eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
@ashpazi مرغ روبا نمک،زردچوبه،ادویه،چوب دارچینو مقداری فلفل برای1ساعت و نیم آبپز میکنیم و بعد از پخت مرغارو ریش ریش میکنیم و همراه جوپرک و گندم پرک به آب مرغا اضافه میکنیم و دوباره 1ساعت دیگه بهش اجازه پخت میدیم در این فاصله قارچهارو خرد میکنیم و با مقداری کره تفت میدیم(من مقداری آبلیمو هم به قارچها اضافه کردم) و بعد در ماهیتابه ای جداگونه2ق غ آرد رو تفت میدیم تا بوی خامی آرد گرفته بشه و میزاریم خنک بشه و بعد1/5لیوان شیر رو بهش اضافه میکنیم و به همراه قارچها به سوپ اضافه میکنیم و در ۱۰ دقیقه آخر پخت دو ق غ خامه رو اضافه میکنیم و شعله رو خاموش میکنید اخبار داغ سلبریتی ها ┄┅┅❅🌸🌺🌸❅┅┅┄         @BaSELEBRTY
👆👆👆👆👆👆 ‍ مواد لازم برای تهیه 20 عدد نان آب یک پیمانه روغن جامد یا کره یک سوم پیمانه نمک یک پنسه آرد قنادی یک پیمانه تخم مرغ متوسط 4 عدد وانیل نوک قاشق چایخوری دستور تهیه آرد را الک کرده کنار بگذارید. آب و نمک و روغن را درون قابلمه ریخته روی حرارت متوسط قرار دهید. وقتی روغن مذاب شد و آب از زیر شروع به حال جوش زدن کرد آرد را یک مرتبه به آن اضافه کرده و مخلوط را با قاشق چوبی طوری هم بزنید که همه آرد به خورد مواد رفته خمیر یک دستی حاصل شود. همین که خمیر به صورت یک تکه در آمد و دیگر به دیواره های قابلمه نچسبید باید حرارت را خاموش کرده و خمیر را درون سینی پهن کرده تا داغی خود را از دست داده آماده اضافه کردن تخم مرغ شود. در این هنگام فر را روی حرارت 200 درجه روشن کرده و سینی فر را با اسپری روغن خیلی کم چرب کنید. مرحله اول تهیه نان از همان ابتدا مهم است. توجه کنید چون آب باقیمانده درون خمیر همان آبی است که بعدا قرار است درون فر داغ بخار شود و با نیروی خود موجب پف کردن نانها شود پس مقدار آن را دقیق اندازه گیری کنید و درون قابلمه بریزید. و حین حرارت دادن به آن با مشاهده اولین خال جوش های پی در پی تصمیم به اضافه کردن آرد بگیرید و اصلا منتظر نمانید تا آب قل بجوشد چون بخار شود از مقدار آن کاسته میشود. بعد از اضافه کردن آرد و گلوله شدن مخلوط اصلا لازم نیست خمیر تفت بخورد. چون قرار نیست خمیر در این مرحله پخته شود. بعد از این که خمیر درون سینی داغی خود را از دست داد آن را به کاسه ی گودی انتقال داده یکی از تخم مرغها را شکسته و با آن مخلوط کنید. با اضافه کردن هر تخم مرغ خمیر ابتدا حالت بریده پیدا میکند که لازم است با مالش دادن آن با نوک انگشتان کاملا یک دست شود سپس تخم مرغ بعدی را اضافه کنید هر بار با صبر و حوصله این کار را انجام دهید برای هر تخم مرغ . با آخرینذتخم مرغ وانیل را هم اضافه کنید. خمیر آماده شده نرم و براق و کاملا چسبنده است و اگر یک قاشق چوبی در آن قرار داده شود می ایستد. اگر خمیر شل بود تخم مرغهای به کار برده شده درشت بوده یا بدون رعایت زمان مخلوط کردن پشت سرهم و سریع به خورد خمیر داده شده اند. برای رفع این مشکل خمیر را چند دقیقه بیشتر مالش دهید تا چسبندگی لازم را پیدا کند. خمیر در این مرحله آماده شکل دادن است. خمیر را داخل قیف ریخته با ماسوره گرد ساده یا ستاره با قطر یک و نیم سانت به اندازه یک گردو روی سینی قرار دهید بین آنها 2 و نیم سانت فاصله رعایت کنید .سعی کنید خمیرها هم اندازه باشد. خمیر را نسبت به اندازه آنها نیم ساعت تا 45 دقیقه بپزید تا کاملا پف کرده طلایی رنگ شود و خمیری داخلدآنها باقی نمانده کاملا خشک شود. نان با پخت کامل از زیر مانند آینه صیقلی است و اگر به این نقطه ضربهدبزنید تو خالی بودن آن کاملا احساس می شود. بعد از این که سینی را از فر خارج کردید با یک سیخ چوبی سوراخ کوچکی در قسمت زیر نانها ایجاد کنید تا بخار داخل نانها خارج شود و هیچ رطوبتی داخل آنها باقی نماند. داخل آنها را با خامه فرم گرفته پر کرده و درون ظرف بچینید. برای تزیین میتوانید از پودر قند و پودر کاکائو و پودر پسته استفاده کنید. ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان خامه ای نان خامه ای یا با توت فرنگی دستور تهیه امتحان شده با نکات در پست بعد 👇👇👇👇👇 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: برای دونفر الی سه نفر سینه مرغ ۱ عدد تکه شود و با بیفتک کوب کوبیده تا نازک شود بادمجان ۱ عدد متوسط(دلمه ای همیشه شیرینه و ریسک نداره) پنیر گودا ۲ ورق قارچ ۶-۷ عدد پنیر خامه ای ۲ قاشق غذاخوری پر گردو ۲ عدد نان باگت ۱ عدد بزرگ ریحان مقداری سیر ۱ حبه روغن زیتون گوجه مواد مرینید مرغ: ماست نمک روغن زیتون اورگانو پول بیبر ادویه مرغ مخلوط(نداشتین از مخلوط پاپریکا،پودرسیر و پیاز،فلفل تند،پودرتخم گشنیز،کمی زیره)یا ادویه های دلخواهتون رو میتونید استفاده کنید ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a 🍖 @ashpazsho1 🍗
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ماست دو ق غ آرد دو ق غ آب سرد چهار ق غ بکینگ پودر نصف ق چ نمک یک ق چ زردچوبه نصف ق چ تمام مواد رو مخلوط میکنیم روی مرغ می ریزیم رو داخلش می می ریزیم آغشته شد داخل آرد سوخاری میچرخونیم و داخل روغن سرخ میکنیم حرارت روغن زیاد باشه تا سریع سرخ بشه و آب نندازه ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاکو برگر😍😋 مواد لازم: نون همبرگر🍔 کره🧈 گوشت چرخ کرده 🥩 رب گوجه فرنگی 🥫 نمک،فلفل و پاپریکا 🌶🧂 کاهو🥬 پنیر چدار ذوب شده🧀 برای سس: سس مایونز سس کچاپ سس خردل کمی سرکه    **ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم**👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
⛺️ 🔴طرز تهیه🔻🍗 🔸من ی شب قبل مرغ رو از وسط نصف کردم و توی پیاز و نمک و آبلیمو خوابوندم، قبل پخت چن تکه زنجبیل+چن حبه سیر له شده+ کمی دارچین و هل+ادویه کاری+کمی زعفران نمک و فلفل ترکیب میکنیم اینا ادویه مرغ مونن،این ادویه رو ب همه قسمتهای مرغ میزنیم،ی قابلمه رو ب نسبت مرغ مون آماده میکنیم، 🔸توش کمی اب ریخته و ی توری ک بشه مرغ رو روش گذاشت توی قابلمه قرار میدیم ،وقتی اب جوش اومد مرغ رو روی توری قرار میدیم و درب قابلمه رو میزاریم تا بخار پز شه ک این بستگی ب اندازه مرغ تون داره برا من یک ساعت و نیم طول کشید، 🔸بعد پخت میزاریم ۱۵ دقیقه خنک شه کمی بعد توی روغن سرخ میکنیم بهتره در قابلمه رو بزارید تا خوب سرخ شه،مرغ موقع پخت ادویه ها رو ب خودش میگیره،حتی با نگاه کردن بهش دهن آدم آب میفته میتونید با نون یا پلو سرو کنید ♦️من کنارشم ی سس رب انار درست کردم ک باهاش و گزاشتم ی کم غلیظ شه ♦️سیب زمینی رو مثل گل گوجه برش دادم و با خلال دندون فیکس کردم و تو روغن سرخ کردم ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
این پیتزا کوچولو رو بچه ها خیلی دوست دارن،واسه اونایی که بدغذاهستن گزینه مناسبیه👌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 کیک بدون شکروروغن Cook.magمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩‍🍳👩‍🍳 فیله مرغ(سینه مرغ) ۵تا قارچ متوسط ۶.۷تا دونه کره یک ق غ نمک ،فلفل سیاه، آویشن، پودر پاپریکا نصف ق چ ✍🏻برای سس بشامل: کره ۲۵گرم (۲ ق غ پر) آرد ۲ق غ شیر ۱ لیوان خامه ۱ق غ سرپر آویشن،نمک،فلفل سیاه پنیر پیتزا ۲ ق غ(میشه حذف بشه) ✍🏻نون تست ۶تا آرد ۱ق غ اب ۲ ق غ تخم مرغ ۱ عدد ارد سوخاری Zahratorkashvaandمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
نان تست. 4 عدد پنیر چدار. 4 عدد تخم مرغ. 1 عدد شیر. 1 لیوان عسل بمیزان لازم کناره های نان تست را برش زده و لا ب لای نان تست پنیر چدار قرار داده ک من چهار لا کردم داخل ظرفی شیر و تخم مرغ را ریخته همزده تمام قسمتهای نان ک رو هم قرار دادیم ب همین مایع شیر قرار داده هر شش طرف نان تسست را بعد داخل مقداری کره یا روغن مایع هر طرفشو سرخ میکنیم بعد با عسل سرو میکنیم .😎😎 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
🍮 😋 ▫️پودر کاسترد ۲ قاشق غذاخوری ▫️شیر ۲لیوان ▫️شکر (برحسب ذائقه کم یا زیاد کنید) 1 پیمانه ▫️وانیل کمی ▫️بیسکویت پتی پور ۱بسته 🔸پودر کاسترد و شکر را داخل شیر حل کرده و روی حرارت گذاشته و مرتب هم زده تا غلیظ شود. قبل از برداشتن از روی حرارت کره و وانیل را اضافه و برای یک دست شدن کمی با همزن بزنید. کاسترد آماده است،حالا لبه های بیسکویت رو داخل مواد فرو کنید وچهارتایی بهم وصل کنید که شکل مربع بشه، حالا بیسکویت رو به مواد آغشته کنید بندازید داخل مربع😉 من با روبان بستم که محکم بشه، بزارین یخچال تا خنک بشه ومیل کنید. ___ ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a ‎‌‌‌‌‌‌‌‌
🧋😋 ▫️خامه صبحانه ۲۰۰گرم ▫️پنیر خامه ای ۲۰۰گرم ▫️پودر کاکایو ۲ ق غ ▫️پودر قند ۴۰ تا ۵۰ گرم(شیرینیشو بچشین) ▫️شیر ۳ ق غ 🔸ابتدا پنیر را با همزن میزنیم بعد خامه و پودر کاکایو و پودقند و شیر را اضافه کرده و هم میزنیم. بیسکوییت پتی بور و یا کیک شکلاتی رو پودر کرده و داخل ظرف سرو دو ق غ میریزیم و بعد چیز کیک و به همین صورت ادامه میدیم تا ظرف پر بشه ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
•دسر چند لایه🥰• مخصوص وقتایی که یهویی دلت یک چیز خوشمزه میخواد 🥳 ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بهترین رسپی پاستا🤌🏼🤩 مواد لازم: سینه مرغ تخم مرغ پودر سوخاری پنیر پیتزا برای مایه پاستا : کره و سیر رب گوجه فرنگی ترکیب خامه و شیر پاستا ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a ‎‌‌‌‌‌‌‌‌
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آموزش قهوه دالگونا😋 Ashpaztikمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
☕️• هم خوشگله هم خوشمزه هم راحت🤤 Pari_foodiiiمنبع پیج ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
تاحالا با قهوه گلد آرت درست کردی؟ خیلی معرکه میشه😋😋
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی بدون نشاسته و ثعلب، بدون خامه و یخ زدگی😋 مواد لازم : شیر ۱۰۰ گرم موز رسیده ۲-۳ عدد شکلات شیری ۵۰ گرم ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😋😍 اين اسموتى خوشمزه و دورنگ و با هر ميوه تابستونى كه دوست دارين ميتونيد درستش كنيد فقط کافبه با بستنی وانیلی ترکیب کنید😍 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc