eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تو خونه نون سنگگی بپز تو تابه هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر را ۷ مرتبه برای برکت بخوانید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
تو خونه نون سنگگی بپز تو تابه هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مو
سلام دوستان قشنگم امروز اومدم با نون سنگک خونگی❤ میتونید خودتون تو خونه یه نانوایی راه بندازین خیلی راحت🥰🥰 وسر فرصت این نون خوشمزه درست کنید🌱🌱🌱🌱🌱 مرسی که همراهم هستین ❤❤❤ @kolsom57 @kolsom57 ❤مواد برای خمیر ❤آرد حدودا یک کیلو آرد نانوایی ❤مایه خمیر یک قاشق سر پر غذا خوری ❤آب ولرم به اندازه در صورت دلخواه چند عدد خرما *خرما باعث خوشمزگی نون میشه مایع خمیر آرد وکمی نمک مخلوط کرده وآب ولرم اضاف کرده تا خمیر نسبا نرم ولطیفی دربیاد اگر خرما میخواهی اضاف کنید خرما با آب چنگ زده از صافی رد کنید بعد به آرد اضاف کنید خمیر نیم ساعتی بهش استراحت داده وبعد چونه گرفته وبقیه مراحل پیش برین هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر را ۷ مرتبه برای برکت بخوانید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یه جا اینهمه بادمجون دیده بودید سرخ کنن ؟😁 هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر را ۷ مرتبه برای برکت بخوانید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورش نیم ساعته دیدید؟ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر را ۷ مرتبه برای برکت بخوانید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
خورش نیم ساعته دیدید؟ هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی س
این خورش فوق العاده خورش خوشمزه ای @ashpazi.ba.elisa20 هست که نیم ساعته آماده میشه. 🕧🕧🕧🕧🕧🕧🕧🕧🕧🕧🕧🕧🕧 شما میدونید اسم این خورش چیه؟لطفا کامنت کنید. ❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓❓ مواد لازم: ۳۰۰ گرم گوشت چرخ شده دو عدد پیاز متوسط ۴ عدد گردوی خرد شده ۳ ق غ رب انار نصف ق غ نعنا خشک ادویه ها شامل(زددچوبه،فلفل سیاه،پولبیبر،پودرسیر از هر کدوم یک ق چ،نمک به میزان لازم) به گوشت چرخ شده پیاز رنده شده ادویه ها رو اضافه کرده و کمی ورز بدید و به اندازه ی گردو گرد کنید. گوشت ها رو داخل روغن با حرارت رو به بالا سرخ کنید. برای سس هم به پیاز رنده شده کمی زردچوبه و فلفل سیاه اضافه کرده تاطلایی رنگ شه گردو های خردشده رو هم کمی تفت بدید نعنا خشک و رب انار رو هم اضافه کرده چند ثانیه تفت بدید و بلافاصله دو لیوان آب اضافه کرده سس که شروع به جوشیدن کرد به گوشته اضافه کرده و نیم ساعت صبر کنید تا خورش جا بیفته. shekamoo_haa هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر را ۷ مرتبه برای برکت بخوانید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🧐دیدی میری مهمونی میبینی بوی غذا نمیاد جا میخوری؟ 🧐از اون بدتر میبینی بوی گل همه جارو برداشته؟ 🤔روت نمیشه بپرسی پس کو غذا ؟؟؟پس گل کو آخه؟؟؟😒 بیا بهت بگم از کجا میارن😜 خونه ی خوشبو.......🌷 ماشین خوشبو.........🌷 محل کار خوشبو......🌷 🔹عطر ، رایحه افشان، حرز، نسخه های حکیمانه و... https://eitaa.com/joinchat/21823670C9ee0c1dc91
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر را ۷ مرتبه برای برکت بخوانید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🌹🍀حکایت های شیرین🍀🌹 از امیرالمومنین - علیه السلام - پرسیدند، کدام دو برادر بوده اند که در یک روز به دنیا آمده و در یک روز وفات نموده و سن یکی از ایشان پنجاه سال و دیگری صد و پنجاه سال بود؟ از امیرالمومنین - علیه السلام - پرسیدند؛ کدام پسر بوده که از پدرش بزرگتر بوده است؟ آن سه موجود زنده کدامند که در رحمی نبوده و از بدنی بیرون نیامده اند؟ کدام قبر بوده که صاحبش را گردش داده است؟ امام در پاسخ فرمودند....... 👇👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1981939967C3e5796ab50
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سیب زمینی شیرازی لذید دختر خانوما یا خانومایی که میخوان یک کدبانوو اشپز ماهر بشن اول باید مرتب در اشپزخونه شون باز بشه یعنی چی؟ یعنی کار نیکو کردن از پر کردنه😁 مثلا هر چی شما مرغ بیشتر بپزید مهارتتون بالاتر میره اشگالات کارتونو میفهمید و مرغ های بعدیتون عالی در میاد طرف دست به اشپزی نمیزنه میگه چجور اشپز خوبی بشم🤦‍♀خب عزیزم یکم فعال شو تا روی کار سوار بشی و مهارت پیدا کنی😊 سوال اشپزی داری یا مهارت داری سوال بقییه رو جواب بدی بیا👇😍 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
سیب زمینی شیرازی لذید دختر خانوما یا خانومایی که میخوان یک کدبانوو اشپز ماهر بشن اول باید مرتب در
تا حالا سیبزمینی سوخاری شیرازی درست کردید؟ حتما امتحانش کنید که مطمئنم کوچیک و بزرگ عاشقش میشن❤ . دستور پخت و مواد لازم: 1 کیلوگرم سیب زمینی 2 عدد تخم مرغ 1 عدد پیاز 1 دسته جعفری 80 گرم پنیر موزارلا یا چدار را رنده کنید 6 برش پنیر چدار 2 پیمانه نمک 1 قاشق چایخوری پاپریکا فلفل سیاه 100 گرم آرد سوخاری . سیبزمینی رو خورد کنید و اب پز‌کنید و مواد از صافی رد کنید و مواد رو بهش‌اضافه کنید و خوب مخلوط کنید . با دست فرم‌بدید و داخل پنیر بزارید و داخل تخم‌مرغ نمک و فلفل‌سیاه زده شده بزنید و داخل ارد سوخاری ‌بغلتونید و داخل روغن ‌شناور سرخ کنید دختر خانوما یا خانومایی که میخوان یک کدبانوو اشپز ماهر بشن اول باید مرتب در اشپزخونه شون باز بشه یعنی چی؟ یعنی کار نیکو کردن از پر کردنه😁 مثلا هر چی شما مرغ بیشتر بپزید مهارتتون بالاتر میره اشگالات کارتونو میفهمید و مرغ های بعدیتون عالی در میاد طرف دست به اشپزی نمیزنه میگه چجور اشپز خوبی بشم🤦‍♀خب عزیزم یکم فعال شو تا روی کار سوار بشی و مهارت پیدا کنی😊 سوال اشپزی داری یا مهارت داری سوال بقییه رو جواب بدی بیا👇😍 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک هندوانه تا میتونید شب یلدا هندونه نخورید هر میوه مخصوص فصل خودشه برای فصل دیگه مریضی میاره میپرسید چرا؟ چون هندوانه که میوه سرد هست برای عطش تابستون رو کم کنه افریده شده حالا اگه شب چله زمستون که هوا سرده بدن سرده بخورید چی میشه؟ سردی و رطوبت وارد بدنتون کردید که مادر بیماریهای زیادی هست دختر خانوما یا خانومایی که میخوان یک کدبانوو اشپز ماهر بشن اول باید مرتب در اشپزخونه شون باز بشه یعنی چی؟ یعنی کار نیکو کردن از پر کردنه😁 مثلا هر چی شما مرغ بیشتر بپزید مهارتتون بالاتر میره اشگالات کارتونو میفهمید و مرغ های بعدیتون عالی در میاد طرف دست به اشپزی نمیزنه میگه چجور اشپز خوبی بشم🤦‍♀خب عزیزم یکم فعال شو تا روی کار سوار بشی و مهارت پیدا کنی😊 سوال اشپزی داری یا مهارت داری سوال بقییه رو جواب بدی بیا👇😍 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🌶کانال خنده 🌶 مرور مسائل سیاسی، اجتماعی روز به زبان 🐝😅😂 با‌ بیش از ۵۰۰۰ پست‌ ، و‌ حلال😍 ✅ مناسب تمامی سنین 👻 اینجا از خنده دلدرد میگیری🤣👇 https://eitaa.com/joinchat/2727608329C3e3be2f3dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برای مهمونی و تولدا عالیه دختر خانوما یا خانومایی که میخوان یک کدبانوو اشپز ماهر بشن اول باید مرتب در اشپزخونه شون باز بشه یعنی چی؟ یعنی کار نیکو کردن از پر کردنه😁 مثلا هر چی شما مرغ بیشتر بپزید مهارتتون بالاتر میره اشگالات کارتونو میفهمید و مرغ های بعدیتون عالی در میاد طرف دست به اشپزی نمیزنه میگه چجور اشپز خوبی بشم🤦‍♀خب عزیزم یکم فعال شو تا روی کار سوار بشی و مهارت پیدا کنی😊 سوال اشپزی داری یا مهارت داری سوال بقییه رو جواب بدی بیا👇😍 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
برای مهمونی و تولدا عالیه دختر خانوما یا خانومایی که میخوان یک کدبانوو اشپز ماهر بشن اول باید مر
باورتون‌میشه میتونید بدون‌نیاز به فر توی ۵ @ashpazi.ba.elisa20 دقیقه میتونید درستش کنید بینظیره طعمش😍 عناصر: 200 گرم بیسکویت. 100 گرم آجیل (من گردو به سلیقه دارم) کره 80 گرم . کمی نمک قالب 18 سانتی متر 200 گرم شکلات نوتلا پنیر خامه ای 400 گرم پودر قند 50 گرم . با همزن پنیر خامه ای و پودر قند رو بزنید تا فرم‌بگیره نوتلا هم‌به مقداریش اضافه کنید تا قهوه ای رنگ‌بشه . بیسکوییتها ی‌مورد نظرتون رو میکس کنید میتونی با هرچیز‌دلخواه پودشون کنید کره اضافه کنید و داخل قالب کاغذ روغنی بزارید و بیسکوییتها رو داخلش با پشت لیوان محکم‌فیکس‌کنید خامه‌ها رو بریزید و بزارید داخل یخچال به مدت نیم‌ساعت البته تایم بیشتری بزارید‌بمونه بهتره ۴ ساعت ولی نیم‌ساعته هم‌اماست . بینظیر میشه . نووووش جااان . دختر خانوما یا خانومایی که میخوان یک کدبانوو اشپز ماهر بشن اول باید مرتب در اشپزخونه شون باز بشه یعنی چی؟ یعنی کار نیکو کردن از پر کردنه😁 مثلا هر چی شما مرغ بیشتر بپزید مهارتتون بالاتر میره اشگالات کارتونو میفهمید و مرغ های بعدیتون عالی در میاد طرف دست به اشپزی نمیزنه میگه چجور اشپز خوبی بشم🤦‍♀خب عزیزم یکم فعال شو تا روی کار سوار بشی و مهارت پیدا کنی😊 سوال اشپزی داری یا مهارت داری سوال بقییه رو جواب بدی بیا👇😍 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🔰 سازمان تأمین اجتماعی را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید. 🔹سروش splus.ir/news_tamin 🔹 ایتا eitaa.com/news_tamin/ 🔹بله ble.ir/news_tamin 🔹روبیکا rubika.ir/news_tamin 🔹 آپارات https://www.aparat.com/tamin_ir 🔹اینستاگرام https://www.instagram.com/taminejtemaee/
مواد لازم: سیب زمینی ۳ عدد بزرگ خیارشور نگینی خردشده:۱ لیوان نخود فرنگی و ذرت بخارپز شده:۱ لیوان هویج بخارپز یا پخته شده و نگینی خرد شده:نصف لیوان ژامبون مربعی خرد شده:۱ پیمانه(اگه ژامبون گوشت دودی باشه سالادتون بینظیر میشه) (میتونین به جای ژامبون از کالباس خشک هم استفاده کنید) ولی من برای سفارشاتم همیشه ژامبون گوشت میزنم شوید و پیازچه تازه خرد شده: نصف لیوان سس مایونز:۴ تا ۵ ق غ نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم طرز تهیه: سیب زمینی رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید دقت کنید زیاد نپزن چون موقع مخلوط کردن له میشن هویج رو نگینی خورد کنید و آب پزش کنید خیار شور و ژامبون رو هم نگینی خورد کنید شوید و پیازچه تازه رو ریز خورد کنید بعد همه ی مواد رو باسس مایونز و نمک و فلفل سیاه قاطی کنید تا سس به خورد مواد بره و بریزید داخل ظرف درب دار یا روی ظرفتون و با سلفون بپوشونید و بزاریدش داخل یخچال تا چند ساعتی بمونه و آماده شه. اگه این سالاد و برای مهمونی میخواید آمادش کنید میتونید از روز قبل تهیه کنید و بزاریدش یخچال یا تو ظرف شات سرو کنید و روشو دلخواه تزئین کنید. . من برای تزئین از گوجه گیلاسی و لیمو ترش و کاهو فرانسوی استفاده کردم . سوال اشپزی داری یا مهارت داری سوال بقییه رو جواب بدی بیا👇😍 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
#سالاد_روسی مواد لازم: سیب زمینی ۳ عدد بزرگ خیارشور نگینی خردشده:۱ لیوان نخود فرنگی و ذرت بخا
یک دستور امتحان شده خوشمزه😁😋😋 ⭐ستایش خانوم این سالادو من بعضی وقتا درست میکنم خیلی خوشمزه میشه بعنوان شام میخوریم،گفتم تست شده هست خواستین خودتون درست کنید خانومای کدبانو شما هم دستورات خوشمزه امتحان شده داشتید برای من بفرستید تا بزنم کانال همه استفاده کنن حتما حتما خودتون تست کرده باشید خوب باشه
🍢 😋 ▫️مرغ کبابی خرد شده ▫️رب انار ملس یا شیرین(بسته به ذائقه تون داره) ▫️گردوی آسیاب شده ▫️کمی آب پیاز یا یه پیاز کوچولوی آسیاب شده(میتونین کلا فاکتور بگیرین و استفاده نکنین) ▫️نمک و فلفل 🔸مرغهارو از روز قبل توی ترکیب رب انار و گردو و آب پیاز و نمک و فلفل بخوابونین تا مواد خوب به خورد گوشت بره و بذارین 24 ساعت توی یخچال استراحت کنه بعد  یا به سیخ بکشین و کباب کنین  یا مثل من توو تابه رژیمی بپزید. یک نکته هم اینکه این کباب بخاطر داشتن گردو زود میسوزه پس دقت کنین میتونین کمی زعفرون و آب انار ترش تازه هم اضافه کنین ولی مواد اصلیش همونیه که بالا گفتم. سوال اشپزی داری یا مهارت داری سوال بقییه رو جواب بدی بیا👇😍 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات
فروش کیف‌های زیبا و باکیفیت با نازل‌ترین قیمت 🤩 در فروشگاه آنلاین باران 😍 پس از مقایسه قیمت با خیال راحت خرید کنید 😌👇🏻 https://eitaa.com/joinchat/2719678692C610f5d1f2e 💙 فروشگاه آنلاین باران 💙
هدایت شده از تبلیغات
هدایت شده از تبلیغات
هدایت شده از تبلیغات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کنسرو نخود فرنگی • .۰ سلام دوستان عزیزم من اومدم با دستور یه نخود فرنگی خیلی خوشمزه، میدونید که نخود فرنگی چقدر پرخاصیته سریع بگیرید تا فصلش نرفته ها😘😍 خوبی کنسرو کردن نخود فرنگی اینه که هم خاصیتش حفظ میشه هم هروقت که بخواین استفاده کنید امادست هم توی یخچال میتونید نگهداری کنید و هم بیرون یخچال اصلا معرکست حتما درست کنید که پشیمون نمیشید . دستور تهیه :👇 2 کیلو نخود فرنگی گرفتم پاک کردم شستم و داخل قابلمه ریختم و بقدری اب ریختم که روی نخود فرنگی هارو بگیره بیست دقیقه زمان دادم تا کمی بپزه و نرم بشه زیاد از حد بمونه ممکنه له بشه یا چروک بشه 20 دقیقه مناسبه بعد ابکش کردمو داخل شیشه های تمیز و استریل شده و کاملا خشک ریختم کمی نمک روش پاشیدم و از اب جوشیده سرد شده پر کردم و درشون رو محکم بستم درها فلزی باشه و زنگ زده هم نباشه برعکس داخل یه قابلمه گذاشتم و تا نصف شیشه ها اب ریختم و بیشت دقیقه گذاشتم که بجوشه بعد از بیست دقیقه امادس میتونید بیش از 6 ماه قابل استفادس امیدوارم درست کنید و خوشتون بیاد😘 ﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏﹏ دختر خانوما یا خانومایی که میخوان یک کدبانوو اشپز ماهر بشن اول باید مرتب در اشپزخونه شون باز بشه یعنی چی؟ یعنی کار نیکو کردن از پر کردنه😁 مثلا هر چی شما مرغ بیشتر بپزید مهارتتون بالاتر میره اشگالات کارتونو میفهمید و مرغ های بعدیتون عالی در میاد طرف دست به اشپزی نمیزنه میگه چجور اشپز خوبی بشم🤦‍♀خب عزیزم یکم فعال شو تا روی کار سوار بشی و مهارت پیدا کنی😊 سوال اشپزی داری یا مهارت داری سوال بقییه رو جواب بدی بیا👇😍 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a