سلام روز بخیر
امروز میخوام به درخواست زیاد دوستان چند تا دستور سوسیس کالباس بزنم
44.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
سوسیس خونگی
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
• .
.
سلام سلام😍
عزیزانم صبحتون بخیرو شادی😍😍😍
این شما و این #سوسیس_خونگی جذابمون که خودم عاشق طعم و مزه ش شدم🙌🏻😋🤩
.
زود تند سریع بریم سراغ مواد اولیه😍👇🏻
.
ران مرغ بدون استخوان ۴۵۰ گرم
سینه مرغ بدون استخوان ۱۵۰ گرم
سیر ۴ الی ۵ حبه
یخ ۶ الی ۸ حبه
روغن ۱/۳ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
ادویه ها هر کدام ۱ قاشق چای خوری سرخالی( شامل پودر تخم گشنیز،فلفل سیاه،پاپریکا،فلفل قرمز،آویشن،زنجفیل،ادویه مرغ)
نمک به مقدار لازم👈🏻 حدودا ۱ قاشق غذاخوری سر پر
شیر خشک ۱ قاشق غذاخوری
آرد گندم ۲ قاشق غذاخوری
نشاسته ذرت ۱ قاشق غذاخوری
کاور سوسیس ۶۰ سانت (لوازم قنادی ها دارن)
.
مراحل تو ویدئو کاملا مشخصه، بریم نکاتش رو با هم ببینیم🤌🏻😍
.
⭕️دلیل صورتی بودن سوسیس های کارخونه ای اینه که رنگ خوراکی میزنن که من ترجیح دادم رنگ خوراکی یا پودر لبو استفاده نکنم ولی اگر شما دوست داشتید میتونین به موادتون رنگ خوراکی بزنید
⭕️تو بعضی از دستورا پودر ژلاتین به سوسیس اضافه میکنن که اگر موادتون کاملا خمیری شه نیازی به پودر ژلاتین نیست
⭕️شیر خشک قابل حذفه
⭕️حتما ادویه هایی که نوشتم رو استفاده کنین که طعم سوسیس رو عالی میکنه
⭕️حتما تکه های مرغ رو چربی گیری کنین
⭕️گوشتهایی مثل سینه مرغ چون خشکه باعث خشک و سفت شدن سوسیس میشه، ولی گوشت ران یا بال و بازو چون چربتر و نرمتره باعث لذیذ تر شدن سوسیس میشه
⭕️مواد سوسیس باید کاملا خنک باشه تابعد از پخت ظاهرش شکیلتر باشه و چروک نخوره
⭕️اگر غذا ساز و یا وسایل مشابه ندارید گوشت رو دو بار با قسمت نخودی و سه بار با قسمت کبریتی چرخ کنید
⭕️خمیری بودن مواد سوسیس تو کیفیت نهاییش خیلی مهمه پس موادتون باید کاملا خمیری و یکدست بشه
⭕️حتما حتما وقتی سوسیس رو تو کاور ریختید هوا گیری کنید
.
امیدوارم درست کنید و نوش جون کنید🤤
ارسالی از هنرمند 👇
@parastoo.jabbari
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کالباس خونگی
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آشپزی ونکات اسلامی
کالباس خونگی اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 https://eitaa.com/joinchat/36
.
کالباس خونگی با این روش بدون کاور خیلی راحت درست میشه و طعمش هم بینظیره فقط کافیه یه بار امتحانش کنید 👌
@hanieh.kitchen
مخلوط ران و سینه مرغ ۷۰۰ گرم
زرده تخم مرغ ۲ عدد
آرد ۳ ق غ
شیرخشک قنادی ۳ ق غ
سیر ۵ حبه
تخم گشنیز ۱/۲ ق چ
دارچین ۱/۲ ق چ
پودر تخم کرفس ۱/۲ ق چ
جوز هندی ۱/۴ ق چ
اویشن ۱/۲ ق چ
زنجبیل ۱/۴ ق چ
فلفل سیاه ۱/۲ ق چ (اگه تند دوس دارید بیشتر بریزید)
فلفل قرمز ۱/۴ ق چ
نمک ۱ ق غ سرخالی
💎میزان ادویه ها به ذائقه ی شما بستگی داره و میتونید کم و زیادش کنید فقط جوز هندی رو بیشتر نریزید
سس خردل ۱ ق غ
سس کچاب ۱ ق غ
روغن مایع ۳ ق غ
یخ ۶ تکه
طرز تهیه
مرغ و سیر رو توی خردکن بریزید یا ۳ یار از چرخگوشت رد کنید تا کاملا له بشه
بعد بهش زرده تخم مرغ، ادویه ها، شیرخشک، آرد، یخ، سس کچاب و سس خردل رو اضافه کنید و حسابی با هم مخلوط کنید تا یکدست بشه در آخر روغن رو اضافه کنید.
در آخر هم برای خوشکل شدن کالباس بهش هویج پخته شده، قارچ تفت داده شده و پسته و .... اضافه کنید.
برای راحتی کار بجای کاور کالباس از قالب استفاده کردم
هر قالبی که دارید با چند قطره روغن چرب کنید و مواد رو توی قالب بریزید حسابی فشرده کنید و بعد روش فویل بکشید.
قالب رو توی یه ظرف بزرگتر بزارید و تا نصفش آب بریزید.
در فر ۱۸۰ درجه یک و نیم تا ۲ ساعت بزارید بپزه.
بعد از پخت فویل روشو بردارید و وقتی به دمای محیط رسید دوباره روش فویل بکشید و ۲۴ ساعت بزارید تو یخچال بمونه.
کالباس خوشمزه مون آماده ست.
به سایز دلخواه برش بدید و نوش جان کنید
ازدوست هنرمندم
@shadi_khaksar
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
روش پوره کردن یخ
اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a