eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
⁨زندگی هدیه‌ای است که من هر روز صبح که از خواب بیدار می‌شوم، عاشقانه روبان‌های دور آن را به آرامی باز می‌کنم ... سلام روز شنبه متعلق به حضرت نورانی ها پیامبر خداست امروزمان را متبرک کنیم به نام #حضرت_رسول (ص) امروز سعی کنید هر طبخی انجام میدید با نیت 👈پیامبر ص باشه و هدیه به مادر بزرگوار ایشان حضرت امنه س❤️ و با ذکر مقدس 👈یا عفیف #ایده_تزیین_خرما 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#ترشی_انار_و_لبو لبو ۵عدد سیب ‌۲ عدد انار دون شده ۲‌ عدد گلپر ۱ ق چ سیاهدونه ۱ ق چ نمک ۱ ق چ شکر ۱/۲‌ پ سرکه قرمز به مقدار لازم لبو و سیب رو رنده میکنید لبوها رو میریزید تو قابلمه تا سر لبوها سرکه میریزید با شعله ملایم میزارید یه جوش بخوره بعد سیبها رو میریزید میزارید اونم یه جوش بخوره بعد نمک و شکر و گلپر و سیاهدونه رو اضافه میکنید یه جوش که خورد خاموش کنید بزارید خنک بشه بعد دون انار رو بهش اضافه کنید و بریزید تو ظرف بزارید جا بیفته بعد نوش جان کنیدالبته باید بگم اگر دوست دارید ترش باشه کلا شکر رو حذف کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#زياد_خوردن_ترشي_ممنوع بيش از حد ترشي نخوريد،عوارض مصرف زیاد ترشیجات باعث آسیب به معده می شود همچنين باعث ضعف اعصاب و پیری زودرس و به علت سرد بودن باعث ایجاد بیماریهای عصبی در دراز مدت می شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‍ #پیراشکی_بدون_فر😍 🔴مواد لازم: 👈آرد سفید نیم کیلو ( سه و نیم پیمانه ) 👈خمیر مایه یک قاشق غذاخوری 👈شکر یک سوم پیمانه 👈آب ولرم یک چهارم پیمانه 👈شیر یک پیمانه 👈تخم مرغ دو عدد 👈روغن مایع یا کره یک چهارم پیمانه 👈نمک یک پنس 👈وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
‍ #پیراشکی_بدون_فر😍 🔴مواد لازم: 👈آرد سفید نیم کیلو ( سه و نیم پیمانه ) 👈خمیر مایه یک قاشق غذاخور
😍 🔴مواد لازم: 👈آرد سفید نیم کیلو ( سه و نیم پیمانه ) 👈خمیر مایه یک قاشق غذاخوری 👈شکر یک سوم پیمانه 👈آب ولرم یک چهارم پیمانه 👈شیر یک پیمانه 👈تخم مرغ دو عدد 👈روغن مایع یا کره یک چهارم پیمانه 👈نمک یک پنس 👈وانیل یک چهارم قاشق چایخوری 😊طرز تهیه: 👈یک قاشق غذاخوری از شکر رو توی آب ولرم حل می کنیم و بعد خمیر مایه رو روی آب می پاشیم و یک دور هم می زنیم ده دقیقه زمان میدیم تا عمل بیاد اگه پف نکرد یعنی خمیر مایتون سالم نیست و کارتون خراب میشه ...تو این فاصله که خمیر مایه عمل میاد تخم مرغ ها رو داخل یک کاسه عمیق میشکنیم وانیل اضافه میکنیم و با همزن دستی میزنیم تا از لختگی در بیاد بعد باقی شکر و اضافه میکنیم و هم میزنیم بعد کره آب شده یا روغن مایع رو بهش اضافه می کنیم و هم میزنیم بعدم شیر ولرم رو اضافه می کنیم و همه مواد با همزن دستی خوب با هم مخلوط می کنیم تا با هم یکدست بشن. حالا نوبت اضافه کردن خمیر مایه به مخلوط شیر و تخم مرغ و شکر و روغن و وانیل هست اضافه میکنیم و هم میزنیم ،آرد رو الک میکنیم و کم کم اضافه میکنیم و ورز میدیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاد همین که خمیرتون به دست نچسبه کافیه دیگه آرد اضافه نزنید ده دقیقه ورز میدیم هرچه خمیرمون بهتر وزر داده بشه لطیف تر خواهد شد. حالا خمیر رو داخل یک کاسه که کمی اون رو به روغن آغشته کردیم قرار می دیم و روشو میپوشونیم و یک ساعت تو محیط گرم استراحت میدیم خمیر ورز داده شده رو داخل کاسه عمیق و چرب شده قرار می دیم. بعد از این مدت، خمیر باید حجم قابل توجهی پیدا میکنه خمیر و رو تخته کار به ضخامت نیم ساعت پهن میکنیم و قالب میزنیم بعد نیم ساعت دیگه استراحت میدیم یه قابلمه کوچیک برمیداریم توش روغن میریزیم میزاریم رو گاز تا داغ بشه بعد پیراشکیا رو میندازیم تو روغن و با شعله کم سرخ میکنیم بعد سرخ شدنم میزاریم لای دستمال تا روغن اضافیش گرفته بشه این پیراشکی و میتونید با انواع کرم و شکلات پرکنید یا بزنید تو شکلات و سرو کنید و یا اینکه بعد سرخ شدن تو شکر و پودر قند بغلتونید. مقدار آرد تقریبیه کیفیت آردها متفاوته ممکنه آرد کمتر یا بیشتری استفاده شه پیمانه من لیوان فرانسه دسته داره. 😍 همراه ما باشید با جدیدترین های آشپزی و خانه داری👇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#مربای_کدو_حلوایی کدو حلوایی 1و 1/2 کیلوگرم شکر 2 کیلوگرم دانه هل نکوبیده 1 قاشق مربا خوری آهک 5 قاشق غذاخوری گلاب 1/4 پیمانه جوهر لیمو 1/2 قاشق چایخوری کدو حلوایی را پوست بکنید و به ضخامت نیم سانت ورقه کنید و قالب بزنید یا با چاقو به شکل دلخواه (مثلا مربع) برش بزنید. کدوهای قالب زده رادرون آب اهک آماده شده بریزید و اجازه بدهید ۲۴ ساعت در آب آهک بماند. کدو حلوایی را از آب آهک خارج کنید و ۴-۵ ساعت در آب سرد بریزید و در طول این مدت ۳ بار آب آن را عوض کنید. بعد کدو را در صافی بریزید تا آب آن برود. شکر را در قابلمه بریزید و ۵ – ۶ لیوان آب درون آن بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد بعد شربت را از صافی رد کنید. کدو را داخل شربت بریزید و اجازه دهید تا بجوشد و گاهی کف روی مربا را بگیرید . وقتی شربت قوام آمد دانه هل و گلاب و جوهر لیمویی را که قبلاً در یک قاشق غذاخوری آب گرم حل کرده اید داخل مربا بریزید و پس از ده دقیقه جوشیدن از روی شعله بردارید. مربای کدو حلوایی ترد، براق و خوشمزه شما آماده است. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراك_سيب_زميني حتما طرز تهيه اين 👆👆غذاي لذيذ رو ببينيد😍 يه غذاي خوشمزه با يه روش جديد و همه پسند👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
⁨#شما_در_خانه_اینطوری_هستید⁉️ 🍃مرحوم دولابی درباره سیره اخلاقی آیت الله انصاری همدانی می فرمایند ؛ایشان در خانه نمی گذاشت کسی حتی یک استکان چای برایش ببرد ، خودش چای را می آورد ، سفره پهن می کرد و ... 📚سوخته ، ص ۱۳۴ 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
#كيك_صبحانه🍰🍒 اول فر روشن میکنیم و قالب های لوف رو روغن جدا کننده میزنیم بعد ۵ تا تخم مرغ رو با ۱/۵ لیوان شکر و کمی وانیل میزنیم تا سفید و کشدار بشه بعد یک لیوان آب ولرم و نصف لیوان روغن اضافه میکنیم در آخر ۳ لیوان آرد الک شده یک قاشق مربا خوری بیکینگ پودر اضافه میکنیم و داخل قالبها میریزیم این مقدار مواد دو تا قالب میشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
اشکنه موادلازم گوجه ی اصل محلی: تخم مرغ ۴ عدد پیاز درشت ۱ عدد آرد ۲ قاشق غذاخوری سیب زمینی متوسط ۲ عدد رب گوجه فرنگی ۱ قاشق غذاخوری شنبلیله خشک شده ۱ قاشق غذاخوری نمک ، فلفل سیاه و زردچوبه به اندازه کافی پیاز رو خرد می کنیم تفت می دیم آرد رو تفت می دیم گوجه و و رب رو هم تفت می دیم سیب زمینی و شنبلیله رو اضافه می کنیم آب می ریزیم تا بجوشه و قوام بیاد و سیب زمینی ها بپزه در نهایت به تعداد نفرات تخم مرغ داخلش می شکنیم تا تخم مرغ ببنده غذای فوری فوتی ما آماده س👍 پ ن :اِشْکِنه یکی از غذاهای ایرانی از نوع خوراک است که به صورت معمول با نان میل می‌شود. این غذا تاریخچه‌ای طولانی دارد و ابتدا در نواحی خراسان پُخت می شود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ترفند_آشپزى 🍛 🌀برای اینکه #شوید_پلوی شما خوشمزه تر شود می توانید👇 🔻 از ادویه مخصوص پلو که سبز رنگ است استفاده کنید. بعد از آبکش کردن برنج کمی ادویه لابه لای برنج #ترفند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#پیراشکی_مرغ خمير: يك ليوان ارد نصف استكان شير ولرم يك ق غ خمير مايع بك ق غ شكر يك ق چ نمك نصف استكان روغن يك عدد تخم مرغ شير را بذاريد روي حرارت ولرم كه شد (داغ نشه) خمير مايع و شكر رو بهش اضافه كنيد و در شو بذاريد به مدت ده دقيقه تا عمل بيادارد و نمك و تخم مرغ و روغن را با قاشق مخلوط كنيد وشير را به ان اضافه كنيد و با دست ورز دهيدخمير نرمي به دست مياد كه به دست نميچسپه.كف دست خود را چرب كنيد روي سطح خمير بكشيد و بذاريد جاي كرم به مدت دو ساعت.مواد داخلش رو هر چي دوست داريد بذاريدمن مرغ ريش شده و پنير پيتزا و فلفل دلمه و سيب زميني كذاشتم.طرز پيچيدن هم هر جوري دوست داشتيد بپيچيد رومالش هم تخم مرغ و كنجد ريختم در فر 170به مدت بيست دقيقه كذاشتم نوش جان 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
نخود_پلو برنج نخود فرنگی شوید  نمک و روغن . برنج رو از قبل خیس کنید نخود فرنگی رو بزارین جدا بپزه وقتی برنج رو آبکش کردم شوید و نخود فرنگی رو بهش اضافه میکنم و‌مخلوط میکنم سپس ته قابلمه بعد از ریختن روغن، نون یا سیب زمینی میچینم و‌سپس پلوی مخلوط با شوید و نخود فرنگی رو‌میریزم درش رو‌میبندم وقتی بخار افتاد کمی روغن داغ میریزم روش خیلی وقتها هم بصورت کته درست میکنم به این صورت که برنج رو که کته گذاشتم وقتی به جوش اومد نخود فرنگی و‌شوید رو‌بهش اضافه میکنم و‌بعد از خشک شدن اب دم کنی میزارم تا دم بکشه، اگه سیر تازه داشتین یه دونه بزارید روی پلو عالی میشه #بدون_گوشت 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
رستورانی دیدنی در زیر دریا-مالدیو😍 فوق العاده‌است👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#املت# کدو😋 مواد لازم: کدو 3 عدد متوسط پیاز یک عدد سیر خرد شده 2 حبه تخم مرغ 2 عدد نمک فلفل رب و زردچوبه به مقدار لازم طرز تهیه: 1-اول کدوها رو راه راه پوست کنده بعد حلقه حلقه کرده و سرخ کنید بعد از روغن در اورید وبعد پیاز داغ تهیه کنید. 2- حالا سیرها را اضافه کرده بعد فلفل و زردچوبه و رب و کمی عصاره زعفران الیت رو اضافه کنید و تفت دهید کمی اب اضافه کنید وقتی جوشید کدوها را بریزید کمی که پخت و ابش خشک شد تخم مرغها را اضافه کنید و صبر کنید تا جا بیفتد. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
خواص دارویی #نخود نخود تقویت‌کننده قلب بوده و در رفع یبوست‌های حاد و مزمن موثر است همچنین عضلات اسکلتی را تقویت می‌کند و به همین دلیل مصرف آن به ورزشکاران توصیه می‌شود. دارای خاصیت ضد سرفه و سرماخوردگی است. این ماده غذایی سیستم ایمنی بدن را تقویت می‌کند بنابراین به افرادی که دارای بیماری‌های خود ایمنی مانند ام‌اس هستند نیز توصیه می‌شود. ز بین برنده انگل‌های روده، برطرف‌کننده درد سینه و تنگی نفس، تقویت‌کننده ریشه مو، درمان زردی، درمان دردهای کلیه و افزایش حافظه است. نخود برای درمان پوکی استخوان به دلیل منابع غنی کلسیم بسیار سودمند است. در دوران رشد استخوان‌ها و دندان‌ها مصرف آن توصیه می‌شود همچنین این ماده غذایی چنانچه با عسل ترکیب شود و به صورت یک پماد درست شود به عنوان التیام دهنده زخم‌ها مفید خواهد بود. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
#جوجه_کباب_خوشمزه👌😍 کته زعفرانی باجوجه باطعم گشنیزو جعفری موادروتوی سبزی خردشده گشنیزوجعفری،نمک،زعفران دم شده،روغن مایع،پیازرنده شده،کمی آبلیموخوابوندم بعدکباب کردم. من از بال مرغ استفاده کردم. #نکته❌ بال مرغ خیلی خوشمزه س اما ضرر هم داره زیاد خوردنش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کوکوی_لوبیا_سبز یک و نیم لیوان لوبیا سبز و نیم لیوان هویج خرد شده رو توی آب ریختم و پختم ، آبکش کردم تا کامل اب اون رفت یک عدد پیاز رو خرد کردم و سرخ کردم ، روغن اون رو کامل گرفتم . یک تکه فلفل دلمه قرمز رو خرد کردم همه این مواد رو با چهار عدد تخم مرغ ، نمک ، فلفل ، زردچوبه و سماق مخلوط کردم .  می تونید به جای سماق از پودر غوره یا پودر لیمو عمانی استفاده کنید و یا از زرشک داخل کوکو استفاده کنید . ( البته بهتر هست که زرشک نریزید چون امکان سوختن داره )  اگه سبزیجات آب نداشته باشن و تخم مرغ اون کافی باشه ، نیاز به آرد نداره می تونید کمی شوید خشک هم اضافه کنید #غذای_نونی 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
#کوکو_سیب_زمینی_لقمه_ای به همراه آش دوغ برای پخت کوکو سیب زمینی لقمه ای نون باگت تازه رو داخل کیسه بذارید تا نرم بشن بعد حلقه حلقه کنید با قیچی نون یا چاقو اره ای؛به ضخامت دو سانت عالیه،بعد مخلوط سیب زمینی پخته ی کوبیده شده رو با کمی زرچوبه و کره و کمی جعفری تازه خرد شده و یا تره یا پیازچه؛و نمک و فلفل قرمز مخلوط کنیدو کنار بذارید،داخل یه کاسه دوتا تخم مرغ بشکنید و با چنگال یا همزن دستی مخلوط کنید؛تخم مرغ کم اومد بازم بشکنید،،،،کمی زرچوبه و نمک و فلفل به تخم مرغ اضافه کنید؛حالا حلقه های نون باگت رو دونه دونه از کیسه دربیاریدو با قاشق از مواد سیب زمینی داخلش بذاریدو با دست فرم بدین داخل حلقه نون باگت حلقه ای؛اماده کنید همرو بچینید داخل سینی روشم پارچه بکشید که خشک نشه تا اخر کارتون،بعد داخل مواد تخم مرغی بچرخونیدو بذارید داخل تابه روغن گرم تا قشنگ سرخ و خرچ خرچی بشه،نیازی به دستمال روغن گیر نداره چون کاورش تخم مرغی جذب روغن نداره خیالتون راحت؛سردو گرمش خیلی خوردنی و عالیه با سس قرمزو سفید نوش جان کنید ؛به جای مغز سیب زمینی از مواد کوکو سبزی ام میتونید استفاده کنید که دو رنگ بشه،اینجوری باید حلقه های نون باگت و اول داخل تخم مرغ بچرخونید فوری بذارید داخل روغن ماهیتابه بعد فوری با قاشق از مواد کوکو سبزی وسطش بریزیدو وقتی خودشو گرفت پشت و رو کنید، روغن واسه سرخ کردن کمتر از قتی باشه که کتلت سرخ میکنید... لقمه های اماده ی #خوشمزه مناسب عصرانه صبحانتون امادست.... نووووش جان.... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اين غذا تو تنورپخته شده ولی توتابه وفر هم میشه پخت اين وای بر من داغون شدم اصلا زير بادمجونه بعدمخلوط گوشت با چربي زيادوپيازوسيرنمك فلفل سياه و قرمز روی گوشتم گوجه وفلفل سبز😋😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلاااام امروز یکشنبه متعلق به اقا #امیرالمومنین ع و خانوم #فاطمه زهرا س هست امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید و مادران بی بی فاطمه و اقا امیرالمومنین ع 😍 با ذکر #یا رحیم✨✨ #ایده_تزیین_ماست 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami