eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم اونوقت همه کارهای شما مفیده و اجر داره(خانم پرتو اعلم) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مراحلو توی فیلم کامل توضیح دادم😇 شیر 2 لیوان بستنی وانیلی 1 لیوان نشاسته ذرت یا آرد برنج 6 قاشق غذاخوری شکر 4 تا 6 قاشق(به ذائقه شما بستگی داره) وانیل 1/4 قاشق چایخوری گلاب 1 قاشق عذاخوری(دلخواه) خامه صبحانه 1 قاشق غذاخوری سر پر(دلخواه) زعفران دمکرده به میزان لازم پودر کاکائو 1 قاشق عذاخوری(با کمی آب جوش مخلوط و حل کنید) همه نکاتو توی فیلم گفتم...هر لایه رو که داخل ظرف سرو میریزید یکم صبر کنید رویه ببنده بعد لایه بعدی رو آروم روش بریزید بین مراحل کار فرنی که داخل سه تا کاسه به صورت مساوی ریختید رو یکم هم بزنید تا رویه نبنده فرنی رو میتوتید سرد یا گرم سرو کنید من معمولا سرد سرو میکنم😇😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
هدایت شده از تبلیغات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💎آرامش واقعی را اینجا احساس کنین 💎آموزش صفر تا صد خواندن قرآن 💎آموزش روخوانی قرآن بصورت رایگان 💎 دوره آموزشی به صورت حضوری و مجازی 🔻آموزش با کیفیت حق شماست https://eitaa.com/joinchat/2450915618C9847104be5
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
حلوا رولتی دستور کامل پست بعد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
حلوا رولتی شیک ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
حلوای مجلسی رولتی👌 حلوارو کامل داغ ب کمک پالت روی نون بستنی ب قطر نیم سانت میکشیم و تمام سطحو یک سان میکنیم. چون حلوا داغ بوده نون بستنی رو کامل نرم کرده و مطابق فیلم ب راحتی رول میشه. بعد از رول کردن دااخل فریزر ب مدت 2 ساعت قرار میدیم. و با یک چاقو تیز با دقت و حوصله برشهای ب اندازه دلخواه میزنیم . حلوای بسیار شیک و لذیذی هست . مواد لازم: آرد سفید : 125 گرم آرد برنج 125: گرم آرد نخودچی : 125 گرم شکر : 3 پیمانه آب : 3 پیمانه روغن مایع : 200 گرم کره : 25 گرم گلاب : نصف پیمانه محلول زعفران : 3 قاشق سوپ‌خوری طرز پخت: اول شهد رو آماده می کنیم.... آب و شکر را مخلوط کرده و روی حرارت گذاشتم...بعد از این که شکر حل شد و جوش اومد ، گلاب و زعفران را اضافه کرده و بعد از یکی دو جوش حرارت را خاموش می کنیم خب اول آرد سفید را الک می کنیم و بدون روغن روی حرارت ملایم تفت میدیم تا بوی خامیش بره و کمی تغییر رنگ بده... بعد از 10 دقیقه آرد برنج الک شده را اضافه می کنیم. کمی که تفت خورد و تغییر رنگ داد، آرد نخودچی الک شده را هم می ریزیم بازم تفت می دیم تا بوی خامی آرد نخودچی بره ولی زیاد روی حرارت نمونه..چون آرد نخودچی زودی می سوزه هرکدوم آرد ها رو 15 دقیقه ولی نخود چی رو 10 دقیقه کافیه تفت بدیم...بعد همه رو یه بار دیگه الک می کنیم و برمیگردونیم روی حرارت کم کم روغن مایع را اضافه می ریزیم..از من به شما نصیحت همه رو از اول نریزین... حلوا را مدام هم می زنیم تا رنگ آردها شروع به طلایی شدن بکند. حالا کره را اضافه می کنیم و تا زمانی که به رنگ قهوه‌ای روشن دربیاد تفت می دیم...این مقدار روغن برای آرد من زیاد بود و من دقت نکردم و همه رو ریختم همون اول تند تند هم می زنیم تا نسوزه ...بارها هم گفتم چطور از میزان تفت خوردن آرد و رنگ نهایی حلوا مطمئن بشین...کمی از اون رو توی پیشدستی یا نعلبکی سفید می ریزیم و کمی از شربت آماده رو توش می ریزیم..هر زمان رنگ دلخواهمون شد کافیه و شربت رو اضافه می کنیم به آرد و روغن حالا شربت آماده‌ی ولرم را کم کم اضافه می کنیم و هم می زنیم...مراقب باشین نپاشه روتون و نسوزین...تابه رو از روی حرارت بردارین...گفتم کم کم...ممکنه همه شربت استفاده نشه..خودتون متوجه می شین...اگه هم شربت زیادی ریختین کمی روی حرارت بذارین و هم بزنین تا زمانی که حلوا از دور ظرف جمع شود و به دیواره ظرف نچسبد. حلوا نباید خیلی سفت و خشک شود. بلکه باید از روی کفگیر به حالت کشدار پایین بیفتد و به کفگیر بچسبد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
😋😋 هم تو فر میتونین درست کنین هم روی گاز یه سینه مرغ رو آبپز کردم بعد این ک پخت خوردش کردم ریختم توی تابه با کمی فلفل زردچوبه آویشن تفت دادم (بدون روغن) قارچ رو ورقه کردم اونم ریختم تو تابه بدون روغن تفت دادم چند تا سیب زمینی بزرگم خلال کردم سرخ کردم کف تابه چیپس چیدم روش سیب زمینی سرخ کرده یه ردیف قارچ یه ردیف مرغ و پنیر پیتزا و دوباره ب همین ترتیب ریختم آخر سرم روی پنیرم فلفل و آویشن فراوون ریختم با نصف فلفل دلمه ای خورد شده. شعله پخش کن گذاشتم روی اجاق تابه رو گذاشتم روش و پنیرش حسابی آب شد و بعدم یه ساندویچ خوشمزه و ... نوش جان دیگه کالریش زیاد و طعمش فوق العاده میتونین از ژامبون و کالباس و ... هم استفاده کنید ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
یه چاشنی غذای خوشمزه و جدید ترکی . گوجه فرنگی فلفل سبز سیر جعفری یه کم سرکه و نمک مقداری روغن زیتون . با بلندر پوره کنید و توی یخچال نگه داری کنید. از ترکیباتش مشخصه که طعمش عالی میشه! 😋😋😋 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برشتوک دو رنگ ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
یا (حلوا دورنگ شکلاتی) برای سایز قالب مربع 25 👇 آرد سفید قنادی 300 گرم ( 2 پیمانه) آرد نخودچی 200 گرم (1 و1/3 پیمانه) پودر قند 200 گرم (1 و1/4 پیمانه) روغن جامد یا کره یا مخلوط هردو بین 300 تا 400 گرم (بسته به جنس ارد و نوع روغن ،ممکنه کمتر یا بیشتر استفاده بشه پس کم کم بریزید وتا جایی اضافه میشه که خمیر نسبتا سفتی شکل بگیره،زیادم روغن نزنید) ❌من از ترکیب 250 گرم کره گیاهی +100 گرم روغن صاف اب شده استفاده کردم (روغن نیمه جامد هم میشه) پودر هل 1ق س گلاب 2ق غ( به دلخواه) پودر کاکائو 2 ق غ سرپر شکلات ذوب شده به مقدار کافی . 👈ارد سفید وارد نخودچی راالک وبا هم مخلوط کنید روی حرارت کم گاز بگذارید مدام هم بزنید تا ارد خوب تفت خورده وبوی خامی ان گرفته شود حدود 45 دقیقه مواظب باشین آرد نسوزه یا تغییر رنگ نده وگرنه تلخ میشه . ❌زمان تفت دادن ارد بستگی به نوع ارد ،جنس ظرف، میزان مواد وحرارتتون داره ،ممکنه کمتر یا بیشتر هم طول بکشه واینکه اگر فکر می کنید ارد می سوزونین😅 بخصوص ارد نخود را اول ارد سفید را تفت بدین و پانزده دقیقه اخر ارد نخود را بهش اضافه کنید . اگر با شعله زیاد ویا سریع هم بدین برشتوک بوی خامی میده وطعم جالبی نداره ترد نمیشه پس از تفت دادن اردها،آن را از روی حرارت برداشته پنج تا ده دقیقه بعد وقتی کمی از دما افتاد پودر قند را اضافه و مخلوط کنید، سپس کل آردها را الک کنید وبه دو قسمت مساوی تقسیم کنید به یک قسمت 1ق چ پودر هل،یک ق غ گلاب ،2ق غ پودر کاکائو ونصف میزان روغن یا کره اب شده دستور (150تا 200گرم) را کم کم اضافه ومخلوط کنید تا خمیر نسبتا سفتی شکل گیرد به قسمت دیگر هم مابقی هل گلاب و روغن (این قسمت پودر کاکائو نمی خواد) مخلوط وخمیر را اماده کنید ❌وقتی مواد رو ترکیب می کنیم ارد دما داره وکاملا سرد نیست می تونین این مراحل را روی گاز وحرارت خیلی کم انجام بدین خمیر کاکائویی را کف قالب خوب یکدست وصاف کنید خمیر زرد رنگ را بین دونایلون به اندازه قالب پهن کنید وبا نایلون روی خمیر قبلی برگردانید یا مثل من ،وقتی خمیر کاکائویی کمی خودش را گرفت قالب را روی خمیر پهن شده ی بین دونایلون گذاشتم وسریع برگردوندم وخمیر رویی را خوب صاف ویکدست کردم درنهایت روی خمیر یک لایه نازک شکلات ذوب شده ریخته شکلات را با کمی روغن بنماری کردم در یخچال بگذارید تا منسجم شود سپس مطابق فیلم بصورت لوزی برش بزنید، ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ آداب سفره و غذا: بسم الله قبل از غذا و الحمدالله بعد از غذا یک نوع غذا انتخاب کنید و بخورید معده تان را گورستان حیوانات نکنید . ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
👨‍🍳سوپ سبزیجات👩‍🍳 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
خوشگل فیلم ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش سالاد روس حلقه ای🍓 😋 بفرست واسه همه ی خانومای کدبانو😘 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ طبخ غذا با آداب اسلامی== نشاط خانواده و زمینه ساز عمل صالح از تبرک همه ادعیه ،سوره ها میشه استفاده کرد ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoslami *@T_ASHPAZE سوال و تجربه آشپز