eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
آشپزی ونکات اسلامی
😋😍❤ آرد: 2 و 1/2 پیمانه کره بدون نمک: 1 پیمانه تخم مرغ بزرگ: 3 عدد باتر میلک: 1 پیمانه بیکینگ پودر: 1و 1/2 ق چ بیکینگ سودا(جوش شیرین): 1 ق چ پودر کاکائو: 2 ق غ سرکه سفید: 1 ق غ شکر: 1و 1/4 پیمانه عصاره وانیل: 1 ق غ رنگ خوراکی قرمز: 2 ق غ نمک: 1 ق غ مواد لازم برای کرم پنیر خامه ای: 2 پیمانه خامه زده شده: 1و 1/4 پیمانه شیر هالف اند هالف: 1/4 پیمانه پودر شکر: 3/4 پیمانه عصاره وانیل: 1 ق غ طرز تهیه کیک 1- در یک کاسه آرد، نمک و بیکینگ پودر را با هم مخلوط کنید. 2- پودر کاکائو را در کاسه ای الک کرده و با آرد مخلوط کرده و هم بزنید. 3- در یک کاسه بزرگ کره را بزنید تا نرم شود شکر اضافه کرده و مجددا با ویسک بزنید تا مواد خوب با هم ترکیب شوند. 4- تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کرده و هم بزنید. 5- عصاره وانیل را اضافه کرده و هم بزنید. 6- در صورت استفاده از مخلوط کن مواد را به کاسه ی بزرگی منتقل کنید. 7- در یک فنجان رنگ قرمز خوراکی را با باتر میلک مخلوط کنید. 8- مخلوط کره ی قرمز رنگ و مخلوط آرد وکاکائو را آرام و کم کم به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و حین افزودن هم بزنید. 9- 1 ق چ بیکینگ سودا(جوش شیرین) را با 1 ق چ سرکه سفید مخلوط کرده و به خمیر اضافه کنید. خوب هم بزنید. 10- دو قالب به قطر 25 سانت را با اسپری روغن چرب کنید. 11- خمیر را در دو قالب تقسیم کرده و با حرارت 350 درجه فارنهایت به مدت 25 تا 30 دقیقه بپزید. 12- کیک ها را از فر بیرون آورده و صبر کنید تا خنک شود. سپس از قالب بیرون آورده و به مدت 20 دقیقه دیگر نیز صبر کنید تا خنک شود. 13- کیک ها را با کیسه فریزر پوشانده و به مدت 40 دقیقه در یخچال قرار دهید 14- در این میان خامه را درست کنید. خامه 15- دو پیمانه پنیر خامه ای را با ویسک بزنید تا نرم شود. 16- پودر شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید. 17- عصاره وانیل اضافه کرده و خوب هم بزنید. 18- خامه غلیظ زده شده ریخته و هم بزنید. 19- شیر هالف اند هالف اضافه کرده و هم بزنید. 20- کیک را از یخچال بیرون بیاورید. 21- سطح بالایی کیک ها را برش بزنید تا صاف شوند. 22- کیک ها را به طور افقی از وسط برش بزنید. اکنون 4 تکه کیک داریم. 23- خامه را روی لایه های کیک ریخته و کیک ها را روی هم قرار دهید. 24- روی کیک را با خامه بپوشانید. 25- کیک را در یخچال گذاشته و حداقل به مدت 40 دقیقه پیش از سرو بگذارید خنک شود. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#پیراشکی من از خمیرهای آماده پیتزا استفاده کردم و اون را چهار در سه بصورت مربع بریدم. ترکیبات داخل ۱-اسفناج +پنیر فتا+پیازداغ خشک ۲- سیب زمینی سرخ شده نگینی+جعفری خرد شده ۳-ترکیبی از شماره یک و دو 😉 ۴-گوشت چرخ کرده+ قارچ+فلفل دلمه ای نکته مهم این هست که مایه داخل پیراشکی خیلی داغ، ابکی و یا چرب نباشه که خمیر شکلش خراب نشه! در صورت تمایل از پنیر های رنده شده پیتزا و یا موزارلا هم در داخل پیراشکی می شه استفاده کرد. روی پیراشکی را من با ماست رو مال می کنم و ادویه هایی مثل اویشن، چیلی و فلفل نیم کوب روش می پاشم. درجه فر، دویست درجه و پیراشکی در حد طلایی شدن در قسمت میانی فر قرار بگیره که خشک نشه! مدل های مختلفی هم که دیدین، پیراشکی پیچیده شده مثل بقچه و یا قیفی که همه از همین مربع بریدن ها درست می شه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#بلغورعدس پياز روتفت بديدفلفل و رب گوجه رو اضافه كنيد و تفت بديدحالا بلغور+عدس روبا مواد تفت بديد و آب و نعناع خشك رو اضافه كنيد و وقتي جوش اومد بذاريد با شعله ملايم بپزه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#دسر_پودینگ_موزی چهار لیوان شیر ویه استکان شکر ۴ قاشق غذاخوری نشاسته ودو زرده تخم مرغ رو با هم قاطی کرده رو حرارت میذاریم غلیظ بشه بعد بهش وانیل ویه قاشق کره اضافه میکنیم . بعد دو عدد موز خوب پوره میکنیم وبه مواد اضافه میکنیم .بعد بیسکویت رو تو لیوان ها میریزیم و این کرم روش،من بیسکویت ها رو پودر کردم ولایه لایه روی هم ریختم . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#تخم_مرغ_رنگی این روش خیلی راحته و برای بچه هایی که تخم مرغ نمیخورن یه غذای جذاب،کامل و سالمه فقط کافیه تخم مرغ های آب پزتون رو بعد از پوست گرفتن مجدد بذارید همراه با گل پنیرک بپزه تا به رنگ آبی در بیاد . 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_یخچالی بیسکوییت پتی بور۲ بسته آرد سفید قنادی ۲ قاشق غذاخوری پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخورى ,نشاسته ۱/۵ قاشق غذاخوری,شکر ۶ ق غ ,شیر ۲ لیوان مواد خشک را باهم مخلوط میکنیم و شیر را بهش اضافه میکنیم و میذاریم روی حرارت تا غلیظ شود وقتی به غلظت فرنی رسید میذاریم کنار تا خنک شود,کف قالبمونو سلفون پهن میکنیم و یه لایه مواد شکلاتی و یه لایه بیسکوییت پتی بور میچینیم‌ تا لایه اخر که فقط بیسکوییت میچینیم و سه ساعت در یخچال میذاریم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
میخوای بپری لقمه طیب و حلال بخور 😍 •• معرفت جز با نان حلال امکان ندارد شیخ حسنعلی اصفهانی (نخودکی) می گفتند: در مشهد شخصی بود اهل ریاضت، به نام سید هندی. دوستی داشت به نام سید صحّاف که از او خواسته بود ذکری برایش بیاموزد. سیّد هندی از او خواسته بود که لباس و خوراک حلال تهیّه کند. او طبق دستور، پارچه ها و خوردنی های زیاد نزد استاد برده بود و استاد از بین آنها فقط یک کرباس، (پارچه ارزان قیمت) و مقداری از حبوبات را حلال تشخیص داده و از او خواسته بود که از کرباس لباسی تهیّه کرده و از حبوبات غذایی تهیّه کند. پس روزه گرفته و هر شب چهار ده هزار مرتبه صلوات بفرستد. سید صحّاف، طبق دستور عمل می کند. تا اینکه در شب جمعه دوم، ناگهان می بیند که سقف اتاق برداشته شد و دیگر مانعی نیست و او آسمان و ستاره ها را می بیند. بعد افراد نورانی را می بیند که آمدند و او از دیدن آنها بیهوش می شود. تا موقع نماز صبح بیهوش بود. وقتی صبح خدمت استاد می رسد و جریان را شرح می دهد، استاد می گوید: شما با دستوری که گرفته و انجام داده بودی، ظرفیت دیدن نور را نداشتی؛ وگرنه وقتی حجاب مادّی سقف برداشته شد تا ملکوت آسمان را نیز می دیدی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#پرالین_بادام_زمینی دوستان گلم پیشنهاد می کنم که حتما این کره بادام زمینی خوشمزه خونگی را درست کنید و از طعم بینظیرش لذت ببرید. مواد لازم: بادام زميني خام پوست گرفته نيم كيلو عسل ٣ ق س نمك ١/٤ ق چ روغن مايع ٢ تا ٣ ق س وانيل در صورت تمايل ١/٨ ق چ طرز تهيه: بادام زميني ها را با حرارت ملايم تفت داده و كامل برشته بشه بعد روغن مايع را با آن اضافه كرده سپس از روي حرارت برداشته و نمك و عسل را به آن اضافه كرده و در ميكسر آن را خوب ميكس مي كنيم تا كاملا يكدست و روان بشه.مي تونيد در مايكروويو هم بادام زميني ها را تست كنيد فقط حواستان باشه كه هر ٢٠ ثانيه از مايكروويو در آورده و هم بزنيد تا نسوزه.اين كره بادام زميني كه بسيار لذيذ مي شه را مي تونيد خودتون درست كنيد و با نون تست براي صبحانه يا عصرانه استفاده كنيد يا در بعضي شيريني ها و كيك ها از آن استفاده كنيد.بدون مواد نگهدارنده و خيلي سالم و خوشمزه😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فلافل ترد🇱🇧☄️🔥 شما ميتونيد ادويه مخصوص فلافل رو از عطاري ها تهيه كنيد،قبل از مرحله زدن بكينگ پودر و آب سرد ،ميتونيد فلافل رو فريز كنيد❤️ مواد لازم ( ٦ نفر) نخود >> نيم كيلو پياز >> ١ عدد جعفري >> ١٥٠ گرم گشنيز >> ١٠٠ گرم سير >> ٦ حبه فلفل قلمي شيرين >> ١ عدد ادويه فلافل >> ٢ قاشق غ خ نمك داخل فلافل >> ١ قاشق چ خ نمك داخل نخود>> ١ قاشق چ خ فلفل سياه >> نصف قاشق چ خ بكينگ پودر >> ١/٢ قاشق مربا خوري آب سرد براي داخل فلافل >>٤ قاشق غ خ . . كچاب ٢ قاش غ خ مايونز>> ٢ قاشق غ خ . . طرز تهيه✍️ اول نخود رو با آب گرم و نمك ١٢ الي ١٤ ساعت خيس ميكنيم ، طول اين مدت ٣ الي ٤ بار آبش رو عوض ميكنيم ،بعد آبكش ميكنيم ،حالا نخود رو با سير و پياز و فلفل و گشنيز و جعفري ٢ بار چرخ ميكنيم ،سبزيجات رو وسط كار چرخ ميكنيم،حالا ادويه فلافل و نمك و فلفل سياه اضافه ميكنيم ٥ دقيقه ورز ميديم و ١ ساعت ميزاريم يخچال ،بعد بهش بكينگ پودرو آب سردو اضافه ميكنيم و داخل روغن داغ سرخ ميكنيم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ایده تزیین ساده و زیبای کیک خونگی 😻 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کوبیده دستور کباب کوبیده رو بارها گذاشتم ولی بازم یه نکات کلیدی برای تهیه این کباب خوشمزه رو براتون میزارم نکته اول اینکه باید حتما گوشت گوسفندی و گوساله مخلوط باشه گوشت حتما باید پر چرب باشه تا کبابتون آبدار ونرم بشه. مقدار پیاز داخل گوشت هر چه بیشتر باشه کبابتون خوشمزه تر میشه البته آب پیاز رو حتما باید بگیرید. گوشت حتما باید حسابی ورز بخوره تا چسبناک بشه وبه سیخ بچسبه. وقتی گوشتها رو به سیخ کشیدید حتما باید یک ساعتی در یخچال استراحت کنه وبعد بره واسه کباب کردن. دقت کنید باید تند تند سیخها رو بچرخونیدتا گوشت از سیخ جدا نشه. در انتها هم سیخ های کباب رو لای نون سنگک بزارید وبا فشار دست از سیخ جدا کنید هر چی بیشتر فشار بدید بهتره چون چربی کباب ازش خارج میشه ‌جذب نون میشه حالا یه تیکه از کباب چاق وداغ رو بردارید ولای نون چرب بزارید وکمی سماق بپاشید وبا یه مشت ریحون یه لقمه مشتی درست کنید ‌وبزنید بربدن😋🤪😜 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
شيرين قاتق گيلاني مواد لازم آلو بخارا ١٠عدد پیاز ١عدد سینه يا ران مرغ آلو (سیاه و خورشتی)٤تا٦عدد کشمش پلویی نصف ليوان برگه قیسی يا برگه آلو (اگر اهل غذاهاي ترش هستين برگه ي آلو سياه و يا اگه غذاهاي شيرين و ملس دوست دارين قيصي) رب گوجه فرنگي ٣ق رب انار يك ق زعفران آب كرده طرز تهیه: ابتدادرظرفی مناسب پیازهارابه صورت نگینی خردكرده ودرمقداری كره سرخ می‌كنیم سپس نمك فلفل وزردچوبه را اضافه كرده ومخلوط میكنیم وبعدشعله را ملایم میكنیم تاعطر ادویه به مشام برسد. قطعات مرغ روتفت بدين حسابي رب هارو هم تفت بدين آب جوش بريزين واجازه بدين بپزه آلوبخاراوآلوسیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقداركمی آب نیم‌پز می‌كنیم وقیصی را در پنج دقیقه آخربه آلوها اضافه می‌نماییم و درحدی میپزیم كه قیصی له نشود. سپس آنها را از آب جداكرده و آبشان را نگه میداریم كه اگه لازم بود به خورش اضافه كنيم كشمش رادرآب به مدت پنج دقیقه خیسانده وسپس با كمی كره تفت می‌دهیم آلوها برگه قيسي وكشمش رو به خورش اضافه كرده اجازه مي ديم به روغن بيفته . نکته بهتر است آلوها را از شب قبل در آب خیس كنید تا آب آنها خوشمزه تر شود اینگونه فقط به چند ثانیه جوشیدن نیاز دارند 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‎ #خوراک_مرغ_ سبزیجات ‎اینم ی غذای نونی آسون وخوشمزه خوراک مرغ ‎مرغ مکعبی خرد شده ‎فلفل دلمه چهاررنگ،قرمز،نارنجی،زرد،سبز ‎قارچ ‎پیازخرد شده ‎کدوحلقه شده ‎بادمجون حلقه شده سرخ شده ‎سیبزمینی خرد شده وسرخ شده ‎فلفل،نمک،زرچوبه،آویشن،رب ‎ابتدا مرغ راباآبلیمووپیازخردشده وپودر سیر مزه دارمیکنیم وچند ساعت استراحت میدهیم ‎بعد درون ماهیتابه بدون روغن سرخ میکنیم تاآب بندازد وبپزد ‎بعدفلفل دلمه راسرخ میکنیم ‎بعدقارچ را تاآب بندازه وبپزه ‎بعدپیاز راسرخ میکنیم زرچوه،نمک،فلفل سیاه،آویشن،کمی رب میزنیم تاحسابی خوشرنگ شود،بعدمرغ،کدو،فلفل دلمه،قارچ را به آن اضافه میکنیم با خیار شور وپیازو جعفری وی سس آتشین نوووش جان میکنیم امیدوارم درست کنید وخوشتون بیاد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#سالاد_میوه_های_زمستانی😍 👈مواد لازم : مغز پرتقال یک فنجان انگورهسته گرفته یک فنجان مغز نارنگی یک فنجان سیب پوست گرفته ورقه ورقه شده یک فنجان موز حلقه حلقه شده یک فنجان كیوی پوست گرفته شده 2 عدد خامه آماده شده یک فنجان آبلیمو 2 قاشق سوپخوری 👈آبلیمو را در ظرف سالاد می ریزیم. سیب ورقه شده را با آن مخلوط می كنیم و سپس همه میوه ها به جز كیوی را اضافه كرده و میوه ها را با آرامی مخلوط می كنیم و بعد خامه را در قیف با ماسوره كنگره دار روی سالاد به صورت شكوفه قرار می دهیم و سپس كیوی ها را چهار قاچ كرده، روی سالاد را با آن تزئین می كنیم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#فیلینگ ⭕️👈پودر شكر. سه چهارم پيمانه خامه صبحانه. دو سوم پيمانه كره. ٨٠گرم مواد رو مثه پودینگ بپز و داخل تارت شیرینی حاضری بریز رويه_گردويي مخلوط گردو خرد شده و عسل رو داخل تاوه درست کن 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#ته_دیگ 😍👈برای ته‌دیگ یه نون‌کامل و که دولا کردم به اندازه سر قابلمه میبرم. بعد ته قابلمه روغن ریختم یکمم‌نمک زدم، داغ‌که‌شد یه لایه از نون گذاشتم ، بین‌دوتا لایه یکم با برس روغن‌زدم‌دوباره لایه بعد گذاشتم و‌برنج ریختم‌روش... خیلی کم آب داغ میریزیم روش در حد دو قاشق ، در قابلمه میزارم و اجازه میدم‌دم‌بکشه. شعله گاز باید کم‌باشه. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
‌‌‏ ‌‌‏ سـ🥰ـلام✋ #صبحتون_پرانرژی_و_نشاط ☕ 🌹 😊 امروز همه چیزرنگ وبوی تازگی وطراوت🌹 میدهدآرزومیکنم😉 وجودتان پرشوداز🌹 عطرورنگ خدا❤️وروزی آکنده از شادی وسلامتی داشته باشید🌹 امروز دوشنبه متعلق به اقا اباعبدالله ع و اقا امام حسن محتبی ع هست خوردنی ها و دست پخت هارو متبرک کنیم به نام مبارک دو اقازاده و بهشتی کردن مائده ها با سهیم کردن مادر ،مادران جهان هستی بی بی فاطمه زهرا س (امام حسن ع و امام حسین ع) با ذکر شریف #یا ودوود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_برگردون_اناناس .۴تا تخم مرغ روسفیده و زرده رو جدامیکنیم.سفیدهای تخم مرغ رو ب حدی میزنیم تا مث برف بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه و میذاریمش کنار.زردهارو با ۲سوم لیوان شکر و کمی وانیل حدود۸دیقه میزنیم تا چن برابر و کشداربشه نصف لیوان روغن رو اضافه میکنیم و یک دیقه میزنیم و نصف لیوان آب اناناس رو بهش اضافه میکنیم و باز میزنیم.۲پیمانه آرد و ی ق غ خوری بکینگ پودر رو ک ۳بار الک کردیم رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.سفیدهارو هم تو ۳مرحله ب موادمون اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم تا پفش نخابه.قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم کف قالب تیکه های آناناس میچینیم و مایع کیک رو میریزیم روش.میذاریم توفری ک ازقبل گرم شده برای ۵۰دیقه تو دمای ۱۸۰درجه. . دوستان دمای فرها متفاوته من خودم رو ۲۰۰درجه میذارم.برای کف قالبتون میتونین از ارده استفاده کنین. . اون دوتا کاپ کیک هم با بقیه مواد درس کردم فقط داخلش شکلات چیپسی و تیکه های اناناس ریختم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
برای اینکه رنگ زرشک در زرشک پلو تغییر نکنه👇🏻 روغن داغ رنگ زرشک را تغییر می دهد.وقتی زرشک را روی حرارت می گذارید باید در مدت زمان کم روی حرارت کم باشد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ڪلیپــ آموزشے #کوبیده_مرغ 😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خواص درمانی ارده شیره📢 استاد خیراندیش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami