فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام عزيزان😍❤️
.
.
من یخ ننداختم
مواد لازم برای ۶ نفر:
گردو آسیاب شده ۳۵۰گرم
مرغ شش تکه من کمتر ریختم
رب انار ۲ قاشق
نمک و فلفل دارچین
پیاز درشت یک عدد
❌شاید تفت ندادن گردو وپیاز براتون عجیب باشه اما امتحان کنید عالی میشه
راستی شما فسنجون شیرین دوست دارید یا ملس ؟ من خودم غذاهای شیرین دوست ندارم😬
@zahra_iiii_
.
.
@dastpokht_ironiii
@dastpokht_ironiii
راه درمان تقویت قلب👇
جویدن کندر
شربت جلاب (عسل و زعفرون جوشونده)
مویز قرمز ناشتا
گوشت کبوتر
تهدید خطرناک رائفی پور بخاطر توئیتش
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کسانی که روی نوک پاهایشان راه می روند
قسمت هیجدهم آقای خرمیان
تجربه گران مرگ موقت می توانند تجارب خود را به نشانی زیر با ما در میان بگذارند:
وبگاه دریافت تجربه های مرگ موقت :
zendegitv.com
فیلم کامل این قسمت👇
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شربت خوش طعم و پرخاصیت
توانایی حل مساله در همسرداری🌹
١- نوع زندگي ما در همسرداري بچه هامون تاثير داره وچه بسا وقتي تلاش ما رو ميبينند در آينده بهتر همسرداري كنند✅
٢-مشکل یعنی آنچه با میل ما مطابقت ندارد و برنامه را بهم میریزد✅
آقايان⬅️كلي نگر هستند⬅️ در زندگي مشكل كمي را مي بينند
خانومها⬅️ جزئي نگرهستند⬅️ در زندگي كوچكترين موضوع را مشكل دار مي بينند
من وارد هر کانال سلبریتی نمیشدم اما اینجا با رویکرد روشنگری و انقلابی و نقد پست میزنه عالیه👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
آشپزی ونکات اسلامی
شربت خوش طعم و پرخاصیت توانایی حل مساله در همسرداری🌹 ١- نوع زندگي ما در همسرداري بچه هامون تاثير
آموزش این شربت خوشرنگ و خوشمزه رو حتما ذخیره کنین که بسی مفیده👌😍
تا حالا امتحان کردی؟
#شربت_ریحان_
شربت ریحان
مواد لازم
ریحان ۲۵۰ گرم
هل چند عدد
شکر ۱ پیمانه
ابجوش ۱ لیتر
گلاب ۱/۴ پیمانه
۲ عدد لیمو ترش یا ۳ ق غ ابلیمو
به مقدار خیلی خیلی جزئی رنگ خوراکی اضافه کردم
بخاطر اینکه خوش رنگ بودنش توی فیلم مشخص نبود
ولی شما اصلا نیاز نیست رنگ خوراکی بزنین..ریحون بنفشش که بیشتر باشه رنگش بهتر خودش رو نشون میده
ابتدا ریحان پاک کنید بعد ابجوش بریزید حالا هل بریزید
بعد شکر اضافه کنید میتونید شکر حذف کنید
حالا درش رو ببندید بزارید بیست دقیقه بمونه تا ریحان رنگ عوض کنه بعد ابلیمو اضافه کنید تا صورتی خوشرنگ بشه در اخر ازصافی رد کنید گلاب اضافه کنید
حالا بزارید یخچال هرچی خنک تر بشه خوشمزه تر هست به دلخواه با عسل نوش جان کنید که ترکیب این دوتا کلی خاصیت داره نوش جان
بچه ها حداقل ۲ ساعت تو یخچال باشه تا خنک بشه مزه اش عالی عالیه این شربت تابستونی
مصرف متعادل این شربت خواص زیر را در بر خواهد داشت:
در صورت استفاده از شکر این شربت طبعی معتدل و از گرم و خشکی آن کاسته میسود و در صورت اضافه نمودن هل و عسل، طبیعت آن گرم تر میگردد.
دارای ویتامین های A، E و C بوده و خاصیت آنتی اکسیدانی دارد و موجب تقویت سیستم ایمنی بدن میشود.
باعث رفع زخم های دهانی و گلو شده همچنین ورم گلو و لوزه را رفع میکند.
موجب تقویت و آرامش قلب و اعصاب و رفع تپش قلب میشود.
از استرس، اضطراب و دلشوره پیشگیری میکند.
ضدنفخ و بادشکن است.
و به بهبود کیفیت خواب کمک میکند.
@salade.shik
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کوچکترین کیک جهان
توانایی حل مساله در همسرداری🌹
١- نوع زندگي ما در همسرداري بچه هامون تاثير داره وچه بسا وقتي تلاش ما رو ميبينند در آينده بهتر همسرداري كنند✅
٢-مشکل یعنی آنچه با میل ما مطابقت ندارد و برنامه را بهم میریزد✅
آقايان⬅️كلي نگر هستند⬅️ در زندگي مشكل كمي را مي بينند
خانومها⬅️ جزئي نگرهستند⬅️ در زندگي كوچكترين موضوع را مشكل دار مي بينند
من وارد هر کانال سلبریتی نمیشدم اما اینجا با رویکرد روشنگری و انقلابی و نقد پست میزنه عالیه👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
مربای ازگیل😋
ازگیل ۱/۵ کیلو
شکر ۱کیلو و ۳۰۰ گرم
@majaleye_banovan
طرز تهیه: ابتدا ازگیل رو شسته و پوست گرفته و هسته هاشو جدا میکنیم طوری که داخلش تمیز بشه و از وسط نصف میکنیم
در ظرف درب دار یه مقدار ازگیل ریخته و روشو با شکر میپوشیم و این کارو لایه لایه انجام میدم که سطح بالایی شکر باشه و درب ظرف رو بسته به مدت ۲۴ ساعت داخل یخچال بزارید
بعد از ۲۴ ساعت شکر کاملا اب شده و ازگیل هارو داخل قابلمه ریخته، شعله گاز رو روشن میکنیم ،بعد از اینکه به جوش اومد شعله گاز کم کرده و در قابلمه رو میزاریم حدودا ۱ساعت و نیم بهش زمان میدیم تا مربا آماده بشه.
این مربا وقتی سرد میشه و تو یخچال میزاریم غلیظتر میشه
توانایی حل مساله در همسرداری🌹
١- نوع زندگي ما در همسرداري بچه هامون تاثير داره وچه بسا وقتي تلاش ما رو ميبينند در آينده بهتر همسرداري كنند✅
٢-مشکل یعنی آنچه با میل ما مطابقت ندارد و برنامه را بهم میریزد✅
آقايان⬅️كلي نگر هستند⬅️ در زندگي مشكل كمي را مي بينند
خانومها⬅️ جزئي نگرهستند⬅️ در زندگي كوچكترين موضوع را مشكل دار مي بينند
من وارد هر کانال سلبریتی نمیشدم اما اینجا با رویکرد روشنگری و انقلابی و نقد پست میزنه عالیه👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام دوستای عزیزم اول لایک کنید لطفا❤
دوست مهربونم برای هر پست خیلی زحمت کشیده میشه لطفا با لایکاتون بهم انگیزه بدین برای پست های بیشتر و بهتر میبوسمتون😍
.
.
@aysens.kitchen
مواد لازم و دستور با صدا توضیح داده شده😍
ترجمه از
@ashpazi_ba_khalaghiat
مواد:
سینه مرغ 400 گرم (می توانید از آن برای ران، ساق پا یا خرد کردن استفاده کنید)
6-8 قاشق غذاخوری آرد سوخاری
1 عدد پیاز کوچک
1 حبه سیر
فلفل قرمز کاپیا 1 عدد
7-8 شاخه جعفری
1 قاشق چایخوری نمک (زیاد پر نکنید)
یک پیمانه فلفل سیاه
1 قاشق چایخوری فلفل قرمز
2 قاشق غذاخوری روغن
مقداری روغن برای سرخ کردن
آماده سازی:
مرغ، پیاز، سیر، فلفل کاپیا، جعفری، ادویه جات و روغن را از طریق میکسر رد کنید. آرد سوخاری را با توجه به غلظت آن اضافه کنید و دوباره از میکسر رد کنید یا با دست ورز دهید. ملات کوفته را به مدت 2 ساعت در یخچال بگذارید، وقتی جمع شد راحتتر به آن فرم دهید. دست هایتان را روغن بزنید و تکه هایی از مواد استراحت داده شده را بردارید و به سیخ بکشید. می توانید آن را در کوفته های گرد و بدون ردیف کردن بطری ها آماده کنید.
در ماهیتابه کمی روغن داغ کرده و دما را کمی کم کنید و کوفته ها را دو طرف سرخ کرده و از ماهیتابه خارج کنید.
در این فاصله درب تابه را بستم تا خوب بپزند.
نکته:اگر از سیخ بیرون بیاورید (البته بچه ها بیشتر دوست دارند روی سیخ بخورید) لبه های آن را کمی فشار دهید و سپس بیرون بیاورید
من وارد هر کانال سلبریتی نمیشدم اما اینجا با رویکرد روشنگری و انقلابی و نقد پست میزنه عالیه👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
روشیبینظیربرایدفعشیاطینوجن😱😈
یک شب بچه ام از خواب بیدار شد و شروع به داد و فریاد زد: "مامان! چیزی زیر تخت من است." به درخواست او زیر تختش را جستجو کردم و چیزی پیدا نکردم و گفتم زیر تختش چیزی نیست. گفت: "بله، او اکنون پشت تو ایستاده است." حرفهای او مرا وحشت زده کرد، زیرا واقعا احساس میکردم که کسی پشت من ایستاده است دخترم جن زده شده بود فرزندم را نزد فالگیر و دعانویس بردم ولی هر روزحال دخترم بدتر میشد تا اینکه دوست این کانال را به من معرفی کرد و دعای باطل سحر را از این کانال برای فرزندم خواندم و الان دخترم در سلامت کامل هست
این دعای باطل سحر باسند از علمای دینی هست که برای هر جن زده و گرفتاری مفید هست😳📿
http://eitaa.com/joinchat/2471428100C37c31cf7b3
برایدیدنایندعایاسرارامیزبزنرولینک👆
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
محمدرضا شفیعی هموطن خوزستانی است که تجربه نزدیک به مرگ داشته.
درباره فایل صوتی بالا (که صدای ایشون هست) مطلب قابل تاملی رو در فایل صوتی پایین تقدیم کردیم.
لطفا این فایل را هم حتمابشنوید👇
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
آشپزی ونکات اسلامی
قورمه سبزی گیلانی
#قورمه_سبزی_گیلانی
___🍀🍀🍀🍀🍀
اینم یه خوشمزه دیگه از گیلان عزیزمون
این قورمه سبزی فرقش با بقیه قورمه سبزیا اینه که از مرغ استفاده میشه داخلش و لیمو عمانی نداره....اول مرغ رو با یدونه پیاز نگینی تفت دادم و بعد سبزی مخصوص قورمه ( تره و جعفری به میزان بیشتر و گشنیز به مقدار کمتر و خیلی کم هم شنبلیله و اسفناج ) رو که از قبل سرخش کردم به مقدار نیاز بهش اضافه کردم و دو لیوان آب ولرم و یک استکان آبغوره هم زمان بهش اضافه کردم و گذاشتم جا بیفته...👌🏼👌🏼👌🏼👌🏼 اخرای مراحل پخت بهش لوبیا قرمز پخته شده اضافه کردم....من ترجیحا لوبیا رو از قبل میپزم و آبش رو میریزم دور....یعنی لوبیای خیس شده رو مستقیم به خورشت اضافه نمیکنم...وقتی لوبیای پخته رو اضافه کردم یه مقدار دیگه میزارم تا خوب جا بیفته و برش میدارم...امتحان کنینن خوشمزه ست☺☺😍😍✌✌برای روش هم بادمجون و گوجه رو سرخ کردم و سرو کردم...
#تربیت_فرزند
ازاین هفت "ت" در تربیت کودکان پرهیز کنید:
توهین ، توبیخ ، تهدید ، تحقیر
تبعیض ، تنفر و تمسخر
تنبیه بدنی
من وارد هر کانال سلبریتی نمیشدم اما اینجا با رویکرد روشنگری و انقلابی و نقد پست میزنه عالیه👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
#باقلا_فسنجون 🍛 😋
🔸اگه تو عمرتون یه بار نخوریدش پیشنهادمیکنم حتما درست کنید بخورید.
مادرم به من اینجوری یاد داده منم به شما یاد میدم.
اول پاچ باقلای زرد ولی تازه (مخصوص شمالیا ک نیاز به خیس کردن نداره)
یا باقلا کشاورزی یا لوبیا چیتی روخیس کنید بعد با دوتا پیاز بزارید بپزه پخت نمک بزنید.
گردو رو به روش فسنجون بپزید رب انار و الوچه بزنید زیاد نزنید این غذا نباید ترش باشه خوبه ک رب انارتون اگه ترشه رب الوچه ی ملس بزنید یا برعکس.خوب جا افتاد باقلای پخته شده رو بهش اضافه کنید پیازهارو خوب له کنید و به مواد اضافه کنید فلفل سیاه (ما یه کم تند دوست داریم) و نمکش رو اندازه کنی بزارید جا بیافته.
#تربیت_فرزند
ازاین هفت "ت" در تربیت کودکان پرهیز کنید:
توهین ، توبیخ ، تهدید ، تحقیر
تبعیض ، تنفر و تمسخر
تنبیه بدنی
من وارد هر کانال سلبریتی نمیشدم اما اینجا با رویکرد روشنگری و انقلابی و نقد پست میزنه عالیه👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
#دونات_پیتزایی 😋
▫️آرد ۴۵۰ گرم (ممکنه کمتر یا بیشتر آرد مصرف بشه)
▫️تخم مرغ ۱ عدد
▫️خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری
▫️شیرولرم ۱/۲ لیوان
▫️اب ولرم ۱/۲لیوان
▫️روغن مایع ۱/۴ لیوان
▫️نمک ۱ قاشق مرباخوری
▫️شکر ۱ قاشق غذاخوری
▫️کالباس حدود دو لیوان خرد شده
▫️فلفل دلمه به میزان لازم و کمی جعفری خرد شده
🔸ابتداخمیر مایع رو با آب وشکر مخلوط واجازه میدیم ده دقیقه استراحت کنه تا عمل بیاد.
در ظرفی دیگر تخم مرغ،روغن،نمک و شیر ولرم رو مخلوط میکنیم و بعد خمیر مایع رو اضافه میکنیم و آرد را کم کم میریزیم ومخلوط میکنیم و بعد کالباس وفلفل دلمه ای و جعفری رو اضافه ومخلوط کرده انقدری ارد الک میکنیم تا خمیر یکدستی داشته باشیم زیاد نریزید که خمیر سنگین بشه تا حدی که خمیر بدست نچسبه
خمیر رو به مدت ۱ساعت استراحت داده تا دوبرابر شه.
خمیر رو ورز داده پهن می کنیم به قطر یک سانت وبا کاتر دونات قالب می زنیم یا اگه کاتر دونات نداشتین
با کاتر گرد قالب زده وسطش هم با یه کاتر کوچیکتر قالب میزنیم تا شکل دونات شه بعد دوباره ۱۵ دقیقه استراحت میدیم روشو با حوله می پوشونیم وبعد در روغن داغ حرارت رو به بالا سرخ 5میکنیم
#تربیت_فرزند
ازاین هفت "ت" در تربیت کودکان پرهیز کنید:
توهین ، توبیخ ، تهدید ، تحقیر
تبعیض ، تنفر و تمسخر
تنبیه بدنی
من وارد هر کانال سلبریتی نمیشدم اما اینجا با رویکرد روشنگری و انقلابی و نقد پست میزنه عالیه👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
اسم این غذا در عربی کُرات البطاط یعنی توپکای سیبزمینی .
یه سینی خوشمزه که زیرش مرغ و مخلفات میریزیم و روی اون توپکهای سیبزمینی میچینیم آخرسرهم با سس کاور میشه.
برای لایه پایینی:
سینه مرغ یک عدد
پودر سیرر،پودرپاپریکا،پودر فلفل سیاه،سس سیرتای
روغن زیتون سه ق غ
پیاز یکعدد
فلفل سبز یکعدد
ذرت سه الی چهار قاشق
برای لایه دوم:
سیبزمینی چهارعدد
نمک و فلفل سیاه به میزان لازم
برای سس:
خامه صبحانه نصف پاکت
مایونز دو ق غ
پنیر خامه ای دو ق غ
شیر یک چهارم لیوان
همه مواد رو با هم داخل مولینکس میکس میکنیم.
مرغ رو نگینی خرد میکنیم با پودرسیر،پاپریکا،فلفل سیاه،سس سیر(نداشتین اشکال نداره)روغن زیتون ونمک مزه دار میکنیم میزاریم یک ساعت داخل یخچال بمونه مزه ها بخوردش برن.
پیاز تفت میدیم زردچوبه میزنیم .
پیاز که کمی سرخ شد مرغا رو اضافه میکنیم اجازه میدیم آب مرغ کشیده بشه و مرغا نرم بشه.
فلفل سبز اضافه میکنیم.
ذرت میریزیم مواد که مخلوط شد آمادست کف ظرف مورد نظرمون میریزیم.
سیبزمینی رو از قبل آبپز و رنده میکنیم با نمک و فلفل سیاه مخلوط میکنیم از سیبزمینی توپکای کوچک برمیداریم و روی مرغا میچینیم.
لایه آخر سس روی سیبزمینیا میریزیم کمی پودر آویشن میپاشیم و در فر میزاریم تا سس بپزه و قهوه ای بشه
#تربیت_فرزند
ازاین هفت "ت" در تربیت کودکان پرهیز کنید:
توهین ، توبیخ ، تهدید ، تحقیر
تبعیض ، تنفر و تمسخر
تنبیه بدنی
من وارد هر کانال سلبریتی نمیشدم اما اینجا با رویکرد روشنگری و انقلابی و نقد پست میزنه عالیه👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340