هدایت شده از آژانس تبلیغاتی فراتبلیغ
بچهت ناخن🤚🏻 میجوه ؟
همش بهت میچسبه ؟
شب ادراری🧻 داره ؟
خجالتی😰 شده ؟
همه اینها فقط بخاطر اضطرابه ‼️
اما نگران نباش چون من بهت کمک میکنم به ریشه رفتار بچهات آگاه بشی تا خودت بتونی اصلاحش کنی 🥰🤝
کافیه فقط ۱ هفته عضو کانالم باشی تا هم رفتار خودت و هم بچت متحول بشه 😇👇🏻
https://eitaa.com/joinchat/1307509046C90deb4959d
آشپزی ونکات اسلامی
❌اگه میخوای آبنباتت نرم وپنبه ای شه حتما نکاتی 👇که گفتم رعایت کن ❌
ما ✋گلستانیا به این میگیم آبنبات شیری خیلیا به خاطر نرمو پنبه ای بودنش بهش میگن شیر نبات پنبه ای 😋
شما تو شهرتون بهش چی میگید ؟؟
بزن واز اینجا بیا👇👇
@zeinab.khatooon
@zeinab.khatooon
.
.
.
.
.
.
مقدار لازم
شکر یک کیلو
شیر یک کیلو و ۲۰۰ گرم
گلاب یک قاشق غذاخوری
کره صد گرم
گردو خرد شده بو داده به مقدار دلخواه
وانیل یک پنس دلخواهه من اضافه نکردم
❌مرحله اول آمادهسازی شیر
در ابتدا یک قابلمه با اندازه مناسب بر میداریم و شیر و شکر را در آن میریزیم و روی حرارت بالا قرار میدهیم. منتظر میمانیم که به نقطه جوش برسد و سپس، حرارت را کم میکنیم. حالا باید اجازه دهیم که این محلول حداقل ۴ ساعت با حرارت کم و ملایم جوش بخورد و گاهی آن را هم بزنیم تا ته نگیرد.
❌مرحله دوم؛ ترکیب مواد با یکدیگر
بعد از اینکه این محلول تغییر رنگ داد وطلایی شد کره اضافه کرده وقتی به قوام مناسب رسید، وانیل، گردو و گلاب را هم به آن اضافه میکنیم و اجازه میدهیم یک جوش کوتاه بخورد. سپس، قابلمه را از روی حرارت برداشته و محتویات آن را بهطور مداوم بهمدت ۱۰دقیقه تا یک ربع با لیسک هم میزنیم. تا شکرک وحباب داخل ان از بین برود این همزدن تا جایی ادامه پیدا میکند که مواد سفت شوند.
❌مرحله سوم؛ برش و قالبزنی مواد
حالا باید سریعا مواد را روی یک سینی که از قبل چرب کردیم، بریزیم و به خوبی روی آن را صاف کنیم. باید حواسمان باشد که این کار را سریع انجام دهیم؛ زیرا اگر مواد خنک شود، دیگر حالت دلخواه ما را نمیگیرد و به همان صورت میماند و نمیتوان به راحتی آن را صاف کرد. سپس، بعد خشک شدن ابنبات بهصورت دلخواه برش میزنیم ودر ظرف در بسته قراار میدهیم اضافه ابنبات را داخل فریز نگهداری کنید که همیشه نرم تازه میماند
❌نکته مهم❌
برای اینکه در مرحله جوشخوردن مواد مطمئن شویم که آماده است، یک نعلبکی با آب سرد بر میداریم و به اندازه یک عدس از مواد جدا کرده و درون نعلبکی میریزیم. اگر مواد پخش شد، یعنی آماده نیست و اگر جمع شد، یعنی آماده است تا بقیه مراحل را طی کنیم.
هم زدن باعث تردی ولطافت ابنبات میشود
به هیچ عنوان حرارت را زیاد نکنید چون سریع سر ریز میشود
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
@menoeslami🍖🍗🍖🍗
@T_ASHPAZE🌽🌽🌽🌽
هدایت شده از تبلیغات شادی و نکات مومنانه
19.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌ کامــلا واقـعـیـه 😳☝️
😔 8 بیماری حاد داشتن که زمین گیرشون کرده بود تا جایی که کارای شخصی شونم انجام نمیدادن 😳 ولی بعد آشنایی با آقای اصغری و مصرف ابردوا انگار شفا کردن و حتی تنهایی اومدن مشهد
🔻برای گرفتن مشاوره رایگان از آقای اصغری (مخترع ابردوا) روی لینک زیر بزن 👇👇👇
https://eitaa.com/joinchat/3654287785C479d5adaf6
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با این ۸ترفند قیمه خوشمزه درست کن
@chefpanjetala
@chefpanjetala
دوست عزیزم همراهم شو هر روز کلی ایده جدید و آموزش آشپزی های رنگی و دسر متنوع دارم براتون🥰
ایده های آشپزی جذاب👇
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
@t_banooo🍗🥩🍖
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دلایل الک کردن آرد👇🏻
۱)ناخالصی های آرد گرفته بشه
۲)آرد سبک تر بشه
۳)بوی نا و کهنگی آرد گرفته بشه
آموزشگاه آشپزی عسل
asalculinaryschool
دستورات عالی غذا و شیرینی👇
http://eitaa.com/joinchat/192544789Ca024ccbaef