eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹شیر ولرم یک پیمانه 🌹آب ولرم یک پیمانه 🌹شکر دو قاشق غذاخوری 🌹خمیر مایع یک قاشق غذاخوری 🌹آرد یک کیلو 🌹نمک نصف قاشق غذاخوری 🌹روغن چهار قاشق غذاخوری نکته ها 👇👇👇 🍁🍁حتما آب و شیر ولرم باشه. 🍁🍁از سالم بودن خمیر مایع حتما مطمئن باشید. 🍁🍁تمامی مواد رو با هم مخلوط کنید جز روغن که باید در زمان مخلوط کردن کم کم اضافه کنید. 🍁🍁مواد داخلی پیده کاملا سلیقه ای هست. مواد گوشتی داخل پیده👇👇👇 🌹پیاز 1عدد درشت 🌹فلفل دلمه ای 1عدد 🌹گوشت چرخ کرده 300گرم 🌹گوجه‌فرنگی خورد شده 1عدد درشت 🌹نمک. زردچوبه. فلفل سیاه. ادویه گوشت. پولبیبر 🌹رب گوجه فرنگی 1قاشق غذاخوری 🌹پنیر پیتزا به میزان لازم نکته ها👇👇 🍁🍁خمیر رو به اندازه دلبخواهی خودتون باز کنید. اطرافش پنیر پیتزا بریزید رولش کنید و با کمک چنگال ببندید. 🍁🍁مواد گوشتی رو اضافه کنید روش پنیر پیتزا بریزید (میزان پنیر به خوتون بستگی داره. اگه دوست دارید بیشتر کش بیاد هم روی خمیر و هم روی مواد گوشتی پنیر بریزید) 🍁🍁بذارید داخل فر از قبل گرم شده دمای 170به مدت 15دقیقه الی 20دقیقه حتماً چک کنید دمای فر ها متفاوت هست ممکنه بیشتر زمان بخواد. 🍁🍁5دقیقه آخر گریل رو روشن کنید تا روی پیده طلایی بشه. 🍁🍁دوستای عزیزی که فر ندارن توی تابه اینکار رو انجام بدید فقط شعله پخش کن و دمکنی فراموش نشه. نوش جان 😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر وقت از این کلیپای غذاهای خیابانی میدیدم دوست داشتم تعداد زیادی پشت هم ببینم اما همه جا محدود بود تو این کانال پره از این کلیپای خیابانی😍👏 کلیپای دیدنی از دنیای خوراکی اینجا زیاده همه جذاب بری توش دیگه دراومدنش با خداست😁 بیا خودت ببین 😋👇 https://eitaa.com/joinchat/2522677948C7ff27c4cfd
زن بااصرار شوهرش را وادار کرد که با دوستش ازدواج کند شوهر مات و مبهوت از این اقدام عجیب همسرش ...زن گفت رازش را بعد به او میگوید ،،ازدواج دوستش با شوهرش انجام شد اما چند روز بعد زن گریان بعد از فهمیدن رازی به شوهرش اصرار میکرد باید دوست منو طلاق بدی چون ....😭😭😭 راز عجیب که هر زنی میشنود حالت سکته بهش دست میده وای چقدر سخته😭😭 داستان واقعی روزنامه کیهان👇 https://eitaa.com/joinchat/4077715504Cb8c9a9d5d2
دستور پست بعد 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood کیک ژله 🍰🎂 درست کردنش راحت فقط کمی حوصله میخواد 😉 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : لایه صورتی👇👇 🌹ژله ی توت فرنگی یک بسته 🌹شکر 200گرم (به دلخواه شیرینی رو تنظیم کنید) 🌹آب 1200میلی لیتر لایه سفید رنگ 👇👇 🌹پودر ژله آلوئه ورا یک بسته 🌹شکر 80گرم 🌹شیر400گرم 🌹آب 250گرم نکته ها 👇👇👇 🍁🍁هررنگ ژله رو توی قابلمه بریزید و روی حرارت ملایم بنماری کنید. 🍁🍁بذارید کمی از دما بیوفته بعد لایه لایه توی قالب مورد نظر بریزید. 🍁🍁حتما لایه قبلی ببنده بعد لایه بعدی رو اضافه کنید. 🍁🍁اگه ژله ها توی قابلمه سفت شدن مجدد روی حرارت ملایم گرم کنید. 🍁🍁بعد از کامل شدن کیک ژله حتما یه شبانه روز توی یخچال قرار دهید. 🍁🍁دیزاین روش هم از خامه قنادی و ژله گیلاس استفاده کنید. 🍁🍁برای ژله ی گیلاس از قالب سیلیکونی استفاده کنید. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با سه قلم مواد شیرینی درست کن برای اعیاد😳👏 اینم اول فیلمش از خود قناد گذاشتم نگی دروغه🙈👆 این آقا شیرینی های خوبی به سبک کارگاهی درست می‌کنه کانال ما پر از این استادان قنادی هست که اصولی و حرفه ای شیرینی پزی رو آموزش میدن 😋😋😋👇 https://eitaa.com/joinchat/895877821C9e02193c78
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بستنی توی پوسته نارگیل کانال غذای خیابانی 😋 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔 @mazehaa 🍵🥮🥘🥗🌯🌮🫔
. ❣😍آموزش خیاطی کودک 😍❣ 🌱 تصمیم گرفتم برای خانمایی که هزینه اموزش خیاطی ندارن ؛ دوخت چند مدل لباس بچگانه زیبا رو به عنوان آموزش بدم 👇 https://eitaa.com/20250728/2440 ✂️ اگه تو هم دوست داری لباس خوشگل برای بچت بدوزی لینک زیر رو لمس کن به جمع ما بیا😍👇 https://eitaa.com/20250728/2440 .
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
. برای محرم فرزندتان رایگان بدوزید ، همین الان سنجاق کانال رو ببین👇 https://eitaa.com/joinchat/6816053C7a1e8e09a6 بزن روی لینک و با برای فرزندت دوخت و دوز کن 👆 .
دسر شیک و پیک 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹بیسکویت 260گرم 🌹گردو 150گرم 🌹شکلات خورد شده(باطعم قهوه) 100گرم 🌹پودر دارچین یک قاشق غذاخوری 🌹شیر عسلی400گرم 🌹شکلات سفید 400گرم 🌹شکلات تلخ 50گرم 🌹دانه های قهوه به میزان لازم نکته ها👇👇👇👇👇 🍁بیسکویت حتما باید خوب پودر بشه تا بافت ترافل عالی تر بشه. 🍁گردو رو خوب خورد کنید درشت نباشه. 🍁شکلات تخته ای حتما توی محیط باشه و نرم باشه. 🍁بعد از اینکه ترافل ها رو توی شکلات سفید زدید بذارید شکلات اضافه بره بعدش بذارید روی کاغذ روغنی. 🍁بعد از اینکه شکلات ها کمی خودشون رو گرفتن برای دیزاین از شکلات تلخ استفاده کنید. 🍁سعی کنید ترافل ها رو زیاد توی یخچال نذارید. همین که خودشون بگیرن کافیه. 🍁سعی کنید شکلات با طعم قهوه استفاده کنید. نداشتید جایگزین کنید. 🍁حتما مواد ترافل(شکلات) باید خوب فشرده بشه و توی یه ظرف دردار داخل یخچال بذارید. نوش جان 😍😍😍 سوالی بود کامنت بذارید 😉😉 @maryamgolifood @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood چیز کیک پسته (تک‌نفره) 🌹پنیر ماسکارپونه 250گرم 🌹پنیر خامه ای 175گرم 🌹خامه قنادی 100گرم 🌹کرم پسته دو قاشق غذاخوری 🌹بیسکویت 150گرم 🌹کره 40گرم 🌹کرم پسته 200گرم نکته ها👇👇👇 🍁🍁پنیر ماسکارپونه به همراه پنیر خامه ای و خامه قنادی و کرم پسته خوب باهم مخلوط کنید تا کرم پنیری یکدستی به شما بده. 🍁🍁بیسکویت رو پودر کنید بهش کره رو اضافه کنید (اگه دلتون خواست کمی نرم تر بشه دوقاشق شیر بهش اضافه کنید) 🍁🍁توی لیوان سرو اول از لایه بیسکویت استفاده کنید خوب روشو صاف کنید. بعد مواد پنیری بریزید روش رو صاف کنید برای لایه آخر کرم پسته استفاده کنید. 🍁🍁برای دیزاین هم از پسته خورد شده و کامل به‌همراه گل رز خشک شده استفاده کنید. 🍁🍁حتما چند ساعت بذارید داخل یخچال. نوش جان 😍😍 @maryamgolifood @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
دستور پست بعدی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سلام به روی ماهتون ✋💞 اینجا بمونی سرآشپز خونه خودت میشی. نگران چیزی نباش. آشپزی های بین المللی رو با زبان ساده اینجا برات به اشتراک میذارم فقط کافیه چندتا از پست هامو ببینی موندگار میشی. کلی خوشمزه های شیک اینجا پست میشه😍😉 @maryamgolifood پای پنیر با خمیر پنبه ای🧀🧀 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹آب ولرم یک پیمانه و نیم 🌹شیر خشک 2قاشق غذاخوری 🌹سرکه سفید 1قاشق غذاخوری 🌹شکر یک چهارم پیمانه 🌹خمیر مایع یک بسته 🌹سفیده تخم مرغ 1عدد 🌹روغن نصف پیمانه 🌹شیر یا ماست یک چهارم پیمانه 🌹وانیل نوک قاشق چایخوری 🌹آرد 5پیمانه 🌹وانیل یک قاشق چایخوری 🌹بکینگ پودر 1قاشق مرباخوری 🌹نمک یه پنس 🌹کره به دمای محیط رسیده یک قاشق غذاخوری سرپر برای سس👇👇👇 🌹کره ذوب شده یک قاشق غذاخوری پر 🌹شیر له شده دو حبه 🌹پاپریکا یک قاشق مرباخوری 🌹پونه کوهی یک قاشق مرباخوری برای داخل خمیر👇👇 🌹پنیر خامه ای شور 🌹پنیر چدار 🌹پنیر موزارلا تمامی مواد به میزان لازم برای رومال👇👇 🌹زرده تخم مرغ 🌹زعفران 🌹شیر یک قاشق چایخوری نکته ها 👇👇👇 🍁🍁دمای فر از قبل گرم شده 180به مدت20تا 25دقیقه. حتماً چک کنید دمای فر ها با هم فرق داره. 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. تمامی مراحل رو توی کلیپ توضیح دادم بازم سوالی بود کامنت بذارید نوش جان 😍😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
دستور پست بعدی 👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@maryamgolifood تیرامیسو تمشک🍰🍰 مواد لازم : مربای تمشک(کارامل)👇👇 🌹تمشک 250گرم 🌹شکر گرانول 90گرم کرم پنیری 👇👇👇 🌹مربای تمشک 75گرم 🌹پنیر خامه ای 200گرم 🌹وانیل 8گرم 🌹شکر گرانول 40گرم 🌹خامه قنادی 350میلی لیتر 🌹لیدی فینگر دوبسته 🌹شیر به میزان لازم 🌹مربای تمشک 30گرم برای گاناش 👇👇 🌹خامه صبحانه 50گرم 🌹شکلات سفید 100گرم برای تزیین 👇👇 🌹تمشک خشک و خورد شده 🌹تمشک تازه یا یخ زده 🌹خامه قنادی 🌹برگ نعناع نکته ها 👇👇👇 🍁قبل از شروع پنیر خامه ای به دمای محیط رسیده باشه. 🍁تمشک ها رو به همراه شکر توی تابه روی حرارت ملایم بذارید 10دقیقه مرتب هم بزنید مربا (کارامل) شما آماده اس.از صافی رد کنید. بذارید خنک بشه بریزید توی قیف. 🍁پنیر خامه ای به همراه وانیل و شکرو 75گرم مربای تمشک بریزید داخل ظرفی و مخلوط کنید. خامه رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم پنیری آماده بشه. بریزید داخل قیف. 🍁قالب 24سانتی هست 🍁لیدی فینگر ها رو توی شیر بزنید ته قالب رو کامل پر کنید. نصفی از کرم پنیری رو روش بریزید و یکنواخت پهن کنید. حالا 30گرم از مربا(کارامل) تمشک رو بریزید روش. مجدد لیدی فینگر...کرم پنیری و مربای تمشک. بذارید چند ساعت توی یخچال بمونه. 🍁خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعدش شکلات سفید رو بهش اضافه کنید و خوب مخلوط کنید شکلات که آب شد بذارید کمی از دما بیوفته بعدش بریزید روی تیرامیسو و با مربای تمشک و خلال چوبی روش طراحی کنید. مجدد برای چند ساعت بذارید یخچال وقتی شکلات کامل بست با هرچی دوست دارید دیزاین کنید. 🍁بجای تمشک از توت فرنگی میتونید استفاده کنید. نوش جان سوالی بود کامنت بذارید. @cakekhaneh🎂
👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
@maryamgolifood کیک دسر خوشمزه😍 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : برای کرم پنیری 👇👇👇 پنیر ماسکارپونه 250گرم پنیر خامه ای 200گرم پودر خامه 16گرم پودر شکر 45گرم وانیل 8گرم خامه قنادی 400گرم پايه کیک 👇 🍰بیسکویت ماریا به میزان لازم 🍰شیر 200میلی لیتر برای گاناش 👇👇👇 🥮شکلات سفید 200گرم 🥮خامه 80میلی لیتر نکته ها 👇👇👇 🍁سعی کنید مواد پنیری بصورت یکنواخت روی بیسکویت ها پهن کنید. 🍁🍁بهتره کیک دسر یک شبانه روز در یخچال باشه. 🍁🍁شما میتونید از یک مدل پنیر استفاده کنید. 🍁🍁پودر خامه قابل حذف است. 🍁🍁شما برای دیزاین میتونید از هر میوه و شکلاتی استفاده کنید. 🍁🍁مقدار شکر رو بستگی به خودتون داره چقدر اضافه کنید. 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁پنیر ماسکارپونه رو به همراه پودر خامه و شکر و وانیل خوب مخلوط کنید. پنیر خامه ای رو اضافه کنید مجدد مخلوط کنید. سپس خامه قنادی رو اضافه کنید و با همزن خوب بزنید تا مواد پنیری یکدست به شما بده. 🍁برای گاناش خامه صبحانه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعد شکلات تخته ای سفید رو بهش اضافه کنید مرتب هم بزنید تا رقیق بشه. کمی که خنک شد بریزید توی قیف. 🍁بیسکویت ها رو توی شیر بزنید و روی ظرف سرو بچینید. لایه لایه از مواد پنیری و گاناش روی بیسکویت بکشید این کار 3بار باید تکرار بشه. بعد از بار شدم کیک دسر باید توی یخچال بمونه. 🍁🍁حتما اطراف کیک دسر هم با مواد پنیری پوشش بدهید. بعد از اینکه از یخچال درآوردید روش رو با گاناش پر کنید مجدد بذارید یخچال. کمی که شکلات بست با همون گاناش روش خط بندازید و با خامه قنادی و میوه ها دیزاین کنید @cakekhaneh🎂
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🌿~حس خوب آشپزی درطبیعت~🍃 - بهترین کلیپ های آشپزی در دل طبیعت شمال ایران را با شما به اشتراک می‌گذاریم! ✔️🍆 -
غذاهای محلی
🦆 ✔️🍳 -
غذاهای سنتی و اصیل
🐟 ✔️🫒-
غذاهای شمال ایران
🧄 برای وارد شدن به کلبه جنگلی جمله زیر را لمس کنید.. 👇 https://eitaa.com/joinchat/1094845082C400fb068b0 💚🌧 آرامشی به وسعت جنگل های گیلان 🍃🛖☔️
دستور پست بعدی👇
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉 @maryamgolifood مینی چیز کیک لقمه ای 🎂🍰🥮 مواد لازم برای این خوشمزه جذاب : 🌹بیسکویت 140گرم 🌹کره 65گرم برای مواد پنیری 👇👇 🌹شکلات سفید 100گرم 🌹پنیر خامه ای 400گرم 🌹پودر شکر75گرم 🌹وانیل 8گرم 🌹نشاسته ذرت 25گرم 🌹تخم‌مرغ 2عدد برای گاناش 👇👇 🌹شکلات سفید 100گرم 🌹خامه 45گرم نکته ها 👇👇👇 🍁🍁قبل از شروع به کار کردن همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشند. 🍁🍁اگه قالب سیلیکونی ندارید توی قالب کمربندی درست کنید. 🍁🍁بعد از پخت در فر حتما 1ساعت چیز کیک ها در فر خاموش بمونند. 🍁🍁وانیل رو میتونید با عصاره وانیل جایگزین کنید. 🍁🍁بیسکویت رو خورد کنید بعد بهش کره آب شده اضافه کنید (برای نرمی چیز کیک دوقاشق شیر میتونید بریزید) بریزید توی قالب روشو صاف و فشرده کنید. 🍁🍁شکلات سفید رو آب کنید کمی از دما افتاد با پنیر خامه ای مخلوط کنید. شکر و وانیل هم بهش اضافه کنید خوب مخلوط کنید بعد بهش نشاسته ذرت رو بزنید. یکدست که شد تخم‌مرغ ها رو دونه دونه اضافه کنید و خوب مخلوط کنید. بریزید توی قیف و روی بیسکویت ها بریزید چند بار قالب رو بکوبید تا صاف بشن. 🍁🍁توی فر از قبل گرم شده دمای115به مدت 20الی 25دقیقه تا پخته بشن. 🍁🍁بعد از خنک شدن ترجیحا نصف روز توی یخچال بمونن بعدش گاناش رو آماده کنید (برای گاناش خامه رو بذارید روی حرارت ملایم آب بشه بعد بهش شکلات سفید رو اضافه کنید حل که شد و از دما افتاد بریزید توی قیف و به آرامی روی چیز کیک ها بریزید. بذارید یخچال کمی خودشو بگیره. 🍁🍁برای دیزاین شکلات رافائلو.. بیسکویت لوتوس.. کرم لوتوس.. مربا دلبخواه. میوه دلبخواه. کرم مورد نظر دیزاین کنید. نوش جان 😍 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
مسئول فروشگاه اینترنتی الغدیر درباره‌ی قیمت ها : 🔷یه انگشتر با قیمت و کیفیت مناسب میخوای اگه دوست داشتی یه سری به کانال ما بزن قیمت و کیفیت رو خودت قضاوت کن سعی کردیم انصاف رو رعایت کنیم 🔶 گالری انگشتر الغدیر: https://eitaa.com/joinchat/973996354C1831872112