eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️ امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسگری علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسگری و با ذکر یا عفیف توضییحات تکمیلی درباره غذاری نذری به نیت پختن ادامه دارد #ایده_خرما 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
طرز تهیه مسقطی انار شیرینی ببا نشاسته بدون پودر ژله مواد لازم برای مسقطی انار : شکر ۴۰۰ گرم نشاسته ۸ قاشق غذاخوری گلاب ۱۰۰ میلی لیتر آب انار ۴ لیوان کره ۴۰ گرم دانه انار به مقدار لازم طرز تهیه مسقطی انار : نشاسته را در نصف لیوان آب انار مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا حل شود. سپس درون قابلمه ای باقی آب انار را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید. قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید تا نشاسته کمی غلیظ شود. مقدار شکر به ترشی یا شیرینی آب انار می تواند با توجه به ذائقه شما کمتر یا بیشتر شود. شکر را به نشاسته اضافه کرده و هم بزنید تا غلظت مواد مانند فرنی شود. سپس گلاب را به مواد اضافه کرده و مرتب هم بزنید تا مایه مسقطی شفاف شود. در نهایت کره را به مواد اضافه کرده و وقتی کره ذوب شد، هم بزنید و از روی حرارت بردارید. مسقطی را داخل قالب بزرگی که از قبل چرب کرده اید یا ظرف های سرو تک نفره ریخته و حدود ۲ ساعت در یخچال قرار دهید تا بسته شود. هنگام سرو روی مسقطی یا کنار آن را با دانه های انار تزیین کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#فرنی_سیب #مزاج_معتدل 🔶خواص: تقویت اعصاب آرام بخش ضد عفونت خونساز تب بر و....... ♦مواد لازم: گلاب بمیزان لازم آرد برنج ایرانی ۴ ق غذاخوری شیر محلی ۴ لیوان شیره انگور در صورت تمایل شکر قهوه ای یا عسل بمیزان لازم سیب درختی پوست کنده ، خرد شده بمیزان لازم 🔷طرز تهیه: آرد برنج را با شیر مخلوط و روی شعله هم زده تا نرم و یک دست شود. سپس گلاب و شکر یا عسل را اضافه کرده و مرتب هم زده تا جوش آید و غلیظ شود. بعد میوه را اضافه نموده و ۱۰ دقیقه روی شعله ملایم هم زده تا بپزد. در صورت تمایل می توانید از شیره انگور استفاده کنید. ✅می توانید از قبل سیب را جداگانه بپزید و به فرنی اضافه کنید. 🌹نوش جون 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔴 #تغذیه.سالم 🍲بز قورمه، یکی از غذاهای سنتی ایرانی محسوب می‌شود و به دلیل داشتن نخود و گوشت بسیار مقوی و مناسب فصل #سرما است. این خورشت خوشمزه‌، متفاوت و مغذی با تقویت #سیستم‌ایمنی از سرماخوردگی و سایر بیماریها #پیشگیری میکند. ♻️ مواد لازم مناسب برای 6 تا 8 نفر نخود : یک پیمانه پیاز : یک کیلوگرم سیر : یک بوته گوشت بدون استخوان : 300 گرم کشک : به میزان لازم نمک و فلفل و زردچوبه : به میزان لازم زعفران دم کرده : یک قاشق سوپخوری نعنا داغ : به میزان لازم گردو خرد شده : به میزان لازم آب : 2 پیمانه ♻️ طرز تهیه 1. پیاز را خرد و با روغن سرخ کنید و نصف آن را برای تزئین کنار بگذارید و در نصف مابقی، سیر را خرد کنید بریزید، کمی تفت دهید و زردچوبه و فلفل را هم بریزید. 2. گوشت را بریزید، درب ظرف را بسته کمی تفت دهید. 3. نخودها را که از شب قبل خیس کرده اید در ظرفی حرارت دهید وقتی بجوش آمد به داخل قابلمه گوشت بریزید. آبجوش اضافه کنید و با حرارت ملایم بگذارید تا بپزد و بعد از پخت آنها را کاملاً له کنید. 4. کشک و زعفران را به مایه اضافه کنید و روی حرارت بگذارید تا کاملاً جا بیفتد. 5. نمک آن را در وهله آخر بریزید، در ظرف بکشید و با کشک، پیاز داغ، گردو و نعنا داغ تزئین و میل کنید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم برای پوره سیب زمینی سیب زمینی متوسط 4 عدد کره 100 گرم شیر یا خامه 3/4 لیوان جعفری خرد شده مقداری پوره سیب زمینی یکی از کلیدهای اصلی آشپزی است! میپرسید چرا؟ چون در عین سادگی میتواند در کنار خیلی از غذاها قرار بگیرد. مخصوصاً همنشین مناسبی برای غذاهای گوشتی است و علاوه بر این که طعم خیلی خوبی به این غذاها میدهد تزئین زیبا و مناسبی هم برای غذا هست. به طور نمونه از پوره سیب زمینی میتوان برای تزئین کیک مرغ یا کیک گوشت استفاده کرد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خارق العاده ترین میوه آرایی های جهان رو ببینید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🔴 #آشپزی_با_طعم_معنویّت 💠 خانم‌ها باید بدانند طبق آموزه‌های دینی، نَفَس آنها، #افکار و نیّات ایشان هنگام پختن #غذا بر روی طعم آن و اثرگذاری آن بر #جسم، نقش دارد. 💠 هر روز #ثواب پختن غذای خود را به یکی از اهل بیت علیهم السلام #اهدا کنید تا برکات آن را مشاهده کنید. 💠 به هنگام طبخ غذا، زبانتان مشغول #صلوات و ذکر خدا باشد. از خدا بخواهید توان و نیرویی که از این غذا در بدن اهل خانه ایجاد می‌شود در راه عبادت، خدمت به دیگران، #رضایت خدا و غیر گناه صرف شود. 💠 از خدا بخواهید از #برکات ذکر و دعایی که هنگام پختن این غذا بر زبان جاری می‌کنید ایجاد #محبّت و علاقه‌ی جدید بین شما و همسرتان باشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از سری کیک‌های عجیب ! این یکی واقعا چندشه 😐 حیف وقت و موادی که برای این کیک زشت هدر رفته😐 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
مواد لازم برای تهیه فرنی با شیره خرما : شیر ۴ لیوان(یک لیتر) شیره خرما ۲/۳لیوان گلاب ۱/۲لیوان آرد برنج ۳ ق س نشاسته گندم(نشاسته گل) ۱ ق س آب ۱/۳لیوان پودر هل در صورت تمایل ۱/۴ق چ. طرز تهیه فرنی با شیره خرما به سبکی خوشمزه : آرد برنج را داخل شیر حل کنید نشاسته را داخل آب حل کنید و از صافی رد کنید تا ناخالصی نشاسته گرفته شود. درون شیر بریزید شیره خرما را نیز اضافه کنید و روی حرارت ،مدام به هم بزنید تا غلیظ شود وقتی مطمئن شدید که آرد و نشاسته پخته شده گلاب و هل را اضافه کنید کمی که جوشید از روی حرارت بردارید و درون ظرف سرو بریزید و اونو تزیین کنید. از اونجایی که غلظت شیره خرما ممکن است متفاوت باشد و شیره ای که من استفاده میکنم خونگی و غلیظ هست لطفا در هنگام طبخ آن را بچشید و اگر نیاز بود کمی شیره اضافه کنید و اگر فرنی غلیظ شد کمی شیر اضافه کنبد. به جای شیره خرما از شیره انگور هم میتوانید استفاده کنید. این فرنی بسیار مقوی ، مغذی و خوشمزه است امیدوارم که درست کنید و بپسندید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
موادلازم سینه مرغ مکعبی خرد شده پیاز دو عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر سیر، روغن زیتون یه قاشق برای مرینت مرغ زعفرون مقداری گوجه رنده شده یک تا دو عدد رب گوجه یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه یک عدد گوجه گیلاسی و فلفل کبابی (در صورت تمایل) طرزتهیه مرغ رو مثل کبابی بصورت تیکه ای خرد میکنیم و با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفرون، کاری و پودرسیر میزاریم مزه دار بشه (حداقل دوساعت و حداکثر 8 ساعت) بعد به سیخ چوبی میکشیم اول یه تیکه گوشت بعد پیاز و بعد فلفل دلمه به همین ترتیب سیخها رو کامل کنید سپس ته تابه رو با کره یا روغن زیتون چرب میکنیم بعد سیخارو میچینیم تو تابه و میزاریم هر طرف حدودا پونزده دقیقه به آرومی سرخ بشه و بعد از تابه خارج میکنیم حالا پیاز رو داخل همون تابه با کمی روغن سرخ میکنیم و بهش گوجه ی رنده شده اضافه و تفت میدیم سپس رب گوجه اضافه و مجدد تفت میدیم حالا سسو با یکم آب نارنج یا آبلیمو و دو لیوان آب روی مرغامون میریزیم و میزاریم یک تا دوساعت جابیفته. اگه خواستین از گوجه و فلفل کبابی استفاده کنید باید اواخر پخت گوجه و فلفل ها رو به سیخ چوبی بزنین و داخل تابه بزارین تا تفت بخورن میتونین به جای مرغ از گوشت تازه استفاده کنید (من از رون بوقلمون استفاده کردم خیلی خیلی خوشمزه شد) میتونین به مواد گوشتی کمی سویا سس بزنین که روی طعمش تاثیر خوبی میزاره . . دستور کباب حسینی رو از دوست بسیار خوبم مائده گرفتم بسیار لذیذ و خوشمزه بود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حتماً ببینید! 🔴 آزمایشی ساده و عجیب بر روی #پرتقال دو نیم شده و تاثیر کلام زیبا و کلام منفی بر روی آنها 💠 مواظب ارتباط #کلامی خود با همسر، فرزند و اطرافیان خود باشیم👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#دیزاین خانه ای با بیسکوئیت و شکلات و تزئینات #خامه و #ترافل 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون ماهیتابه ای مواد لازم آرد:2کیلوگرم آب پنیر۲ لیوان شکر۱ لیوان شیر۱ لیوان روغن مایع ۱/۲ لیوان تخم مرغ۲ عدد مایه خمیر۱.۵ق غ کنجد۲ق غ سیاه دانه1ق غ نمک۱ق چ دستور تهیه : مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد. آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم‌ تا ولرم شود. داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم. داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود ۲ سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم. روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم. نان را داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم. نوش جان نکات : برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید. مقدار شکر رابا توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید. به جای آب پنیر می توانید ۱ لیوان آب ولرم و ۱ لیوان ماست اضافه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
پاییزه و فصل ترشیها،، با ما همراه باشید در این پیج با ترشیهای متنوع و خوشمزه😋 #ترشی_انار_و_لبو لبو ۵عدد سیب ‌۲ عدد انار دون شده ۲‌ عدد گلپر ۱ ق چ سیاهدونه ۱ ق چ نمک ۱ ق چ شکر ۱/۲‌ پ سرکه قرمز به مقدار لازم لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید #ترشیجات_خانگی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای خونه اسم بگذار مثلا: بیت الحسین علیه سلام صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین ابن علی علیه سلام ۱.محیط را منظم کنید(اداره ،خانه…) اگر محیط مرتب باشد ذهن برای اهداف دیگر برنامه ریزی میکند و میتوانید به اهداف برسید ولی اگر محیط مرتب نباشد نمیتوانید به کارها برسید. افرادی که فرزند کوچک دارند وسواس به دکور خانه نداشته باشند نه اینکه مرتب بودن خانه و خود را رها کنید بلکه برای جای آینه و شمعدان و…(برای حفظ امنیت فرزند) وسواس نداشته باشید. در هفت سال اول نظم جزو انتزاعیات است( مثل خدا ،بهشت…) فرزند متوجه نمیشود ،باید در غالب بازی و شعر و قصه گویی باشد.فرزندانی که مقید به اجرای دستورات در منزل باشند خلاقیت آنها از بین میرود.مرد نمیتواند تصمیم گیری کند و زن هم ترسو میشود و نمیتواند در ارتباطها از خود دفاع کنند. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کباب_تابه_ای برای 10 نفر 1 کیلو مرغ که مخلوط سینه و ران باشه چرخ میکنید و دوتا پیاز بزرگ ،100 گرم کره، 5 عدد سیر ،نمک،فلفل سیاه و قرمز ،4 قاشق آرد سوخاری،کمی زردچوبه و پاپریکا توی مخلوط کن بریزید و ازش یه پوره بسازید اون پوره رو به مرغ اضافه کنید 5 قاشق هم زعفرون دم کشیده غلیظ به مواد اضافه کنید و حسابی ورز بدین یک ساعت توی یخچال استراحت کنه و بعد توی ماهیتابه دوطرفه "هپی کال" که روغن ریختین پهن کنید و برش بدین کمی که گوشت پخته شد و خودشو گرفت لایه های برش خورده رو از هم جدا کنید که بین لایه ها هم روغن بره بعد از اینکه آبش جمع شد و به روغن افتاد اجازه بدین دو طرفش سرخ شه.. برای سس گوجه هم چند تا گوجه رو پوست گرفتم و خرد کردم توی تابه با دو قاشق روغن سرخ کردم وقتی کمی نرم شد و آب انداخت نمک و زردچوبه و کمی پودر دارچین ریختم آخر هم یک قاشق سس گلوریا جهت تند شدن با برنج کته کنار هم تکمیل میشن هیچ کدوم از مواد تشکیل دهنده رو حذف نکنید میتونید کم یا زیادش کنید ولی لطفا حذف نکنید.. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#یک_دقیقه_خلاقیت؛ ترفند جالب خلاصی از چربی غذا با یخ😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
انواع بارکها، شکلاتهایی هستند که به صورت لایه نسبتا نازکی پهن شده و با انواع مختلف مواد پوشش داده شده و سپس برش می خورند مواد لازم شکلات سفید یا شیری یا تلخ مرغوب 300 گرم کره کاکائو (در صورت دسترسی) یک قاشق چایخوری انواع میوه های نیمه خشک مثل توت فرنگی یا پرتقال یا کیوی، کرنبری و... به مقدار لازم انواع مغزیجات مثل پرک پسته، بادام، فندق، بادام هندی و ... به مقدار لازم انواع میوه های شکری یا بیسکوئیت اورئو و...به مقدار لازم طرز تهیه شکلات و کره کاکائو را روی بخار آب به روش بن ماری ذوب کنید، مرتبا شکلات را هم زده و زمانی که یک سوم از آنها باقی مانده از روی بخار آب برداشته و با هم زدن و حرارت موجود، مابقی را ذوب کنید مراقب باشید هیچ قطره آبی وارد کاسه شکلات نشود قالب مربعی کوچکی را بسیار کم چرب کرده و روی آن کاغذ روغنی بیاندازید، به گونه ای که از اطراف دو سر قالب بالا باشد مقداری از مغزیجات مثل پسته یا بادام یا میوه های شکری را خرد کرده و کف ظرف بریزید به آرامی و قاشق قاشق روی آن شکلات مذاب بریزید ضخامت لایه شکلات نه خیلی زیاد باشد نه خیلی نازک، حدود چهار تا پنج میلیمتر مناسب است، قالب را چند بار به سطح کار بکوبید تا صاف شود، سپس میوه های نیمه خشک دلخواه مثل توت فرنگی یا پرتقال و ... را روی سطح شکلات بچینید و در فضاهای باقیمانده را با مغزهای دلخواه مثل پرک پسته و فندق و ...پر کنید اگر روش فوق برایتان سخت است، یک روش دیگر هم می توانید انجام دهید، مغزیجات خرد شده را داخل شکلات بریزید و مخلوط کنید سپس داخل قالب پهن کنید سپس روی آن را میوه نیمه خشک بچینید اجازه دهید شکلات در دمای محیط ببندد، سپس با کمک لبه های کاغذ روغنی شکلات را از قالب خارج کنید و با چاقوی تیز به قطعات دلخواه برش بزنید نکته ترجیحا از شکلات مرغوب خارجی استفاده کنید، در صورت عدم دسترسی از شکلات مرغوب ایرانی مثل آیدین استفاده کنید زیرا در طعم و مزه نهایی شکلات بسیار اهمیت دارد(من از آیدین استفاده کردم) اگر صبر کنید تا شکلات خیلی سفت شود، حین برش منظم ممکن است ترک بخورد و خرد شود، پس با در نظر گرفتن این نکته در موقع مناسب برش بزنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#یخ_در_بهشت_لیمویی آب ۴ پیمانه شکر ۱ پیمانه تخم شربتی ۵ قاشق غذا خوری آب لیمو به مقدار لازم همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم بعد مواد رو داخل یک ظرف ترجیها در دار می ریزیم حالا ظرف رو داخل فریزر قرار می دهیم بعد دوساعت ظرف را بیرون آورده و هم می‌زنیم و دوباره در فریزر قرار می دهیم. بعد یک ساعت بیرون آورده و هم می‌زنیم این کار را سه بار دیگر هم انجام می دهیم. سایر نکات🌸 دوستان نازنینم به جای این مواد شما می تونید از شربت های دلخواهتان استفاده کنید فقط روش همین است 🌸🍀🌸🍀🌸🍀🌸