eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.7هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
دسر مگنولیا 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دسر مگنولیا با بیسکویت نیلوفر آبی ⛔️ (اندازه فنجانی که استفاده می کنم 200 میلی لیتر است)⛔️ Translated:@zhele_shik21 @zhele_shik21 @eminebutikpasta 🔸مگنولیا با بیسکویت نیلوفر آبی 7 فنجان شیر 4 قاشق غذاخوری نشاسته 2 قاشق غذاخوری آرد 6 قاشق غذاخوری شکر 2 عدد زرده تخم مرغ 1 قاشق غذاخوری کره 1 بسته وانیل 1 بسته خامه خام 2 بسته بیسکویت لوتوس (می توانید از هر نوع بیسکویتی که می خواهید استفاده کنید) می توانید از هر میوه ای که دوست دارید (توت فرنگی، موز، تمشک) استفاده کنید. آماده سازی : نشاسته، شکر، زرده تخم مرغ و شیر را خوب مخلوط کرده و بدون وقفه می پزیم تا بجوشد. بعد از اینکه خامه ما شروع به جوشیدن کرد، کره و وانیل را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. 5 دقیقه بعد از خاموش کردن حرارت خامه، یک بسته خامه خام اضافه می کنیم و با همزن به مدت 3-4 دقیقه هم می زنیم. خامه را در کیسه لوله کشی می ریزیم و فنجان ها را با یک ردیف بیسکویت برگرفته از پروسسور و یک ردیف خامه در یک ردیف می چینیم. هر میوه دلخواه را می توان در این بین اضافه کرد ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
6.43M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
_مقوی ‌ Mr_food منبع پیج دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بادام زمینی ‌ Mojdeh.cookمنبع پیج دستورات امتحان شده آشپزی وکیک پزی در👇👇👇 ترفندآشپزی💯 ┄┅✿😋😍😋👇✿┅┄ https://eitaa.com/joinchat/1545797796C3b82ad42dc
شیرینی دانمارکی راحت با ریز نکات👇
آسونترین و اصولی ترین دانمارکی تو فر دستساز هم میتونی درست کنی ،یه دانمارکی خوش بافت و بی دردسر👌 🔴آموزش کرم همه کاره مخصوص شیرینی و نان و پیراشکی پست های قبل هست . عیدتون مباااارک مهربونا🌱 ‌‌‌‌ 💫پریسا فرهادی هستم مربی رسمی فنی و حرفه ای 😍👇 🆔‌ @parisafarhadi.cook 🆔‌ @parisafarhadi.cook ✴تو این پست مدل ساده دانمارکی رو آموزش دادم ،پستهای بعدی مدلی که با کره تا میخوره و لمینیت میشه رو هم آموزش خواهم داد. ‌🔴حتما از قاشق ها و پیمانه های استاندارد استفاده کنید. به جای پیمانه میتونید از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید. ✅مراحل کار تو فیلم کاملا مشخصه 🛒 مواد لازم: ‌‌‌ آرد ۳۰۰ گرم( ۲ پیمانه) آب ۱۰۰ گرم (حدود ۱/۲پیمانه) خمیرمایه ۱ ق چایخوری تخم مرغ ۱ عدد شکر ۵۰ گرم (۱/۴پیمانه ) روغن ۳۰ گرم(۳ق غ) نمک ۱/۴ ق چ زعفران دمکرده یا وانیل ۱/۴ق چ ‌ ‌ ‌‌✅برای رومال زرده تخم مرغ+یک ق غ خامه+یک پنس نمک+زعفرون+وانیل +یک پنس شکر 👈اگر از سلامت مخمرتون مطمئن نیستید حتما قبلش عمل بیارید، مخمر رو با یک ق شکر مخلوط کنید آب کمی ولرم رو ( از شیر اب)داخلش بریزید(در حدی ولرم که فقط انگشتتون گرم بشه و اصلا نسوزه) دربش رو بزارید هفت دقیقه زمان بدید باید کاملا پف کنه و حجم بگیره،اگر پف نکرد یعنی خراب شده و نباید استفاده کنید. 👈استراحت اول خمیر یک ساعت و نیم 👈استراحت دوم خمیر نیم ساعت ‌ 🔴 دمای فر ۱۸۰ در جه برقی ۲۰۰ درجه گازی ، فر از قبل روشن کنید تا گرم بشه. ⏰زمان پخت ۲۰ دقیقه 👈کرمتون دمای محیط باشه 👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
دانمارکی پست بالا کرم دانمارکی هم پست بعدی👇 کرم همه کاره برای انواع شیرینی👇
با ۳ قلم مواد فقط تو ۱۰دقیقه این کرم همه کار رو درست کن ،برای انواع شیرینی،نان و پیراشکی عالیه 👌 💞@parisafarhadi.cook💞 💞@parisafarhadi.cook💞 این مدلی که آموزش دادم به روش بازاریه👌 💜پستهای بعدی چند تا شیرینی و نون خوشمزه با این کرم آموزش میدم😍 🛒مواد لازم: آرد ۱۰۰گرم (۳/۴ پیمانه) شیر یا آب ۴۰۰ گرم (۲ لیوان) گلاب ۲ ق غ (ق حذف) شکر ۲۰۰ گرم (یک پیمانه) وانیل ۱/۴ق چ یا پودر هل ۱/۲ق چ 👈اگه پیمانه نداشتید از لیوان دسته دار فرانسوی استفاده کنید. 👈خیلی ساده درست میشه تو فیلم مراحل کامل مشخصه 👈اگر احساس کردید خیلی غلیظ شده کمی آب جوش بهش اضافه کنید. 👈داخل یخچال نگهداری کنید. ترفند و ایده ها و جوابهای سوالات اشپزی جالب رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a