eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
27.2هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.1هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 #آشپزی_با_طعم_معنویّت 💠 خانم‌ها باید بدانند طبق آموزه‌های دینی، نَفَس آنها، #افکار و نیّات ایشان هنگام پختن #غذا بر روی طعم آن و اثرگذاری آن بر #جسم، نقش دارد. 💠 هر روز #ثواب پختن غذای خود را به یکی از اهل بیت علیهم السلام #اهدا کنید تا برکات آن را مشاهده کنید. 💠 به هنگام طبخ غذا، زبانتان مشغول #صلوات و ذکر خدا باشد. از خدا بخواهید توان و نیرویی که از این غذا در بدن اهل خانه ایجاد می‌شود در راه عبادت، خدمت به دیگران، #رضایت خدا و غیر گناه صرف شود. 💠 از خدا بخواهید از #برکات ذکر و دعایی که هنگام پختن این غذا بر زبان جاری می‌کنید ایجاد #محبّت و علاقه‌ی جدید بین شما و همسرتان باشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
۵ دی ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۵ دی ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۵ دی ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از سری کیک‌های عجیب ! این یکی واقعا چندشه 😐 حیف وقت و موادی که برای این کیک زشت هدر رفته😐 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
۵ دی ۱۳۹۸
مواد لازم برای تهیه فرنی با شیره خرما : شیر ۴ لیوان(یک لیتر) شیره خرما ۲/۳لیوان گلاب ۱/۲لیوان آرد برنج ۳ ق س نشاسته گندم(نشاسته گل) ۱ ق س آب ۱/۳لیوان پودر هل در صورت تمایل ۱/۴ق چ. طرز تهیه فرنی با شیره خرما به سبکی خوشمزه : آرد برنج را داخل شیر حل کنید نشاسته را داخل آب حل کنید و از صافی رد کنید تا ناخالصی نشاسته گرفته شود. درون شیر بریزید شیره خرما را نیز اضافه کنید و روی حرارت ،مدام به هم بزنید تا غلیظ شود وقتی مطمئن شدید که آرد و نشاسته پخته شده گلاب و هل را اضافه کنید کمی که جوشید از روی حرارت بردارید و درون ظرف سرو بریزید و اونو تزیین کنید. از اونجایی که غلظت شیره خرما ممکن است متفاوت باشد و شیره ای که من استفاده میکنم خونگی و غلیظ هست لطفا در هنگام طبخ آن را بچشید و اگر نیاز بود کمی شیره اضافه کنید و اگر فرنی غلیظ شد کمی شیر اضافه کنبد. به جای شیره خرما از شیره انگور هم میتوانید استفاده کنید. این فرنی بسیار مقوی ، مغذی و خوشمزه است امیدوارم که درست کنید و بپسندید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
۵ دی ۱۳۹۸
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
۵ دی ۱۳۹۸
موادلازم سینه مرغ مکعبی خرد شده پیاز دو عدد نمک، فلفل سیاه، زردچوبه، ادویه کاری، پودر سیر، روغن زیتون یه قاشق برای مرینت مرغ زعفرون مقداری گوجه رنده شده یک تا دو عدد رب گوجه یک قاشق غذاخوری فلفل دلمه یک عدد گوجه گیلاسی و فلفل کبابی (در صورت تمایل) طرزتهیه مرغ رو مثل کبابی بصورت تیکه ای خرد میکنیم و با پیاز، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفرون، کاری و پودرسیر میزاریم مزه دار بشه (حداقل دوساعت و حداکثر 8 ساعت) بعد به سیخ چوبی میکشیم اول یه تیکه گوشت بعد پیاز و بعد فلفل دلمه به همین ترتیب سیخها رو کامل کنید سپس ته تابه رو با کره یا روغن زیتون چرب میکنیم بعد سیخارو میچینیم تو تابه و میزاریم هر طرف حدودا پونزده دقیقه به آرومی سرخ بشه و بعد از تابه خارج میکنیم حالا پیاز رو داخل همون تابه با کمی روغن سرخ میکنیم و بهش گوجه ی رنده شده اضافه و تفت میدیم سپس رب گوجه اضافه و مجدد تفت میدیم حالا سسو با یکم آب نارنج یا آبلیمو و دو لیوان آب روی مرغامون میریزیم و میزاریم یک تا دوساعت جابیفته. اگه خواستین از گوجه و فلفل کبابی استفاده کنید باید اواخر پخت گوجه و فلفل ها رو به سیخ چوبی بزنین و داخل تابه بزارین تا تفت بخورن میتونین به جای مرغ از گوشت تازه استفاده کنید (من از رون بوقلمون استفاده کردم خیلی خیلی خوشمزه شد) میتونین به مواد گوشتی کمی سویا سس بزنین که روی طعمش تاثیر خوبی میزاره . . دستور کباب حسینی رو از دوست بسیار خوبم مائده گرفتم بسیار لذیذ و خوشمزه بود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
۵ دی ۱۳۹۸
۵ دی ۱۳۹۸
۵ دی ۱۳۹۸
9.98M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حتماً ببینید! 🔴 آزمایشی ساده و عجیب بر روی #پرتقال دو نیم شده و تاثیر کلام زیبا و کلام منفی بر روی آنها 💠 مواظب ارتباط #کلامی خود با همسر، فرزند و اطرافیان خود باشیم👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
۵ دی ۱۳۹۸
11.72M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#دیزاین خانه ای با بیسکوئیت و شکلات و تزئینات #خامه و #ترافل 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
۵ دی ۱۳۹۸
6.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نون ماهیتابه ای مواد لازم آرد:2کیلوگرم آب پنیر۲ لیوان شکر۱ لیوان شیر۱ لیوان روغن مایع ۱/۲ لیوان تخم مرغ۲ عدد مایه خمیر۱.۵ق غ کنجد۲ق غ سیاه دانه1ق غ نمک۱ق چ دستور تهیه : مایه خمیر را با نصف لیوان آب ولرم برای ۵ تا ۱۰ دقیقه کنار می گذاریم تا عمل بیاد. آب پنیر، شیر، شکر، روغن مایع و تخم مرغ ها را با هم مخلوط و روی حرارت قرار می دهیم‌ تا ولرم شود. داخل ظرفی بزرگ، آرد را ریخته به ترتیب مایه خمیر، نمک، سیاه دانه، کنجد و مخلوط آب پنیر را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم، خمیر را ورز داده تا یکدست شود. روی خمیر را پوشانده و در جای گرم قرار می دهیم، بعد یک ساعت ورز می دهیم دوباره روی آن را پوشانده و یک ساعت دیگر کنار می گذاریم. داخل تابه را با روغن چرب می کنیم، پف خمیر را گرفته و به ضخامت حدود ۲ سانتیمتر کف تابه پهن می کنیم. روی تابه را پوشانده و برای نیم ساعت کنار می گذاریم. نان را داخل فر با دمای ۱۵۰ درجه سانتیگراد حدود یک ساعت می پزیم. نوش جان نکات : برای ترد شدن بهتر نان، از آرد قنادی استفاده کنید. مقدار شکر رابا توجه به ذائقه می توانید بیشتر کنید. به جای آب پنیر می توانید ۱ لیوان آب ولرم و ۱ لیوان ماست اضافه کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
۵ دی ۱۳۹۸