eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_پیچیدن_خمیر این مدل برای #نان_کره_ای_کروسان خیلی عالیه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#روغن_حیوانی_بخورید ... 🔹خواص ضد التهابی دارد 🔹کمک به سیستم گوارش بدن 🔹کمک به سوزاندن چربی ها میکند 🔹روغن حیوانی که از گاوها تهیه میشود دارای این خواص هستند. 👈🏻روغن حیوانی هیچگاه در رگ ها رسوب نمیکند آن چیز که رگ های قلب را می بندد روغن های صنعتی است که امروزه در بازار فراوان است 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام #حضرت_رسول (ص) امروز اشپزخونه تون فقط به یاد 👈پیامبر ص باشه و با ذکر مقدس 👈یا حلیم #ایده_تزیین_ماست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#آش_گندم حبوبات که شامل لوبیا چیتی،نخود،لوبیا چشم بلبلی وعدس میشه رو به همراه مقدارکمی برنج ازشب قبل خیس میکنیم و چندین بارآبش روعوض میکنیم. گندم پوست کنده روهم جداگانه خیس میکنیم.حجم گندم بایدتقریبانصف حجم حبوبات باشه درظرف بزرگی که گنجایش آش روداشته باشه پیازداغ فراوون درست میکنیم و زردچوبه میزنیم وبعدنصف گندم رو به همراه حبوبات ومقدار آب کافی،به پیاز داغ اضافه کرده ،میزاریم تانیم پز بشه،حالاسبزی آش که بایدحجم بیشترش اسفناج باشه به همراه نصف دیگه گندم به آش اضافه میکنیم وزمان کافی میدیم تاآش جابیفته ودرپایان نمک وفلفل اضافه میکنیم وشعله رو خاموش میکنیم وباپیازداغ تزیین میکنیم. حدودا۶تا۸ ساعت زمان برای پخت نیازه تاآش کاملاجابیفته، پ.ن:گندم رودردو مرحله اضافه ميكنيم چون گندم مرحله ي اول بايد كاملابپزه وله بشه تا آشمون رو لعابدار كنه وگندم دوم بايدفقط بپزه وموقع خوردن زيردندون بيادكه نصف خوشمزگيش به همين دونه هاس 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اينم دستور يه كيك اسفنجى با پف عالى كه قولش رو داده بودم #کیک_اسفنجی_خانم_خورسند #كيك_اسفنجى_الى مواد لازم: تخم مرغ ٨ عدد ارد ٢٠٠گرم شکر ٢٠٠ گرم بکینگ پودر ١ ق چ اب جوش ٤ ق س وانیل ١/٤ ق چ طرز تهیه: زرده و سفيده روجدا کنین،سفیده روخوب بزنید تا حالت فومی بگیره زرده و شکر و وانیل روبا همزن برقى بزنید و آب جوش رو اضافه كنيدودر حدى بزنيد تا حجم پیدا کنه وكرمى و کشدار بشه حالا  سفیده هارو کم کم به مواد اضافه کنین و با لیسک به حالت دورانی مخلوط کنیدبعد آرد و بكينگ پودر رو كه از قبل سه بار الك كردين به مواد اضافه كنيد و به صورت دورانى مخلوطكنيد قالب مناسب برای این مقدار مواد ،سایز ٢٥هست كه از قبل كفِش رو كاغذ روغنى انداختين ديواره ها رو چرب نكنيد و در فر از قبل گرم شده با ۱۸۰درجه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ماهی_شیر .من هميشه قبل از اينكه ماهي رو سرخ كنم با يه بوته سير رنده شده يا كوبيده شده با نمك به مدت نيم ساعت آغشته ميكنم تا طعم بگيره و سير هم بوي ماهي رو بگيره و چون ماهي طبع سردي داره با سير مخلوط ميكنم وسير گرم هست طبع سرد ماهي رو عوض ميكنه بعد . . آردي كه براي ماهي استفاده ميكنم هميشه خودم درست ميكنم و در يك شيشه آماده در يخچال دارم تركيبات آرد 👇👇 آرد سنگك يا آرد سفيد + زردچوبه +ادويه كاري ( يا ادويه مخصوص ماهي ، گرام ماسالا) + پودرسير +پودر پياز + پودر پاپريكا + فلفل قرمز +فلفل سياه همه رو با هم مخلوط ميكنيم وماهي رو به اين آرد آغشته ميكنيم و بعد در روغن داغ سرخ ميكنيم .براي درست كردن آرد ماهي من هميشه از يك بسته آرد ٥٠٠ گرمي استفاده ميكنم .يا نيم كيلو آرد سنگك، سه ق غ سر پر زرد چوبه و ادويه كاري، پودر سير دو ق غ و بقيه هر كدوم يك ق غ همه رو با هم مخلوط ميكنم( كم و زياد بودن هر كدوم از ادويه ها بستگي به ذائقه شما دارد ) . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
حتما بخوانید - خیلی مهم !!! معروف است که پزشکان به کسانی که از درد مفاصل رنج میبرند، داشتن یک دستبند مسی را توصیه میکنند و دلیل این امر را هم کمبود یونهای مسی در خون ذکر میکنند که با تماس دستبندهای مسی با پوست بخشی از این کمبود جبران شده و از درد مفاصل کاسته میشود. از سوی دیگر محققین، یکی از علتهای بروز بیماری آلزیمر را رسوب یونهای آلومینیوم در مغز عنوان میکنند. تا چند دهه پیش، مردم کشور ما رسم داشتند برای پخت غذا مخصوصاً خورشت و آش از قابلمههای مسی استفاده میکردند و یک کفگیر آهنی داشتند به نام حسوم که موقع پخت غذا دائم درون آن قرار میگرفت. هیچکس نمیدانست چرا باید این کفگیر درون قابلمه مسی قرار بگیرد، فقط میدانستند برای پخت غذا خیلی لازم میباشد. داستان از این قراره که بدن (مخصوصاً مغز) برای سلامت و نشاط و کنترل اسیدلاکتیک و کورتیزول به ٦ میلیارد یون مس نیاز دارد و به همین نسبت یون آهن. کمبود یون مس باعث میشه شما دائم احساس رخوت و خواب آلودگی و کسالت کنید و مدام دهندره کنید. در ضمن هیچ کارخانه داروئی نمیتونه از یون یک عنصر برای شما قرص تهیه کنه ... و اونی که مثلاً به اسم قرص آهن به خورد شما میدهند شامل مولکول آهن هستش که برای بدن هیچ کاربردی نداره. ولی تا این جا بدونید که غذا موقع پخت در درون قابلمه مسی، از یون آزاد شده این ظرف استفاده میکند و در بدن شما فوقالعاده احساس نشاط و انرژی ایجاد میکنه دیگه از اون دهندرگی و خمیازه و کسالت خبری نیست و باعث طول عمر مفید و سلامتی جسمی میشود. ولی یک دفعه توی دهه ٥٠ از این نون خشکیها اومدند و داد میزدند (قابلمه مسی ....... کفگیر آهنی خریداریم ...) و با یک قیمت مناسب این قابلمه ها را خریدند و به جاش قابلمه آلمینیومی میدادند که بهش میگفتند روحی. هیچکس توی اون دهه نفهمید این همه قابلمه مسی کجا قراره بره؟ بعدش هم که الان ظرفهای استیل و تفلون و این مزخرفات اومده که مدعی هستند غذا توش زود میپزه و به کف ظرف نمیچسبه. ولی مردم ما خبر ندارند که همین یونهای مضر در این ظروف عامل سرطان هستند و به راحتی یون سرب و آلمینیوم و ... میتونند در جا، یک کودک ٦ ماهه را ظرف یک سال به بیماریهای کمبود خونی و سرطان و یک فرد بزرگسال را در طی ٥ سال به بیماریهای کبدی و خونی و طحال دچار کند و بعدش هم سرطان. به همه دوستان پیشنهاد میکنم حتماً برای پخت غذا (مخصوصاً غذاهای آبکی) از قابلمه مسی و کفگیر آهنی استفاده کنند. حداقل برای یک بار هم شده تا ظرف سه روز اثر آن را روی بدن خودتون ببینید. حالا جالبه توی شمال ایران موقع پخت خورشت (مخصوصاً فسنجون) یک تیکه آهن یا نعل اسب میاندازند وسط خورشت تا حسابی رنگ بگیره ... این کار باعث آزاد شدن یونهای آهن و سلامتی بدن میشود. لطفا برای ارتقا سلامتی جامعه اين پيام را برای همه دوستانتان به اشتراک بگذارید . شايد گام كوچكي در اين راه باشد و فرهنگ مصرف مان اصلاح گردد! فواید خرما؛ ﺧﺮﻣﺎ ﻭ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺑﺨﻮﺭﯾﺪ، ﭼﺮﺍ؟؟؟ ﮐﺴﯽ ﮐﻪ ﻫﺮ ﺷﺐ 10 ﺍﻟﯽ 15 ﺗﺎ ﻣﻐﺰ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺭﺍ ﺑﺎ 3 ﺍﻟﯽ 5 عدد ﺧﺮﻣﺎ ﺑﺨﻮﺭﺩ ﺗﺎ آﺧﺮ ﻋﻤﺮﺵ ﻧﻪ ﺳﺎﯾﺪﮔﯽ ﺍﺳﺘﺨﻮﺍﻥ ﺳﺮﺍغش می آید ﻧﻪ آﺭﺗﺮﺯ مي ﮔﯿﺮﺩ، ﺧﺮﻣﺎ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﻭﯾﺘﺎﻣﯿﻦD ﺯﯾﺎﺩﯼ ﺍﺳﺖ ﻭ ﺑﺮﺍﯼ ﺟﺬﺏ ﮐﻠﺴﯿﻢ موجود در بادام مفيد است ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﮕﻔﺘﯽ ﻫﺎ ي ديگر خرما ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﺩﺍﺭﺍﯼ ﭘﺘﺎﺳﯿﻢ ﺍﺳﺖ لذا ﺑﻪ ﺟﺎﯼ ﻟﺒﻨﯿﺎﺕ، ﺧﺮﻣﺎ ﻭ ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺭﺍ ﭘﯿﺸﻨﻬﺎﺩ ﻣﯽﮐﻨﯿﻢ . ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺷﮕﻔﺘﯽ ﻫﺎﯼ ديگر ﺑﺎﺩﺍﻡ ﺍﯾﻦ ﺍﺳﺖ ﮐﻪ ﮐﺴﺎﻧﯽ ﮐﻪ روزانه از آن ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ميﮐﻨﻨﺪ براحتي ﻋﺼﺒﯽ ﻧﻤﯽ ﺷﻮﻧﺪ. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#دلمه_کلم_و_انار مواد لازم:کلم بزرگ يك عدد،گوشت چرخ كرده دويست تا سيصد گرم(ميتونيد نصفشو #سويا استفاده كنيد يا اگر #گياهخوار هستيد همشو)،پياز داغ سه ق غ،گوجه فرنگي دو عدد،برنج يك ليوان(حدود دو ساعت در آب و نمك بخيسونيد)،انار دون شده نصف ليوان،جعفري ساطوري دو ق غ،گشنيز ساطوري دو ق غ،نمك و فلفل و زردچوبه براي سس دلمه:پياز داغ يك ق غ،رب انار يك و نيم ق غ(ملس باشه)،گوجه رنده شده يك عدد،رب گوجه يك ق غ سر صاف،نمك و فلفل و زردچوبه:همه مواد رو با يك ق روغن تفت بديد بعد يك ليوان آب اضافه كنيد،سي ثانيه كه جوشيد شعله رو خاموش كنيد. طرز تهيه:پیاز داغ و گوشت چرخ شده رو تفت بديد،نمك و فلفل و زردچوبه و بعد برنج رو اضافه كنيد.بعد گوجه هاي ريز خرد شده و گشنيز و جعفري رو اضافه كنيد و در تابه رو بذاريد تا مواد در آب گوجه نيمه پز بشن. وقتي آب غذا كشيده شد شعله رو خاموش و دونه انار رو اضافه كنيد.به كمك چاقو قسمت سفت بالاي كلم رو جدا كنيد،اين قسمت وقتي جدا بشه،كلم برگها راحت از هم جدا ميشن بعد حدود پنج دقيقه در آب جوش بذاريد تا کمی نرم بشه و حالا برگها رو آروم جدا كنيد.از مواد داخل برگها بذاريد و بپيچيد.حالا امادست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
ایده جالب اینجوری کیوی راباکاتر شکل بدیدبرای تزیین روی کیک یامیوه آرایی. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده دیزاین ژله سه بعدی با تم زمستان مناسب برای شب یلدا قسمت سفید ، ژله آلوئه ورا با شیر یا بستنی هست برای شب یلدا درست کنید و لذتشو ببرید😍 #نکته❌ لطفا لطفا مصرف ژله جات رو محدود کنید به شب یلدا فقط😁🙏 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحل تهیه کیک هندوانه یلدایی قنادیها🍉😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
نمیخونی نشرش بده😉 پروفایلتو عوض کن تا تــــــو نیایی همه شـــــــب🌙 ها یلـــــــــداست همه باهم در شب یلـــــــــــدا ساعت ۲۲:۰۰ دعای فرج را میخوانیم...🤲 #الهی_عظم_البلاء🔈 #شب_یلدا #نشر_حداکثری ‼️
#اکلیل_خوراکی ✨ 1/4 فنجان شکر رو با 1/2قاشق چایخوری رنگ غذا مخلوط کرده و در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه قرار دهید برای تزیین انواع کیک و دسر استفاده کنید 😍👏 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_نوتلا آرد۱/۵ پیمانه تخم مرغ ۴ عددشکر ۱پیمانه روغن مایع نصف پیمانه شیر ولرم نصف پیمانه نوتلا ۳ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری بکینگ پودر ۱ قاشق مرباخوری وانیل نصف قاشق چایخوری آردوبکینگ پودرروچند بارالک میکنیم کنار میزاریم.فر رو گرم میکنیم شیر رو کمی گرم میکنیم تخم مرغ و شکر و وانیل رو باهم میزنیم ۵ دقیقه تاکاملا کشداروروشن بشه پودرکاکائو و روغن روباهم مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم، ‌شیر ونوتلا روباهم مخلوط میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم، حدود یک دقیقه موادرو هم میزنیم آرد و بکینگ پودر رو کم کم به مواداضافه کرده وبا لیسک فولد میکنیم ، قالب رو با روغن چرب کرده موادکیک روداخل قالب ریخته وداخل فرحدود نیم ساعت با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد میزاریم بپزه. ممکنه این زمان متغیر باشه،منظور از پیمانه لیوان هست 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ماهی_سفید روقبل سرخ کردن شکمشو بازمی کنم وبانمک وفلفل وزردچوبه مزه دار وازمواد تفت داده شده تو شکمش می ریزم وبانخ وسوزن شکمشو می دوزم مواد داخلیش جداگانه یه پیاز وفلفل قرمز چرخ شده وچندحبه سیر له شده روتفت دادم وسبزی شکم پر(مخلوطی ازسبزیجات معطر بهمراه سیر هست)مخلوط وخوب تفت دادم وکمی گردوی ریز خرد شده ودونه انار خشک(انارتیم) وآلوجنگلی وچند تا دونه آلو بخاراکه ازقبل خیسونده بودمش روبهش اضافه ورب انارترش بهمراه دونه انارمخلوط توش ورب انارملس زدم بهش نمکشو هم میزون کردم وقتی خوب تفتیده شدبهش یه کوچولو نه زیاد آب اضافه کردم اندازه ته استکان درشو هم گذاشتم تا رب کمی باز شه وداخل شکم ماهی ودوختمش ورفت واسه سرخ شدن مابقی مواد اضافه اومده روهم بعد سرخ شدن کامل ماهی ریختم دورش . . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#پرالین_بادام_زمینی دوستان گلم پیشنهاد می کنم که حتما این کره بادام زمینی خوشمزه خونگی را درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. مواد لازم: بادام زميني خام پوست گرفته نيم كيلو عسل ٣ ق س نمك ١/٤ ق چ روغن مايع ٢ تا ٣ ق س وانيل در صورت تمايل ١/٨ ق چ طرز تهيه: بادام زميني ها را با حرارت ملايم تفت داده و كامل برشته بشه بعد روغن مايع را با آن اضافه كرده سپس از روي حرارت برداشته و نمك و عسل را به آن اضافه كرده و در ميكسر آن را خوب ميكس مي كنيم تا كاملا يكدست و روان بشه.مي تونيد در مايكروويو هم بادام زميني ها را تست كنيد فقط حواستان باشه كه هر ٢٠ ثانيه از مايكروويو در آورده و هم بزنيد تا نسوزه.اين كره بادام زميني كه بسيار لذيذ مي شه را مي تونيد خودتون درست كنيد و با نون تست براي صبحانه يا عصرانه استفاده كنيد يا در بعضي شيريني ها و كيك ها از آن استفاده كنيد.بدون مواد نگهدارنده و خيلي سالم و خوشمزه😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوستای مهربونم🙋 اینم کلیپ پوست کندن میوه توی مهمونی جوری که بشقابتون حتی بعداز خوردن میوه هم عین اولش تمیزبمونه. ابتداسرپرتقال رابه صورت دایره جدا کنید.همین کار برای ته پرتقال تکرارکنید. سپس یک خط عمودی روی پوست قسمت وسط پرتقال ایجادکنید.درمرحله بعدباچاقو پوست قسمت بریده شده سر وته راحدودبه اندازه یک سانتی متراز پرتقال جدا کنیدبعدبادست پوست قسمت وسط پرتقال رابه آرامی جدا کرده وروی قسمت ته پرتقال قراربدیدو سعی کنیددوطرفشوبهم نزدیک کنیدتا شکافش پیدانباشه.سپس پوستهای سفید پرتقال راهم بکنیدوداخل پوست پرتقال بریزیدهم چنین هسته های پرتقال،پوست تخمه یاآجیل و ...هرچیز دیگه که باعث کثیف شدن بشقابتون میشه راداخل این پوست پرتقال بریزیددرواقع مثل یه سطل آشغال کوچیک کنارظرفتون میمونه😅درآخرهم سرپرتقال راروش بذارید بهتره شکاف پرتقال طرف خودتون باشه تاازطرف مقابل مشخص نباشه برای اینکه پوست پرتقال شکل بهتری توی بشقاب داشته باشه،بهتره ببینید پوست سروته پرتقال دقیقاازکدوم قسمت پوست وسط جداشده تادرهمون جهت قرارش بدیداینجوری دقیقاقالب هم میشه وازهم بازنمیشه همه.مراحلی که ازچاقواستفاده میکنیدجوری برش بزنیدکه پرتقال آسیب نبینه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💚هيچ وقت باور اينكه 💛اتفاق‌های خوب ❤️در راه هستند رو 💙كنار نگذاريد 💜چون معجزه ها 💚هرروز اتفاق می افتن 💛امروزتون پراز معجزه سلاااام امروز یکشنبه متعلق به اقا #امیرالمومنین ع و خانوم #فاطمه زهرا س هست امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید با ذکر #یانور✨✨ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
#تاس_كباب جزو غذاهاي نوني و خوشمزه ايه كه من تقريبا ماهي يكبار درست ميكنم و اونقدر درست كردنش راحته و در عين حال لذت بخشه كه اومدم دستورش رو براي شمام بزارم😊 پياز٢ عدد گوشت گوسفند ٣٠٠ گرم(خرد شده) هويج ٢ عدد سيب زميني ٢ عدد كلم قمري ١ عدد رب،نمك، زردچوبه، فلفل سياه به ميزان لازم گوجه به مقدار لازم(دلخواه) گرد ليمو به ميزان لازم. اول از همه گوشت رو با مقدار كمي آب و نمك روي گاز بزارين تا چرك گوشت خارج بشه و بعد آبكشي كنين( قبل از جوشيدن آب،گاز رو خاموش كنين) . گوشت هارو تو قابلمه بريزين ، نمك،فلفل سياه، رب، زردچوبه و يك قاشق روغن زيتون اضافه كنين و تفت بدين، حالا سه ليوان آب اضافه كنين و يه پياز چهار قاچ شده رو اضافه كنين و حدود ١ ساعت زمان بدين تا گوشت نيم پز بشه . حالا پياز رو خارج كنين و هويج و كلم قمري رو به هر شكلي كه دوست دارين برش بدين يا قالب بزنين و به مواد اضافه كنين و اجازه بدين نيم پز بشن و در آخر سيب زميني و گرد ليمو اضافه كنين و زمان بدين تا تاس كباب جا بيوفته و آماده سرو بشه😋 #تاس_کباب☝️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami