eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
27هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
طرزتهيه. ‎ میگوها را تمیز کنید سپس بشوئید و درون کاسه ای ‎ بريزيد سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل ) درصورت تمايل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید. سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود. . ‎ارد سفید و ارد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید. تخم مرغ كامل را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید. ‎پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، انها را از یخچال خارج کنید. درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ، میگوها را به ترتیب در کمی ارد سفید ، در تخم مرغ و در مرحله اخر در ارد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید. وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش گرفته شود. ‎نکته ها : در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشند .من از پودر سوخاري تند ترخينه استفاده كردم پودر سوخاري ساده هم دارن ميتونيد استفاده كنيد . سس تارتار یکی از سس های بسیار خوشمزه و لذیذ است . می توان برای طعم دادن انواع غذاها از جمله ناگت های مرغ و سیب زمینی يا جوجه چيني يا ميگوسوخاري استفاده کرد. طرز تهيه سس تارتار: سس مایونز را داخل کاسه ای بریزید و آبلیمو ، جعفری خرد شده ، خيارشور رنده ، تخم مرغ ابپزرنده شده( درصورت تمايل)، پیازچه خرد شده ،نمک و فلفل سياه را به آن اضافه کنید و خوب بزنید و مخلوط کنید تا مواد یکدست شوند. و سس را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود سپس بهمراه غذا 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#خورشت_بامیه طرز تهیه دوعدد پیاز رو نگینی خرد کرده وبهش زردچوبه وادویه اضافه کنید ودوحبه سیر رو هم خرد کرده وتوی روغن تفت بدید ومرغ رو اضافه کنید وسرخش کنید وبهش رب زده واجازه دهید تا کمی سرخ شود وبهش آب اضافه کرده وتا گوشت کمی نیم پز شه واواسط پخت بامیه ها رو اضافه کنید ونمک بزنید واگر دوست داشتید دوعدد لیمو عمانی هم به خورشتتون اضافه کنید . 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#جوجه_ترش😋 دستور جوجه ترش:فیله ی مرغ نیم کیلو. سبزی شامل جعفری گشنیز چوچاق خالواش دویست گرم. گردو پنجاه گرم. روغن زیتون نصف پیمانه. رب انار ترش دو قاشق . آبلیمو یک قاشق. نمک و فلفل به مقدار لازم. پیاز یک عدد. اول سبزی هارو ریز خورد میکنیم. گردو رو آسیاب میکنیم با روغن زیتون و رب انار و نمک و فلفل قاطی میکنیم تا یه سس غلیظی به دست بیاد. پیاز رو درشت خرد میکنیم و با سس مخلوط میکنیم. فیله هارو خورد میکنیم و در سس میخوابونیم به مدت یک ساعت تا طعم سس به خرد مرغ بره. سیخ چوبی رو از قبل خیس میکنیم. جوجه ها رو به سیخ میکشیم و در تابه ی حاوی کره و روغن سرخ میکنیم. یا روی منقل کباب میکنیم. نوش جان 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
8.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬نان رول شام😋 رول شام خیلی کاربردیه دوستانی که طرفدار فود سرا هستن حتما ازینا تو بعضی غذاهامون دیدن☺️ جزو بهتریناست از دستش ندید عالیه👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎬طرز تهیه نان خانگی🇮🇷 مخصوص با قابلمه😋 ۵ستاره⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ قراره مد کنیم گوشه سالن تازه عروس یه تنورم‌ بزنیم عروسه نون بپزه☺️ انگار میشه😄 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
6.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#فیش_اند_چیپس خیلی آسونه☺️با تمام فوت و فنش عالیه👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کباب_انگشتی_کشمیری گوشت چرخ کرده300 گرم _۱پیاز متوسط_نان تست 3 تکه__۱زرده تخم مرغ  نمک- فلفل و زرد چوبه به میزان لازم دور نون های تست رو جدا کنید و نونها رو در کمی آب یا شیر خیس کنید تا نرم بشن. پیاز رو هم رنده کنید. نیازی نیست آب پیاز گرفته بشه .گوشت وپیازو نون تستی رو که له شده و تخم مرغ و نمک و فلفل رو با هم مخلوط کنید.  تو دست بهشون شکل بدین و در روغن با حرارت کم سرخ کنید. در ظرف رو ببندید تا کمی پخته بشن بعد کبابها رو برگردونید تا سمت دیگه هم پخته و سرخ بشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🎀 سالم درآوردن مغز گردو برای سالم در آوردن مغز گردو ، آن را 12 ساعت در آب نمک خیس کنید و سپس بشکنید. ┄┅┄┅✶●✶┄┅┄┄ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همبرگر با سبزیجات مخفی😋 معمولا بچه ها سبزیجات نمیخورن واسه همین به صورت سریالی غذاهایی با سبزیجات مخفی واستون میزاریم که براشون درست کنید☺️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#آش_آلو 🍜 😋 🔸لوبیا چیتی و نخود و عدس که مقدار لوبیا بیشتر و عدس کمتر رو چند ساعتی خیس میکنیم و میزاریم بپزه. داخل یک قابلمه بزرگتر روغن ریخته و پیاز رو سرخ میکنم وقتی پیاز سرخ شد نصف قاشق زرد چوبه به همراه دو قاشق رب گوجه فرنگی و نصف قاشق نعنا خشک رو اضافه کرده و تفت دادم در این مرحله آبجوش وحبوبات پخته شده رو همراه آلویی که از قبل شسته و خیس کرده بودم رو اضافه کردم بعد از نیم ساعت جوش خوردن رشته آش رو اضافه کردم برای چاشنی هم از آبغوره استفاده کردم و موقع سرو از نعنا داغ و پیاز سرخ شده هم می تونین استفاده کنین ‌ ♦️نکته:هر نوع آلویی که دارین رو می تونین استفاده کنین که خودم از دو رقم الو استفاده کردم ♦️این آش خوشمزه به دوستداران غذاهای ملس به شدت پیشنهاد میشه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بیسکوییت خانگی همراه با کره بیسکوییت😋 عصرانه سالم و مامانپز مخصوص عصر پنجشنبه☺️ کلا ذات خوردن باید همراه یه چیزی باشه تا به دل آدم بچسبه👌 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#مرغ_تکه_ای_در_فر با سوپ رشته ابتدا: ماست، پیاز،آبلیمو، گشنیزيا جعفرى خردشده، روغن زیتون، سیر، پاپریکا، نمک و فلفل رو با هم در یک کاسه متوسط مخلوط کنید. تکه های مرغ را داخل کاسه ریخته و با سس ترکیب کنید. حالا یک کیسه پلاستیکی روی ظرف کشیده و آن را برای تمام شب یا دو ساعت داخل یخچال بگذارید. سپس مرغ را باهمه ی مواد داخل سینی فر بگذارید و روی درجه ی ۱۸۰ به مدت یک ساعت و نیم در فر بگذارید. #سوپ_رشته هویج و سیب زمینی رو نگینی خرد میکنیم با پیاز نگینی شده رو درقابلمه میریزم تا بپزه بعد مرغ رو با کرفس و هویج و پیاز و فلفل دلمه زرد چوبه نمک و فلفل جدا میپزیم وقتی پخت آب مرغ رو میریزم توی مخلوط سیب زمینی و هویج و پیاز بعد دو ق غ رب را در مقداری روعن سرخ میکنیم به سوپ اضافه میکنم بعد میزارم تا کمی حجم سوپ کم بشه بعد رشته رو اضافه میکنم و کمی که جوشید و لعاب دار شد زیر شعله رو خاموش میکنیم 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami