eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.5هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
سلام دوستان عزیزم با ی غذای خوشمزه درخدمتتون هستم اگر ایمان داشته باشید که موفق می شويد ، حتما موفق خواهید شد . نیروی ایمان نه چیزی سحر انگیز است و نه اسرارآمیز . ایمان به این شکل عمل می کند : اعتقاد به اینکه " من از عهده این کار بر می آیم " ، قدرت ، مهارت و انرژی لازم را برای موفقیت در اختیارمان می گذارد... هرگاه باور داشته باشیم که می توانیم کاری را انجام دهیم ، روش انجام دادن آن کار پیدا می شود @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food مرغ_زعفرانى_با_آلو ابتدا سينه ي مرغو به اندازه ي دلخواه برش ميزنيم ،بعد در يك ظرف گود مقداري زعفران وآب ليمو ترش و نمك وپياز ميزنيم و سينه ها رو با اين مواد كاملا مخلوط ميكنيم ،درب ظرف را ميگذاريم تا ٣ ساعت يا بيشتر مرغ داخل مواد بماند .بعد بسته به مرغتون در يك تابه مقداري پياز به صورت ريز خرد كرده با كمى روغن زيتون ،كمى كه تفت خورد مرغها را از مواد دراورده وبا پياز تفت ميدهيم ،بعد ي كم زردچوبه و زنجبيل و دارچين و پودر سير و فلفل ميزنيم و در كنار تابه كمى رب گوجه سرخ ميكنيم ،اندازه ي يك ليوان آب ميريزيم با حرارت خيلي كم تا مرغها بپزن ،البته من داخل آب كمى زعفران آب شده هم ريختم ،وقتي مرغها نيم پز شد ،آلو ها را كه از قبل در آب خيسانده شده كمى تفت ميدهيم و به مرغها اضافه ميكنيم ،چاشني اين غذا ابليمو و كمى شكر ،مزش ملس ميشود در اخرهم با زرشك سرخ شده تزيين ميكنيم البته اگر دوست داشتيد 💐 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از آشپزی ونکات اسلامی
@fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food رولت_مرغ ران و سینه مرغ... به صورت ترکیبی من یک عدد کامل سینه وی دونه ران زدم پیاز بزرگ .... یک عدد سیر... دو حبه پودر سوخاری... سه قاشق زعفران غلیظ... یک قاشق فلفل، نمک مواد میانی 👇👇 هویج پخته شده جعفری زرشک مواد لازم سس رولت 👇👇 پیاز ... یک عدد رب... دوقاشق نمک و فلفل، زعفران یا زرد چوبه سینه وران مرغ رو چرخ می کنیم . پیاز رنده شده که آبشو گرفتیم و سیرها که رنده کردیم و پودر سوخاری و نمک و فلفل و زعفران را اضافه کرده خوب ورز میدیم . بعد داخل ی سینی ی پلاستیک فریز که از هم باز کردیم قرار میدیم و پهن می کنیم و صاف می کنیم قبلش سینی رو خیس کنید تا پلاستیک فریزر قشنگ داخل سینی قرار بگیره هویج پخته شده و جعفری و زرشک را لای رولت میذاریم و به کمک همون پلاستیک فریزر رول می کنیم . دوطرف خوب می بندیم مواد میانی نریزه. میذاریم یخچال نیم تا یک ساعت استراحت کنه . بعد داخل روغن داغ سرخ می کنیم ی طرف که سرخ شد برمیگردونیم طرف دیگه هم سرخ بشه @fereshtenazemi.food @fereshtenazemi.food و میریم سراغ سس رولت : پیاز ریز خورد شده یا رنده شده تفت میدیم و رب هم اضافه کرده تفت میدیم ادویه ها را اضافه می کنیم دو تا سه لیوان آب داغ اضافه می کنیم و سس را به روی رولت میریزیم و میذاریم بپزه و سسش غلیظ بشه. تقریبا 40 دقیقه بعد آماده سرو هستش. نکته 👇👇👇 اگه آب سسمون کم شد می تونید کمی آب جوش اضافه کنید. نازک پهن نکنید که مواد میانی بزنه بیرون @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این دسر کاراملی خوشمزه : 🥮تخم‌مرغ 3عدد 🥮شکر گرانول 100گرم 🥮وانیل 16گرم 🥮شیر 100میلی لیتر 🥮روغن 125میلی لیتر 🥮آرد 140گرم 🥮بکینگ پودر 8گرم 🍁🍁کارامل 225گرم مواد پنیری 👇👇👇 🏵️ماسکارپونه 125گرم 🏵️پودر خامه 8گرم 🏵️شکر گرانول 40گرم 🏵️خامه فرم گرفته 250میلی لیتر گاناش 👇👇👇 🏵️خامه صبحانه 60گرم 🏵️شکلات سفید 125گرم 🏵️کارامل برای دیزاین 20گرم نکته ها 👇👇👇 ♥️حتما همه ی مواد به دمای محیط رسیده باشند. ♥️سایز قالب 18×28 است. ♥️تخم‌مرغ رو به همراه شکر و وانیل خوب هم بزنید. تا پف دار بشه. شیر و روغن رو اضافه کنید و مخلوط کنید. ♥️آرد و بکینگ پودر رو در چند مرحله روی مواد الک کنید و مخلوط کنید. مواد کیک رو داخل قالب چرب شده بریزید و داخل فر از قبل گرم شده با دمای 170درجه به مدت 12تا 20دقیقه. حتماً چک کنید دمای فر ها باهم فرق داره بعد از پخت اجازه بدید کامل خنک بشه. ♥️برای درست کردن کرم پنیری ماسکارپونه رو به همراه پودر خامه وشکر خوب باهم مخلوط کنید. خامه فرم گرفته رو کم کم اضافه کنید و مخلوط کنید تا کرم پنیری یکدستی بدست بیاد و سفت بشه. ♥️داخل کیک رو با هرچیزی که دارید کم کم حفره بزنید و با کارامل پر کنید. بعد کرم پنیری رو بریزید و کامل صاف کنید بذارید داخل یخچال تا خنک بشه. ♥️خامه رو بذارید روی حرارت ملایم ذوب کنید بعد شکلات سفید رو بهش اضافه کنید و بذارید کامل روان بشه و از دما بیوفته بعدروی دسر بریزید و کمی از کارامل روش طراحی کنید بذارید داخل یخچال تا خوب ببنده. اگه عجله ندارید یه شب تا صبح بمونه خیلی بهتره. @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
😍😉 @maryamgolifood مواد لازم برای این شکلات پسته ای: 🍫بیسکویت پودر شده 2پیمانه 🍫پسته خورد شده نصف پیمانه 🍫کرم پسته یک قاشق غذاخوری پر 🍫شکلات سفید 80گرم 🍫شیر نصف پیمانه برای دیزاین 👇👇 🍫شکلات سفید 150گرم 🍫پودر پسته دو قاشق غذاخوری 🍫پودر گل سرخ نکته ها 👇👇👇 🍬کف قالب حتما از کاغذ روغنی استفاده کنید. 🍬اول شیر رو گرم کنید بعد شکلات سفید رو اضافه کنید و مجدد روی حرارت ملایم هم بزنید تا یکدست بشه. 🍬وقتی همه ی مواد یکدست شد توی قالب بریزید و روش رو صاف کنید. بذارید فریزر تا کامل ببنده. 🍬تا دو هفته میتونید توی ظرف در بسته و توی یخچال نگهداری کنید. 🍬وقتی شکلات رو توی شکلات بنماری زدید بلافاصله از پودر پسته و گل سرخ روش استفاده کنید تا به شکلات بچسبه. نوش جان 😍😍😍 @maryamgolifood @maryamgolifood @maryamgolifood کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🔥 سرطان تو رو در آغوش خواهد کشید اگر این اطلاعات رو نداشته باشی.🔥 میگرن، روماتوئید، واریس، آلزایمر و صدها بیماری دیگه رو فراموش کن. من اینجام تا رمز و راز تندرستی رو‌ بهت بگم!؟ چیزایی که هیچکس بهت نمیگه! «دکتر مصطفی رباط سرپوشی» 🔷 کانالی پر از آیات و روایات امیدبخش، مطالب و مقالات علمی معتبر، مطالب شاد وانگیزشی و جملات تاثیر گذار و ...... 👇❤️👇❤️ https://eitaa.com/joinchat/848232818C1a3a533446 https://eitaa.com/joinchat/848232818C1a3a533446
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تزیین کیک آسون تر از همیشه😉فقط کافیه خلال دندان داشته باشید تا این ترفند جالب رو اجرا کنید😍 @ayda_cake_bsk @ayda_cake_bsk دیزاین @cakekhaneh🎂 @cakekhaneh🍰 @cakekhaneh🧁
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
‌🎉فرصتی طلایی🎉 🛍️ برای خرید محصولات پاییزه و بازگشایی مدارس🛒 🌺پوشاک بانوان/کودکان 🌺اکسسوری/لوازم التحریر 🌺ملزومات حجاب/محصولات آرایشی و بهداشتی 🗓️ زمان برگزاری: از چهارشنبه ۴ لغایت ۶ مهرماه (به مدت ۳ روز) 📍مکان برگزاری: تالار قصر سپهر (شهرک غرب_بلوار دادمان_ اول خ درختی_مرکز تجاری سپهر_طبقه دوم) 🎊این مکان نزدیک مترو دادمان است. 🎉 ورود برای عموم آزاد به همراه پارکینگ رایگان✔️ ble.ir/join/3XCxbC8QoZ
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بنظرت با این همه حرز کبیر قراره چکار کنم؟ 😎😎 دوست داری جواب سوال رو بدونی 😇😇 بیا تا بهت بگم توی کانالمون چه خبره👇 https://eitaa.com/joinchat/3496935558C982fa70a3d 👆👆 با یه تیر دونشون🏹🎯🎯
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
🕊 کمک فوری برای پیوند قلب نوزادی با قلب سوراخ 🏮این نوازد با بیماری قلبی (قلب سوراخ) متولد شده و نیز اکنون مبتلا به عفونت خون شده و باید پیوند قلب بدهد پدرشان نیز اعتیاد داشته و خانواده را رها کرده. 🍃 برای تامین هزینه درمانی این نوزاد معصوم، با هر مبلغی که دارید سهیم باشید؛ 🔹شماره کارت‌ و قانونی به‌ نام گروه جهادی حضرت زین العابدین ( ع) و شبا هیئت مذهبی قمر منیر بنی هاشم (ع) (ارجحيت با شبا به دلیل عدم محدودیت)
6037997750014749
●IR
840690082101102230186001
🏮لینک کانال 👈 @charityi313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نان برگر 🍔 ( کپشن مهم ) . آسون ترین و مطمئن ترین رسپی این نان خوشمزه و حجیم رو تقدیم نگاه ارزشمندتون کردم 😍 ذخیره اش کنید که داشته باشید لطفاً برای عزیزانتون هم بفرستید ❤️ @hassani.delish @hassani.delish . اینارو می‌خوایم 👇 آرد ۵۰۰ گرم شیر ۲۲۰ گرم تخم مرغ ۲ عدد کره ۳۵ گرم شکر ۱ ق.غ نمک نصف ق.غ مخمر ۱ ق.غ کنجد به مقدار لازم . دمای فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه ماکروفر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه تستر ۱۷۰ به مدت ۲۰ دقیقه ماکروویو حالت کانوکشن به تنظیمات بالا فر مصنوعی هم آموزشش رو هایلایت کردم به طور کلی اگر رنگ نگرفت ، میتونید مقداری زمان رو بیشتر کنید . . ✨توضیحات✨ استراحت اول ۴۵ تا ۱ ساعت ، استراحت دوم ۱ ساعت خمیر باید حدودا دو الی سه برابر بشه من برای آموزش که بزرگتر باشه چهار قسمت کردم اما شما شیش قسمت کنید بهتره . از مخمر تازه استفاده کنید که قوی باشه خمیر با ورز دادن جمع میشه از اضافه کردن آرد اضافی خودداری کنید . رومال تخم مرغ هم میتونید بزنید اما آب به نظرم بهتره نوش جانتون 😍 . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تاحالا سیب زمینی بافته بودید ؟😂 . بی نهایت ترد میشه ، پشیمون نمیشید 😍 @hassani.delish @hassani.delish اینارو می‌خوایم 👇 سیب زمینی ۴۰۰ گرم ( حدودا ۴ تا متوسط) آرد ذرت ۱۰۰ گرم ( حدودا دو سوم پیمانه ) نمک ۱ ق.چ فلفل نصف ق.چ . ✨توضیحات✨ با ترازو جلو برید بهتره و اگر موادتون به اندازه ای شل نبود که قیف بخوره میتونید با شیر یا آب مقداری نرمش کنید ، کم کم اضافه کنید تا خیلی نرم نشه . از هنرمندی هاتون عکس بفرستید 😁 ببینم کی بهتر میبافه 😂 . حسنی هستم 👨‍🍳 @hassani.delish @hassani.delish . @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نون قندی 😍 . این نون قندی آسون و نوستالوژی رو حتما درست کنید چراکه اونقدری خوش عطر و طعم که مطمعنم پشیمون نمیشید 😍 @hassani.delish . اسمش رو میزارم نچسب جان 😁 محصول کشور آمریکا 🇺🇸 به بچسب ترین قالب ممکن هم بزنید ! چیزی نمیچسبه !!! کالری صفر درصد و بدون الکل 👌 ✨ پیشنهادش میکنم ✨ میتونید از اینجا تهیه اش کنید 👇 @all_bake_nonstickspray @all_bake_nonstickspray @all_bake_nonstickspray . مواد لازم ✍️ آرد ۴ لیوان ماست ۱ لیوان شکر ۱ لیوان روغن ۱ لیوان زعفران ۳ ق.غ غلیظ بیکینگ پودر ۱ ق.غ سر پُر وانیل نصف ق.چ نمک نصف ق.چ . برای رومال ✍️ ۱ عدد تخم مرغ + زعفران . دمای فر ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه ، ۵ دقیقه هم گریل روی گاز ۲۰ تا ۳۰ دقیقه با شعله کم بزارید بمونه . . حسنی هستم 👨‍🍳 @hassani.delish @hassani.delish . . . . . . . کانال خانه شیرینی 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯 @shiriniyeh 🍪🍩🥧🥮🍰🥯
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پفک سالم بدون رنگ و مواد افزودنی 😋 @ashpaziyenovin مواد لازم 👇 _۱۰۰گرم برنج پخته _۸۰میلی گرم اب کمی نمک _۲ عدد سفیده تخم مرغ ۱ق غذاخوری شکر طعم دهنده (وانیل، سبزی معطر خشک، زعفران) دلخواه طرزتهیه مانند ویدیو نکته :حتما برنج رو با دور تند بزنید تا خمیر نرمی داشته باشید و حالت چسبندگی بگیره حتما باید مدت طولانی با حرارت کم پخته شود @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سومین نون چینی داخل پیجمه، حتما دو تا پست نون چینی منتو رو ببینید🌹 منتو mantou منتو، نون بخارپز ساده‌ای هست که داخلش هیچ موادی قرار نمی‌گیره. اما به جرأت میتونم بگم نون منتو چینی، از اون نون هاییه که اگه یکبار امتحانش کنی، عاشقش میشی. 🎈مواد لازم: ۱۸۰ میلی لیتر شیر سرد (سه چهارم پیمانه) ۱ قاشق غذاخوری شکر (۱۲ گرم) یک قاشق چای خوری مخمر فوری ( ۳ گرم ) ۳۰۰ گرم آرد (آرد سفید گندم/ آرد شیرینی پزی / آرد همه منظوره / آرد چهار صفر نول قنادی) با همه ی این آرد ها میشه نون منتو درست کرد، دقت کنید که نباید میزان درصد پروتئین آردی که استفاده میکنید بالای ۱۲ درصد باشد. 🎈نکته: اگه دوست داشتید، مجازین ۱ تا ۲ گرم بکینگ پودر هم بزنید. 🎈نکته: بعد از اینکه حرارت رو خاموش کردین، در بخارپز رو به مدت پنج دقیقه باز نکنید تا همه بخارها از بخارپز خارج بشه وگرنه پف نون می‌خوابه. 🎈نکته: بجای ورز دادن با دست از همزن برقی استفاده کنید، سرعت 1 را روشن کنید و حدود ۱۰ دقیقه مواد را ورز دهید تا خمیر یکدستی به دست آید. اگر خمیر شروع به "بالا رفتن" از قلاب خمیر کرد، همزن ایستاده را متوقف کنید، خمیر را بیرون بیاورید و روی آن را با پلاستیک بپوشانید و 5 دقیقه استراحت دهید. روی سطح کمی آرد پاشی شده خمیر را با وردنه از پایین به بالا باز کنید. خمیر را به صورت افقی برگردانید و از پایین به بالا رول کنید و برش دهید. 🎈نکته: اگه میخواین نون خیلی سفید بشه، داخل آب جوشی که میخواد خمیرتون بخارپز بشه کمی سرکه سفید اضافه کنید @mahshidsamet1992 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽 @menoeslami🍖🍗🍖🍗 @T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
نان ابری