فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا بدون فر
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
باقلوا بدون فر😍لایک و کامنت یادتون نره❤@azammoosavi6
كاری از:
Gorsel sahibi 👇
@_nurzade_
.
🔴کپی ترجمه فقط با ذکر منبع🔴 ترجمه از :
@azammoosavi6
.
دوستای گلم برای ترجمه پستها وقت میزارم پس دوست دارم شما هم لایک کنید و کامنت بزارید حتی شده یک استیکر 😍
باقلوا بدون فر
با این مقدار نسبتا 45 تا 60 قطعه باقلوا دارید
برای خمیر:
تخم مرغ - 1 عدد
کره یا مارگارین - 150 گرم
آب 250 میلی لیتر(یک لیوان فرانسوی دسته دار)
آرد - 600 گرم (کم کم اضافه کنید)
شربت:
آب 250 میلی لیتر(یک لیوان فرانسوی دسته دار)
شکر 900 گرم تا 1 کیلوگرم
عسل 4 قاشق غذاخوری
روغن سرخ کردنی مقدار زیاد (برای سرخ کردن)
ابتدا تخم مرغ ، آب ، مارگارین ذوب شده (ولرم باشد) مخلوط کنید. آرد الک شده را اضافه کنید و خمیر را با قوام متوسط ورز دهید (نه خیلی نرم و نه خیلی سفت باشد)
خمیر را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده و به صورت لایه نازکی در می آوریم (هرچه خمیر را نازکتر پهن کنیم ، باقلوا ترد تر خواهد شد)خمیر نازک شده را روی یک پارچه تمیز پهن کرده و روی خمیر باید کمی خشک شود ، خمیر حدود یک ساعت طول میکشد تا خشک شود. "مهم" اگر روی خمیر خشک نشود ، لایه های باقلوا به هم میچسبد.
وقتی روی خمیر کمی خشک شد ، تا وسط خمیر مانند فیلم خمیررا رول کنید ،بعد لبه های خمیر را با آب مرطوب کنید و تا انتها رول کنید (عرض رول 7 سانتی متر) خمیر را با زاویه برش دهید مانند فیلم .
در روغن داغ ، باقلوا را از هر دو طرف با حرارت متوسط سرخ کنید ، هر طرف آن را حدود 1 دقیقه سرخ کنید.
بعد شربت را درست کنید:
برای شربت ، ما به یک قابلمه معمولی نیاز داریم. آب را داخل قابلمه بریزید ، بعد از جوش آمدن آب ، شکر را در 3-4 دفعه اضافه کنید. (آب که جوشید، 200 تا 300 گرم از شکر را اضافه کنید ، بعد از یک دقیقه دوباره همون مقدار اضافه کنید و کل شکر رو 3-4 بار به همین ترتیب اضافه کنید)
پس از آن که، روی شربت کف کرد و کف شروع به زیاد شدن کرد مثل شیر ، این نشانه آماده شدن شربت است ( شربت می تواند مانند شیر سر برود😉🤭) ، حرارت را کم کنید ، در غیر این صورت ممکن است شربت سر برود.در این زمان عسل را اضافه کنید و مقداری ابلیمو ، شربت را به مدت 10 دقیقه با حرارت ملایم بپزید ، شربت آماده است ، باقلوا را در شربت در حال جوش فرو کنید و از داخل شربت خارج و در ظرف بچینید و نوش جان.
____ .
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
باقلوا استانبولی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
باقلوا استانبولی
❌ کپی با ذکر منبع ❌
@sweetcooking.zizi
@sweetcooking.zizi
مواد لازم:
برای شربت:
شکر ۲ لیوان
آب ۲ لیوان
لیمو ترش ۱ اسلایس
زعفرون اختیاری
خمیر باقلوا ۱ بسته نیم کیلویی
گردو نیم کوب شده ۴۰۰ گرم
کره ۱۲۰ گرم
روغن مایع ۱ فنجان
@sweetcooking.zizi
✔️ ابتدا شربت رو آماده میکنیم و میذاریم کنار تا خنک بشه.
✔️ خمیر باقلوا رو از نیم ساعت قبل از یخچال یا فریزر بیرون میذاریم تا خوب نرم بشه و شکننده نباشه.
✔️ کره رو به همراه روغن مایع روی حرارت آب میکنیم.
✔️ همه ی لایه های خمیر رو از طول به ۲ قسمت تقسیم میکنیم و یه قسمت رو کنار میذاریم و به خوبی میپوشونیم.
✔️ لایه لایه از خمیر برمیداریم، روش ترکیب کره رو با فرچه براش میکنیم.
✔️ مطابق فیلم به کمک سیخ چوبی، یه طرف خمیر رو برمیگردونیم که دو لایه بشه و با ریختن مغز گردو پاره نشه.
✔️ روی لایه ی برگشته دوباره کره مالیده و مغز دلخواهمون رو میریزیم و به کمک سیخ چوبی رول میکنیم.
✔️ از دو سرِ رول به سمت داخل فشرده میکنیم که منسجم تر و شکیل تر بشه و توی طرف مناسب فر میچینیم.
✔️ رول ها رو قبل از فر رفتن با چاقو از وسط برش میزنیم و دوباره کره میمالیم.
✔️ و میره تو فر ۱۸۰ درجه از قبل گرم شده به مدت ۳۰ تا ۴۰ دقیقه.
❌ حتماً تو این مدت چند بار به فر سر بزنید که اگر به رنگ دلخواه رسید از فر در بیارید، از طرفی تا ۴۵ دقیقه هم بسته به نوع فر میتونه بمونه. تا کاملاً ترد بشه.
✔️ بعد از ۱۰ دقیقه که کمی از حرارت افتاد، شربت سرد رو روی باقلوا میریزیم و میذاریم به خوردش بره.
@sweetcooking.zizi
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چیز کیک شکلاتی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کیک شکلات و پنیر حلزونی
نکات تکمیلی در کپشن 👇🏼👇🏼👇🏼
❌ کپی با ذکر منبع ❌
@sweetcooking.zizi
@sweetcooking.zizi
مواد لازم:
آرد سفید ۲۱۰ گرم
بیکینگ پودر ۳ ق چ
پودر کاکائو ۶۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
وانیل ۱/۴ ق چ
شکر ۲۰۰ گرم
روغن مایع ۱۶۰ گرم
آب ۱۲۰ گرم
برای فیلینگ پنیری:
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
وانیل نصف ق چ
تخم مرغ ۱ عدد
پودر قند ۴۰ گرم
@sweetcooking.zizi
✔️ برای کرم پنیری، همه ی ۴ قلم مواد رو میکس میکنیم و کنار میذاریم.
✔️ برای کیک، اول مواد خشک رو ترکیب و الک میکنیم.
❌برای لطیف تر شدن بافت کیک بهتره ۱ قاشق سرصاف از آرد رو حذف و ۱ قاشق سرصاف نشاسته ذرت جایگزینش کنیم.
✔️ تخم مرغ رو به همراه وانیل و شکر با همزن هم میزنیم تا کرم رنگ و کشدار بشه.
✔️ روغن و آب رو اضافه میکنیم و کمی هم میزنیم.
✔️ مواد خشک رو طی دو مرحله روش الک میکنیم و با لیسک به صورت دورانی هم میزنیم.
✔️ مواد رو در قالب چرب شده میریزیم و از کرم پنیری روش میدیم.
✔️ و میره تو فر ۱۶۰ درجه ی کاملاً داغ شده به مدت ۴۰ دقیقه. برای فر گازی تا ۱۸۰ درجه هم میشه دما رو بالا برد.
@sweetcooking.zizi
هدایت شده از تبلیغات
توجه توجه
فروش فوق العاده لباس کودک
حراج آخر فصل به قیمت خرید😍
قیمت مناسب و کیفیت بالا هدف اصلی پوشاک بی بی نازه
✅ارسال رایگان😍
✅ حراجی های فوق العاده 🥰
🌺اول مقایسه کنید بعد خرید کنید🌺
✅همکاری در فروش هم داریم✅
🌼به ما افتخار بدید و عضوی از مجموعه ما باشید🌼
لینک کانال ما👇
https://eitaa.com/joinchat/3864461629C6e27ff4324
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شیک موز نوتلا
نکات تکمیلی در کپشن 👇🏼👇🏼👇🏼
@sweetcooking.zizi
مواد لازم: (برای ۳ لیوان)
موز ۲ عدد
شیر ۱ لیوان
نوتلا ۲ ق غ سر پر
بستنی وانیلی یا شکلاتی ۱ لیوان
پودر کاکائو ۱ ق غ (در صورتی که بستنی وانیلی بود)
سس شکلات، توت فرنگی و شکلات رنده شده برای تزیین
ابتدا موز و توت فرنگی رو از ۱ ساعت قبل میذاریم فریزر که نیمه منجمد بشه. اینجوری لازم نمیشه به ترکیب یخ اضافه کنیم، از طرفی موقع سرو توت فرنگی نیمه یخ که زیر دندون میاد اصن یه دنیاییه 😍🤦🏼♀️😎
بعد همه ی مواد رو خوب میکس میکنیم و توی ظرف سرو با تزیین دلخواهمون میریزیم. من به دیواره لیوان سس شکلات زدم، به پایین دیواره توت فرنگی نیمه منجمد اسلایس شده وایسوندم، روش هم از رنده ی شکلات تخته ای و اسلایس توت فرنگی استفاده کردم و تمااااام
30.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شیرینی زبان
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
«شیرینی زبان»
مواد لازم برای شیرینی زبان:
خمیر هزارلا مخصوص شیرینی ۱ بسته.
قالب شیرینی زبان.
پودر پسته، نارگیل، کنجد برای تزیین.
مواد لازم برای شربت:
آب ۱/۲ پیمانه.
شکر ۱ پیمانه.
گلاب ۱/۴ پیمانه.
زعفران دَم شده غلیظ ۱ قاشق غذاخوری.
چند قطره آب لیموی طبیعی.
@simpledessert2021
طرز تهیه شیرینی زبان:
ابتدا شربت رو آماده میکنیم، آب و شکر رو درون شیرجوشی بریزین و هم بزنین تا شکر حل بشه، زعفران رو اضافه و تا زمانی که شربت به غلظت برسه میذاریم رو حرارت بمونه.
وقتی به غلظت دلخواه رسید، حرارت رو خاموش میکنیم و میذاریم به آرومی خنک بشه و بعد از خنک شدن، گلاب رو بهش اضافه میکنیم.
حالا برای درست کردن شیرینی، خمیر هزارلا رو که از قبل یخزدایی کردیم رو باز میکنیم و بعد یه مقدار کمی روشو با وردنه صاف میکنیم که از اون حالت رولی دربیاد، کنارههای خمیر رو با کاتر میبُریم، برای اینکه خمیر بتونه پُف کنه و بالا بیاد.
حالا برای روش اول، خمیر رو قالب میزنیم و رو سینی فر که کاغذ روغنی انداختیم، میذاریم و کمی از شربت روی هر خمیر با بِراش میمالیم.
مجدداً یه لایه خمیر روی خمیر قبلی قرار میدیم و با یه چاقوی تیز بُرش ایجاد میکنیم که چاقو به کف سینی بخوره و اینبار زرده تخم مرغ رو با براش روشون میزنیم و بعد شربت میزنیم.
@simpledessert2021
⭐️ نکته: توجه داشته باشین که هر قالبی که میزنین، جفت حساب کنین، یعنی هر دوتا قالب خمیر برای یک شیرینی استفاده میشه.
برای روش دوم، به این صورت که خمیر رو پهن میکنیم و روش رو به شربت آغشته میکنیم و مطابق ویدئو، نصف خمیر رو روی مابقی خمیر برمیگردونیم و با کمک دست به همدیگه میچسبونیم و اندازهگیری کرده و به ۴ قسمت مساوی تقسیم و بُرش میدیم و رو سینی فر میذاریم و مابقیشم مثل روش اول انجام میدیم.
حالا شیرینیها رو میذاریم در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد و مدت زمان ۲۰ دقیقه در طبقه وسط فر تا بپزه و در آخر ۵ دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم تا سطحش طلایی و خوشرنگ بشه، برای مایکروویو هم همینطوره.
وقتی شیرینیها پخت، از فر درمیاریم و همونطور که گرمه (نه داغ) دوباره روی اونا رو شربت میمالیم و برای تزیین هم از پودر پسته و ... میریزیم و میذاریم کامل خنک بشه و در نهایت در ظرف سرو میچینیم.
⭐️ حتماً نکاتی که در هایلایته رو ببینید. 🥰
نوش جان...
⚠️ کپی بدون ذکر منبع ممنوع است.
@simpledessert2021
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میکادو پلنگی
پارت سوم
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
بانوی عزیز میتونی زیارت عاشورا یا هر ادعیه دیگه رو از گوشی موبایلت کنار قابلمه غذا پلی کنی صدای پخش شده از گوشی هم روی غذای شما اثر گذاره(خانم پرتواعلم
#راز_خوشمزگی_غذای_محرم_این_فرموله👆
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کمپوت سیب درسته
کمپوت سیب درسته
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
بانوی عزیز میتونی زیارت عاشورا یا هر ادعیه دیگه رو از گوشی موبایلت کنار قابلمه غذا پلی کنی صدای پخش شده از گوشی هم روی غذای شما اثر گذاره(خانم پرتواعلم😭
#راز_خوشمزگی_غذای_محرم_این_فرموله👆
╰━━═━━⊰❀👨🍳👩🍳❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از ایده و ترفند آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اموزش سس سونامی
خیلی خانوما میگن ما فکر میکنید وقتی کارهایی مثل اتوکشیدن و ظرف شستن انجام میدیم وقتمونو به بطالت میگذره چکار کنیم؟
اول اینکه کاری که داری انجام میدی به نیت نازل شدن رحمت در خانه انجام بده
حین اتوکشیدن سخنرانی که دوست داری با هنذفری گوش کن.
@T_ASHPAZE
اینم لینک کانالی که خانوما همه باید بیان👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#کوکو_سیب_زمینی_قالبی🥔 😋
🔸ابتدا سه عدد سیب زمینی متوسطرو ابپز میکنیم بعد از خنک شدن پوستش رو میکنیم و رنده میکنیم کمی نمک و زرد چوبه میزنیم بعد یه تخم مرغ اضافه میکنیم و حسابی هم میزنیم تا یکدست بشه برای مواد داخلی از مخلوط سینه مرغ پخته شده و خرد شده و قارچ و فلفل دلمه خرد شده که باهم تفت دادم استفاده کردم شما طبق ذائقه تون از هر چیز دیگه ای میتونید استفاده کنید قالب رو چرب میکنیم بعد از مایه کوکو به اندازه ای که کف قالب رو بپوشونه میریزیم بعد از مواد میانی و بعد هم پنیر پیتزا میریزیم دوباره با مایه کوکو روشو میپوشونیم و روش یه قاشق روغن مایع میریزیم و داخل فر از قبل گرم شده با درجه صدونود درجه به مدت یک ساعت قرار میدیم بسته به نوع فر شاید زمان پخت تغییر کنه در آخر چند دقیقه هم گریل رو روشن میکنیم وقتی از فر در اوردیم اجازه میدیم تا کمی سرد بشه بعد برمیگردونیم داخل ظرف و نوش جان میکنیم.
امیدوارم درست کنید و از خوردنش لذت ببرید.
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانوم خونه میدونستی خوراکی راه نفوذ و ورود به دلهاست؟یعنی چی؟
خانومها از اشپزی فرار نکنید تا میتونید تو مراسمات فامیلی فعالترین باشید ،تیم اشپزی مورد اقبال مردم هستند چون حس خوب غذا رو به مردم منتقل میکنن از این راه برای عروس و دختر و همسر نمونه بودن استفاده کنید کسر شانتون نباشه (خانم پرتواعلم)
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کیک_پرتقالی 👨🍳
مواد لازم :
آب پرتقال ۱۵۰ میلی لیتر
تخم مرغ ۲ عدد
شکر ۴ ق غ
کره ۱ ق غ
نمک
نشاسته ذرت ۲۴۰ گرم ( 1.6 پیمانه)
بیکینگ پودر ۱ ق غ
پرتقال
آب
╰━━═━━⊰❀🥦🍳🍔❀⊱━━═━
خانوم خونه میدونستی خوراکی راه نفوذ و ورود به دلهاست؟یعنی چی؟
خانومها از اشپزی فرار نکنید تا میتونید تو مراسمات فامیلی فعالترین باشید ،تیم اشپزی مورد اقبال مردم هستند چون حس خوب غذا رو به مردم منتقل میکنن از این راه برای عروس و دختر و همسر نمونه بودن استفاده کنید کسر شانتون نباشه (خانم پرتواعلم)
╰━━═━━⊰❀😋😋❀⊱━━═━
@menoeslami
@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از تبلیغات
🔻تا کی میخوای شاهد رشد بقیه باشی😮
🔻وقتشه کانال خودتو راه بندازی و کسب درآمد کنی😎💰
🔅 صفر تا صد طراحی و ادیت با گوشی رو یادت میدم😉
🔆 صفر تا صد کانال داری هم بهت یاد میدم که درآمدتو استارت بزنی🤓
🔻همین الآن بیا داخل کانال و پیام سنجاق رو ببین کلی آموزش رایگان گذاشتم برات
👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3404726525Cbbee6a7c22
.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای فست فود تو کُره😐
چ جالب گرمش کرد!
کانال شادی و نکات مومنانه
┄┅┅❅🏴🏴🏴❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👩🍳#دسر_توپی👩🍳
✅مواد لازم :
کیک شکلاتی ۳بسته ( از کیک های خونگی هم میتونید استفاده کنید)
خامه برای کیک (۴ق غ)
شیر (۱/۵لیوان)
شکر (۵ق غ)
ارد گندم(۶ق غ)
موز (۱عدد)
خامه (۳ ق غ)
وانیل (نوک ق)
گردو
Khanome.fafaمنبع پیج
ترفندآشپزی💯
┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄
https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc