5.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترشک آلبالو
راه های افزایش نشاط:
روزانه 1 ساعت برای همسر و 1 ساعت برای فرزند اونطور که او میخواد وقت بگذاریم
✅بدون منت انجام دادن کارها
✅مشارکت دادن بچه ها
✅استفاده از سطحی ترین چیزها برای خاطره سازی
✅شبی 30 دقیقه در کنار هم حلقه زدن،گفتن،خندیدن وخاطره سازی
✅مهمانی و صله ارحام موجب نشاط
توئیت جنجالی رائفی پور درباره فساد بازیگران و واکنش تند بازیگران به استاد👇
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
ترشک آلبالو
✅مواد لازم:
-آلبالو ۱کیلو
-آب ۳لیوان
-نبات۱شاخه
-نمک به میزان لازم
-رنگ خوراکی قرمز(اختیاری)
✅طرز تهیه:
آلبالو هارو میشوریم و چوبشو جدا میکنیم میکنیم.
روی حرارت متوسط قرار میدیم و بهش آب و اضافه میکنیم.
بعد از اینکه جوشید کف های روشو برمیداریم
حتما کف های روشو بردارین اگه بمونه آلبالو کپک میزنه.
اواسط پخت بهش نبات اضافه میکنیم تا طعمش ملس بشه،اضافه کردن نبات اختیاریه و بستگی به ذائقه تون داره اگه ترش دوست دارین نبات نریزین.
نمک بهش اضافه میکنیم فقط باید به اندازه نمک بزنید اگه شور بشه دیگه درست نمیشه ولی اگه نمکش کم باشه بعدشم میتونین نمک اضافه کنین.
بعد از ۲-۳ساعت آبش کشیده میشه و ترشک شما آماده س.
من برای خوشرنگ شدنش چند قطره رنگ خوراکی قرمز اضافه کردم.
نوش جونتون😋
#ترشک#ترشک_خونگی#ترشک_آلبالو#ترشکالبالو#کیک#دسر#شیرینی#آشپزی
#ترشک_هفت_میوه
مواد لازم
:
آلبالو خشک، آلو خشک، زردآلو خشک،آلو بخارا: از هر کدوم ۱ پیمانه
زرشک: نصف پیمانه
انار دون: نصف پیمانه
آب آلبالو: ۱ پیمانه
آب زرشک: ۲ پیمانه
آب معمولی: ۱ پیمانه
نمک، شکر یا آب نبات، گلپر: به میزان لازم
روش تهیه:
ابتدا داخل قابلمه تمام میوه های بالا رو با آب زرشک، آب آلبالو و آب معمولی مخلوط کنید و نمک و شکر و گلپر هم بهش اضافه کنین و روی شعله گاز قرار بدین.
اگرم آب زرشک یا آب انار نداشتین به جاش آب اضافه کنین یا آب آلبالو که الان فصلشه .
با احتیاط هم بزنین تا ته نگیره و بعد از جوش اومدن درش رو بگذارین و شعله رو کم کنین.
حواستون باشه که آبش تبخیر نشه اگرم شد دوباره بهش آب انار یا آب زرشک اضافه کنین.
چون وقتی این ترشک سرد میشه بازم غلیظتر میشه.
نکته۱: کساییکه طبعشون خیلی سرده حتما به جای شکر دو تا نبات رو آب کنن و داخلش بریزن تا متعادل تر شه.
نکته ۲: اگر رنگ این ترشک براتون مهمه مثل من میتونین نصف قاشق چایخوری رنگ خوراکی ژله ای قرمز بهش اضافه کنین.
نکته ۳: چند ساعت بعد پخت در قابلمه رو ببندین و ترشک رو تو محیط قرار بدین تا سرد شه.
نکته ۴ : با توجه به ماندگاری بالا ،ترشی رو تو ظرف دربسته قرار بدین و ترجیحا تو یخچال بگذارین.
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
خیلی از دعواهای زن و شوهر بعلت فقر اهن هست همینطور بچه ها ی نق نقو رو اگر از نظر فقر اهن درمان کنیم خود بخود نق نمیزنن
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
طرز تهیه کیک لواشکی شکم پر 😋😋😯
مواد لازم:
مقداری لواشک و ترشک و
هرچیز ترشی که دلتون خواست
طلق
3 تا چاقوی یک بارمصرف و یا سیخ چوبی
✔برای آماده سازی این کیک هیجان انگیز اول با طلق باید یه ظرف درست کنید و لواشک رو دور اون بکشید. همین که ظرفتون دیواره داشته باشه کافیه چون میذاریمش داخل یه بشقاب و نیازی به کف نداره.میتونید از قالب کمربندی هم استفاده کنید .
✔برای درست کردن در اون هم بعد از اینکه اون رو به اندازه قطر ظرفم بریدم پلاستیک یک طرف لواشک رو جدا نکردم و همونجا سه تا چاقوی یک بار مصرف رو به صورت متقاطع (ضربدری) چسبوندم تا بتونن اون در رو که قرار روش تزیینات بیاد روی ظرف نگهدارن. میتونید از سیخ های کوچک چوبی هم استفاده کنید.
✔برای تقسیم بندی داخل ظرف هم از همون طلق استفاده کردم.
✔گلهای روش هم که کاملا مشخصه ماشاالله شما همتون استاد سفره آرایی و گلسازی هستید. با همون شیوه های همیشگی گلهارو ساختم و روی در سوارش کردم.
✔بعد از اینکه داخل ظرف رو پر کردم در رو هم روش گذاشتم
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═
از آداب میزبانی به زحمت نینداختن مهمان است.شبی امام رضا (علیه السلام) مهمان داشت. در میان صحبت، چراغ نقصی پیدا کرد. مهمان دستش را پیش آورد تا چراغ را درست کند. امام نگذاشت و خود این کار را انجام داد و فرمود:«ما قومی نیستیم که مهمان را به خدمت گیریم.
#دعای_خاصی_برای_آشپزی_منظور_ما_نیست
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش ترشک🍓
#گیف_آموزش_ترشک😋
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━**
خانه بدون غذای گرم مادر سردخانه هست و آرامش ندارد
مادران و بانوان عزیز آشپزخانه رو به هیچ عنوان
تعطیل نکنید
حتی اگر با شوهر قهر هستید تعطیل کردن اشپزی ممنوعه❌
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoeslami آشپزی اسلامی
@T_ASHPAZE سوال آشپزی
شامی تُـــــــرش به سبک سمیه👇
۵۰۰ گرم گوشت چرخ کرده،
۲ عدد سیب زمینی متوسط و رنده شده آب گرفته،
۲عدد پیاز متوسط رنده شده و آب گرفته
،۱ عدد تخم مرغ
۱ ق غ آرد نخودچی
۲ ق غ سبزی معطرخرد شده مخلوطی از چوچاق، گشنیز و خالواش(جایگزین سبزی جعفری خرد شده بزنید)
۲ حبه سیر رنده شده
۱ ق چ گلپر
، ۱ ق غ زردچوبه، ۱ ق چ فلفل سیاه و قرمز،، ۱ ق چ نمک رو مخلوط کن و با دست حداقل ۵ دقیقه ورز بده و بذار نیم ساعت استراحت کنه و بعدم طبق فیلم و حرکت دست من شامی رو شکل بده و هر طرفش رو سرخ کن
حالا باید سس درست کنی، ۲ ق غ رب گوجه رو تو کمی روغن تفت بده و بعد ۳ لیوان آب اضافه کن، نصف ق غ رب انار ، ۱ ق غ رب نارنج، و ۱ ق چ فلفل سیاه رو اضافه کن و هم بزن، بذار کمی سس غلیظ بشه و بعد شامیها رو اضافه کن و بعد از حدودا ۷ دقیقه کمی سماق بپاش و تامام
در کنارش سیب زمینی و گوجه هم سرخ کنید عالی میشه🤗
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a