eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل😍 پیج منبع @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji @farhad.sanandaji اینم صفر تا صد سس شکلاتی کیک خیس دستور کامل 👇 شیر. ۵۰۰ گرم روغن مایع ۱۵۰ گرم نوتلا ۱۵۰ گرم پودر قند ۲۰۰ گرم پودرکاکائو ۷۰ گرم ❌نکات مهم ❌ ✅دستور برای کار گاهی ۲برابر ✅بعد. از این که جوش اومد روی گاز به مدت ۵دقیقه استراحت ✅دستور کیک شکلاتی داخل پسـ.ـت های قبلی ✅جای گزین نوتلا شما میتونید شکلات سکه ی کارات استفاده کنید اینم از نکات کامل امیدوارم راضی باشین نوش جان🌹❤️🙏 @farhad.sanandaji ایده @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستور گیپور خونگی توسط هنرمند مشهدی 🔴دستور گیپور خوراکی منبع پیج mohammad.jahangir mohammad.jahangir 🔴مواد لازم 🟩پودر گیپور...20گرم 🟩آب سرد.....20گرم mohammad.jahangir.5 🔴طرز تهیه تمام مواد قاطی کنید تا صاف یک دست بشه سپس رو ملد مورد نظر کشیده و 2ساعت زیر بخاری رو آب گرم کن روی کابینت استراحت بدین اگر این موارد در دسرس نبود تو محیط آشپز خونه 4ساعت استراحت بدین ایده @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
🔴🔴فوری 🚨حمله اسراییل به نیروهای سپاه پاسداران در دمشق وتعدا شهدا 👇👇 https://eitaa.com/joinchat/1305542829C894ddf13d3 https://eitaa.com/joinchat/1305542829C894ddf13d3
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴 ❗️از حمله موشکی مستقیم سپاه به غده سرطانی (اسرائیل) حمایت میکنید؟👇👇 2_بله ████████90% 1_خیر. ████10% 🚀وای اگر خامنه ای حکم جهادم دهد👆
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ترخینه درست کن @namdari.family @namdari.family کپشن مهم و آموزشی😜👇 برای سه کیلو دوغ غلیظ دو کیلو بلغور کافیه اگه دوغ شور نبود به ازای هر کیلو دوغ یه قاشق نمک بریزید ترخینه باید یکم نمکی باشه که توی گرما خراب نشه دوغ رو تا زمانی که به جوش میاد مدام هم بزنید بعد از اضافه کردن بلغور باز هم بزنید. هم نزنید دوغ میره و ترخینه خراب میشه ترخینه رو ده دقیقه رو شعله هم بزنید و گاز رو خاموش کنید و سر دیگ رو بزارید بعضیا میزارن چند روز بمونه ولی منطقه ما 7-8 ساعت استراحت میدن و بعد غالب میزنن غالبا زیاد بزرگ نباشن که خوب خشک بشن اگه در دسترستون بود روی برگ نعناع یا پونه بزارید غالبارو اگه در دسترس نبود روی گونی روش رو حتما تور بکشید زیر گرمای مستقیم باشه بزارید کامل خشک بشه توی گونی نگه داری کنید. اصلا توی نایلون نریزید کپک میزنه لازم نیست تو یخچالم باشه. کلا از رطوبت دور باشه فکر کنم همه ی نکات رو گفتم ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیک 3سوته بدون فر و همزن 🤤🍪🍫 و ☺️✌️ فقط با سه قلم مواد درست میشه😳 ‌تازه بدون فر تو قابلمه هم هست😍😌😃 خیلیم آسونه درست کردنش فقط نیم ساعت زمان میبره 😝 مواد لازم و ‌با فیلم گذاشتم، حتما درستش کنین👇🏻☺️ ❤️•°https://eitaa.com/joinchat/2021589409C4f84b10dce ❤️•°https://eitaa.com/joinchat/2021589409C4f84b10dce ترفندای کادو روز پدر که تا حالا هیچ جا ندیدی🤩😍
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
رنگ موی متولدین هر ماه🌈👱‍♀️👩‍🦰 💇‍♀️بزن رو ماه تولدت ببین چه رنگ مویی واسه عید باید بزنی به موهات🤩😇👇 💖فروردين❤ 💖اردیبهش💚 💖خرداد 💛 💖تیر💜 💖 مرداد🧡 💖شهريور🤎 💖مهر❤ 💖آبان 🧡 💖آذر🧡 💖دي💛 💖بهمن💚 💖اسفند💙 وای محشررررههههه😱🤩 رنگ موی ماه تولد من هلویی مخملی 🧡رنگ سال1403 بود😎☝️🏻
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😁آشپزی جالبناک ببینید اینم ران مرغ مغزدار ببینید و لذت ببرید.🫢🥰 آخر سر داخل فر بگذارید با حرارت۱۵۰درجه به مدت۴۵ الی یک ساعت🥰 @ashpazii_ba_man ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
برساق @namdari.family اگه میخواید تون خیـــــلی ترد تر باشه شیر بریزید😜😋 عالی تر از این میشه اگه زعفرون نداشتید کمی، زردچوبه بریزید، قدیمیا زردچوبه میزدن(زعفرون کجا بود😁) ما برای خیرات بود نریختیم ولی شما حتما سیاهدانه بریزید مامانم محض احتیاط شکراب رو از الک رد میکنه که تمیزاره خمیرو خیلی ورز ندید از تردی بژی کم میشه این روشی که مامانم قالب میگیره سنتی ترین شکل بژی هستش اگه داشتید حتما از روغن خیوانی استفاده کنید. اگر نه روغن جامد یک قاشق چای خوری پودر شنبلیله اسیاب شده هم بریزید😋 5لیوان آرد 1و نیم لیوان شکر 1ونیم لیوان روغن 1 قاشق سیاهدانه 3لیوان آب یا شیر زعفران نصف قاشق چای خوری نمک یک قاشق غذاخوری ترفندای جالب اشپزی رو اینجا میذارم👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
کوکو مجلسی لوبیا سبز👇
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
______________ لوبیا سبز ریز خُرد شده 250 گرم هویج متوسط ریز نگینی شده 1 عدد سیب زمینی متوسط ریز نگینی شده 2 عدد پیاز متوسط 1 عدد گوشت چرخکرده 100 تا 150 گرم پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری نمک،فلفل،زردچوبه؛دارچین ، پودر گل سرخ به میزان دلخواه زعفران ابکرده مقداری به دلخواه تخم مرغ 3 عدد درشت 😍مراحلو در فیلم کامل توضیح دادم ✔حتما همه سبزیجات رو ریز خُرد کنید تا کوکو در زمان پخت منسجم تر بشه و زیباتر برش بخوره ✔ادویه اصلی این کوکوی خوشمزه دارچین و پودر گل سرخ هست که طعم بینظیر و فوق العاده ای به کوکو میده ولی باز ادویه مصرفی به سلیقه شما بستگی داره ✔حتما دقت کنید چون سبزیجات با نمک پخته یا تفت داده میشن در اضافه کردن نمک انتهایی به مایه کوکو دقت کنید تا کوکو شور نشه ✔مواد کوکو را بعد از آماده شدن در تابه بریزید ✔در صورت کافی نبودن انسجام مواد تخم مرغ چهارم اضافه شود دقت کنید روغن و تابه هر دو خوب داغ شوند ضخامت مواد این کوکو نباید کم باشه مواد را در تابه بریزید و ترجیحا زیر تابه شعله پخش کن بذارید و در تابه رو نیمه بذارید و با حرارت ملایم اجازه بدید کوکو مغز پخت و طلایی بشه اگه در تابه این کوکو را میپزید نیازی به برگرداندن و سرخ کردن طرف دیگر کوکو نیست ✔برای پخت در فر من از قالب سیلیکونی استفاده کردم کف قالب را با کره نرم شده در دمای محیط خوب چرب کنید و مواد کوکو را در قالب بریزید و با پشت قاشق پرس کنید و قالب را در فر از قبل گرم شده با دمای 180 درجه طبقه پایین قرار بدید تا زمانی که دور کوکو طلایی بشه برای من حدود 25 دقیقه زمان برد ✔برای فر برقی یا توستر دما را 20 درجه کمتر از دستور تنظیم کنید ✔بعد از اینکه کوکو پخت قالب را از فر خارج کنید صبر کنید کوکو داخل قالب کمی خنک شود و بعد به راحتی از قالب خارج کنید ✔برای تزئین روی کوکو از گردو، زرشک ، خلال بادام و پسته و هویج کرانچی به دلخواه استفاده کنید 😋👌😍😍😍نگم از عطر و طعم بینظیرش... واجبه امتحانش کنید😉😄 ❌روش تهیه هوج کرانچی را همون طور که بهتون قول دادم حتما براتون با ویدئو میذارم هر سوالی یا تجربه ای از اشپزی داری اینجا بگو👇 https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a