تیرامیسو
ی دسر فوق العاده خوشمزه و راحت
چی لازم داریم؟؟؟
لیدی فینگر(برای من نصف بسته استفاده شد)
پنیر ماسکارپونه ۱عدد
خامه قنادی فرم گرفته ۳۰۰ گرم
نسکافه غلیظ حل شده بمقدار لازم(من علاوه بر خیس کردن لیدی فینگرها با قهوه،داخل مواد کرمیم هم ۲ ق نسکافه غلیظ میزنم)
پودر قند درصورت تمایل ۲تا۳ ق غ
پنیر ماسکارپونه رو با پشت قاشق از هم باز کنین بعد به خامه فرم گرفته بهمراه نسکافه اضافه کنین و مواد رو بزنین تا یکدست بشه(اگ بنظرتون شیرینی کرم کم بود تو این مرحله پودرقند اضافه کنین و درحد مخلوط شدن بزنین)
لیدی ها رو ب نسکافه غلیظ(من تست کردم خیلی لیدی ها تلخ میشدن با نسکافه برای همین یکم شکر به نسکافم اضافه کردم)آغشته کنین و کف ظرفتون بچینین بعد مواد کرمی رو برای راحتی کار داخل قیف بریزین و روی لیدی ها رو باهاش بپوشونین دوباره لیدی و دوباره کرم....
بذارین یخچال برای ۶ساعت ب بالا تا مزها تلفیق بشن.
نوش جان
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#بانوفی_پای
✏️مواد لازم :
🚩بیسکویت (خرد شده به تکه های کوچک) ۷۰ گرم
🚩موز (حلقه شده) ۲ عدد
🚩پودر شکر ۴ قاشق غذا خوری
🚩خامه ۲۳۵ گرم
🚩کارامل ۳۰۰ گرم
✏️طرز تهیه:
🔹مواد اولیه و 2 ظرف دلخواه برای تهیه بانوفی پای را آماده کنید.
🔹همه مواد اولیه را بین این دو ظرف تقسیم کرده
🔹ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید
🔹سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم موزها کنار بگذارید.
🔹حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید).
🔹خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد.سپس به مقدار مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید.
🔹روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید
🔹حالا تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید.
🔹در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید.
از این دسر لذیذ و ساده لذت ببرید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کرم بروله کدو حلوایی
مواد لازم
خامه پرچرب ... 2 و 1/2 لیوان
عصاره وانیل ... 1 قاشق چایخوری
زرده تخم مرع ... 16 عدد
شکر قهوه ای ... 1/4 لیوان
شکر سفید ... 1 لیوان
دارچین ... 1 قاشق چایخوری
نمک ... 1/4 قاشق چایخوری
زنجبیل ...1/4 قاشق چایخوری
پوره کدو حلوایی ... 1 لیوان
طرز تهیه
1- فر را تا دمای 165 درجه سانتی گراد گرم کنید.
2- خامه پرچرب و وانیل را در یک شیر جوش سنگین بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید تا کمی بجوشد. در یک کاسه، زرده تخم مرغ، شکر قهوه ای، 3/4 لیوان از شکر سفید، دارچین، نمک، زنجبیل و پوره کدو را باهم خوب هم بزنید.
3- 1 لیوان از خامه را درون مخلوط تخم مرغی بریزید و آرام هم بزنید، سپس آن را درون بقیه خامه سرازیر کنید و به مدت 1 دقیقه به شدت هم بزنید. قالبهای کرم بروله را حاضر کنید و آنها را پر کنید.
4- قالبها را در سینی فر قرار دهید و به مدت 15 دقیقه در فر بپزید. سپس آنها را بیرون بیاورید و وقتی قالبشان کمی خنک شد، آنها را به مدت 4 تا 6 ساعت درون یخچال قرار ذهید تا سفت شوند.
5- وقتی کرم بروله حاضر شد می توانید کمی شکر روی آن بپاشید و با کمک فندک آشپزخانه آن را روی دسر ذوب کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
دسر ماست و انار
مواد لازم
ماست
انار ترش
نعناع و گل دلخواه (خشک)
نمک و فلفل سیاه
دسر میوه ای
طرز تهیه
1- ابتدا انارها را شسته و دون کنید.
2- ماست را داخل لیوان های دسر ریخته و مقداری نعناع خشک و نمک اضافه کنید.
3- حالا دانه های انار را روی ماست ریخته و با برگ نعناع تازه تزیین کنید و دسر را در یخچال قرار دهید تا خنک شود.
نکات
🔶 در صورت تمایل مقداری شکر و خامه هم به ماست اضافه کنید.
🔷 این دسر با ماست خامه ای سون بسیار لذیذ خواهد بود.
🔶 بهتر است از انار شیرین و آبدار در تهیه این دسر استفاده شود.
🔷 بهتر است دسر 6تا8ساعت داخل ظرف دربسته داخل یخچال استراحت کند تا کاملا طعم دار شود.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از سوال بارداری،،بانوی بهشتی
بخونید و بخندید..😂
در این کانال احکام به شیوه ای لطیفه ای و جذاب گذاشته میشه..🤣
👌💚
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
#تزیین_صبحانه
صبح زیباتون بخیر
یواش یواش نوروزداره نزدیک میشه وخونه تکونی های قبل ازعیدهم بازارش داغه داغه
یه صبحانه ی عالی بخوریدودست به کاربشید که اصلا موقع تنبلی نیست
یکشنبه تون پرازاتفاقای قشنگ😍
امروز یکشنبه متعلق به اقا #امیرالمومنین ع و خانوم #فاطمه زهرا س هست
امروز غذاهای خوشمزه تونو با نیت به دو بزرگوار میتونید انجام بدید
با ذکر #یا باسط✨✨
اثر یا باسط برای رفع بیحالی و تنبلی و ایجاد انگیزه عالیه😍
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مرحله_به_مرحله_ماست_خانگی 👆
#نکته✅
تا بتونیم مواد مصرفی خانواده رو خودمون تولید کنیم از اثار افزودنی ها در امان هستیم
دقت کردید یک سطل ماست ما اماده میکنیم چقدر زود کپک میزنه و باید کم اماده کرد تا سریع مصرف بشه
آآآماااااا😁☝️
یک سطل ماست بیرون رو شما بگیر بذار تو یخچال یکماه برو مسافرت ،وقتی برگردی میبینی اتفاقی براش نیفتاده
و علتش غیر طبیعیه چون مواد شیمیایی داره و مانع فسادش میشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
شيرين قاتق گيلاني
مواد لازم
آلو بخارا ١٠عدد
پیاز ١عدد
سینه يا ران مرغ
آلو (سیاه و خورشتی)٤تا٦عدد
کشمش پلویی نصف ليوان
برگه قیسی يا برگه آلو (اگر اهل غذاهاي ترش هستين برگه ي آلو سياه و يا اگه غذاهاي شيرين و ملس دوست دارين قيصي)
رب گوجه فرنگي ٣ق
رب انار يك ق
زعفران آب كرده
طرز تهیه:
ابتدادرظرفی مناسب پیازهارابه صورت نگینی خردكرده ودرمقداری كره سرخ میكنیم سپس نمك فلفل وزردچوبه را اضافه كرده ومخلوط میكنیم وبعدشعله را ملایم میكنیم تاعطر ادویه به مشام برسد.
قطعات مرغ روتفت بدين حسابي
رب هارو هم تفت بدين
آب جوش بريزين واجازه بدين بپزه
آلوبخاراوآلوسیاه را به مدت ۱۰ دقیقه با مقداركمی آب نیمپز میكنیم وقیصی را در پنج دقیقه آخربه آلوها اضافه مینماییم و درحدی میپزیم كه قیصی له نشود.
سپس آنها را از آب جداكرده و آبشان را نگه میداریم كه اگه لازم بود به خورش اضافه كنيم
كشمش رادرآب به مدت پنج دقیقه خیسانده وسپس با كمی كره تفت میدهیم
آلوها برگه قيسي وكشمش رو به خورش اضافه كرده اجازه مي ديم به روغن بيفته
.
نکته
بهتر است آلوها را از شب قبل در آب خیس كنید تا آب آنها خوشمزه تر شود اینگونه فقط به چند ثانیه جوشیدن نیاز دارند
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#غذاي_بدون_گوشت
#رولت_کوکو_سبزی
مواد لازم رولت کوکو سبزی
ماست موسیر غلیظ :150 گرم
سبزی کوکو ( تره ، شوید ، جعفری ، گشنیز، شنبیله ) :500گرم
تخم مرغ :4 عدد
روغن :4 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل ، کشمش ، گردو : به میزان لازم
طرز تهیه
ابتدا سبزی کوکو را تمیز کنید و خوب بشویید .بعد داخل سبد قرار دهید تا آب اضافه آن خشک شود. سبزی شسته و خشک شده را ریز خرد کنید.
سپس سبزی خرد شده را با تخم مرغ ، نمک ، فلفل و مقداری روغن خوب مخلوط کنید . ظرفی را به قطر یک سانتی متر چرب کنید .
سپس مواد رولت راداخل قالب بریزید و در فر قرار دهید تا مواد خوب بسته شوند.
بعد پخته شدن رولت ، آن را از داخل فر خارج کنید و بعد از کمی سرد شدن از قالب بیرون بیاورید . روی رولت سرد شده ماست موسیر ،گردو ، کشمش بریزید و آن را رول کنید.
سپس رولت سبزی آماده شده را داخل یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.هنگام سرو رولت ها را برش بزنید. 💥💥💥💥💥💥
رولت سبزی جزو انواع کوکو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 40دقیقهمیباشد .
رولت سبزی را می توانید در وعده نهار - شام - پیش غذا - سرو کنید . مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد
نوش جان
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#توپک_مرغ_و_چوب_شور یه پیش غذای خوشگل😍😍
مواد لازم;
سینه مرغ پخته 1عدد.سیب زمینی پخته کوچک 3عدد.تخم مرغ 1عدد.سیر رنده شده 5 حبه.پودر سیر مقداری.پودر پیاز مقداری.فلفل قرمز-زعفران-نمک-فلفل سیاه-زنجبیل-به مقدار دلخواه
طرز تهیه;
سیب زمینی را رنده میکنیم و همه مواد را باهم داخل غذاساز میریزیم و مخلوط میکنیم. به اندازه گردو برمیداریم و دور یک چوب شور میگیریم و داخل کنجد یا کورن فلکس و یا چیپس خرد شده میغلطانیم و داخل روغن داغ سرخ میکنیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
اگر حال نداری
اگر بی حوصله ای
اگر تنبلی
اگر انگیزه نداری
اگر افسرده ای
غذا که میپزی ذکر 👈 #یا_باسط
به غذا بخونید انرژیتون بالا میره
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#هویج_پلو
#کلیپ
تعداد 4 نفر
روغن ۴ ق غ
برنج ۲/۵ الی ۳ پیمانه
گوشت چرخ کرده ۲۵۰ گرم
پیاز ۲ عدد
هویج ۵ عدد بزرگ
زرشک ۸ ق غ
رب گوجهفرنگی ۱ ق غ
ادویه: فلفل سیاه، زردچوبه، پودر سیر، پودر پیاز و دارچین(از هرکدوم ۱ ق م)
نمک
شکر ۱ ق غ
زعفرون (اگه بریزید بهتره، نریختین هم مشکلی نیست)
یادتون باشه که زرشک رو ۱ دقیقهی آخر بریزید.
برنج آبکش شده و مایه هوج پلو رو به صورت لایهلایه داخل قابلمه بریزید و بزارید تا دم بکشه.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#رول_کوکو_سبزی_مرغ😍😍
یه فینگر فود شیک و مجلسی
طرز تهیه:
حدود ١٠٠ گرم سبزى كوكو را با ٢ عدد تخم مرغ و نصف قاشق آرد سوخاری ونمك و فلفل مخلوط ميكنيم و در يك تابه مستطيل ٢٠در ٣٠ ميپزيم.
وقتى پخت ميگذاريم سرد شود. يك عدد سينه مرغ پخته را له كرده و با يك قاشق سس مايونز و گردو خرد شده مخلوط ميكنيم.
حالا مقدارى سس مایونز و پنير خامه اى روى كوكو ميماليم.
مواد را به همراه زرشك روى كوكو سرد شده ميريزيم و كوكو راآرام رول كرده در يخچال قرار داده تا خودش را بگيرد بعد با چاقوى تيز برش ميزنيم.
یه گوجه گیلاسی کوچولوویه برش خیارشورونصف زیتون هسته گرفته ویه هویج پخته قالب زده روتوی یه خلال دندون فیکس میکنیم
وروی هررول روتزیین میکنیم.
#نکته❌
از دستور سس مایونز سالم که زدیم استفاده کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
برای کسانی که خیلی دوست دارند دنبه بخورند، نسخه ای وجود دارد از رازی و بوعلی سینا آن را تایید کرده اند و گفته اند که اگر کسی خواست دنبه مصرف کند بهتر است، سه کیلو دنبه گوسفندی را با سه عدد پیاز درشت به اضافه یک لیوان سرکه یا آبلیمو یا آبغوره خانگی یا رب انار خانگی؛ به همراه یک لیوان گلاب اضافه کرده و 150گرم پوست سیب درختی یا رنده سیب درختی یا 150 گرم میوه "به" نیز به آن اضافه شود. همچنین، یک قاشق چای خوری یا مربا خوری میخک یا میتوان 2 قاشق کاکوتی اصل به مخلوط دنبه خود اضافه کنیم و همه را هم چرخ کرده و ترکیب را روی شعله ملایم میگذاریم تا رطوبت آن برود و آبی که وجود دارد حذف شود و روغن خالص بماند و بعد صافش میکنیم و میگذاریم در جایی منجمد شود.
برای کسانی که میخوان این روغن های تراریخته رو از اشپزخونه حذف کنن
👆👆👆👆👆👆👆
@ASSHPAZEE
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
ترفند نگهداری #زیتون🍈
برای این که زیتونتون کپک نزنه اب و سرکه و نمک رو داخل ظرف بریزید و به اون روغن زیتون اضافه کنید اینجوری هیچ وقت کپک نمیزنه ☺️
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#فينگرفود🍢
🔹خيار
🔸تركيب پنير خامه ايى با سبزى
🔹گوجه گيلاسى
🔸جعفرى
#ایده_شام_سبک
#ایده_صبحانه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#بانوفی_پای
✏️مواد لازم :
🚩بیسکویت (خرد شده به تکه های کوچک) ۷۰ گرم
🚩موز (حلقه شده) ۲ عدد
🚩پودر شکر ۴ قاشق غذا خوری
🚩خامه ۲۳۵ گرم
🚩کارامل ۳۰۰ گرم
✏️طرز تهیه:
🔹مواد اولیه و 2 ظرف دلخواه برای تهیه بانوفی پای را آماده کنید.
🔹همه مواد اولیه را بین این دو ظرف تقسیم کرده
🔹ابتدا تکه های کوچک بیسکوییت را به مقدار مساوی، در هر دو ظرف بریزید
🔹سپس روی بیسکوییت ها، تکه های موز را قرار دهید. مقداری برای لایه دوم موزها کنار بگذارید.
🔹حالا کارامل را اضافه کنید. در صورت غلظت بیش از حد، کارامل را با مقدار خیلی کمی شیر مخلوط کنید. (مقداری کارامل برای لایه دوم کنار بگذارید).
🔹خامه را با پودر شکر مخلوط کرده و بزنید تا فرم بگیرد.سپس به مقدار مساوی بین دو ظرف تقسیم کنید.
🔹روی موز و کارامل را کاملا با خامه بپوشانید
🔹حالا تکه های باقیمانده موز را اضافه کرده و روی آنها کارامل بریزید.
🔹در صورت تمایل برای تزئین مقداری شکلات مایع و شکلات رنده شده یا پودر کاکائو یا پودر قهوه اضافه کنید.
از این دسر لذیذ و ساده لذت ببرید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#دوپیازه ی تخم مرغ😋
یه نوع تغذیه مدرسه برای بچه ها
که با نون لقمه میگیریم یا با نون فانتزی و ...
البته میدونم همتون بلدین ولی خب بازم دستورشو میگم براتون😊
.
دستور👇
ابتدا سه تا سیب زمینی بزرگ خام رو درشت خرد میکنیم. داخل قابلمه نچسب میریزیم. پنج قاشق پررر پیازداغ میریزیم(هرچه بیشتر بهتر😋میتونید بیشتر بریزید). یک قاشق مخلوط از شوید و مرزه و ریحان خشک. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و یک قاشق روغن و آب تاجایی که روی سیب زمینیا رو بگیره میریزیم. درشو میبندیم و میذاریم تا سیب زمینی بپزه و طعم چیزایی که اضافه کردیم به خوردشون بره و آبش تبخیر بشه. نیم ساعته میپزه👌
بعد درشو بازمیکنیم و میذاریم با روغن خودش یه تفتی بخوره.(عکس اول) (بخاطر این گفتم قابلمه نچسب که راحت تفت بخوره و به قابلمه نچسبه البته من تابه بزرگ استفاده کردم) بعد با گوشتکوب میکوبیم و لهش میکنیم.(عکس دوم)
جداگانه دو تا تخم مرغ رو آبپز میکنیم.
تخم.مرغ هارو رنده ریز میکنیم و به همراه دوقاشق پر کره یا روغن محلی رو به سیب زمینیا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و تمام.
همراه با خیارشور و گوجه خام و سس مایونز لقمه میگیریم یا بصورت ساندویچی داخل نون فانتزی سرو میکنیم. برای تغذیه مدرسه بچه ها هم مناسبه.
میزان روغن و پیازداغ و تخم مرغ رو میتونید تغییر بدین. همینجوری خالی بدون نون هم خورده میشه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کشک_بادمجان
بادمجان 12 عدد
کشک یک شیشه
پیاز 5عدد
نعنا به میزان لازم
سیر به میزان لازم
نمک به میزان لازم
گردو به میزان لازم
طرز تهیه
بادمجانها را به صورت ورقههای نازک برش بزنید و روی آنها نمک بپاشید تا تلخیشون بره. سپس اب بادمجانها را بگیرید و سرخ کنید.در فاصلهای که بادمجانها در حال سرخ شدن هستن.پیاز داغ را تهیه نمایید.
بادمجانهای سرخ شده را روی دستمال بذارین تا روغنشون گرفته بشه
مقداری از پیاز داغ را برای تزیین کنار بگذارید
نعنا داغ و سیر داغ رو هم تهیه مقداری رو برای تزئین کنار بذارین
در ظرفی کمی روغن ریخته کمی دارچین 3 پیمانه اب وپیاز داغ و نعنا داغ و گردو و بادمجانها رو بذارین حدود 45 دقیقه با درب بسته و حرارت ملایم بپزه.
کلیه مواد را به کمک گوشتکوب میکس کنیدتا مایهای یکدست حاصل شود. حدو 250 گرم کشک که 1/3اون رو کنار گذاشته مابقی رو به موادمون اضافه کرده و 10 دقیق دیگه میپزیم.
درآخر داخل ظرف سرو ریخته با پیاز داغ و گردو و سیر داغ و کشک و نعنا داغ تزئین کنید
اگر حال نداری
اگر بی حوصله ای
اگر تنبلی
اگر انگیزه نداری
اگر افسرده ای
غذا که میپزی ذکر 👈 #یا_باسط
به غذا بخونید انرژیتون بالا میره
🌀يك غذاى نونى و خوشمزه☺️
درظرفی گوشت چرخ کرده،آردنخودچی،پیازرنده شده،زردچوبه،نمک و فلفل و یک قاشق غذاخوری نعنا را اضافه کنید و خوب ورز بدید تا وقتی که به دست نچسبه برای اینکار توی دستوراین غذا درحدنصف استکان آب هممیتونید به موادتون اضافه کنید .
بعداز این مدت ازموادگوشتی به اندازه گردو برداشته و گرد کنیدو درظرفی بزارید.حالا یکعددپیازرو در ظرفی خردکرده و سرخ کنیدتا سبکبشه پیازتون سپس بهش رب گوجه،زردچوبه،نمک،فلفل و بقیه نعنا رو اضافه کنیدوتفت بدیدو درحدود پنج پیمانه آب اضافه کنیدوبزارید تا به جوش بیاد وقتی جوش اومد قرمزه های آماده شده رو داخل آب بزارید و تا پنج دقیقه در ظرفتونو نزارید بعد از این مدت در ظرفتون رو بزارید و نیم ساعت تا چهل و پنج دقیقه اجازه بدید تا غذاتون خوب بپزه.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami