#پرالین_بادام_زمینی
دوستان گلم پیشنهاد می کنم که حتما این کره بادام زمینی خوشمزه خونگی را درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید.
مواد لازم:
بادام زميني خام پوست گرفته نيم كيلو
عسل ٣ ق س
نمك ١/٤ ق چ
روغن مايع ٢ تا ٣ ق س
وانيل در صورت تمايل ١/٨ ق چ
طرز تهيه:
بادام زميني ها را با حرارت ملايم تفت داده و كامل برشته بشه بعد روغن مايع را با آن اضافه كرده سپس از روي حرارت برداشته و نمك و عسل را به آن اضافه كرده و در ميكسر آن را خوب ميكس مي كنيم تا كاملا يكدست و روان بشه.مي تونيد در مايكروويو هم بادام زميني ها را تست كنيد فقط حواستان باشه كه هر ٢٠ ثانيه از مايكروويو در آورده و هم بزنيد تا نسوزه.اين كره بادام زميني كه بسيار لذيذ مي شه را مي تونيد خودتون درست كنيد و با نون تست براي صبحانه يا عصرانه استفاده كنيد يا در بعضي شيريني ها و كيك ها از آن استفاده كنيد.بدون مواد نگهدارنده و خيلي سالم و خوشمزه😋
به هیچ کاری به عنوان کار تک بعدی نگاه نکنید
همه کارها را با نیت انجام بدید
هر کاری رو میشه در کنارش چند کار دیگه انجام داد(از توانمندی که خدا در وجود ما زنان گذاشته که میتونیم چند کارو همزمان انجام بدیم استفاده کنید)
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
افراد تجربه گر چگونه آن طرف اشیا را میبینند?!
تجربه گران مرگ موقت می توانند تجارب خود را به نشانی زیر با ما در میان بگذارند:
وبگاه دریافت تجربه های مرگ موقت :
zendegitv.com
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
By:@umutsepetim
بچها ناهار این خوشمزه رو درست کنید
دستور این ناهار خوشمزه رو هم با صدا توضیح دادم سوالی بود کامنت کنید دوستان ♥️♥️
امیدوارم درست کنید و لذت ببرید خانواده خوشتون بیاد
مواد؛
مرغ نیم کیلو
نمک ، فلفل ، زیره ، زردچوبه ، پاپریکا
روغن زیتون
کره
آماده سازی؛
قابلمه را روی اجاق گاز قرار دهید مرغ را با کره و روغن زیتون اضافه کرده و بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
مرغ سرخ شده را روی یک بشقاب بریزید ، پیاز خرد شده را اضافه کرده و سرخ کنید.
نمک و ادویه جات را اضافه کنید.
آن را با هم تفت دهید ، مرغ ها را روی آن قرار دهید ، آنقدر آب داغ اضافه کنید که روی آن را بپوشاند و بگذارید بپزد.
با جعفری سرو کنید
نوووش جاااان❤🌈
@ashpazi_ba_khalaghiat
!
!
👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻😍😍😍
. @ashpazi_ba_khalaghiat
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه روش واسه #سرخ_کردن_سیب_زمینی🤩🤩 خیلی باحاله ببینید خوشتون اومد
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لیموناد بدون پختن
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد_ماکارونی
خیارشور......200 گرم
هویج......1 عدد
ماکارونی فرمی......250 گرم
نخود فرنگی......200 گرم
ژانبون.........300 گرم
سس مایونز .......3تا 4 ق غ خ سرپر
فلفل سیاه....به مقدار دلخواه
اول ماکارونی ها رو به همراه آب جوش و نمک و زردچوبه و روغن میزاریم بپزه سپس با آب خنک آبکش میکنیم.هویج رو نگینی خورد میکنیم و میپزیم.نخود فرنگی رو هم میپزیم.ژانبون و خیارشور رو نگینی خورد میکنیم.حالا همه مواد رو باهم مخلوط میکنیم و سس مایونز و فلفل رو هم بهش اضافه میکنیم(من ذرت دوست نداشتم واسه همین نریختم شما اگه دوست داشتین اونم میتونید بریزید)همه مواد رو خوب باهم مخلوط میکنیم وداخل یه ظرف دربسته میزاریم چندساعت داخل یخچال بمونه تا خنک بشه
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش دسر شاتوت🍓
#کلیپ_آموزش_دسر_شاتوت😋
از امشب تصمیم بگیر حتی آبی که میخوری ازش استفاده کنی ،بعد آب خوردن بگو سلام بر حسین علیه السلام لعنت بر یزید
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
سلام عزیزان من میخوام خیارشور درست کنم ولی هردفعه خراب شده میشه راهنمایی کنید
سلام عزیزم
با اجازه مدیران گروه
به ازای هر یک کیلو آب 50 گرم نمک بریزید
آب رو بزارید روی شعله تا به مرحله جوش برسه و یک پیمانه سرکه در آخر اضافه کنید به محلول آب و نمک
تو این فاصله خیار و سیر و شوید تازه و چند عدد نخود آبگوشتی جهت ترد شدن خیارشور رو آماده کنید و داخل ظرف مورد نظر بریزید و بعد از اینکه آب دماش اومد پایین ( یعنی در حدی که دست داغی رو حس کنه ) آب رو داخل ظرف تا لب ظرف پر بشه و مقداری سر ریز کنه و بعد هم درب ظرف رو محکم ببیندید و در جای خنک نگهداری کنید ( بیرون از یخچال )
نکته : چون هوا گرم هست معمولا چهار تا پنج روز میرسه و بعد از این مدت حتما داخل یخچال نگهداری بشه
به هیچ کاری به عنوان کار تک بعدی نگاه نکنید
همه کارها را با نیت انجام بدید
هر کاری رو میشه در کنارش چند کار دیگه انجام داد(از توانمندی که خدا در وجود ما زنان گذاشته که میتونیم چند کارو همزمان انجام بدیم استفاده کنید)
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
⚜تا حالا شده یکبار قرآنو با دقت بخونی ؟
🌺طرح بزرگ انس با قرآن 🌺
✍هر روز داریم دو صفحه از قرآن را میخونیم
نکاتشو کار میکنیم
بیا ببین، امتحان کن👇
https://eitaa.com/joinchat/3643146337C45b1cd8796
قرآنو بفهمی عاشقش میشی 👆👆
تنها یک کانال #تدبر_صفحه_به_صفحه کار میکنه👆👆
تدبر + آموزش #رایگان زبان قرآن
🌹جزئیات طرح به کانال سنجاق شده 🌹
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیوه دیدن در بیرون از بدن
تجربه گران مرگ موقت می توانند تجارب خود را به نشانی زیر با ما در میان بگذارند:
وبگاه دریافت تجربه های مرگ موقت :
zendegitv.com
برنامه پرطرفدار زندگی پس از زندگی
http://eitaa.com/joinchat/2599157794Cd132efc1d5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دمی کباب راحت و خوشمزه
امروز روز جمعه ،روز صلواته،برای اموات صلوات خیرات کنیم تا شب کلی به نیت امواتمون صلوات بفرستیم ،و روحشون رو شاد کنیم.
میدونستید خیرات برای اموات مثل ،نسیمی در هوای داغ خیلی لذتبخش هست براشون؟
پس محرومشون نکنیم از این شادی و مسرت
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترفند پاک کردن ماهی
امروز روز جمعه ،روز صلواته،برای اموات صلوات خیرات کنیم تا شب کلی به نیت امواتمون صلوات بفرستیم ،و روحشون رو شاد کنیم.
میدونستید خیرات برای اموات مثل ،نسیمی در هوای داغ خیلی لذتبخش هست براشون؟
پس محرومشون نکنیم از این شادی و مسرت
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خودت تو خونه عرق نعنا درست کن
امروز روز جمعه ،روز صلواته،برای اموات صلوات خیرات کنیم تا شب کلی به نیت امواتمون صلوات بفرستیم ،و روحشون رو شاد کنیم.
میدونستید خیرات برای اموات مثل ،نسیمی در هوای داغ خیلی لذتبخش هست براشون؟
پس محرومشون نکنیم از این شادی و مسرت
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
39.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
زبان گوساله😋😋😋😋
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کرم کارامل خونگی
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ شکلاتی
مادربزرگم موقع دم کردم برنج با دم کفگیر پتج تا سوراخ ایجاد میکرد زیر لبش هم نام پنج تن رو میاورد ،پرسیدم چرا اینکارو میکنی گفتن به نام ائمه جا باز میکنم هم برنجم خوب دم بکشه هم متبرک بشه به نام اهل بیت
#غذاها_به_نیت_نذر_ائمه_پخته_شود
@menoeslami
╰اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
#باسلوق 👇
دقت کردید که باسلوقهای بیرون حتی نوع نشاسته ای دارای انسجام هستش از هم جدا نمیشه ولی در باسلوق ژله ای دیگه کاملا حالات ژله ای و نرم داره خوب این نشون میده در هردو نوع از باسلوق مقداری ژلاتین استفاده شده ولی در باسلوق نشاسته ای کمتر و در باسلوق ژلاتینی بیشتر اکثر عزیزان در باسلوق ژله ای
مشکلی ندارن من اینجا طرز تهیه یک باسلوق نشاسته ای خوب رو بهتون آموزش میدم باسلوق خیلی آسونه فقط برخلاف اونچه که خیلیها فکر میکنند نباید فقط ۱۵دقیقه برای پختش زمان صرف کرد اگر میخواهید باسلوق تون بهیچ عنوان بوی خامی و طعم ترشی نده این دستور رو امتحان کنید باز هم میگم هر چی با حوصله تر باسلوق رو درست کنید نتیجه ی کارتون و طعم باسلوق تون بهتر میشه.
مواد لازم:
گل نشاسته(نشاسته ی دانه درشت)۱پیمانه
آب سرد ۱ونیم پیمانه
گلاب نصف پیمانه
کره ۱ق سوپ خوری
پودر ژلاتین ۱ق غ خ سرصاف اگر از ورق ژلاتین استفاده میکنید ۲ورق و نصفی کافیه
شکر ۲پیمانه
گردو و پودر نارگیل برای تزئین بمیزان لازم
۲ق سر خالی آب جداگانه برای حل کردن پودر ژله یا ورق ژلاتین
طرز تهیه :
نشاسته و آب رو مخلوط کنید کاملا هم بزنید تا نشاسته کاملا در آب حل بشه یکم بچشید اگر احساس کردید ترشه
بهش کمی آب اضافه کنید حتما مخلوط آب و نشاسته رو از یک صافی ریز رد کنید و در یک ظرف مناسب که مسی باشه بریزید و شکر رو داخلش بریزید و تا جایی که میشه در مخلوط اب و نشاسته حلش کنید شعله پخش کن رو روی گازتون بگذارید ظرف مسی حاوی نشاسته رو روی شعله پخش کن قرار
بدید با شعله متوسط روبه کم حالا بهیچ عنوان دیگه نباید از نشاستتون قافل بشید با یک قاشق چوبی مدام همش بزنید رمز یک باسلوق خوب اینه که نشاسته تون به هیچ عنوان قل نزنه یعنی نجوشه اگر شعلتون ملایم باشه و مرتب هم بزنید نشاسته کاملا بصورت یکنواخت میپزه و هیچ جایی از نشاسته
خام نمیمونه که طعم ترشی یا خامی بده٬ نشاسته رو مدام هم بزنید تا وقتی خط روی نشاسته میکشیم محو نشه تقریبا باید ۴۵ تا ۵۰دقیقه طول بکشه و در این مدت مدام هم بزنیدش و ازش غافل نشید اگر اینطور عمل کنید نشاستتون حتی کوچکترین گلوله ای نخواهد داشت یک لعاب کاملا یکدست و لطیف خواهید داشت خوب وقتی به جایی رسیدید که خط قاشق بر روی نشاسته از بین نرفت نصف پیمانه گلابتون رو اضافه کنید دوباره نشاستتون رقیق میشه باز هم هم بزنید تا مجددا سفت بشه و بعد کره رو بهش اضافه کنید
همینطور پودر ژلاتین یا ورق ژلاتین رو روی بخار آب یا داخل مایکرویو حل کنید و بهمراه کره به نشاستتون اضافه کنید وقتی نشاستتون
وسط ظرف جمع شد باز هم با قاشق چوبیتون وسط گلوله رو باز کنید که بازهم سفتتر بشه یعنی از زمانی که نشاسته وسط ظرف جمع میشه ۱۰دقیقه دیگه بگذارید بپزه البته مدام با قاشق چوبیتون گلوله رو باز کنید و مثل اینکه میخواید لهش کنید بکشیدش ته ظرفتون اگر هم خواستید رنگ اضافه کنید رنگتون رو باید بهمراه گلاب اضافه
کنید٬ بعد از ۱۰دقیقه شعله رو خاموش کنید دقت کنید تمام مراحل پختن باید با شعله ی ملایم انجام بشه٬ خوب حالا برای تزئین ۲ کار میتونید انجام بدید اول اینکه ته ی ظرف مستطیل یا مربع رو چرب کنید و مایع نشاسته رو همونطور داغ بریزید داخلش و با قاشق صافش کنید و به فواصل معین یک چهارم از
گردو رو داخل نشاسته فرو کنید بطوریکه وقتی سرد شد مابین گردوها رو ببرید و هر گردو داخل یک مربع قرار بگیره حالا بگذاریدش داخل یخچال تا کاملا ببنده بعد از ۲ساعت از یخچال درش بیارید و با یک چاقو باسلوقتون رو به شکل مربعهای کوچک که وسط هر کدوم یک گردو قرار داره برش بزنید اگر
احساس کردید بغلهای باسلوق حالت چسبندگی داره دورش رو داخل پودر نارگیل بزنید و هم میتونید اجازه بدید نشاستتون کمی سرد بشه اندازه ی یک گردو از مواد بردارید و بهش فرم یک استوانه ی گنبدی شکل رو بدید و داخل پودر نارگیل بغلطونید و در انتها یک
چهارم از گردو رو بر روی باسلوقتون فرو کنید البته میتونید از هل هم استفاده کنید که این باز به ذائقتون برمیگرده اگر میخواستید هل بریزید هل رو آسیاب کنید و بهمراه گلاب داخل نشاسته بریزید .نوش جان
تجربه ی خودم من یه قاشق چایخوری پودر هل و کمی عرق بیدمشک هم اضافه کردم طعمش فوق العاده میشه .
می تونید برای براق تر شدن و کشسانی شدن یک قاشق غذاخوری گلوکز هم به همراه گلاب به مواد اضافه کنید ولی ضروری نیست و قابل حذفه😉رماح
اگر از دستور استفاده کردید لطف کنید فاتحه ای نثار روح رفتگانم عنایت کنید
ممنون
@sofrebanovanbeheshti