یه طعم متفاوت با ماهی
🤩🤩🤩
تیکه های ماهی رو با پیاز پودر سیر نمک زردچوبه و آبلیمو مزه دار کنید.
بعد از چند ساعت داخل تابه با شعله ی ملایم سرخ کنید.
چنتا پیاز رو خلالی کنید داخل تابه کمی سرخ کنید بعد چندین حبه سیر رو حلقه ای برش بدین و به پیازا اضافه کنید وقتی خوب سرخ شدن بهش زردچوبه فلفل سیاه نمک اضافه کنید یکم که تفت خوردن یه کوچولو رب گوجه اضافه کنید تا خوب باهم تفت بخورن بعد ماهی هایی که سرخ کردین رو بذارین رو مواد داخل تابه و شعله رو کم کنید و اجازه بدین یکم به خورد هم برن.
@ashpazi_tarfand_deser
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فسنجون
واسه ۵٫۶نفر
ی دونه پیاز نگینی رو تف بدید،
۳۰۰تا۴۰۰گرم گردو رو یا آسیاب کنید یا خرد کنید.
یکمی پیاز که سبک شد بهش اضافه کنید.
۵٫۶دقیقه تف بدید تا بوی خامی گردو
گرفته بشه.
نیم پیمانه رب انار ترش و ی قاشق شکر قرمز (یاسفید) و دو سه لیوان آبجوش و یک ق چ زعفرون دم شده اضافه کنید،
اندازه رب و شکر بسته به ذائقتون میتونید کم و زیاد کنید.
آب که جوش اومد درش رو ببندید.
نیم کیلو گوشت چرخکرده رو با ی دونه پیاز آبگرفته ورز دهید.
کوفته ریزه کنید یا قلقلی😌
سس که غلیظ شد گوشتا رو با یکی دو لیوان
آب یخ بریزید تو سسا و دوباره بذارید جوش بیاد.
در قابلمه رو ببندید با شعله ملایم تا جا بیفته.نوش جان.
@khalaghiat.dar.ashpazi
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
🔴آیا از مزاج خود اطلاع دارید؟
🔴آیا میدانید دلیل بیشتر بیماریها غلبه سردی است؟
🔴آیا میدانید بی حوصلگی، عصبی بودن، دلخوش نبودن، اختلافات خانوادگی به دلیل غلبه سردی و گرمی در بدن است؟
🔴آیا دوست دارید درمان شوید و زندگی شاد و آرام را تجربه کنید؟
✅️پس همین الان بزن روی لینک زیر،
👇👇👇👇
به سوالاتش پاسخ بده تا در نوبت مشاوره رایگان قرار بگیری😍🌸
https://formafzar.com/form/alro1
کمکت میکنم حال خوب رو تجربه کنی🥰
درصورت تمایل به کانال طب سنتی بپیوندید
https://eitaa.com/joinchat/4269867210Cd7e0982453
سروش👇🏻https://splus.ir/joingroup/emM5ZaxCwJGYqBrK6bi7fSWh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گردو پلو
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
آشپزی ونکات اسلامی
گردو پلو قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢 آخر هفته ها حل
گردو پلو 😋
.
.
@sahartaryan
ملزومات:🍗🧅🍚🥜
.
۲ پیمانه برنج
۱ پیمانه گردو
۳ تکه ران مرغ
۱ عدد پیاز
۱ پیمانه در مجموع زرشک وکشمش
نصف ق غ کره
ادویه: کمی زیره، کمی دارچین، فلفل سیاه
نمک و زعفران
.
.
پخت مزغ:
ی دونه پیاز درشت خرد کردم، مرغارو روش چیدم، کمی روغن ریختم تفت دادم، با نمکو فلفل سیاه و برگ بو پختم، آبش که کشیده شد و کاملا پخت ریش ریش کردم. رونمرغ نرم تر هست، ولی با سینه و فیله مرغ هم خیلی لذیذ میشه😋
@ashpazie_modern
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
یکی از همسایه ها میگفت
یک جایی هست که #چادر_قدیمیت رو
با #چادر_نو عوض میکنه!!!!
🙄باورم نمیشد
تا اینکه خودم #چادرمو تعویض کردم
و یک #چادر_عربی نو گرفتم😍
🌷لینک ((تعویض چادر))👇
https://eitaa.com/joinchat/3547398199Cf7e1bfc230
🙏🏻فرصت محدود و ظرفیت کم
🙏🏻سریع اقدام کن برای تعویض ....👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یاد بگیر
#ترفند
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
هدایت شده از دیدنیهای آشپزی
✅ به مناسبت هفته کتاب، هر شب هفت کتاب خوب و با محتوا را برای گروه های سنی مختلف با تخفیف ویژه 20 درصد به مدت 24 ساعت معرفی میکنم👌👌
🔰 کتابهای رشد بصیرت و مبانی فکری برای 20 سال به بالا
🔹 طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن
https://oniketab.ir/product/tarh-andisheh-islami/ref/36
🔹انسان 250 ساله - حلقه دوم
https://oniketab.ir/product/ensan-250-saleh-h2/ref/36
🔹 انسان 250 ساله - حلقه سوم
https://oniketab.ir/product/ensan-250-halgeh-sevom/ref/36
🔹 ترجمه الغارات
https://oniketab.ir/product/tarjome-algarat/ref/36
🔹 جهاد تبیین
https://oniketab.ir/product/jahade-tabeen/ref/36
🔹نفوذ راهبردی در نظام دینی از منظر آموزه های قرآنی - روایی
https://oniketab.ir/product/nofouz-rahbordi/ref/36
🔹حاصل عمر (سیری در اندیشه های استاد مطهری)دو جلدی
https://oniketab.ir/product/hasel-omr/ref/36
سفارش کتاب و مشاوره :
@admin_oniketab2
آشپزی ونکات اسلامی
لوکوم پرتقالی
مواد لازم آب پرتقال طبیعی۱ لیوان نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری شکر۱٫۴ لیوان وانیلنوک قاشق چای خوری کره۱ قاشق مربا خوری خلال پسته (برای تزیین)
@ideal.ashpazi
@ideal.ashpazi
طرز تهیه آب پرتقال-شکر و نشاسته را درظرفی ریخته وروی حرارت ملایم قرار دهید ومدام هم بزنید تا بجوشد وغلیظ شود وقتی به غلظت کامل رسید وانیل و کره را اضافه وحرارت را خاموش کنید و هم بزنید تا با گرمای مواد کره آب بشه برای قالب باید از لیوان بلند وصاف استفاده کنید وبرای اینکه راحتتر بیرون بیاد داخل لیوان را خوب خیس کنید و آب را بیرون بریزید مواد پخته شده را به صورت گرم داخل لیوان بریزید و۴-۵ ساعت داخل یخچال بذارید وقتی کاملا بسته شد از یخچال بیرون بیاورید را از لیوان با دقت بیرون آورده و داخل پودر نارگیل بغلطانید بعد به قطر یک بند انگشت برش زده مجدد زیر و روی لوکوم را در پودر نارگیل بغلطانید وبا خلال پسته تزیین کنید @ashpaze_afsaneh
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
آشپزی ونکات اسلامی
🌸 Author : @soumia_cuisine 🌸
🌸مواد لازم برای خمیر:👇
1 عدد تخم مرغ
1/4 پیمانه پودر قند
2 قاشق غذاخوری روغن
وانیل کمی
125 گرم کره
2 و 1/4 پیمانه آرد
1 قاشق چایخوری خمیرمایه
کمی نمک🌸فیلینگ:👇
تمام مواد اختیاریه و میتونید حذف یا جایگزینش کنین
2 قاشق غذاخوری نوتلا
4 قاشق غذاخوری نستله (شیرعسلی)
1/2 پیمانه بادام
1/2 پیمانه کورن فلکس 🌸مواد رویی:👇
200 گرم شکلات (با دو رنگ متفاوت)
2 قاشق غذاخوری روغن
🌸طرز تهیه:👇در ظرفی کره و پودرقند رو خوب مخلوط کن، روغن و تخم مرغ و وانیل رو هم اضافه کن، و در آخر آرد و مایه خمیر الک شده رو افزوده و خوب مخلوط کن و ورز بده، تا وقتی که خمیر به دست نچسبه. خمیر آماده شده رو به کمک وردنه پهن کن، برش بزن و دور قالب بپیچ (میتونی دور یه مقوای لوله ای شکل رو فویل بکشی و خمیرُ مانند فیلم دورش قرار بدی، خمیرُ پس از رول کردن روی سینی حاوی کاغذروغنی بچین و سینی رو داخل فر گرم شده با دمای 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 تا 30 دقیقه بزار داخل فر تا بپزه) نمیشه مدت زمان دقیقی برای پخت شیرینی ها اعلام کرد ولی معمولا پخت این شیرینی ها نیاز به 15 دقیقه زمان داره، بعد از 10 تا 15 دقیقه بررسی کن اگر زیر شیرینی ها طلایی شده بود (روی شیرینی ها تغییر رنگ نمی ده) شیرینی ها آمادست.حالا مواد فیلینگ رو با هم مخلوط کرده و با کمک قیف داخل شیرینی های پخته و سردشده رو پر کن، بعد شیرینیا رو داخل شکلات تلخ بزن و روشُ شکلات روشن تر بزن یا برعکس (سر یه کیسه فریزرُ خیلی نازک بچین و شکلاتُ داخلش بریز و روی شیرینی ها خطوطی ایجاد کن)، سر و ته شیرینی هارو هم به مواد فیلینگ آغشته کن و بزار داخل یخچال تا خودشو بگیره.
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
❣مولودیخوانیعروسیمذهبی❣
🔸بیشازپانزدهسالسابقهاجرایبرنامهدربهترینتالارهایکشور
😳مگه عروسی بدون موزیک، شاد هم میشه....✔️بله که میشه
🔸فقط کافیه به ما اعتماد کنید
اجرایعروسیمذهبیتخصصماست
┄┄┅┅✯✣
🔻مولودیخوانیواجرایبرنامهشاد
🔹️در سراسر کشور
🔸اجرای جدید و بهروز
🔹️همراه با گروه تردست🎉
🔸همراهاپراتورصدایحرفهایمذهبی
☝️(برایاولینبار درکشور)☝️
┄┄┅┅✯✣
راهیبرایترویجعروسیبدونگناه 👌
#آقایعروسیمذهبیایران
ارادتمند سیفی ۰۹۱۲۲۵۳۲۸۰۵
┄┄┅┅✯✣
💞زندگیتونسرشارازعشقومحبت
┄┄┅┅✯
برایدیدننمونهاجرابفرماییدکانال👇
https://eitaa.com/joinchat/2796683266C798afe885a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نفخ حبوباتو اینجوری بگیر
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ سرد
بفشاريد😍
ساندویچ دنر مرغ سرد😋😋😋
برای درست کردنش یه سینه ی مرغ کامل رو با یه چوب دارچین و برگ بو و نمک یا هر ادویه ی دلخواهی که برای از بین بردن بوی مرغ بهش اضافه میکنید بپزید و ریش ریش کنید
.
توی یه تابه دو قاشق روغن زیتون بریزید و گرم که شد دو تا پیاز متوسط رو که نگینی خورد کردید به همراه نصف استکان آب توی تابه بریزید و بزارید سبک و کمی طلایی بشه
بعد نصف فلفل دلمه خورد شده رو به پیاز اضافه کنید و یک دقیقه تفت بدید
(من فلفل دلمه قرمز ریختم و خلالی بُرش دادم)
و در نهایت یک بسته ی بزرگ قارچ که ورقه ای خورد شده رو به تابه اضافه کنید همراه نمک و آویشن و بزارید بپزه مواد تا آب قارچ کشیده بشه و فلفل دلمه و پیاز هم همراه آب قارچ بپزه اواخر پخت مرغ رو هم به مخلوط اضافه کنید که حسابی طعم مواد به خوردِ هم بره.
زیر تابه رو خاموش کنید و بزارید خنک بشه بعد خیار شور نگینی و حداقل سه قاشق سس مایونز به موادتون اضافه کنید( میزان سس اختیاریه و بنا به ذائقه تون تنظیمش کنید) و نمک موادتون رو تنظیم کنید.
بعد هم همراه گوجه و به دلخواه کاهو توی نون بپیچید و نوش جان کنید .
این ساندویچ رو از روز قبل هم میتونید درست کنید و بپیچید برای مهمونی هاتون.
من حتی پیش اومده از دو روز قبل هم برای مهمونی های سنگین درست کردم و پیچیدم توی نون و کاملا تازه مونده تا روز مهمونی😍(نونتون باید نرم و با کیفیت باشه که موندگاریش خوب باشه)
ایام به کام😘
هدایت شده از زندگی از غسالخونه تا برزخ
طالع عجيبی كه روز مرگتو میگه🤯‼️
#ماه تولدتو لمس کن🤭👇🏾👇🏾
•🖤| فروردين •🖤| ارديبهشت
•🖤| خرداد •🖤| تير
•🖤| مرداد •🖤| شهريور
•🖤| مهر •🖤| آبان
•🖤| آذر •🖤| دي
•🖤| بهمن •🖤| اسفند
https://eitaa.com/joinchat/586350645C532be74653
اگه ناراحتی قلبی داری نزن😰🚯👆🏾
آشپزی ونکات اسلامی
طالع عجيبی كه روز مرگتو میگه🤯‼️ #ماه تولدتو لمس کن🤭👇🏾👇🏾 •🖤| فروردين •🖤| ارديبهشت •🖤| خرداد
.
علاقمندان به فال و تفریحات فال از دست ندید.
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شیرینی_تابه_ای با چهار قلم مواد
روغن مایع ½ لیوان
پودر قند ½ لیوان
آردقنادی 1 لیوان
پودر کاکائو 1 ق غ خ
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
بلانچ کردن سبزیجات
پست_آموزش
خوشگلااااا من اومدم با یه پست آموزشی😍
میخوام طرز بلانچ کردن سبزیجات رو بهتون آموزش بدم.
من لوبیا سبز،بامیه،نخود فرنگی و...
اکثر سبزیجاتی که میخوان فریز شن رو به این روش تهیه میکنم چون هم رنگشون همینطور تازه می مونه و هم خاصیتشون کاملاً حفظ میشه😍👌🏼
.
خب همونطور که داخل عکس میبینین سر بامیه هارو طوری میگیرین که سوراخ هاش بیرون نیفته و لعاب بامیه ها بیروننره
(من امسال استثناً مامانم زحمتشو کشیده واسم😍)
بعدش میریزیم داخل آبجوش که مقداری نمک داخلش ریختیم و میذاریم یخورده بمونه تا حدی که بعد اضافه کردن بامیه ها آب دوباره به جوش بیاد و بعد مستقیم میریزیمشون داخل یه کاسه آب یخ 👌🏼
و یکم که موند وخنک شد داخل آبکش میریزیم و بعد بسته بندی میکنیم😊
.@rozmargi.sana
تمام سبزیجات حتی کلم بروکلی هم میتونین به این روش_بلانچ_کردن تهیه کنید.
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
❌ پویش هر روز فقط یک صفحه از قرآن کریم
سلام بر دوستان همراه!😊🌸
شش سال پیش با کانال《هر روز فقط یک صفحه از قرآن کریم》آشنا شدم که توصیه می کنم حتماً شما هم عضو بشید:
👇👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
👈 کانالی با بیش از 6000 نفر عضو ....
هر صبحگاه فقط 10 دقیقه از شما فرصت می گیره... اما اون چیزی که هدیه میده نورانی شدن تمام روز شماست...
تشریف بیارید کانال .... مطمئنم با من هم عقیده خواهید شد... بفرمایید 👇👇👇👇
🆔 https://eitaa.com/joinchat/2021851139Cd560dd7e3d
حتماً این کانال را عضو بشید....اگر زندگیتون با همراهی این کانال متحول شد(که میشه) منو دعا کنید...
این پیام رو منتشر کنید. نشرش هم حتماً براتون خیر داره....
التماس دعای خیر...🌺
#بستنی_پاستیلی 🍭 😋
خامه ۱۰۰ گرمی یک بسته
یک سوم پیمانه شکر
شیر یک پیمانه
نشاسته یک ق غ کاملا سر پر
دو ق غ شکر
پاستیل حدود 100 تا 150 گرم
پودر ژله با طعم و رنگ دلخواه( من توت فرنگی استفاده کردم) یک ق غ
دو ق غ آب جوش
🔸اول پودر ژله رو با دو قاشق آب جوش خوب مخلوط کنید و بذارید کنار ،حالا نشاسته رو با دو قاشق غ شکر مخلوط و بعد شیرو بهش اضافه کنید و روی حرارت گذاشته و مدام همش بزنید تا مثل پودینگ یا فرنی بشه،حالا ژله رو بهش اضافه و مخلوط کنید و از رو حرارت بردارید و اجازه بدید تا خنک بشه ،هر از گاهی هم همش بزنید تا رویه نبنده، سپس خامه، شکر، پودینگ خنک شده رو مخلوط کنید تا شکر حل بشه سپس پاستیل رو اضافه کنید
پاستیل باید ریز باشه اگر درشته با قیچی ریزش کنید
حالا داخل قالبهای بستنی بریزید و چوب بستنی رو هم داخلش بذارید وحداقل هفت ساعت در فریزر بذارید ،موقع استفاده قالب رو کمی در آب گرم بذارید تا بستنی راحت خارج بشه ، مثل بستنی های دیگه دو سه دقیقه که در دمای محیط بمونه کاملا نرم و خامه ای میشه.
قدیمیا میگن به خیرات آخر هفته برای اموات مقیید تر بودن تا آدمای امروزی 😢
آخر هفته ها حلوا پختن برای اموات رسم خیلی بجا و خدا پسندانه رایج بوده و پنج شنبه ها بوی حلوای خونه ها محله رو پر میکرد.
رسومات خداپسندانه را فراموش نکنیم.☺️
عضویت در کانال رهبرمون اجباری😍👇
@khamenei_ir
آشپزی ونکات اسلامی
#شیرینی_تابه_ای با چهار قلم مواد روغن مایع ½ لیوان پودر قند ½ لیوان آردقنادی 1 لیوان پود
سلام اینو من درست کردم کاکائوییش خییییلی خوشمزه شد،خیلی
#ارسالی_مخاطب