14.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فرم دادن خامه
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😂
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از اطلاع رسانی گسترده حرفهای
🔴🔴فوری
🚨حمله اسراییل به نیروهای سپاه پاسداران در دمشق وتعدا شهدا
👇👇
https://eitaa.com/joinchat/1305542829C894ddf13d3
https://eitaa.com/joinchat/1305542829C894ddf13d3
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴#فورررری
❗️از حمله موشکی مستقیم سپاه به غده سرطانی (اسرائیل) حمایت میکنید؟👇👇
2_بله ████████90%
1_خیر. ████10%
🚀وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد👆
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پیتزا چوبی
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
21.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ترخینه درست کن
@namdari.family
@namdari.family
کپشن مهم و آموزشی😜👇
برای سه کیلو دوغ غلیظ دو کیلو بلغور کافیه
اگه دوغ شور نبود به ازای هر کیلو دوغ یه قاشق نمک بریزید
ترخینه باید یکم نمکی باشه که توی گرما خراب نشه
دوغ رو تا زمانی که به جوش میاد مدام هم بزنید
بعد از اضافه کردن بلغور باز هم بزنید. هم نزنید دوغ میره و ترخینه خراب میشه
ترخینه رو ده دقیقه رو شعله هم بزنید و گاز رو خاموش کنید و سر دیگ رو بزارید
بعضیا میزارن چند روز بمونه ولی منطقه ما 7-8 ساعت استراحت میدن و بعد غالب میزنن
غالبا زیاد بزرگ نباشن که خوب خشک بشن
اگه در دسترستون بود روی برگ نعناع یا پونه بزارید غالبارو
اگه در دسترس نبود روی گونی
روش رو حتما تور بکشید زیر گرمای مستقیم باشه
بزارید کامل خشک بشه
توی گونی نگه داری کنید. اصلا توی نایلون نریزید کپک میزنه
لازم نیست تو یخچالم باشه. کلا از رطوبت دور باشه
فکر کنم همه ی نکات رو گفتم
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
8.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فتیر مسکه (کره محلی)
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از تبلیغات گسترده منتخب | آموزش تبلیغ
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک 3سوته #روزپدر بدون فر و همزن 🤤🍪🍫
#ارزون و #بصرفه☺️✌️
فقط با سه قلم مواد درست میشه😳
تازه بدون فر تو قابلمه هم هست😍😌😃
خیلیم آسونه درست کردنش فقط نیم ساعت زمان میبره 😝
مواد لازم و #دستورشو با فیلم گذاشتم، حتما درستش کنین👇🏻☺️
❤️•°https://eitaa.com/joinchat/2021589409C4f84b10dce
❤️•°https://eitaa.com/joinchat/2021589409C4f84b10dce
ترفندای کادو روز پدر که تا حالا هیچ جا ندیدی🤩😍
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
رنگ موی متولدین هر ماه🌈👱♀️👩🦰
💇♀️بزن رو ماه تولدت ببین چه رنگ مویی واسه عید باید بزنی به موهات🤩😇👇
💖فروردين❤ 💖اردیبهش💚
💖خرداد 💛 💖تیر💜
💖 مرداد🧡 💖شهريور🤎
💖مهر❤ 💖آبان 🧡
💖آذر🧡 💖دي💛
💖بهمن💚 💖اسفند💙
وای محشررررههههه😱🤩
رنگ موی ماه تولد من هلویی مخملی 🧡رنگ سال1403 بود😎☝️🏻
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😁آشپزی جالبناک ببینید
اینم ران مرغ مغزدار ببینید و لذت ببرید.🫢🥰
آخر سر داخل فر بگذارید با حرارت۱۵۰درجه به مدت۴۵ الی یک ساعت🥰
@ashpazii_ba_man
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
24.78M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
برساق
@namdari.family
اگه میخواید #برساق تون خیـــــلی ترد تر باشه شیر بریزید😜😋
عالی تر از این میشه
اگه زعفرون نداشتید کمی، زردچوبه بریزید، قدیمیا زردچوبه میزدن(زعفرون کجا بود😁)
ما برای خیرات بود نریختیم ولی شما حتما سیاهدانه بریزید
مامانم محض احتیاط شکراب رو از الک رد میکنه که تمیزاره
خمیرو خیلی ورز ندید از تردی بژی کم میشه
این روشی که مامانم قالب میگیره سنتی ترین شکل بژی هستش
اگه داشتید حتما از روغن خیوانی استفاده کنید. اگر نه روغن جامد
یک قاشق چای خوری پودر شنبلیله اسیاب شده هم بریزید😋
5لیوان آرد
1و نیم لیوان شکر
1ونیم لیوان روغن
1 قاشق سیاهدانه
3لیوان آب یا شیر
زعفران نصف قاشق چای خوری
نمک یک قاشق غذاخوری
ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇
https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a