فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش آش ماست🍓
#گیف_آموزش_آش_ماست😋
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓 آموزش کوفته کشک اصفهان🍓
#کلیپ_آموزش_کوفته_کشک_اصفهان😋
گوشت چرخ کرده 300گرم
برنج ایرانی یک لیوان(خام)
کشک رامک 200 گرم
سبزی خرد شده وپاک شده حدود 80 تا100 گرم
شامل تره،نعنا،شوید،جعفری،ترخان
نعنای خشک دو قاشق سرخالی
پیاز سه عدد عدد یکی برای پیاز داغ روی غذا یکی برای داخل غذا یکی برای داخل کوفته ها
روغن ونمک وفلفل وزردچوبه به میزان لازم
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥
🍓آموزش بستنی سنتی🍓
#گیف_آموزش_بستنی_سنتی😋
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از جذاب ترین و محبوب ترین پیش غذاهای دنیا بی شک حمصه که یه خوراکی مدیترانه ایه خوشمزه و فوق العاده سالم و مغذیه...
توی دسته بندی وعده غذایی جایگاهش پیش غذا و دیپه و اینکه عموما با نون پیتای تست شده استفاده میشه.. ولی من با چیپس بیشتر دوسش میداشتم😁😂
شما چطوری حمص رو دوست دارید؟
خیلی هم ساده س، فقط رعایت چند تا نکته کوچولو میتونه تو نتیجه نهایی تاثیر عجیبی بذاره که توی ویدیو همش هست..
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ساندویچ شنیسل مرغ با سس مخصوص
یه ساندویچ خیلی راحت که البته بخش شنیسل مرغشو قبلا فرستادیم، اینجا آموزش سسش و اینکه اگه ساندویچ ساز نداشته باشید چطوری یه ساندویچ خفن درست کنید رو آموزش دادیم که حالشو ببرید، برششم زدیم که بافت داخلیشم ببینید، پیشنهاد میکنم حتما امتحانش کنید چون ما خیلی حال کردیم باهاش😁
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#سبزی_پلو_ماهی 🦪 😋
🔸من سه پیمانه برنج چند ساعت با آب ونمک خیس کردم
نیم کیلوسبزی پلو شامل(تره جعفری گشنیز کمی شوید وشنبلیله وسیر)را شسته وخرد کردم(نه خیلی ریز نه خیلی درشت)
اب که در قابلمه جوش اومد برنج را اضافه کردم وبعد از چند دقیقه که جوشید وخواستم ابکش کنم حرارت را خاموش کردم ونصف سبزی را افزوده وسپس با اب ولرم ابکش کردم
ته قابلمه روغن ریخته ویک کفگیر برنج ریخته(اگر کاهو دوست دارید ته قابلمه چند برگکاهو بذارید من نداشتم)بعد کم کم برنج را ریخته واز سبزی باقی مانده هم لابه لای برنج ریختم واگر فصل سیر تازه باشه یکی دوتا سیر درسته هم لای برنج میذارم وبعد هم برنج را دم میذارم
سبزی من چون شنبلیله نداشت کمی شنبلیله خشک لای برنج ریختم
ماهی هم چند ساعت تونمک وابلیمو وفلفل وکمی زردچوبه استراحت دادم بعد هم با آردی که داخلش نمک وکمی فلفل زده بودم تو روغن سرخ کردم
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#صبحانه
#مارمالاد_سیب 🍏🍎
✅ مارمالاد برای انواع #شیرینی های مربایی و #کیک ها کاربرد داره البته برای صبحانه هم با کره عالی میشه.به نظرم با یکی دوتا سیب درست کنید اگر به ذائقه خانواده خوش اومد زیاد درست کنید که اگر یک وقت خوب نبود دیگه اسراف نشده باشه ولی برای تنوع طعم و مدل برای صبحانه بچه ها درست کنید.
سیب نیم کیلو، شکر 400گرم، اب نصف لیوان کمتر، پودر ژلاتین نصف ق چ، گلاب 1/4لیوان، جوهر لیمو نوک ق چ یا 1ق غ ابلیموی تازه، چوب دارچین 1عدد، زعفران دم کرده به دلخواه
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شامی_پنیری
_گوشت_چرخ_شده( گوشت قرمز یا مرغ) : 750 گرم
_پیاز : 1 عدد بزرگ
_تخم_مرغ : 1 عدد
_آرد_سمولینا : حدود 1/4 لیوان
_آرد : 3 قاشق غذاخوری
_نمک و فلفل : به مقدار لازم
_پنیر موزارلا یا چدار : هر کدام 150-100 گرم
پیاز ریز خرد یا رنده شده (آب پیاز گرفته شود) را به گوشت چرخ شده، تخم مرغ، سمولینا، نمک، فلفل و آرد را افزوده و همگی را خوب چنگ بزنید تا مواد خوب مخلوط شود پنیر را به قطعات کوچک تقسیم کنید. مقداری از گوشت برداشته و تکه ای از پنیر را وسط گوشت گذاشته و شکل بدهید و سپس آن را در آرد و تخم مرغ و پودر سوخاری زده ( البته می توانید تنها در پودر سوخاری زده ) و در روغن سرخ کنید. برای سرخ شدن هر طرف4 الی 5 دقیقه با حرارت متوسط کافیست.
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#بستنی کم _کالری
یک بستنی سالم و کم کالری برای کودکان 😍😍
مواد لازم
یک و نیم پیمانه ماست کم چرب یا بدون چربی
یک و نیم پیمانه توت فرنگی یا شاهتوت یخ زده (می توانید از مخلوط هر دو استفاده کنید)
6 عدد لیوان کوچک یکبار مصرف
کاغذ آلومینیوم
چوب بستنی (می توانید از قاشق چایخوری استفاده کنید)
طرز تهیه
موز را حلقه حلقه کنید و همراه با ماست و توت های یخ زده داخل مخلوط کن بریزید و تا زمانی که یکنواخت شوند به مخلوط کردن ادامه دهید.
مایع به دست آمده را به طور مساوی در لیوان های کاغذی بریزید.
لیوان ها را با کا غذ آلومینیوم بپوشانید و وسط آن را سوراخ کرده و چوب های بستنی (یا قاشق چای خوری) را به داخل آن فرو کنید.
لیوان ها را داخل فریزر قرار داده و 3 الی 4 ساعت منتظر بمانید تا بستنی ها آماده شوند.
لیوان های کاغذی را به آرامی پاره کنید و بستنی ها را سرو نمایید.
نوش جان!
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#کیک_آلبالو
مواد لازم:🍒
▫️تخم مرغ 2 عدد
▫️آرد 1 پیمانه و نیم
▫️شکر نصف پیمانه
▫️روغن مایع نصف پیمانه
▫️ماست نصف پیمانه
▫️بکینگ پودر 1 ق چ
▫️وانیل کمی
طرز تهیه:🍰
شکر و روغن و وانیل را باهم مخلوط میکنیم، پنج دقیقه میزنیم تا شکر کامل حل شود، تخم مرغ ها را افزوده و دو دقیقه دیگر هم میزنیم، ماست را افزوده و درحد مخلوط شدن فقط میزنیم، آرد و بکینگ پودر را مخلوط و چندبار الک میکنیم، مخلوط آرد را به بقیه مواد اضافه میکنیم و با لیسک به صورت دورانی مخلوط میکنیم، آلبالو ها را افزوده و مایه کیک را در قالب ریخته و در فر 180 درجه به مدت 30. تا 40دقیقه میگذاریم مقدار البالو بسته به ذائقه خودتون کم یا زیاد.نکته: اگه میخواید میوه یا هرچیزی تو کیک ته نشین نشه میتونید مایه کیک را نیم ساعت در یخچال بگذارید یااینکه البالوهارو تو ارد بغلتونید بعد میوه ها را اضافه و بعد درقالب بریزید
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#آش_کله_جوش 🍜 😋
🔸این اش حتما سبزی کوهی که اسمش (آق پنجر) هست میخواد. سبزی خشک هست اول خیس میکنیم چند بار ابشو عوض میکنیم میزاریم جدا یه ربع بجوشه ابش رو عوض میکنیم میزاریم کنار.
پیاز رو نگینی خرد کرده و درون قابلمه با مقداری روغن تفت می دهیم تا کمی سبک شود، خیلی سرخ نشود.
3. سپس سبزی و بلغور (شسته شده) یک پارچ اب ریخته و روی حرارت متوسط قرار می دهیم تا بپزد در قابلمه بهتر است نیمه باز باشد و گاهی آش را هم میزنیم موادی که نیم پز شد نخود پخته هم اضافه میکنیم اندازه هاش به سبزیتون بستگی داره سبزی که پخت با دست کشیدنی باز میشه یعنی کشدار نرم میشه شروع به جا افتادن کرد عدس پخته شده و نمک اضافه میکنیم بعد میزاریم خوب بپزه باید زود زود بهم بزنیم ته نگیره اگر ابش کم بود کمی اب قلم باشه به جای اب استفاده کنید اخرای پخت کشک رو اضافه میکنیم میزاریم نیم ساعت کشک بپزه روش پیاز داغ فراوان میزیزیم.
(میتونین سه حبه سیر رنده شده هم اضافه کنین)
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#سینه_مرغ_شکم_پر (سینه مرغ مغزدار)
ابتدا استخوان زیر سینه مرغ رو جدا کرده (برای سه نفر دو عدد سینه مرغ کافیست) و از قسمت بالای سینه مرغ یک شکاف طولی داده و با چاقو یا سیخ آروم تا انتهای سینه یک حفره ایجاد کنید اما مواظب باشید از پایین و اطراف باز نشه تا بتونید داخلش رو پر کنید سپس به نمک ، زعفران و فلفل سیاه آغشته کنید و یک ساعتی اجازه بدید تا عطر زعفران رو بگیره.در ماهی تابه ای یک عدد پیاز بزرگ رو ریز خلال کرده با مقداری روغن سرخ کنید ، سه قاشق گردوی ریز خرد شده ، چهار قاشق زرشک ، دو قاشق جعفری ریز خرد شده ، دو قاشق رب انار و در صورت تمایل کمی شکر یا عسل ، نمک و فلفل سیاه اضافه کنید و تفت بدید سپس داخل سینه مرغ رو با این مواد پر کنید در ماهی تابه ای روغن بریزید سینه های پر شده رو با نصف استکان زعفران دم شده و در صورت تمایل یک قاشق مرباخوری رب گوجه تفت بدید و نصف استکان آب جوش اضافه کنید و اجازه بدید سینه های مرغ با شعله ی کم پخته بشه و گردو روغن پس بده (برای ملس شدنش هنگام پخت میتونید چند تا آلو قندی کنارش قرار بدید) پس از حدود ۴۵ دقیقه آماده اس. میتونید سینه های شکم پُر رو از عرض برش بزنید
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آبگوشت
گوشت گوسفندی: 1 کیلوگرم
دنبه: 100 گرم
سیب زمینی: 5 عدد
پیاز: 3 عدد
سیر: 5 حبه
گوجه فرنگی: 5 عدد
لوبیاچیتی: 1 پیمانه
نخود: 1 پیمانه
آلوخورشتی: 10 عدد
رب گوجه فرنگی: 1 قاشق غذاخوری
لیموعمانی: 4 عدد
فلفل، زردچوبه، نمک و آبغوره: به مقدار لازم
نخود و لوبیا را از روز قبل داخل آب قرار می دهیم.پوست گوجه ها را پس از قرار دادن داخل آب جوش و آب یخ می گیریم.پیاز و با کمی روغن مایع تفت می دهیم، رب گوجه فرنگی، زردچوبه و فلفل را اضافه و تفت می دهیم.به ترتیب گوشت، دنبه، آلوها، لوبیا و نخود خیس خورده، سیر، گوجه های درشت خرد شده، 10 لیوان آب و لیموهای عمانی را داخل قابلمه می ریزیم، پس از جوش آمدن، شعله را کم کرده و درب قابلمه را قرار می دهیم.بعد از حدود 4-3 ساعت و پختن گوشت، نخود و لوبیا، سیب زمینی های پوست گرفته را اضافه می کنیم.در انتها و پس از پختن سیب زمینی ها، نمک و آب غوره را اضافه می کنیم.بعد از پخت آبگوشت، لیموهای عمانی را درمی آوریم، گوجه ها و دنبه ها را درآورده، داخل ظرف کوبیده و به آبگوشت اضافه می کنیم.برای سرو غذا، آب غذا را کامل می گیریم و بقیه مواد را با هم می کوبیم
#املت_بروکلی 🍳
يك پيمانه بروكلى رنده شده
بعد 1ق غ پنیر خامه و 1ق غ پنیر گودا رنده شده ریختم.بعد 1ق غ سرپر ارد اضافه کردم و کمی نمک وفلفل 1حبه سیرم رنده کردم 1ق چ پودر پیاز ریختم .بعد 3تا دونه تخم مرغ اضافه کردم موادو که مخلوط کردم تو رمکینای چرب شده ریختم و گذاشتم تو فر 15 دقیقه بعد اماده بود.دمای فر180 درجه.
اگر فر ندارید مثل کوکو تو تابه بپزید.
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#بادمجون_سوخاري 🍆
بادمجان ترجيحا دلمه اي را پوست بكنيد ، ورقه كنيد ، چند ساعتي در محلول آب و نمك بگذارين سپس خشك كنيد در روغن داغ خيلي كم در حد نرم شدن سرخ كنيد ، بگذارين خنك بشن بعد در تخم زده شده و سپس آرد سوخاري زده و در روغن داغ سرخ كنيد ، بعد از قرار دادن در روغن تا زماني كه برشته بشن جابجا و تكانشون نديد تا آرد سوخاري ازشون جدا نشه و بعد از سرخ شدن روي دستمال حوله اي آشپزخونه گذاشته تا روغن اضافيش گرفته بشه
چندقاشق مايونز و يك قاشق ماست چكيده و فلفل سياه همراه يك حبه سير له شده و يه كوچولو ترخون خشك به سس اضافه و خوب مخلوط كنيد
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی
#ترفند
✅چطوری از کپک زدن نان و مربای خونگی جلوگیری کنیم؟ 🤔
کافیست به مربا کمی پودر دارچین اضافه کنید و در جعبه نان یک چوب دارچین قرار دهید، دارچین ضدعفونی کننده و دشمن کپک است
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━**
آیت الله ڪشمیری (ره) :
مواظب #غـــذای خود باشید
غـذای حــرام نســل و دودمان
انـــسان را تباه میکند
╰━━═━━⊰❀🍎🍎❀⊱━━═━
@menoslami
*@T_ASHPAZE سوال آشپزی