eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خمیر بخار پز چینی خانمی میگفت تو مجتمع مون به من میگن چه ادویه ای به غذاهات میزنی اینقدر خوش عطرن؟ گفتم ادویه خاصی نمیزنم که همین زردچوبه و فلفل معمولی☺️من فقط غذاهامو هر روز نذری ائمه میپزم همین و اینست اثر ظاهری غذای نذری دیگه ببین این غذا با سلولهای ما چه میکنه😍 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
@ide_ashpazi88 این دستور نان بخارپز چینی آسون و سریع پخته میشه و تنها 20 دقیقه برای تهیه آن زمان می بره می تونید از رنگهای خوراکی استفاده کنید مواد لازم : 2 قاشق غذاخوری شکر 350 گرم آرد (یا حدود 2 یا3 فنجان) 1 فنجان شیر 1 قاشق چ خ مخمر خشک طرز تهیه : شیر ، مخمر و شکر را در ظرف مخلوط کن بریزید و هم بزنید آرد را به مخلوط مخمر اضافه کنید و 6 دقیقه هم زده تا خمیری یک دست بدست بیاید و بعد اگر در حین هم خوردن حجم خمیر زیاد شد همزن را خاموش و با دست خمیر را به سمت پایین کاسه فشار دهید بعد دستگاه را خاموش کرده و روی ظرف را با یک کیسه پلاستیکی بپوشانید و بگذارید 5 دقیقه استراحت کند سپس سطح صافی را آرد پاشید و خمیر را ورز دهید تا یکدست شود سپس به هر فرم و شکلی که دوست دارید به آن شکل دهید خمیر را با کاغذ روغنی زیر خمیر داخل بخار پز قرار دهید درب بخارپز را بگذارید و اجازه دهید به مدت 60 دقیقه یا تا زمانی که اندازه گلوله های خمیر منبسط شود ، اطمینان حاصل کنید که بین هر توپ خمیر به اندازه کافی فاصله داشته باشید تا بهم نچسبند به ته ظرف بخار مقداری آب اضافه کنید 1 ق چ سرکه سفید هم اضافه کنید تا نان های بخارپز سفیدتر شود درب آن را محکم بپوشانید اگر نان های بخارپز شیرین را دوست دارید با شیر تغلیظ شده ترکیب کنید نکته: می توانید شیر را با آب یا شیر سویا جایگزین کنید برای داشتن بهترین طعم ها ممکن است از 1/2 فنجان خامه زده شده به همراه نصف فنجان شیر کامل استفاده کنید. اگر میکسر برقی ندارید خمیر را با دست ورز دهید ، به مدت 15-20 دقیقه یا تا زمانی که خمیر روی سطح صاف شود اگر خمیر بعد از 6 دقیقه ورز دادن هنوز چسبناک است ، ممکن است 1-2 ق غ آرد اضافه کنید تا خمیر بسته شود اگر دستگاه بخار ندارید می توانید آب را به تابه یا ماهی تابه اضافه کنید سپس یک کاسه کوچک وسط تابه قرار دهی بعد یک بشقاب بالای ظرف اضافه کنید می توانید نان های بخارپز شده را روی بشقاب قرار دهید درب ظرف یا ماهی تابه را با درپوش
😳😱 جشن تولد دختر بی حجاب در غسالخانه که شب تولدش میمیره 😨😨 این فیلم زندگیمو عوض کرده خیلی وحشتناکه😰 کلیک کن تا پاک نشده😳❌😱 🔴فقط یک تبلیغ نیست یک هشدار است🔴 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 فیلم سنجاقه👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادمجون شیرازی یک چیزای باید باشه چسب این رابطه عاشقانه بین همسران و مردم .‌ باید این رابطه را از حالت جنسی و دنیایی برداریم و در حالت جاودانه بذاریم تا بتونه این رابطه از صفحه مرگ خارج بشه به دنیای بعد مرگ و برزخ و اخرت برسه و کشش داشته باشه و میوه های شیرین بده ..ادامه دارد (روابط موفق استاد شجاعی)** لینک سوال و جواب اشپزی👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دروغ چرا؟ ما که نه مثل آدم دانشگاه می‌رفتیم و نه درست حسابی درس می‌خوندیم ولی خدا این شب امتحان رو از دانشجوها نگیره! یادش به خیر همیشه توی یه شب، کل مباحث درسی رو جمع می‌کردیم و... شنیدین دیگه؟ میگن اونی که کل سال رو درس بخونه و ۲۰ بگیره که هنر نکرده! هنر اونه که بتونی توی یه شب کارو در بیاری😉😁 البته راستش زمین شناسی اون شب جمع نشد!👀 استاد با کلاس ما لج کرده بود و قسم خورده بود که همه‌مون رو بندازه! فقط موقع انداختن یه اشتباهی کرد و بچه های یه کلاس دیگه رو کلا انداخت و به برگه ی سفید من و دوستام ۱۶ داد و رفتیم مرحله ی بعد 😂 دمت گرم استاد😁❤️ از اون امتحان فقط همین غذای اصیل شیرازی برای من موند و یه خاطره ی به یادموندنی😉 یادش به خیر😍😂 مقدار مواد لازم مشت بادمجان برای ۳ الی ۴ نفر: گوشت چرخکرده: ۳۰۰ گرم بادمجان ۴ عدد گوجه: ۳ عدد پیاز : ۲ عدد آرد نخودچی ۱ قاشق غذاخوری نمک و فلفل و زردچوبه و پاپریکا به مقدار لازم. نکته: برای گرفتن تلخی بادمجون؛ پوستشون رو که گرفتین، بهش نمک بزنین و نیم ساعت بعد بشورین و خشکشون کنین و بعد سرخش کنین. به نظر من اگه آخر کار، کمی آب نارنج هم روی مشت بادمجون بریزید خیلی خوشمزه تر میشه👌😍 by; @mrchef.iran @ashpazironi حالا با چی میخوردیش؟ ته دیگ؟ نون؟ یا برنج؟😍 یک چیزای باید باشه چسب این رابطه عاشقانه بین همسران و مردم .‌ باید این رابطه را از حالت جنسی و دنیایی برداریم و در حالت جاودانه بذاریم تا بتونه این رابطه از صفحه مرگ خارج بشه به دنیای بعد مرگ و برزخ و اخرت برسه و کشش داشته باشه و میوه های شیرین بده ..ادامه دارد (روابط موفق استاد شجاعی)** لینک سوال و جواب اشپزی👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
عصاره گیری در آشپزی یکی از اون کارهایی هست ک محصول تولید شده ضمن کارایی زیادی ک داره میتونه سرعت پخت و پز رو در آشپزی رستورانی و صنعتی افزایش بده و در عین حال رو کیفیت محصول نهایی تاثیر مثبتی داشته باشه شما با چ روشی تهیه می کنید؟ و در چه مواردی از استاک استفاده می‌کنید؟ @mr.meatman_ یک چیزای باید باشه چسب این رابطه عاشقانه بین همسران و مردم .‌ باید این رابطه را از حالت جنسی و دنیایی برداریم و در حالت جاودانه بذاریم تا بتونه این رابطه از صفحه مرگ خارج بشه به دنیای بعد مرگ و برزخ و اخرت برسه و کشش داشته باشه و میوه های شیرین بده ..ادامه دارد (روابط موفق استاد شجاعی)** لینک سوال و جواب اشپزی👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خورشت هویج به نظر شما خوشگل ترین خورشت کدومه؟؟ از طعم این خورشت هویج چی بگم که رنگ رخساره خبر می دهد از سر درون😍 مواد لازم پیاز روغن گوشت هویج ابلیمو الوچه رب خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این حلوای عمانی از اون حلواهای خوشمزه ای هست که توی مراسم‌ و مجالس ها ازش استفاده میشه درست کردنشم اصلا هزینه ای نداره پیشنهاد میکنم این پست رو لایک‌کنید و‌یه سر به پیجم بزنید و بقیه اموزشارو هم ببینید❤ By:@pluss_food حلوای عمانی شکر قهوه ای ۱ لیوان شکر سفید ۱/۵ لیوان نشاسته ذرت ۳/۴ لیوان اب دو تا ۳ لیوان گلاب ۲/۳ لیوان روغن محلی یا کره دوقاش جامد پودر هل یه قاشق غذاخوری زعفران دم شده نصف لیوان . مغزیجات کاملا اختیاری و سلیقه ای هست . طرز تهیه ⬅️ اول از همه شکر سفید و قهوه ای رو میزاریم‌روی حرارت تا کاملا ذوب بشه مرتب هم میزنیم دو لیوان اب رو اضافه میکنیم و خوب هم‌میزنیم تا کاملا اب بشه ⬅️ نشاسته و دو لیوان اب سرد رو با هگ‌مخلوط میکنیم و به مواد اضافه میکنیم ⬅️خوب که هم‌زدیم بعد ۱۰ دقیقه پودر هل و روغن یا کره رو اضافه میکنیم ⬅️ ۱۰ دقیقه بعدش گلاب و زعفران دم شده اضافه میکنیم ⬅️حالا یه ۳۰ تا ۴۰ دقیقه ای با شعله کم باید مرتب هم‌بزنیم تا حلوا خودشو بگیره در اخر مغزیجات رو اضافه میکنیم خانوم ستایش عزیز پیرو صحبت شما درباره استفاده از کانالها و پیجهایی که داریم بگم که هنر اینه انسان با کمترین مواد بهترین غذا رو بپزه .. از اینم بهتر اینه که مداومت داشته باشیم در اشپزی و مادری کردن تو اشپزخونه..گاهی بعضی خانوما یک روز خودشونو هلاک میکنن چند مدل غذا و دسر و فلان میپزه باز میره تا چند روز دیگه که غذا بپزن...اهسته و پیوسته بریم بهتره از این مدل جدید امروزیاست.. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌️با این ترفند دیگه اسراف نمیکنی..❌️❌️❌️ ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آش دوغ دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
آش دوغ 🌱🍲🥛🫠 آش دوغ یکی از اون آش های ترش و خوشمزه و البته سنتیه که دورهمی خیلی میچسبه😍 مواد لازم👇 برنج نیم دانه: ۱پیمانه سرپُر تخم مرغ: ۱عدد آرد برنج یا آردسفید: ۱ق.غ سیر: ۴حبه دوغ ترش: ۲لیتر نمک: به میزان لازم سبزی(تره،گشنیز و سیرتازه): ۲۰۰گرم نخود پخته: ۲۵۰گرم . از شب قبل نخود رو خیس میکنیم چندبار آبشو عوض میکنیم و میذاریم بپزه. برنجمونو خوب میشوریم، وقتی آب آخرشو خالی کردیم به برنجمون تخم مرغو آردو سیر رنده شده رو اضافه میکنیم و مواد رو هم میزنیم. موادو داخل قابلمه میریزیم و دوغو بهش اضافه میکنیم، رو حرارت متوسط رو به بالا میذاریم و مرتب هم میزنیم تا مخلوطمون به جوش بیاد(تخم مرغ و مرتب هم زدن باعث میشه دوغ نبُره)بعد نیم ساعت زمان میدیم تا برنج بپزه.(اگر دوغتون خیلی غلیظ و ترش بود میتونید دو لیوان آبم به آشتون اضافه کنید)حالا سبزی آش و نخود پخته و نمک رو اضافه میکنیم و یکساعت زمان میدیم تا آشمون با حرارت کم بپزه و جا بیفته(تو این مرحله میتونید اگر دوست داشتید گوشت قلقلی هم به آشتون اضافه کنید) برای روی آشمونم نعنا داغ درست میکنیم و باهاش روی آشو تزئین میکنیم😍 به همین راحتی آش دوغ فوق العاده خوش عطر و خوشمزمون آماده میشه 😋 درست کنید و از خوردنش تو شبای سرد زمستون کنار عزیزانتون لذت ببرید❤ 👩🏻‍🍳👩🏻‍🍳با تشکر از @ashpazi.foodspy
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پست جدید ترشی پیاز 🔴🔴🔴 🟠🟠 مواد لازم 🟠🟠 ⚪ پیاز ⚪ سرکه ⚪نمک ⚪تخم گشنیز 🟡 🟡 طرز تهیه 🟡🟡 🔴🔴هر چه پیاز بیشتر ریز باشه خوشمزه تره. 🔴🔴حتما از پیاز قرمز استفاده کنید . ✅دوستان دقت کنید که حتما پیاز باید خشک باشه اگه خیس باشه ترشی کپک میزنه. ✅سرکه وقتی جوش اومد به مقدار لازم نمک اضافه می کنید. ✅ پیاز نیازی به پختن نداره چون لایه های نازکی داره. وقتی سرکه جوش اومد روی پیازا بریزید .بعد تخم گشنیز اضافه کنید .بذارید تا خنک بشه بعد درظرف ببندید بذارید تا جا بیفته. 🔴🔴تصویر آخر ۱۰ روز از تهیه ترشی میگذره همونطور که می دونید .هرچی زمان بیشتره بگذره ترشی بهترجا می یوفته. ✅ امیدوارم که بسندید .🥰 🟢 نووش جووونتون 😍👌 دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فریز کردن قارچ بدون سیاه شدن👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این روش هر نوع سبزیجاتی رو به مدت طولانی و بدون سیاه شدن فریز کنید🥰🤌🏻 . @cook.fatimaa @cook.fatimaa . فقط کافیه این کاری که میگم رو انجام بدی😎😎 . قارچ ها رو بشورید و خورد کنید آب رو ب همراه نمک‌ و کمی‌ آبلیمو میذارم جوش بیاد. قارچ‌ها رو داخل آب جوش ریخته و ب مدت ۵ دقیقه می‌ذاریم جوش بیاد. آبکشی می‌کنیم و بلافاصله داخل آب خیلی سردی ک داخلش یخ هست میریزیم‌. بعد از ۳ دقیقه آبکشی می‌کنیم. . بعدم بسته بندی کنید و تماااااام🤌☺️ سوالی بود کامنت درخدمتم🙏🏻🥰 . اگه از اکسپلور اومدی مهمون همیشگی من باش❤️❤️ . عشق های ظلمانی داریم و روشن گاهی علاقه بین دونفر تاریکه الوده س بد فرجامه..گاهی رابطه نورانیت میاره ..عشق اگه در کنارش عشق اسمونی بود این خیلی نورانیت میاره والا این عشق زمینی و تاریک هست ک در اون انواع تضادها ایجاد میشه مثلا امار طلاق ها ۳۶ درصدش به انزجار کشیده شده ۲۰ درصد عشق ها به عشق دنیا تا اخرت دوام میاره...پیامبر فرمود خدایا در اخرت هم خدیچه رو به من عنایت کن عشق زمینی اینجوریش خوبه ار دنیا تابعد مرگ و اخرت دوام داره..ادامه دارد (روابط موفق استاد شجاعی) لینک سوال و جواب اشپزی👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
چهار مدل سس پرطرفدار👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم چهار مدل سس که خیلی استفاده میشه تو اکثر خونه ها 😍 . . ❌نکات مهم . چون این سس ها مواد نگهدارنده ندارن بهتره زیر به هفته استفاده بشن و تازه به میزان مصرفتون درست کنین 😊 @cook.fatimaa @cook.fatimaa . مواد لازم سس سیر سس مایونز ۳ ق غ سیر رنده شده ۲ حبه نمک فلفل سیاه مقداری ابلیمو ۱ق چ جعفری ساتوری شده مقداری سس فرانسوی سس مایونز ۴ ق غ سس کچاپ ۳ ق غ اب لیمو ۱ ق غ روغن زیتون ۲ ق غ نمک فلفل پاپریکا پودر سیر پودر پیاز مقداری سس هزار جزیره سس مایونز ۴ ق غ سس کچاپ ۱ ق غ سس خردل ۱ ق چ هویج ریز رنده شده ۱ ق غ پیاز ریز رنده شده ۱ ق غ سرکه سیب ۱ ق غ ترخون ریحون اویشن نمک شکر مقداری سس کچاپ گوجه ۵ عدد + روغن مایع ۲ ق غ + شکر مقداری + نمک + فلفل + پودر سیر و پودر پیاز مقداری + سرکه ۵ ق غ + نشاسته ذرت ۲ ق چ . عشق های ظلمانی داریم و روشن گاهی علاقه بین دونفر تاریکه الوده س بد فرجامه..گاهی رابطه نورانیت میاره ..عشق اگه در کنارش عشق اسمونی بود این خیلی نورانیت میاره والا این عشق زمینی و تاریک هست ک در اون انواع تضادها ایجاد میشه مثلا امار طلاق ها ۳۶ درصدش به انزجار کشیده شده ۲۰ درصد عشق ها به عشق دنیا تا اخرت دوام میاره...پیامبر فرمود خدایا در اخرت هم خدیچه رو به من عنایت کن عشق زمینی اینجوریش خوبه ار دنیا تابعد مرگ و اخرت دوام داره..ادامه دارد (روابط موفق استاد شجاعی) لینک سوال و جواب اشپزی👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a