eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
بقچه کاهو👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بقچه کاهو ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
کالباس لیوانی👇
. . سلام سلام خوبین عزیزان؟ اول هفته تون بخیر و شادی ‌ دوستان جانم اینم دستور یه کالباس خونگی راحت و بی دردسر که واقعا از نظر عطر و طعم چیزی از بازاریا کم نداره و با اطمینان میتونید درست کنید و با عزیزانتون نوش جان کنید🥰 ‌ ۷۰۰ گرم گوشت ران و سینه مرغ ۶۰ گرم روغن مایع یک سوم لیوان آب یخ دو قاشق غ شیر خشک سه ق غ نشاسته ذرت گوشت قرمز گوساله یک تیکه(۷۰گرم) زرده تخم مرغ یک عدد سیر چهار پنج حبه نمک دو قاشق مرباخوری جوز هندی یک ق م زنجبیل پودر هل فلفل سیاه آویشن پاپریکا دارچین تخم گشنیز پودر کاری پودر سیر از هر کدوم نصف ق م استفاده کردم اگه خواستین راحت باشین یک قاشق چایخوری سرصاف استفاده کنید. فلفل قرمز بستگی به تندیش تا نصف ق م من از یک ق م پودر گوجه فلفلی استفاده کردم سس خردل یک ق غ طرز تهیه: گوشت مرغ رو سه بار از چرخ گوشت رد کردم و بعد با ماشین یک دو سه میکس کردم طبق فیلم اول زرده تخم مرغ و روغن رو اضافه میکنیم و میکس میکنیم و بعد کم کم آب یخ‌ رو توی سه مرحله اضافه کرده و میکس میکنیم تا کاملا نرم و لطیف بشه و بعد مواد خشک رو اضافه کرده و مخلوط میکنیم گوشت قرمز رو که نازک برش زدیم رو اضافه میکنیم و کم کم توی لیوانها پر میکنیم و فشرده میکنیم و روی هر لیوان اول کاغذ روغنی و بعد فویل گذاشته و توی قابلمه که تا نصفش آب ریختیم و به جوش اومده میذاریم تا یک ساعت و نیم بپزه و بعد از اون میذاریم یک شب تا صبح توی یخچال بمونه و بعد برش زده و استفاده میکنیم . . . ❌❌❌موقع پر کردن توی لیوان کم کم بریزین و فشرده کنین که هوا توش نمونه و کالباس صاف و تمیز در بیاد ❌❌❌چون ماشین یک دو سه کوچیکه من کم کم و در چند مرحله گوشت مرغ رو با تخم مرغ و روغن و آب میکس کردم اگه از غذاساز استفاده میکنید میتونید همه رو با هم بریزید و میکس کنید ❌❌❌من ایندفعه از هویج و پسته استفاده نکردم شما دوست داشتین بریزین ❌❌❌من حتی لیوانها رو چرب هم نکردم و به راحتی از داخل لیوان خارج شدن. ❌❌❌فقط یه نکته رو بگم : توی کاور مخصوص کالباس رنگ کالباس از این بهتر شده بود ولی طعم و مزه ش واقعا عالی بود و خیلیم راحت درست شد😋 . . ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک رولتی طرز تهیه خمیر رولت رو تو کانال سرچ کنید داریم ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a