#دونات_شکم_پر
🍩🍩
مواد لازم :
شیر ۱ لیوان
تخم مرغ ۱ عدد
کره ذوب شده ۲۵ گرم
وانیل کمی
خمیر مایه نصف ق غ
شکر ۱ ق غ
بکینگ پودر ۱ ق چ
ارد ۲ لیوان و نصف (شاید کمتر یا بیشتر )
🍩 طرز تهیه:
همه مواد جز آرد رو با هم مخلوط میکنیم و آرد رو کم کم به مواد اضافه میکنیم تا جایی که به دست نچسبه و خمیر لطیفی بدست بیاد نیم ساعت جای گرم میزاریم تا خمیر دوبرابر بشه خمیر با وردنه باز میکنیم نه زیاد نازک باشه نه خیلی ضخیم قالب میزنیم ومیزاریم روی کاغذ روغنی ۲۰ دقیقه استراحت میدیم سپس در روغن داغ سرخ میکنیم بعد از سرد شدن با چاقو کنار خمیر رو سوراخ کنید و با قیف نوتلا یا شکلات صبحونه بریزید میتونید دونات ها رو در پودر قند یا شکر و دارچین اغشته کنید.
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دوره ماه رمضون شروع شد بریم از شربت بار شروع کنیم
@poriya_maroof
@poriya_maroof
مواد اولیه
۱ کیلو آب
۲ کیلو شکر
۲۵۰ گرم کلوگوز
۱۰۰ گرم گلاب
هل دلخواه و زعفران دلخواه
آیتم اول رو شما بگید
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اومدیم دوباره. با ۱۰ آیتم دیگه از شیرینی. هایه عید بریم که ببینیم😎
اینجا اصولی ترین دستور ها با تمام نکات ریز گفته میشه چون با یه قناد طرفی
@poriya_maroof
@poriya_maroof
مواد اولیه قیفی نارگیلی. . دستور ب پیمانه
۱۵۰ گرم آرد. . یک پیمانه آرد
۱۵۰ گرم آرد برنج. . یک پیمانه آرد برنج
۱۵۰ گرم کره یا روغن صاف. یک پیمانه کره
۳ عدد تخم مرغ
۱۵۰ گرم شکر. سه چهارم پیمانه
۱۵۰ گرم پودر نارگیل. یکونیم پیمانه
زعفران یا رنگ زرد خوراکی
ماست ۷۰ گرم. دو چهارم پیمانه
وانیل نوک ق
بکینگ پودر ۱ ق م
درجه فر ۲۰۰
زمان پخت ۱۵ دقیقه
من داخل پودر نارگیل کاکائویی انداختم داخل شکلات چیپسی نسوز و هر معزیجاتی میشه. بعد از پخت از کاغذ جدا شه یعنی پخته
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔴🔴 ترک اعتیاد در ۵ روز 🔴🔴
💢 ݪینڪ عُضویت زیر را لَمس کُنید👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3306881373C2ef8bdb5ba
💢برای ارتباط مستقیم با کارشناس فرم زیر را پرکنید 👇👇
https://formafzar.com/form/4mg5p
💢ادمین و هماهنگ کننده مشاوره اعتیاد
🌱@sib_darman🌱
🌱09035408642🌱
هدایت شده از خانه شیرینی،کیک،دسر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به عزیزان دل 😍
دستور کیک عصرونه به روش قنادی
دستور کارگاهی
سفیده تخم مرغ ۱/۲۵۰ک گ
شکر دانه ریز ۱/۴۰۰ک گ
آرد ۱/۵۰۰ ک گ
روغن مایع ۱ک گ
زرده ۶۰۰گ
شربت بار ۲ق م خ
بکینگ پودر ۱ق م خ
وانیل به اندازه
رسپی خونگی 👇
سفیده تخم مرغ ۲۵۰ گ
شکر ۲۸۰گ
روغن مایع ۲۰۰گ
آرد قنادی ۳۰۰گ
زرده تخم مرغ ۱۲۵گ
شربت بار ۱ق م خ
وانیل به اندازه
بکینگ پودر ۱ق م خ
❌نکات مهم کیک❌
✅زرده سفیده از قبل بزارین یخچال خنک بشه
✅ظرف سفیده تون تمیز شسته شده باشه
✅بعد از اضافه کردن شکر برای دستور کارگاهی حداقل ۲دقیقه دور تند بزنه
✅بعد از اضافه کردن آرد به مدت ۲دقیقه استراحت بدین
✅وقتی از فر در اومد ب مدت ۳ساعت بمونه بعد برش بدین
اینم از نکات مهم کیک 🙏🌹❤️
کانال خانه شیرینی
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
@shiriniyeh
🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
😳😱
جشن تولد دختر بی حجاب در غسالخانه که شب تولدش میمیره 😨😨
این فیلم زندگیمو عوض کرده خیلی وحشتناکه😰
کلیک کن تا پاک نشده😳❌😱
🔴فقط یک تبلیغ نیست یک هشدار است🔴
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فیلم سنجاقه👆👆
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه بازاری عسلی
سلااااااام😍🥰کپشن واجب...
✅️اگر از اکسپ.لور می بینی دعوتت می کنم یه سر به پیج.م بزنی🥰
✅️پس.ت های بعد آموزش زولبیا و بامیه ماه رمضان رو داریم.
🚫🚫این نکته خیییلی مهم هست عزیزان اگر زمانی که خمیر استراحت کرد دیدید خییلی شل شده می تونید همون موقع یکم بهش آرد اضافه کنید.
خمیر باید دقیقا مثل کلیپ باشه کش دار باشه و به راحتی از قیف بیرون نریزه داخل ظرف.🚫🚫حالت آبکی نداشته باشه🚫🚫
روغنتون هم زمان سرخ کردن کاملا داغ باشه اما بعد از اینکه خمیر رو ریختید داخل ظرف حرارت کم باشه تا مغز پخت بشه.
✅️برای بامیه
۱ ق غذاخوری شکر
۱ ق غذاخوری خمیر مایه
۱ لیوان آب گرم
۵ دقیقه استراحت بدید
۱و۳چهارم لیوان آرد یعنی🚫یک لیوان کامل و یک لیوان سر خالی🚫 به همراه ۱ ق چای خوری وانیل رو کم کم اضافه کنید
هم بزن تا مثل کلیپ کش دار بشه روش رو بپوشونید و ۱ ساعت خمیر رو استراحت بدید.
✅️برای شربت بار بامیه
۱ لیوان شکر
۱ لیوان آب
زعفران
هل ۱ ق چای خوری
(هم نزنید اجازه بدید شکر با دمای گاز خودش حل میشه)
وقتی جوش اومد چند قطره آب لیمو اضافه کنید و با حرارت خیییلی کم نیم ساعت بمونه .
✅️تووی روغنی که داغ شده خمیر ها رو بریزید (شعله ی کم)
وقتی پخت سریعا داخل شربتی که یکم ولرم هست بریزید
هر طرف حدودا ۳۰ ثانیه.
نوش جان
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شعله زرد؟😳😁
شله زرد هست
شله مشهدی هم دیدم بعضیا میگن شعله😳😂😂
ولی چه جالب میتونه تخمین بزنه چند تا میشه👏
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بامیه افطار پسر کرمانشاهی
منبع پیج
chef_omid2024
طاعات و عبادات همگی قبول باشه 🌹
مواد لازم برای یه بامیه خوشمزه ✅
🌿یک کاسه آرد قنادی
🌿یک کاسه آب
🌿دو عدد تخم مرغ
🌿یک قاشق عسل (دلخواه)
🌿۱۰۰گرم کره یا روغن جامد
آب و کره رو میزارم روی شعله گاز
وقتی خواست به جوش بیاد آرد الک شده رو اضافه میکنیم و هم میزنیم تا به غلظت داخل ویدیو برسه
کنار میزارم سرد بشه وقتی سرد شد تخم مرغ رو جدا جدا اضافه میکنیم و هم میزنیم
بعدش داخل قیف میریزیم و با ماسوله دلخواه و توی روغن داغ داغ سرخ میکنیم
و بلافاصله خارج کردن از روغن توی شهد میزاریم😍🤤
منبع پیج
chef_omid2024
مواد لازم برای شهد✅
🌿شکر دو لیوان
🌿آب یک لیوان
🌿زعفران
🌿گلاب ۳قاشق غ
🌿آبلیمو ۱قاشق غ
آب و شکر حل میکنیم و میزاریم روی شعله به جوش که اومد گلاب آبلیمو و زعفران اضافه میکنیم و میزاریم بجوشه
تموم شد نوش جان عزیز دلم 🥺
التماس دعا🤲
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
دعا روز چهارم بخون👆خودمونی طور😊
کانال شادی و نکات مومنانه
┄┅┅❅🇵🇸 ✌️🇵🇸✌️ 🇵🇸 ❅┅┅┄
@khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#آش_شله_قلمکار
مواد لازم:
نخود ۱ پیمانه
لوبیا س نصف پیمانه
لوبیا قرمز ۱ چهارم پیمانه
لوبیا چشم بلبلی ۱ چهارم پیمانه
برنج نصف پیمانه
بلغور گندم نصف پیمانه
ماش یک چهارم پیمانه
عدس نصف پیمانه
پیاز بزرگ ۲ عدد
سبزی آش ۴۰۰ تا ۵۰۰ گرم
ترخون خشک ۱ و نیم قاشق غذاخوری
مرزه خشک ۱ قاشق غذاخوری
گوشت گوسفندی با استخوان ۳۰۰ تا ۴۰۰گرم
پیاز کوچک و یک برگ بو برای پخت گوشت
ادویه ها(نمک و فلفل قرمز و جوز هندی و زردچوبه)
نعنا داغ برای تزئین
حبوبات رو حتما از شب قبل خیس کنید و چندبار آبش رو عوض کنید
ماش و عدس رو یک ساعت قبل خیس کنید
آش روی حرارت کم باشه و مداوم هم بزنید
اگر از سبزی خشک استفاده می کنید، ۲۵۰ گرم رو از نیم ساعت قبل خیس کنید و آبش رو عوض کنید و بعد آبش رو جدا کنید.
گوشت رو که پختید ، برگ بو و پیاز رو از آبش دربیارید و گوشت رو با گوشت کوب بکوبید و به آش اضافه کنید ، آب گوشت رو هم اضافه کنید به آش ، این آش باید حسابی جا بی افته و غلیظ باشه .
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽