#ادویه_مخصوص_ماهی
💠ترکیبات👇🏻
پاپریکا ٢ ق چ
فلفل سیاه 1 1/2 ق چ
فلفل سفید 1 و 1/2 ق چ
پودر برگ بو 1 و 1/2 ق چ
پودر میخک 1 ق چ
زنجبیل 1 ق چ
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
🔸آبگوشت گوسفندی خون ساز است
🔸اگه در هفته حداقل ۲ بار مصرف کنید
🔸افرادی که دچار کم خونی شده اند را درمان می کند و خون مفیدی را به بدن می رساند
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#جدا_کردن_کیک_از_قالب
⭕️👈برای انکه کیک به راحتی ازقالب جدا شود بهترین روش این است که پیش از ریختن مایه کیک درون ظرف، کف ظرفتان ارد بپاشید وبعد از پخت قالب را کمی در اب سرد نگه دارید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#چیپس_ماکارونی
از چیپس خارجی های بیرونم تردتر و خوشمزه تره.
یک بسته ماکارونی رو توی آب و نمک حدود ۷ دقیقه مثل پختن ماکارونی می جوشونیم بعد آبکش میکنیم
فرق نمیکنه چه نوع ماکارونی باشه.
ماکارونی ها رو روی پارچه یا سینی جلو آفتاب یا پنکه یا کولر پهن میکنیم تا کامل خشک بشه هر چند وقت زیروروش میکنیم تا کامل خشک بشه.
روغن رو داخل تابه با ارتفاع زیاد داغ میکنیم روغن باید زیاد باشه ماکارونیا رو میریزیم داخل روغن و سرخ میکنیم ماکارونیا داخل روغن پف میکنه و طلایی میشه
بعد میریزیم داخل کاسه بزرگ بهش به دلخواه فلفل قرمز، پاپریکا، پودرسیر، عصاره پیاز، عصاره مرغ یا گوشت که به صورت پودره برای مزه دار کردنش میزنیم.
#ایده_چیپس
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#انگیزه در خصوص #ایده_آشپزی
#ایده_معنوی
یکی از دوستام برنامه پختن غذا رو یاد اوری کرد .منم اجرا کردم .گفتم تکرارش خالی از لطف نیست .😘
البته نمیگم هر روز بهش عمل میکنم ولی سعی میکنم بهش عمل کنم مخصوصا ماه رمضونا که همه چیمون متبرکه غذامون هم هر روز تبرک باشه.
بسم الله و وضو که مشخصه.
دعای فرج هم برای اینکه یادمون باشه به یمن وجود امام زمان غذا میخوریم و سر سفره ایشونیم.
پیاله یاسین من آب غذا رو با میاله یاسین میریزم.( پیاله های نقره ای یا استیل که آیات قرآن روشون حک شده - بیشتر جاهای زیارتی دارن)
هدیه به معصومین هم هر روز غذا مو هدیه میکنم به کسی یا معصومین یا مثلا حضرت زینب .یا حضرت معصومه یا مادر امام زمان ......
بعد چون غذا رو هدیه کردم سر سفره به همسرم میگم امروز مهمون مثلا امام حسن مجتبی ایم.😇
من حتی وقتی مهمون دارم به مهمونام میگم امروز مهمون کی هستید
ان شالله به برکت این ماه رشد معنوی واخلاص در عمل داشته باشیم .
حتما شما ها هم برنامه هایی از این قبیل دارین .😉
#ارسالی
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
ته دیگ برنج با کدو حلوایی
کدو حلوایی را پوست گرفته و به صورت ورقههایی به ضخامت نیم سانتیمتر برش بزنید. سپس با استفاده از قالب به شکل دلخواه در آورید.
برشهای کدو حلوایی را ۱۵ دقیقه در مخلوط آب سرد و نمک قرار دهید و اگر طعم شیرین کدو حلوایی برای شما قابل تحمل نیست با افزودن مقداری آبلیمو، طعم آن را تعدیل کنید.
پس از ۱۵ دقیقه، کدو حلوایی را آبکش کرده و اجازه دهید خشک شود. برای این منظور میتوانید از دستمال نخی تمیزی کمک بگیرید.
روغن را ته قابلمه داغ کنید، مقداری نمک در روغن بریزید، سپس برشهای کدو حلوایی را در روغن بچینید.
برنج آبکش را در قابلمه ریخته و روی حرارت ملایم به مدت ۴۵-۴۰ دقیقه دم بگذارید
#ایده_ته_دیگ
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
540.6K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
ســـلام🥒
بوی صبحانه مےآید
عطرچایے☕️
صفای سفره صبح
چندلقمه زندگے کافیست
تاانرژی جاودانگے🍅
در وجودمان شکوفا شود🧀
و برای خلق ثانیههای آفتاب
طلوع کنیم🍳
ســـــــ🌸ــــــلام
امروز چهارشنبه متعلق به امامین( ع) 👇👇
امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی
امروز هر طبخی انجام دادید با نیت به این ائمه ع
باشه تا غذای با برکت و خوشمزه نوش جان کنیم
با ذکر شریف یا حفیظ
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#پیام_سلامتی
بهترین صبحانه ها برای کودکان کم اشتها و ضعیف !
▫️ حلیم
▫️ عدسی
▫️ شیر و خرما
▫️ تخم مرغ (حتما با نان های حاوی سبوس یا جو مصرف شود)
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#دسر_شعیریه
نصف لیوان شعیریه خرد شده رو با یه قاشق کره و بادام وگردو تفت میدیم بعد بهش دو لیوان شیر اضافه کرده وقتی شعیریه تو شیر نرم شد و کمی غلیظ یه قاشق نشاسته رو با کمی گلاب قاطی کرده به مواد اضافه میکنیم وبعد کمی شکر یا شیر عسل میریزیم و آخر نصف پاکت خامه صبحانه همه که خوب مخلوط شد از رو حرارت بر میذاریم میذاریم یکم خنک بشه بعد در ظرف میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان شعیریه رشته هایه تردونازک به رنگ قهوه ای هستش که لوازم قنادیا دارن.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
3.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#حلوا_جوش
دوو نیم پیمانه (لیوان ) شکر
آرد گندم : یک پیمانه
وانیل : نصف ق چ
آب : چهار پیمانه
گلاب : نصف پیمانه ( عطر بیشتر دوست دارید میتونید بزنید)
زعفران به میزان لازم ( هر چی بیشتر خوشرنگ تر)
و دوق کره صبحانه .
به ازای هر پیمانه آرد سه برابر شکر و چهار برابر آب و گلاب و زعفرون چشمی .اول آرد و جدا ده دقیقه تفت بدید تا بوی خامیش بلند بشه بعد الک کنید بزارید یکم از داغی بیافته بقیه مثل فرنی شکر ،اب،ارد،وباهم مخلوط وبزارید روی حرارت تا غلیظ بشه مثل فرنی بعد گلاب و زعفرون و کره رو اضافه کنید بعد یکیدو دقیقه خاموش کنید و سرو کنید مقدار شکر کاملا میزان هست و طبیعی ولی دوستانی که خیلی کم شیرین میخورن میتونن کمتر بزنن هیچ اشکالی نداره حتی میتونی تست کنید مواد مخلوط شد
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
آشپزی ونکات اسلامی
#شيرينی_مشهدی_یا_آلمانی
ویژه عید نوروز
مواد لازم برای۲۰ نفر
پودر قند ۱۰۰ گرم
روغن جامد ۳۰۰ گرم
شربت بار یا عسل گرم ۶۰ گرم
شیر ۶۰ گرم
وانیل ۱/۴ قاشق چای خوری
تخم مرغ ۱ عدد
آرد ۶۰۰ گرم
شیر خشک ۳۰ گرم
ژله مغزی یا مارمالاد به مقدار لازم
طرز تهیه
۱- روغن و پودر قند را با همزن میزنیم تا نرم و پوك و حجم دار شود.
۲- به ترتیب شربت یا عسل، تخم مرغ، شیر و وانیل را اضافه میكنیم و مواد را مخلوط میكنیم. (نباید مواد را زیاد هم بزنیم. در حد مخلوط شدن و یكدست شدن كافیست .
۳- آرد و ( شیر خشك ) رو اضافه میكنیم و با قاشق به آرامی فقط در حد یكدست شدن كامل هم میزنیم نه بیشترخمیر كمی حالت چسبنده داره كه با قرار گرفتن در یخچال درست میشه
۴- خمیر را یکی دو ساعت در نایلون و در یخچال گذاشته تا خنك شود تا بتوان آن را قالب زد.
۵- بعد خمیر را روی مابین دو نایلون به ضخامت 2 میل باز كرده و با قالب دلخواه قالب بزنید.
۶- خمیر شیرینی را در سینی فر چیده و وسط نصف شیرینی های قالب خورده را با ته ماسوره یا هر وسیله ای دیگری كه بتوانید در شیرینی حفره ای ایجاد كنید بردارید .
۷- سینی حاوی خمیر شیرینی را به مدت 20 دقیقه با حرارت 150 درجه بپزید. (البته با توجه به متفاوت بودن حرارت فر ها این زمان ممكن است تغییر كند) باید كمی تغییر رنگ دهد و زیر شیرینی ها كمی رنگ بگیرید
۸- بعد از خنك شدن مابین شیرینی ها مارمالاد گذاشته و رویش را تزیین كنید.
سایر نکات
استفاده از عسل بجای شربت بار توصیه میشه هم طعم بهتری به شیرینی میده و هم زحمت درست كردن شربت بار و تنظیم غلظت شربت رو نداریم .
استفاده از روغن جامد الزامی است اگر روغنتون كمی شل هست اشكالی ندارد ولی از كره و یا مارگارین در خمیر این شیرینی استفاده نكنید
معمولا شیرینی های خشك در همان زمان داده شده با حرارت استاندارد پخته میشوند زمان بیشتر دادن برای پخت شیرینی های خشك باعث خشكی شیرینی میشود و بافت پودری و نرم این شیرینی با حرارت زیاد یا زمان بیشتر دادن برای پخت از بین میرود ( نكته مهم )
مدت ماندگاری این شیرینی بالاست و حدود یك ماه بدون اینكه در یخچال بگذارید قابل نگهداریه اما در جای سرد منزل نگهداری بشه و در ظروف در بسته ترجیجا یكبار مصرف
بعد از اضافه كردن عسل و شیر و تخم مرغ و .... خیلی كم مواد رو هم بزنید در حد مخلوط شدن كافیست همزدن زیادی امكان داره خمیرتون به روغن بیفته.
🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓🍓
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami