فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اسنک
آموزش اسنک پیتزایی توی تابه بدون دستگاه اسنک ساز😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کیکه یا واگعی؟😳😁
دورهمی همه کیک سازهای حرفه ای دنیا😳👏👏👏👏
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلاااااام😍@cook.yasamm
یِ سر بیا توو پیجم و رسپی های جدید و خاص رو ببین😍😍😍
می تونید از انواع سبزی های محلی و کوهی استفاده کنید
مثل بن سرخ و ...
دمپختک عدس و تره ی کوهی
پیاز رو به همراه زردچوبه تفت می دیم
سبزی محلی
عدس پخته شده
برنج خیس شده رو اضافه می کنیم
یک لیوان آب
نمک و فلفل سیاه
و یه کوچولو روغن
بعد هم اجازه میدیم دم بکشه
نوش جان😍😍😍
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🍟چیپس جذاب وشکیل
بدون روغن وبی نهایت خوشمزه
بسیار راحت واسان🍟
Follow:@heavenly_tasty20
🍟مراحل کار طبق کلیپ
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لولا کباب
دستور پست بعدی
.
اخ که دهنم آب افتاد😅پیشنهاد می کنم سیوش کنید تا در فرصت مناسب حتما درستش کنید😋
با عطر وطعم بهشتی😋
Follow:@heavenly_tasty20
لولا کباب یکی از خوشمزه ترین غذاهای خانگی است
من تو فر پختم البته با این دستور کباب هم میشه.
خوراکی ها:(مواد لازم)
فلفل قرمز کاپیا 1 عدد
2 عدد پیاز
1/2 دسته گشنیز
بره 1 کیلو + 600 گرم. گوشت گوساله (من از هر دو چربی متوسط استفاده کردم.)
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
1/2 قاشق چایخوری فلفل آسیاب شده
1/3 قاشق چایخوری زیره (به مزه)
نمک واسه مزه، نمک برای طعم دادن
به طور کلی هر 800 گرم گوشت 200 گرم مخلوط با دمبه
گوشت و پیاز و سیر و فلفل را از سر سوراخ کوچک چرخ گوشت رد می کنیم.
آب اضافی پیاز و سیر و فلفل رو که از چرخ گوشت رد کردم (از این آب موقع فرم دادن به گوشت (سیخ کشیدن)استفاده کردم) صاف کردم و به گوشت اضافه کردم. گشنیز ریز خرد شده و ادویه ها رو اضافه کردم و حداقل 10 دقیقه هم زدم و ورز دادم. روی گوشت را می پوشانیم و حداقل 1-2 ساعت در یخچال می گذاریم. در ضمن سیخ های پهن را در آب جوش خیس می کنیم تا موقع پخت در فر نسوزند. بعد از 1-2 ساعت گوشت را سیخ می زنیم و در سینی فر طبق ویدئو می چینیم. در صورت تمایل می توانیم سبزیجات را کنار هم بچینیم. روی ظرف پخت را با فویل یا کاغذ روغنی می پوشانیم و طوری می چینیم که زیر سیخ ها خالی باشد. هر دو طرف را در حالت گریل در بالاترین سطح فر از قبل گرم شده سرخ می کنیم.
برای مرینیت کردن پیاز
2 عدد پیاز
1/2 قاشق چایخوری نمک
1/2 قاشق چایخوری پودر قند
1 قاشق غذاخوری سرکه
1 قاشق غذاخوری کره شفاف
1 قاشق چایخوری سماق
پیاز را به ورقه های نازک برش می دهیم. بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط می کنیم. بعد یک دسته گشنیز به آن اضافه کرده . و در ظرف سرو می ریزیم .نوش جان
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
7.11M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فک میکردی زولبیا اینقد راحت باشه 🤭🤤
آموزش یه بامیه گذاشتم بیا ببین همه عاشقش شدن🤍
@chef_omid2024
فالوم کن رفیق جان ❤️
@chef_omid2024
مواد لازم برای زولبیا خوشمزه ✅
🌿نشاسته گل ۲لیوان
🌿ماست ترجیحا سفت باشه ۲الی۳لیوان
🌿آرد ۲لیوان
🌿 گلاب ۴قاشق غ
🌿زعفران ۳قاشق غ
🌿عسل ۱قاشق غ
🌿کره ۲۰۰گرم
نشاسته گل و ماست را باهم مخلوط میکنیم که خمیری بشه
بعد کره ،زعفران،گلاب اضافه میکنیم و هم میزنیم
عسل رو اضافه کرده و کامل مخلوط کرده
و بعد از اینکه عسل اضافه کردیم
آرد اضافه میکنیم و هم میزنیم تا خمیر کاملا سفت و یکدست بشه ....😍
من از جای سس استفاده کردم شما میتونید از قیف یکبار مصرف استفاده کنید ....
روغن میزارید کامل داغ بشه و بعد زولبیا رو مثل داخل فیلم توی روغن داغ سرخ میکنیم
و بلافاصله توی شهد گرم میزاریم یک الی دو دقیقه بمونه
تموم نوش جان🤤🥰
التماس دعا🤍
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
10.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
پایانِ پختِ
سابله ها😁
دستور و مواد در فیلم دقیق گفته میشه
۲/۱۲
@forooq.life
@forooq.life
@forooq.life
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽