وقتي داري تو مهموني ظرفارو ميشوري هميشه يه نفر مياد ميگه : "عه تو ميشوري؟ ميذاشتي من ميشستم" و ميره ميشينه، اون يه نفر خيلي حرص آدم و در میاره
😂😂😂😂
#کیک_مرغ
یکعدد سینه مرغ و با نمکو فلفل و پیاز ابپز میکنیم و بعد اینکه خوب پخت به تکه تکه وریزش میکنیم و داخل ظرف مون میریزیم یک قاشق جعفری خرد شده و یک قاشق پیازچه خرد شده و یک پیاله خیارشور ریز خرد شده و یک پیاله گردو ریز شده رو اضافه میکنیم یک بسته پنیر خامه ای صد گرمی و دو قاشق ماست سفت و یک پیاله سس مایونز روبا هم مخلوط کرده به موادمون اضافه میکنیم و خوب هم میزنیم دور نان های تست رو جدا میکنیم کمی سس روی نان ها مالیده و از مواد روی آنها میمالیم در آخر روی نان خامه سس زده و تزیین میکنیم میتونیم نون ها رو روی هم بچینیم و لایه لایه مواد بزاریم و یا اینکه تک نفره درست کنیم
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شربت_گل_پنیرک
رنگ سبز رو زعفران زدم . رنگ ابی رو تو ابجوش ریختم گلا رو و رنگ صورتیو به بنفش ابلیمو ریختم .
اگه تو اب سرد خیس کنید نیم ساعت گلا رو بنفش میشن
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
🍐🍎🍏🍊
برای آشپزی هر روز به نیت معصوم آن روز غذا طبخ کنید مثلا امروز (سه شنبه) که متعلق به حضرات معصومین
امام سجاد (ع)
امام محمد باقر(ع)
امام جعفر صادق (ع)
میباشد تمام وعده ها را به نیت آن حضرات آشپزی کنید
✅-ابتدا قبل از آشپزی وضو بگیرید
✅-هنگام وارد شدن به آشپزخانه بسم الله الرحمن الرحیم بگویید
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
#شله_زرد_نذری
دستور تهيه✍
سه و نیم پیمانه برنج نیم دانه که از شب قبل با آب خیس دادم و با چهل پیمانه آب گذاشتم تا جوش بیاد و بجوشه تا حسابی باز بشه و حلیم بزنه کاملا له میشه تو فیلم هم که دیدید من دوساعت گذاشتم شما میتونید یک ساعته هم بپزید ولی من بیشتر گذاشتم تا جابیافته بعد زعفرون دم داده رو اضافه کردم هم زدم بعد اون هشت پیمانه شکر و اضافه کردم مرتب هم زدم تا ته نگیره بعد اون هل( یک ق چ)و گذاشتم کمی بجوشه در آخر خلال بادام و گلاب و اضافه کردم و بعد چند قل زدن خاموش کردم.
یسری نکته بگم:
🔴زعفرون رو قبل شکر اضافه کنید تا خوب بخورده برنج بره و تمام دونه هاش خوش رنگ بشه من شنیدم این روش بهتره
🔴خلال بادام رو با گلاب خیس بدین تا هم نرم تر بشه و هم موقع خوردن بیمزه نباشه و همراه گلاب اضافه کنید
🔴هر چی زعفرون بیشتر خوشرنگ تر من برایه این مقدار از یک گرم و نیم زعفرون سابیده استفاده کردم
🔴باید به میزان غلظت و اب برنج قبل ریختن شکر دقت کنید چون بعد اضافه کردن شکر شعله زرد تون شل تر میشه و هر چیم جوش بخوره آبش تبخیر نمیشه ولی اگر بعد ریختن شکر دیدید کمی سفت بود میتونید با آبجوش اونو میزارن کنید در نظر داشته باشید سرد بشه سفت تر میشه
🔴و نکته ی دیگه این که ما هل رو مستقیم به شعله زرد اضافه نکنید یا از عرق هل استفاده کنید یا خود پودر هل رو بریزید داخل یه پارچه تمیز و کمی داخل شعله فر کنید چند دقیقه تا عصاره و عطرش جذب بشه
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ببینید چجور اینهمه سیب زمینی سرخ شده رو با سس تند میخوره😰😰😰😨😱
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
امام على عليه السلام:
خوراك را كم كن تا بيمارى را كم كنى
أقلِل طَعاماً تُقلِل سَقاماً
غررالحكم حدیث 2336
امام على عليه السلام:
هنوز كه ميل به غذا دارى از خوردن دست بكش؛ كه اگر چنين كنى آن غذا را گوارا خواهى يافت
لا تَرْفَعْ يَدَكَ مِنَ الطَّعَامِ إلاّ وَ أنْتَ تَشْتَهِيهِ، فَإنْ فَعَلْتَ ذلِكَ فَأنْتَ تَسْتَمْرِئُهُ
تحف العقول صفحه ۱۷۲
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami