eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.1هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.2هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
8.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
😋 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** کمک به دیگران شمارو جذاب میکنه پاک بودن ادمو جذاب میکنه مهارتها انسانو جذاب میکنه ،مهارت آموزی کنین (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
5.93M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#پیراشکی_با_یک_خمیر_خوش_قلق یک و نیم کیلو آرد الک کرده سفید نیم لیتر شیر سرد بدون کاکائو و شیرین نشده نیم لیتر آب سرد از لوله ی آشپزخونه ، 100 میلی لیتر روغن مایع نمک یک ق چ از کوچکترین ق اندازه گیری 11 گرم پودر خمیر مایه فوری که داخل خمیر مستقیم ریخته میشه . . طرز تهیه : همه رو مخلوط کنید و دو ساعت در دمای اتاق بذارید تا خمیر استراحت کنه و ور بیاد . مایه ماکارونی تهیه کنید و از خمیر چونه درست کنید و وسط خمیر مایه ماکارونی بذارید و تو روغن سرخ کنید . بجای مایه ماکارونی میتونید از پیازداغ و تخم مرغ آب پز سفت خرد شده و ... داخلش بذارید . پیراشکی ها رو داغ با هر سسی دوست دارید سرو کنید . sofrehkhune 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** کمک به دیگران شمارو جذاب میکنه پاک بودن ادمو جذاب میکنه مهارتها انسانو جذاب میکنه ،مهارت آموزی کنین (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
خرما سوخاری دستور تهیه: خرما ها را هسته گرفته و گردو داخلشان می گذاریم.خمیر بنیه تهیه میکنیم با ۲ عدد تخم مرغ ۱ لیوان آرد و ۱ لیوان آب. خرما ها را درون خمیر زده و در روغن فراوان سرخ میکنیم.بعد از سرخ شدن روی دستمال کاغذی میذارم تا روغنش کشیده شود. نوش جان 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** کمک به دیگران شمارو جذاب میکنه پاک بودن ادمو جذاب میکنه مهارتها انسانو جذاب میکنه ،مهارت آموزی کنین (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
# سوپ_ شیر 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
سالاد
6.42M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کوفته‌ی شکم پر😍 اشپزی و هیجان👇👇👇 @ashpazi_V_hayjan
اندازه پیمانه 250 میلی لیتر هست. مواد لازم : 1 لیوان شیره(انگور یا توت فرنگی) 3 لیوان آب 3 قاشق غذاخوری آرد 75 گرم کره مواد پودینگ ساده : 3لیوان شیر 1لیوان سر خالی شکر(میتونید کمتریابیشتربریزید) آرد 1 قاشق غذاخوری نشاسته 1 قاشق غذا خوری (گندم یا ذرت ) 75 گرم کره 1 بسته وانیل(5گرم یاوانیل ایرانی کمی). برای درست کردن این دسر خوشمزه وخوشگل باید جداگانه توی دوقابلمه این دسر درست بشه. اول پودینگ شیره خرما : تمام مواد رادرظرف ریخته بجز کره وووانیل وروی حرارت گذاشته تا مایه غلیظ شود ودرآخر کره ووانیل رااضافه میکنیم وبعد چندجوش ازروی حرارت برمیداریم. برای پودینگ ساده هم به همین روش درست میکنیم. بقیه مراحل هم درفیلم نشون داده شده که به چه صورت در ظرف ریخته بشه وبعد اتمام کار ظرف را برای 4تا5ساعت دریخچال گذاشته تا دسر آماده شود. _tarfandashpazie_
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** کمک به دیگران شمارو جذاب میکنه پاک بودن ادمو جذاب میکنه مهارتها انسانو جذاب میکنه ،مهارت آموزی کنین (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
. . سلام روزتون خوش امیدوارم همه ی آشپزخونه ها گرم باشه و همیشه بساط دیگ و کفگیر و عطر و بوی غذاهای خوشمزه به راه باشه اینم یکی دیگه از خورشت های خوشمزه ی شمالی که برای اولین بار درست کردم البته به اندازه ی کدبانوهای شمالی مهارت ندارم ولی طعم و مزه ش عالی بود این غذا رو با استفاده از رسیپیه لیلا جون و تجربیات دوستای شهسواری درست کردم... رسیپی رو عیناً و بدون هیچ گونه تغییری به اشتراک میذارم. . . مواد لازم جهت سبزی این غذا گشنیز(یک دسته) نعناع (نصف دسته) کوتکوتو (نصف دسته) ترشک ( سه تا چهار دسته) چغندر (یک دسته) ترش واش که سبزی منطقه شماله ، اگه نداشتین همون ترشک رو بریزین سیر به دلخواه، برنج خیس شده یک چهارم پیمانه، سبزی رو بعد از شستن با سیرو برنج خیس شده میکس میکنیم یا دوبار چرخ کرده و تو روغن سرخ میکنیم ، مرغ رو تفت میدیم و با آب کم میزاریم بپزه ، وقتی جوش اومد، سبزی رو داخلش میریزیم ، ده دقیقه مونده به پخت کامل مرغ دو تا سه عدد بادمجون، (البته ما بادمجون قلمی میگیریم و فقط پهلوشو میشکافیم و درسته سرخش میکنیم) و یک عدد گوجه که از وسط نصف کردیم بهش اضافه میکنیم ، ترشی این غذا آب نارنج ، آب غوره یا رب نارنجه ، هر کدوم که در دسترستون بود استفاده کنید ، در صورت تمایل میتونین بجای گوجه درسته گوجه رو رنده کنید و به خورشت اضافه کنید ،،تو منطقه گیلان به این خورشت رب انار هم میزنن ، اگه دوست داشتین میتونین رب انار هم اضافه کنید. . و اما جزییات کار من از روی رسیپی . . خوشمزگیه این خورشت به عطر و طعم سبزی های محلیه... من سبزی های محلی رو به صورت میکس شده و آماده و فریز شده از شمال گرفتم ( شهسوار) مرغ تیکه شده رو با پیاز وسیر رنده شده و نمک و زردچوبه تفت دادم و سه تا گوجه فرنگی رو رنده کردم و اضافه کردم و خوب تفت دادم برای اینکه مواد به راحتی تفت بخوره، مرغ ها رو از ماهیتابه درآوردم و بعد از اینکه گوجه ها کاملاً به روغن افتاد سبزی آماده فریز شده رو اضافه کردم و تفت دادم و یه ق غ آرد برنج هم اضافه کردم و تفت دادم و نهایتا مرغ های سرخ شده رو دوباره گذاشتم داخل ماهیتابه و سه لیوان اضافه کردم و یه ق غ رب انار ملس و دو ق غ آب لیمو ی تازه و حرارت اجاق و کم کردم تا خورشت بپزه و جابیفته nasrin._.z 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
#باقالی_پلو_با_ماهیچه برای درست کردن ماهیچه من یه پیاز بزرگ و سرخ میکنم تا حدی که طلایی بشه بعد ماهیچه ها رو میریزم و یه تفتی میدم تا جایی که تغییر رنگ بده.چند حبه سیر.چوب دارچین.برگ بو.زردچوبه.فلفل سیاه و زعفرون و هویج میریزم و اب تا جایی که یکم ماهیچه ها توی اب باشه میزارم حسابی بپزه...بعضی وقتا هم بهش یک قاشق رب میزنم. باقالی پلو هم برنج خیس شده با نمک دوبرابر و ابکش میکنم 5 دقیقه اخر باقالیو اضافه میکنم.بعد ابکش میکنم.شوید تازه خرد شده و چند قاشق شوید خشک با برنج مخلوط میکنم و میریزم تو قابلمه لابه لای برنجمم پودر دارچین میریزم.وقتی بخار داد اب و روغن کرمانشاهی میریزم روش و میزارم دم بکشه... 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** خانوم خونه هر کاری که سنگینه و توش مهارت لازم رو ندارید انجام بدید تا روی کار سوار بشید ،و هر چیزی که میترسید رو برید سراغش. (خانم پرتو اعلم ) ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami @T_ASHPAZE سوال آشپزی