فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل سیب زمینی
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از
یکی از بهترین کانال های فروش #ادویه_جات و #عرقیجات ایتا👌👌
✅با پایین ترین قیمت ممکن👇💲
✅و بهترین کیفیت 👍
✅با بسته بندی زیبا ☺️
✅ ادویه های جدید و ناب ، که مطمئن هستم خیلی به کارتون میاد 👌
❇️ همراه ما باشید خبرهای خوبی در راه هست 😊😍....
❇️ https://eitaa.com/joinchat/4023320737C09cc578b55
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
انگور رو اینجوری به خورد بچه ها بدید😁
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کباب تابه ای دو رنگ
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل سیب زمینی
از سیب زمینی بیرگ همچی گلی بعیده😂
اینم از گل سیب زمینی که حسابی عاشقش شدین😍🌸
@diizain.shik
اگه نازک برش بدین ورقه های سیب زمینی رو،اصلا نیازی نیست که تو آب یخ یا آب نمک بذارید🌱
زعفرون رو برای خوشرنگ تر شدنش اضافه میکنم همیشه اما میشه از کمی پودر زردچوبه هم به جای زعفرون استفاده کرد🌱
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل خیاری
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گل کالباسی😁
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
.
نخود فرنگیها رو دونه میکنیم خوب میشوریم و میریزیم تو قابلمه. داخل قابلمه رو با آب پر میکنیم؛ میزان آب بقدری باشه که روی نخودفرنگیها رو بپوشونه.
در قابلمه رو گذاشته روی حرارت کم قرار میدیم تا به جوش بیاد. وقتی به جوش اومد، میزاریم نخودفرنگیها به مدت ۳۰الی ۶۰ دقیقه بجوشن تا کاملا بپزن (بعد از نیم ساعت امتحان کنید اگه پخته بود، حرارت رو خاموش کنید و اگه هنوز خام بود اجازه بدین مدت بیشتری بجوشن)
وقتی کاملا پخته شدن، حرارت رو خاموش میکنیم و میزاریم تا کمی از حرارت بیفته و بعد سرکه و نمک رو اضافه و خوب مخلوط کنید.
بعد از اضافه کردن نمک، آبشو بچشین! اگه شوری حس نمیشد، مقدار بیشتری نمک اضافه کنید (میزان نمک رو با ذائقه خودتون تنظیم کنید، اگه کم نمک دوست دارید، نمک بیشتری اضافه نکنید)
@diizain.ahik
@diizain.shik
حالا نخودای پخته شده رو با همون آب داخل ظرف های شیشه ای با در فلزی میریزیم تا شیشه ها کاملا با نخودفرنگی و آب پر بشن(آب روی نخودفرنگی ها رو بگیره) بعد در شیشه ها رو کاملا محکم میبندیم و میچینیم تو قابلمه، قابلمه رو با آب پر کنید تا حدی که نصف شیشه ها داخل آب باشه
بعد قابلمه رو روی حرارت کم میزاریم تا آب بجوش بیاد( از زمانی جوشیدن تایم میگیریم و اجازه میدیم نیم ساعت شیشه ها داخل آب بجوشه)
@mahsa_kitchen
@mahsa_kitchen
بعد حرارت رو خاموش میکنیم، میزاریم شیشه ها داخل همون آب خنک بشن و بعد از ظرف خارج کرده، سر و ته میزاریم تا هوا نکشه.
کنسرو های نخودفرنگی ما آمادست و میتونیم داخل یخچال نگهداری کنیم🤗
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فرق بندری با هندی رو میدونید
؟
میدونی فرق بندری با هندی چیه؟🌯🌶️
@diizain.shik
@diizain.shik
منبع
@navidghiassi
چیزایی که لازم دارین
۲.۳ تا دونه پیاز
نصف پیمونه اب
روغن
۱ ق.چ زردچوبه
۱/۲ ق.چ فلفل قرمز
نمک
۱ ق.غ رب گوجه فرنگی
نون بولکی یا باگت
گوجه و خیار شور
سس فلفل تندرافانو
پیاز وجعفری
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین هندوانه
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم از تولد ملکه کیک ها 🎂🍰
کانال شادی و نکات مومنانه
┄┅┅❅🟤🌼🟢🌸🔴🌺🟣❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جیب تاجر خوردنیه!👀
شنیده بودی اسمشو؟
@diizain.shik
از اون فینگرفودای جذابه که قول میدم عاشقش میشی🥰🧡
.
مواد اصلی؛
نان تست ۶ عدد
تخم مرغ یک عدد
شیر ۳ ق غ
پودر سوخاری رنگی
.
.
مواد لازم میانی؛
سینه مرغ پخته و ریش شده دو پیمانه
خیار شور ریز خرد شده ۱/۴پیمانه
ذرت ۱/۴ پیمانه
مایونز دوق غ
فلفل سیاه و کمی نمک
جعفری تازه یا خشک
.
❌نکته:نون تست رو بعد از اینکه سرخ کردید بزارید یکم خنک بشه بعد برش بزنید
مواد میانی هم حتما سرد باشه بعد مایونز بزنید
این غذا سرد سرو میشه🤌🏻😍
.
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#سالاد🍅🌽
#سالاد_ذرت_و_گوجه_فرنگی
🥗🥙
سرو شده با نان برشته شده
پختن ذرت موجب افزایش خاصیت آنتی اكسیدانی می شود و هر چه مدت زمان پخت بیشتر باشد، این خاصیت بیشتر می شود.
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥
بانوی باردار برای شوهرت با حرص و عصبانیت آشپزی نکن باعث میشه بچه در نوجوانی بسیار با پدرش دشمن بشه ... (خانم پرتو اعلم روانشناس)
#دعای_خاص_نداریم_برای_غذای_نذری
#با_هر_دعا_سوره_میشه_غذا_را_متبرک_کرد
فوت بازیگر اینه عبرت که خیلیا باهاش خاطره دارن👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
اینم یه فینگرفود جذاااب و دلبرانه برای قشنگای خودم😍🙋❤😚
#جامبوشلز_سوخاری_سوزان
پاستا جامبو شلز 1 بسته
گوشت چرخکرده 300 گرم
پیاز نگینی شده 2 عدد بزرگ
قارچ 300 گرم
نمک، فلفل؛زردچوبه؛آویشن؛پودر سیر به میزان لازم
رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری
فلفل دلمه نگینی شده 1 عدد بزرگ
برای کاور سوخاری:
آرد سه صفر قنادی به میزان لازم
مقداری نمک+فلفل قرمز+پودر سیر و آویشن برای طعم دار کردن آرد
تخم مرغ 2 عدد
آب 2 قاشق برای رقیق کردن تخم مرغ
آرد سوخاری ساده یا رنگی به میزان لازم
◀آرد سوخاری رنگیُ از لوازم قنادیهای معتبر میتونید تهیه کنید😇
◀با این میزان حدود 50 تا 60 عدد فینگرفدد جذاااب خواهید داشت
◀میتونید تمام مراحلو انجام بدید طبق فیلم و جامبو شلزها رو بعد از اینکه با مواد سوخاری کاور کردید فریز کنید و هر وقت لازم داشتید از شب قبل از فریزر دربیارید و در یخچال بذارید تا یخ زدایی شوند و 30 دقیقه قبل از سرخ شدن از یخچال خارج کنید تا به دمای محیط برسند و بعد اونا رو توی روغن داغ و تقریبا شناور سرخ کنید
◀بعد از سرخ شدن روی دستمال بذارید تا روغن اضافیشون گرفته بشه
◀به صورت سرد یا گرم قابل سرو شدن هستن
◀برای گرم کردن مجدد میتونید اونا رو یک ردیفه توی سینی بچینید و چند دقیقه
در توستر یا فر گرم کنید😋😍
#خواستگارانه😁
دختر خانومهای گل ،سوال هایی که در مراسم خواستگاری میپرسید جوابش بله یا خیر نباشد.توضیح کافی بگیرید از آقای داماد😁مثلا دختر پرسیده شما دوست دارید با مادرتون زندگی کنین پسر گفته بله سوال بعدی😁دختره گفته من ازدواج نمیکنم باشما🤦♀بگید کامل توضیح بده که منظورش چیه؟
اینجا خیلی خانوما باردار شدن😍👇
http://eitaa.com/joinchat/2238513161C70e8a50686
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
جامبو شلز سوخاری
#کوفته_مرغ_سوزان
مخلوط ران و سینه مرغ چرخ شده 500 گرم
برنج 1/4 پیمانه
لپه 1/2 پیمانه
پیاز متوسط رنده و آبگرفته شده 1 عدد
سبزی کوفته 5 تا 6 قاشق غذاخوری
◀سبزی کوفته شامل تره+جعفری+ریحان+مرزه+ترخون هست
◀که من یک قاشق مرزه خشک و یک قاشق ترخون خشک استفاده کردم
و چهار قاشق مخلوط تره و جعفری و ریحان و تره ساطوری شده
تخم مرغ 1 عدد
نمک؛فلفل؛ زردچوبه به میزان لازم
چند قاشق زعفران آبکرده به دلخواه
زرشک،گردو،آلو و پیاز داغ برای مواد میانی
رب گوجه 2 تا 3 قاشق
1 عدد پیاز بزرگ نگینی برای سس کوفته
😇🌿🌿🌿مراحلو به صورت کامل در فیلم توضیح دادم
🌿ران مرغ به انسجام کوفته کمک میکند
ادامه در پست بعدی
دقت داشته باشید لپه را باید در حدی بپزید که له نشود وگرنه کوفته باز میشود و بهتره لپه حالت نیم پز داشته باشه
🌿برای خوشرنگ شدن کوفته بهتره به آب در حال جوش برنج به دلخواه کمی زردچوبه یا زعفران اضافه کنید
🌿برنج را بجوشانید تا نیم پز شود ولی کاملا نرم نشود..و دانه برنج اصطلاحا کمی زنده باشد
🌿بعد از اینکه لپه و برنج تقریبا پخته و نیم پز شدند آنها را در آبکش بریزید و صبر کنید تا آب هر دو کاملا کشیده و کاملا خنک شوند اگر آب داشته باشند کوفته باز میشود
🌿و بعد لپه را با گوشتکوب بکوبید تا کاملا نرم شود یا در میکسر بریزید
🌿سبزی کوفته باید ریز ساطوری شود و به هیچ وجه آب نداشته باشه وگرنه کوفته وا میره
🌿میتونید سبزی تازه را حذف و فقط از دو تا سه قاشق سبزی خشک استفاده کنید
🌿مواد کوفته باید حداقل 10 تا 15 دقیقه خوب ورز داده بشه تا کاملا منسجم و یکدست شود یا میتوانید یکبار مواد را باهم چرخ کنید یا در میکسر بریزید تا در نهایت مواد به صورت خمیری منسجم و یکدست دربیاید
🌿اگر ورز دادن کم باشد کوفته باز میشود
🌿بعد از اینکه خمیر کوفته را خوب ورز دادید حتما چند بار خمیر را در کاسه بکوبید تا بهم پیوستگی خمیر چند برابر شود
🌿روی خمیر کوفته را بپوشانید و برای 6 تا 12 ساعت در یخچال قرار دهید تا 24 ساعت میتوانید خمیر کوفته را در یخچال استراحت دهید
🌿حتما باید آلو چند ساعت در آب خیسانده شود تا کاملا آب جذب کند به هیچ وجه بدون خیساندن آلو را وسط کوفته نذارید چون کوفته باز میشه
🌿خمیر کوفته را مثل فیلم محکم گلوله کنید و دقت کنید کاملا بدون درز و شکاف باشه وگرنه کوفته باز میشود