5.75M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اینم یه غذای ساده و مقوی 😋😋
#خوراک
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#حلوا_کشی_کاراملی
مواد لازم:
آرد ۱ لیوان فرانسوی
شکر ۲ الی ۲/۵ لیوان (من ۲/۵ زدم)
آب جوش ۳ لیوان
روغن مایع نصف لیوان
کره ۱۰۰ گرم
گردو خرد شده ۳/۴ لیوان
گلاب نصف لیوان
هل یه قاشق چای خوری
زعفرون سه قاشق سوپ خوری
طرز تهیه کارامل:
ابتدا شکر را روی حرارت با شعله خیلی کم میگذاریم تا شکر آب بشه و کاراملی رنگ بشه. حواستون باشه هم نزنید تا کامل کناره های ظرفتون شکر آب شده جمع بشه.
بعد از همون شکرهای آب شده کمک بگیرید و به آرامی شروع کنید به هم زدن. .دقت کنید که شکر نباید بسوزه یا زیاد بمونه رنگش تیره بشه.
رنگ اصلی حلواتون با شکر کاراملی هست پس رنگ و طریقه همزدنتون خیلی تاثیر داره. میتونید زیر ظرفتون شعله پخش کن بزارید تا حرارت یکنواخت به همه جای شکر برسه.
حدودا ۱ ساعت طول کشید تا شکرم با شعله ملایم آب بشه و کاراملی رنگ بشه.
بعدش آب جوش را خیلی آرم میریزیم رو شکر کاراملیمون. حواستون باشه خیلی سرتونو خم نکنید رو مواد. احتمال داره بخار بهتون بزنه. وقتی آب و بریزید کارامتون سفت میشه…طبیعیه.
مخلوط شکر و آبجوش رو گاز میمونه. شعله رو بیشتر میکنیم تا بجوشه و شکرمون کامل حل بشه. وقتی حل شد و هیچ کاراملی نموند از صافی رد میکنید و میزارید خنک بشه.
طرز تهیه حلوا:
در مرحله بعد تو ظرفی یه لیوان آرد الک کنید و شربت خنک شده رو آروم آروم به آردتون اضافه کنید با همزن دستی هم بزنید تا هیچ گلوله ای نمونه.
همه شربت رو اضافه کنید و دوباره از صافی رد کنید. اینجوری مطمئنید که هیچ گلوله ای نمونده.
✨دوستان توجه داشته باشید آرد این حلوا نیازی به تفت دادن نداره. خیالتون راحت اصلا طعم خامی هم نمیده.
سپس بگذارید
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#فیلم_آموزشی
#دسر_لایه_ای🍨🍧🍮
فوق العاده آسان و خوشمزه
ویفر
خامه
شکلات ذوب شده
تزئین دسر به دلخواه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
توجه توجه❌❌❌❌❌❌❌🛑🛑🛑🛑 سلام دوستان خوبید نظرتون چیه از این روش برای جلوگیری از فساد مواد غذایی استف
سلام خانوم خسته نباشید
من درباره اون آزمایش پرتغال که کلیپشو زدید بعد گفتید میشه از این آزمایش بهره ببریم
خیلی خوشم اومد افرین .خانواده همسر من مرتب برای ما ماست و فراورده های لبنیاتی میارن از روستا اونم بقمدار زیاد و دلمم نمیخواد بگم ما نمیخوریم کپک میزنه ممکنه ناراحت بشن حالا با این حرف شما که امروز خوندم تصمیم گرفتم قبل اینکه بذارم یخچال ذکر بهشون بخونم تا موندگاریشون بره بالا
شما فکر کنید اون پرتغالی که توی کلیپ نشون داد به مدت دوماااااه در خارج از یخچال فاسد نشده و سالم مثل روز اول باقی مونده و ما هم میتونیم استفاده کنیم از این آزمایش هم برای مسائل تربیتی فرزندان هم سالم ماندن موادغذایی هم برای زیبا تر شدن روابط به خودمون با اطرافیان با شوهر باهمه
خلاصه اینکه دستمریزاد عالی بود تلنگر خوبی بود👏👏👏👏👏👏👏👏👏😘😘😘
#ارسالی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
صب القفشه (کیک قاشقی عربی)
. طرفدار زیاد داره مخصوصا بچه ها مشتری پرو پا قرص..
مواد لازم
1 لیوان آرد سفید
1 عدد تخم مرغ
1 ق غذاخوری نشاسته ذرت
1 ق غذاخوری شیر خشک
1 ق غذاخوری آرد نخودچی
3/4 لیوان آب
1/4 پیمانه روغن مایع
1 ق چای خوری پودر هل
1 ق مرباخوری خمیر مایه فوری
زعفران ساییده
نوک ق چای خوری وانیل
برای شربت
زعفران ساییده
1 لیوان سرپر شکر
1/4 لیوان گلاب
1 لیوان سرخالی آب
پودر هل مقداری
مراحل
اول شربت رو درست میکنیم و میزاریم کنار سردبشه.تخم مرغ رو و وانیل رو با هم زن میزنیم. روغن و پودر هل و زعفران ساییده رو اضافه و مخلوط میکنیم مواد خشک و خمیر مایه رو اضافه میکنیم. در نهایت آب رو اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا یک دست بشه.
روی خمیر رو میپوشونیم و تو جای گرم نیم ساعت استراحت میدیم. توی تابه کمی روغن میریزیم و میزاریم داغ بشه (روغن در حدی نباشه که روی کیک قاشقی ها رو بگیره) از مایه کیک با قاشق به صورت گرد میریزیم توی روغن و هر دو طرفش رو خوب سرخ میکنیم. و میچینیم روی دستمال آشپز خونه تا روغن اضافیش بره. و میندازیم توی شربت سرد بعد از چند دقیقه از شربت میاریم بیرون و میچینیم توی ظرف.
برای شربت:شکرو آب رو میزاریم روی حرارت تقریبا ملایم وقتی شکر حل شد گلاب و زعفران و پودر هل رو اضافه میکنیم پنج دقیقه که جوشید از روی حرارت برمیداریم و میزاریم سرد بشه.
#بدون_فر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از تجربیات بارداری,بانوان بانوی بهشتی
مناظره اقا قرائتی با فرد وهابی رو یادتونه؟
حالا خلق دومین شاهکار اقای قرائتی 👇👏
سران مذهبی چندتا کشور اومدن ایران
ما رفتیم چهارساعت با اینها گپ زدیم دقیقه های اخر به اینها گفتم نظرتون راجع به حضرت مهدی چیه؟
گفتن مهدی امام اخرالزمانه
و اخرالزمان میاد دنیا رو پر از عدل و داد میکنه
گفتم خب بیاییم انتخابات راه بندازیم یکی مثه رئیس جمهور به اسم امام زمان پیدا کنیم همه جارو پر از عدل و داد کنه
اونها در جواب گفتن............
کیش و مات کل دنیا با یک حرکت 👇👏👏
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
مواد لازم برای تهیه کیک شکلاتی ساده بدون بیکنگپودر
کره ۸ قاشق غذاخوری (در دمای اتاق)
شکر ۱ پیمانه
تخممرغ۲ عدد
عصاره وانیل۱ قاشق چایخوری
آرد۳/۴ و ۱ پیمانه
پودر کاکائو۱/۳ پیمانه
شیر۱ پیمانه
شکلات رنده شده به مقدار لازم (برای تزیین)شکلات شیرین۲۵۰ گرم خامه غلیط۱/۲ پیمانه
طرز تهیه کیک شکلاتی ساده
۱- فر را روی ۳۵۰ درجه فارنهایت تنظیم کرده و کف قالب کیک را با روغن چرب کنید.
۲- کره و شکر را در یک کاسه بزرگ ریخته و با میکسر به هم بزنید تا رنگ آن روشن شود. وانیل را اضافه کرده و تخممرغها را یکی یکی اضافه کنید (با اضافه کردن هر تخممرغ، مواد را خوب به هم بزنید و سپس تخممرغ بعدی را اضافه کنید).
۳- آرد را الک کرده و شیر و پودر کاکائو را به آن اضافه کرده و به خوبی مخلوط کنید. مواد قبلی را به ترکیب جدید اضافه کنید.
۴- کیک را به مدت ۳۵ تا ۴۰ دقیقه در فر بپزید. پس از طی این زمان یک خلال دندان در کیک فرو کنید. اگر کیک به خلال دندان نچسبید میتوانید آن را از فر خارج کنید. به کیک ۵ دقیقه استراحت دهید و سپس آن را از ظرف خارج کنید و روی قفسه سیمی قرار بدهید.
۵- خامه و شکلات را در یک ماهیتابه کوچک ریخته و روی حرارت ملایم قرار دهید. مواد را به هم بزنید تا یک مخلوط صاف و یکدست به دست آيد.
این مخلوط را به یک کاسه منتقل کنید و اجازه دهید کمی خنک شود. سپس آن رو روی کیک ریخته و کیک را به مدت یک ساعت در یخچال قرار دهید.
میتوانید این کیک شکلاتی بدون بیکینگ پودر و جوش شیرین را به عنوان عصرانه، با چای یا قهوه میل کنید.
#بدون_بیکینگ_پودر
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#کوکوی_لوبیا_سبز
مواد لازم :
لوبيا سبز خرد شده 400 گرم
هويچ خرد شده 2 عدد متوسط
سيب زميني خرد شده 1 عدد متوسط
تخم مرغ 2–3 عدد
مغز گردو خرد شده نصف استکان
زعفران دم کرده 1 قاشق غذا خوري
پياز داغ 1 قاشق غذا خوري
شير 1 قاشق غذا خوري
بکينگ پودر ½ قاشق چاي خوري
زرد چوبه، نمک، فلفل به مقدار لازم
✍ طرز تهیه :
لوبيا سبز را بعد از پاک کردن و شستن ، کاملا خشک کنيد و به اندازه هاي يک سانتي متري خرد کنيد .
هويچ و سيب زميني را پوست بگيريد و نصف اندازه لوبيا خرد کنيد .
لوبيا را با يک ليوان آب و يک قاشق چاي خوري مخلوط نمک و زرد چوبه بگذاريد به مدت 10 دقيقه بپزد.
بعد از اين مدت هويچ خرد شده را اضافه کنيد و 10 دقيقه ديگر مواد را بپزيد . ( دقت کنيد که حرارت زير مواد به حدي نباشد که آب آن کشيده شود و مجبور به اضافه کردن آب شويد )
بعد از 10 دقيقه، سيب زميني نگيني خرد شده را نيز اضافه کنيد و بعد از 5 دقيقه حرارت زير مواد را خاموش کنيد و صبر کنيد مواد کمي سرد شوند .
در يک کاسه متناسب با اندازه مواد ، 2 عدد تخم مرغ را بکشنيد ، با چنگال تخم مرغ ها را هم بزنيد تا مخلوط شوند ، بعد بکينگ پودر ، پياز داغ ، ادويه مورد نظر ، شير ، مغز گردو و زعفران را اضافه کنيد و مواد را کاملا با هم مخلوط کنيد .
سبزيجات پخته را به مخلوط تخم مرغ اضافه کنيد و با قاشق هم بزنيد . توجه کنيد هم زدن به اندازه و شدتي نباشد که مواد را له کند . در حدي که مواد کاملا با هم مخلوط شوند کافي است .
بعد از مخلوط شدن مواد اگر احساس کرديد مايه کوکو غلظت لازم را ندارد يک عدد تخم مرغ باقيمانده را نيز به مواد اضافه کنيد .
بعد از مخلوط شدن مواد ، مايه کوکو را به مدت 10- 15 دقيقه داخل يخچال قرار دهيد تا کاملا مزه دار و کمي سفت شود
در يک تابه نچسب ، به اندازه اي روغن بريزيد که تمام سطح تابه را به ارتفاع 2 ميليمتر بپوشاند . حرارت را کمي بالا ببريد تا روغن داغ شود ، مايه کوکو را داخل تابه بريزيد ، روي آن را کاملا صاف کنيد و صبر کنيد تا کوکو کمي ببندد و بعد درب تابه را ببنديد و با حرارت ملايم 30 دقيقه زمان دهيد تا کوکو کاملا مغز پخت شود و يک روي آن طلايي شود .
بعد کوکو را برگردانيد تا روي ديگر آن هم طلايي شود .
نکته ها :
کوکوي لوبيا سبز يکي از مجلسي ترين غذاهاي خودماني !!! شهر تبريز است . البته در ساير شهر ها و استان هاي کشور نيز سبک هاي مختلفي از اين کوکو تهيه ميشود ولي اين روش معمول ترين روش تهيه کوکوي لوبيا سبز است . معمولا در اکثر مهماني هاي خانوادگي در شهر تبريز به عنوان پيش غذا ، کنار سوپ که جزو لاينفک سفره تبريزي است ، اين کوکو نيز سرو ميشود .
در حالت عادي اين غذا به عنوان وعده شام بسيار مناسب است .
معمولا قطر اين کوکو ( بسته به حجم مواد و سايز تابه ) طوري تنظيم ميشود که حدود 3-4 سانتيمتر باشد .
ميتوانيد داخل مايه کوکو از مقداري قارچ تفت داده شده نيز استفاده کنيد .
🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺🌿🌺
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فایده ی سجده برای بدن
💫 کسانی که آشنایی هرچند مختصری با طب سنتی دارند مطلع هستند که صفرا #بالانشین است و تجمع و ماندگاری صفرا در سر، دراثرِ این ویژگیِ صفرا، به مرور باعث ایجاد مشکلاتی چون ریزش مو، سردرد، #عدم_تمرکز، کلافگی و #خستگی_فکری در سر شده که موجب میشود در سایر اندامها نیز بدن، با کمبود صفرا و سردی و ضعف آن اندامها مواجه خواهد شد از جمله: سردی اندامهای انتهایی (دست و پا)، ضعف هاضمه، یبوست و سوء جذب، ضعف و خستگی پاها، دیسک و دردهای کمری.....
که وقتی فرد سر به #سجده میگذارد این صفرای جمع شده در سر به دلیل بالانشین بودن به مرور درتمام بدن بطور متناسب #منتشر میگردد و هرچه با آرامش و زمان بیشتری در سجده باشیم این اتفاق بهتر خواهد افتاد.
#سبحان_الله
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami