👈 😍مرغ و سیب زمینی با سس کره و سیر
سینه ی مرغ ۶۵۰ گرم
سیب زمینی ۲۰۰ گرم
کره سه ق غ
سیر ۵ حبه
آویشن ۱ ق چ
رزماری تازه ۱ ق چ
ریحان تازه ۲ ق غ
سس سویا ۱ ق غ
سس تند ( یا کچاب ) ۱ ق غ
روغن زیتون ۴ ق غ
فلفل سبز یا قرمز تازه ۲ عدد
نمک و فلفل به میزان لازم .
ابتدا در یک کاسه ی بزرگ مرغ های خرد شده را با دو قاشق روغن زیتون ، سس سویا و سس تند مخلوط کرده و در یخچال قرار داده تا مزه دار شود . سپس سیب زمینی ها را در آب جوش ( باکمی نمک) ، به مدت ۷ دقیقه نیم پز کرده و با کره و روغن سرخ کرده تا کاملا طلایی شود . سپس آنها را از روغن خارج کرده و مرغ ها را سرخ کرده. سیر ، فلفل و آب لیمو را اضافه کرده و تفت داده . مجددا سیب زمینی ها را اضافه کرده . در انتها آویشن ، ریحان و رز ماری را اضافه کرده و از روی حرارت برداشته و میل کنید.
☺️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#قیمه_با_کوفته_ریزه
۲ قاشق غذاخوری لپه خیس خورده و نیم پز شده
رب به میزان لازم
۵ عدد کوفته قلقلی
آلو خشک دلبخواه
لیموعمانی دلبخواه
۱ عدد پیاز کوچک
اول پیازها رو تفت میدیم. بعد لپه، بعد رب، بعد کوفته قلقلی ها و بعد آب اضافه میکنیم تا لپه ها بپزه و خورشت جا بیوفته. نوش جان
من این غذا رو به همراه ماست و خیار و صد البته سیب زمینی سرخ کرده دوست دارم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی : ما میتونید کیک هایی بدون نیاز به فر و پختن درست کنیم که نمونه های اون میشه به رول لیدی فینگر و کیک های خوشمزه دیگه اشاره کرد، ولی ما در این آموزش بهش ما کیکی رو آموزش میدیم که با بسکویت ساقه طلایی بدون نیاز به پختن درست کنید. این کیک فوق العاده خوشمزه هست و پیشنهاد میکنم که حتما امتحانش کنید و اگر سوالی داشتید ویدیو آخر پسا رو حتما مشاهده کنید.
مواد لازم برای تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
400گرم بیسکوییت ساقه طلایی
۷۵گرم کره
۳۰گرم پودر کاکائو
۱۰۰گرم شکر
۱۲۰میلی لیتر آب جوش
۱قاشق چای خوری وانیل
۵۰گرم گردو خرد شده
طرز تهیه کیک یخچالی با بسکویت ساقه طلایی
بیسکوییتها رو طبق تصویر خرد کنید وداخل کاسه بریزید وگردوی خرد شده رو داخل تابه کمی تفت بدید (مغز بوداده داخل دسر خوشمزه تر میشه)و به بیسکوییتها اضافه کنید .داخل قابلمه ای شکر و پودر کاکائو رو مخلوط وآب جوش بریزید و کره رو هم اضافه و روی حرارت ملایم بزارید مدام هم بزنید تا ته نگیره بمدت ۷الی ۸دقیقه اجازه بدید بجوشه .درآخر وانیل رو اضافه از روی حرارت برداشته و بزارید ۱۰الی ۱۵دقیقه خنک شه.
بعد روی بیسکوییتها ریخته و خوب با قاشق زیر و رو کنید .قالب کمربندی با قطر ۱۸سانت رو کفش نایلون فریزر بزارید و مواد رو توش بریزید و با پشت قاشق فشار بدید تا منسجم شه.سطحش رو صاف کنید و بزارید تویخچال بمدت ۳۰دقیقه. در این فاصله گاناش رو آماده میکنیم.۲۰۰گرم خامه صبحانه رو داخل قابلمه کوچکی ریخته وروی حرارت ملایم بزارید از کناره ها شروع به حباب زدن کرد از روی حرارت بردارید و۱۶۰گرم شکلات تخته ای خرد شده بهش اضافه و هم بزنید تا شکلات داخل خامه حل شه و مایه یکنواخت شه وروی دسر بیسکوییتی بریزید و بزارید یخچال تا ۴ساعتی بمونه بعد با گردو خرد شده تزیین و سرو کنید.
کیک یخچالی با بسکویت ساقه طلایی
نکته مهم:
میتونید داخل دسر هم مغزگردو بریزید هم پسته.
بجای آب جوش هم میتونید شیر استفاده کنید.
بجای بیسکوییت ساقه طلایی هم میتونید پتی پور استفاده کنید.
120 میلی لیتر آب جوش با پیمانه اندازه گرفتم یک پیمانه پر نشد تقریبا اندازه نصف بند انگشت خالی بمونه
#بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
6.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ویدیو طرز تهیه کیک یخچالی با بیسکویت ساقه طلایی
#بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
چیز کیک یخچالی کلاسیک بدون ژلاتین
مواد لازم برای ۶ – ۸ نفر
زمان آماده سازی ۲۰ دقیقه
زمان سرد کردن ۱ ساعت
مواد لازم
بیسکویت یا کوکی خرد شده ۱۰۰ گرم
شکر ۵۰ گرم
کره ذوب شده سرد ۵۰ گرم
پنیر خامه ای ۵۰۰ گرم
پودر شکر ۱۰۰ گرم
عصاره وانیل ۱ قاشق چایخوری
خامه نیم فرم گرفته ۲۰۰ میلی لیتر
چیزکیک یخچالی کلاسیک بدون ژلاتین
طز تهیه چیزکیک یخچالی کلاسیک
۱ . پودر بیسکویت و شکر را مخلوط نموده سپس کره را اضافه کرده هم بزنید تا به خورد بیسکویت برود.
۲ . یک قالب ۲۰ سانتی کمربندری را با کاغذ روغنی پوشانده و مخلوط بیسکویت را کف قالب ریخته و با قاشقی فلزی بفشارید تا صاف و یکدست شود و یک ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا خودش را بگیرد.
۳ . پنیر خامه ای و پودر شکر و اسانس وانیل را مخلوط کرده هم بزنید یکدست شود
۴ . خامه را افزوده هم بزنید تا مخلوط شود سپس مواد پنیری را داخل قالب ریخته رویش را صاف کنید و به مدت ۸ ساعت تا یک شب در یخچال بگذارید بماند تا کاملا خودش را بگیرد.
این چیز کیک بعد از ۱ ساعت هم آماده سرو کردن است ولی برای این که بهتر خودش را بگیرد می توانید تا یک شب هم آن را در یخچال نگهداری کنید
#بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
كوفته سيب زمينی مغزدار
مواد لازم
تخم مرغ ... هفت عدد
سيب زمينی متوسط ... چهار تا پنج عدد
پياز ... یک عدد
فلفل كاپی ... یک عدد
روغن زيتون ... یک قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده ... یک قاشق سوپخوری
آرد و آرد سوخاری ... به ميزان لازم
نمك و فلفل سياه ... به ميزان لازم
روغن سرخ كردنی ... به ميزان لازم
طرز تهیه
1- شش عدد از تخم مرغ ها را آبپز کرده، پوست گرفته و كنار می گذاريم. سيب زمينی ها را آبپز كرده و اجازه می دهيم تا خنك شوند، سپس آنها را رنده می كنيم.
2- پياز و فلفل کاپی را به صورت خيلی ريز خرد کرده و به سيب زمينی های رنده شده، همراه نمك و فلفل اضافه می كنيم.
3- روغن زيتون، جعفری و تخم مرغ دیگر را اضافه كرده و با دست مواد را با هم مخلوط می نماييم.
4- كمی آرد به آن اضافه کرده تا مواد قوام و چسبندگي لازم را پيدا كند.
5- از مواد به اندازه يك نارنگی درشت برداشته، با دست آن را باز كرده، يك عدد تخم مرغ آبپز وسط آن قرار داده و با دست آن را بسته و فرم می دهيم.
6- توپ های آماده را درون آرد سوخاری غلطانده و در روغن فراوان سرخ می کنیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
اشترودل سیب و کشمش 4 لایه با خمیر یوفکا
مواد لازم
لیمو ترش بزرگ ... 1 عدد
سیب متوسط ... 4 عدد
گردو خرد شده ...50 گرم
تکه های نان تست ... 1 لیوان
دارچین ...2 قاشق چایخوری
شکر قهوه ای 150 گرم
خمیر یوفکا 4 تا 6 عدد
روغن آفتابگردان 4 قاشق
کشمش 1/2 لیوان
طرز تهیه
1- فر را تا دمای 180 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- یک کاسه پر از آب سرد حاضر کنید و آب لیمو را در آن بچکانید. سیب ها را پوست بگیرید و مکعب مکعب ببرید. آنها را در کاسه آب بریزید تا سیاه نشود.
3- در کاسه ای دیگر، گردو خرد شده، تکه های نان تست، دارچین و نصف شکر قهوه ای را بریزید و بهم بزنید. یک دستمال آشپزی مستطیلی شکل را پهن کنید و با کمک قلمو آشپزی کمی روغن به خمیر یوفکا بمالید . 1/3 از مخلوط گردو را روی آن بپاشید.
4- به همین ترتیب لایه های بعدی را روی هم قرار دهید. تا لایه چهارم از خمیر را قرار دهید.
5- سیبها را آبکش کنید و با کشمش و بقیه شکر و آبلیمو مخلوط کنید و روی لایه چهارم قرار دهید.(حدودا 2 سانتی متر باید از گوشه های هر لایه خالی بماند.) حالا آرام آرام اشترودل را رول کنید.
6- اشترودل را روی کاغذ شیرینی درون سینی فر قرار دهید و آن را به مدت 20 دقیقه تا زمانی که روی آن طلائی شود در فر بپزید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#چیز_کیک_سن_سباستین 🍰
۶۰۰ گرم پنیر خامه ای یا ماسکار پونه یا ترکیب هر دو
۲ پاکت خامه ۴۰۰ گرم
۴ عدد تخم مرغ
۱ لیوان شکر
۲ ق غذاخوری نشاسته ذرت
۱ پاکت وانیل ۵ گرم
👈تمام مواد باید به دمای محیط رسیده باشند.
۲. در کاسه ای بزرگ پنیر و شکر تا زمانی که مثل کرم شوند با همزن بزنید.
۳. ۴۰۰ گرم خامه را هم اضافه کنید و هم بزنید و تخممرغ ها را هم تک تک اضافه کنید و خوب هم بزنید.
۴. در اخر وانیل و نشاسته الک شده را اضافه کنید و بعد از خوب هم زدن داخل قالب کمر بندی کوچک یا متوسط که کمی چرب کردید و با کاغذ روغنی پوشاندید بریزید.
قالب من ۲۰ سانتی است.
۵. در فر از قبل گرم شده در فر ۱۸۰ درجه بمدت ۴۵_۵۰ دقیقه بپزید.
۶. بعد از پخت همچنان داخل فر با در نیمه باز نیم ساعت استراحت دهید.
۷. بعد از فر خارج کنید و در دمای محیط اجازه دهید سرد شود.
۸. اگر مایلید یک شب در یخچال قرار دهید یا بعد از چند ساعت استراحت از قالب خارج کنید .هر جور مایلید تزیین و سرو کنید.
#بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کوکو_باقالی
#خوراک_بدون_گوشت
طرز تهیه:
۳۰۰گرم باقالی روبا مقداری آب خوب پخته سپس آبکش کنید
حالا به وسیله ی گوشتکوب برقی یا دستی خوب باقالی رو له کنید
تره دو دسته کوچک،شوید یک دسته کوچک،جعفری یک دسته کوچک رو شسته و خرد کنید
حالا پیازرنده شده آبگرفته یک عدد کوچک،تخم مرغ ۴تا۵ عدد، سیر رنده شده دو تا سه حبه رو باهم خوب ترکیب کنید
در تابه مقداری روغن بریزید و بذارید داغ بشه ،
سپس با قاشق از مواد بردارید و با کمی فاصله در تابه بریزید وبذارید با حرارت ملایم هر دو طرف کوکو ها سرخ بشه.
#بدون_گوشت
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#كتلت_نخود_فرنگي
#خوراك_بدون_گوشت
ابتدا يك و نيم پيمانه نخود فرنگى رو بصورت خام چرخ ميكنيم يا با غذاساز پوره ميكنيم و با سه عدد سيب زميني خام رنده شده و دو عدد پياز رنده شده و دو حبه سير ونمك و فلفل و زردچوبه و آويشن و نعنا خشك، كمى گزنه خشك ( درصورت دلخواه ) مخلوط كرده و در نهايت سه عدد تخم مرغ به اون اضافه كرده و بعد سرخش ميكنيم.
#بدون_گوشت
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami