داغ سرخ مي كنيم . بادمجان ها رو بعد از تلخي گرفتن در روغن فراوون سرخ مي كنيم ،مقداري پياز رو اسلايس مي كنيم تفت مي دهيم همراه، مقداري رب گوجه فرنگي رو داخل پياز تفت داده آب مرغ را اصافه كرده همراه با ادويه (دارچين، گل سرخ،)اجازه مي دهيم غليظ بشه و به روغن بيفته.غوره ها رو كمي تفت مي دهيم و كنار مرغ و مسما و بادمجون قرار مي دهيم ما کلا برعکس رفتار میکنیم صبحانه مهمترین وعده رو ول کردیم بی تفاوت هستیم ،عوضش شام که باید سر شب و خیلی سبک باشه سنگ تموم میذاریم نمیتونیم سرمونو بذاریم بخوابیم ،محتویات معده مگه میذاره بخوابیم😁 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
بورک سیب زمینی 👌👌👌 ‌ مواد لازم:👇 ۴عدد یوفکای بزرگ ۵عدد سیب زمینی متوسط ۱ونیم لیوان شیر ۱ق چای خوری فلفل سیاه ۱قاشق مرباخوری نمک روغن مایع برای رومال مابین یوفکا پنیرموزارلا(دلخواه)‌ ‌ طرز تهیه:👇 ‌ سیب زمینی هارو ابپز کنید و خوب له کنید بزارید سرد بشه.وقتی سرد شدن شیر ،فلفل سیاه ،،پول بيبر و نمك اضافه كنيد و خوب هم بزنيد.بايد كمي شل و رقيق بشه كه بتونيم به راحتي مابين يوفكا ها بماليم. اولین يوفكارو روي سطح تون پهن كنيد و با فرچه همه جاي يوفكا رو روغن مايع بماليد .و يوفكاي بعدي رو روي يوفكاي اول پهن كنيد و دو باره همه جاي يوفكارو روغن مايع بماليد. وبعدسيب زميني رو همه جاي يوفكا بماليد.يوفكاي بعدي رو روي سيب زميني پهن كنيد و دوباره چرب كنيد و از مواد روش بماليد.يوفكاي بعدي رو هم به همين روش چرب كنيد و مواد بماليد .يعني سه طبقه از يوفكا بايد مواد داشته باشن.سپس کنار های یوفکا رو به داخل تا کنید ویوفکارو رول کنید .دور یوفکارو با سفلون بپیچید و دو ساعت در یخچال استراحت دهید.در مرحله آخر رول هارو برش بزنید و داخل سینی فر بچینید و در فر ۲۰۰درجه تا زمانی که رنگ بگیرن بپزید. ‌ ما کلا برعکس رفتار میکنیم صبحانه مهمترین وعده رو ول کردیم بی تفاوت هستیم ،عوضش شام که باید سر شب و خیلی سبک باشه سنگ تموم میذاریم نمیتونیم سرمونو بذاریم بخوابیم ،محتویات معده مگه میذاره بخوابیم😁 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a