آشنایی با روش تهیهی پلو لیموزین
مواد لازم:
مرغ: ۱ کیلوگرم
برنج: ۵ پیمانه
هویج خرد شده: ۳ عدد
نخود فرنگی پخته شده:۱ پیمانه
کشمش پخته: ۱ پیمانه
پیاز: ۲ عدد(اسمال دایس شده)
هل آسیاب شده: ۱ قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری
روغن : به مقدار لازم
کره: 100 گرم
نمک : به مقدار لازم
فلفل : به مقدار لازم
طرزتهیه:
در اولین مرحله مرغ را شسته و در ابعاد مناسب خرد کنید.
سپس آنها را در قابلمه ای بریزید و همراه با کره به خوبی تفت دهید.
بعد از گذشت 5 الی 10 دقیقه که مرغ ها تفت خوردند می توانید یک یا دو پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید مرغ ها روی حرارت ملایم پخته شوند.
در یک تابه دیگر مشغول سرخ کردن پیاز ها شوید.
بعد از طلایی شدن پیازها ادویه های لازم مانند نمک، فلفل و رب را به تابه اضافه کنید.
سپس نخودفرنگی پخته شده، هل و هویج را نیز به مواد بیافزایید و آنها را به خوبی هم زده و با یک دیگر تفت دهید.
در این مرحله در تابه دیگری نیز کشمش ها را تفت دهید( بهتر است در این مرحله کشمش را همراه با کره تفت دهید تا به خوبی پف کرده و خوش طعم شوند).
سپس کشمش را به مواد هویج و پیاز اضافه کنید.
برنج را آبکشی کرده و هنگام ریختن آن در قابلمه به این صورت عمل کنید ،لایه اول: برنج را در قابلمه بریزید، لایه دوم:روی آن را با مواد پیاز و هویج بپوشانید و لایه سوم : مرغ را اضافه کنید. به این ترتیب عمل کنید.
بعد از 40 الی 45 دقیقه دم کشیدن پلو می توانید آن را همراه خورش های مورد نظرتان نوش جان کنید.
#پلو
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
💠شیخ رجبعلی خیاط می فرمایند:
🥃 هرگاه این استکان چای یا غذا را به ب قصد خدا بخوری دل تو به نور الهی به منور می شود
ولی اگر برای حَظِ(لذت) نَفس خوردی همان می شود که خواسته بودی.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#چكدرمه_تركمن 🍅🥩🥘
مواد لازم 👨🏻🍳( ٥ نفر)
برنج ايراني ٤ پيمانه گوشت گوسفندي ٤٠٠ گرم
رب ٢ قاشق گوجه ٦ عدد,آب ٣ پيمانه,پياز ٢ عدد,سير ٢ حبه,نمك و فلفل زرد چوبه
حتما دقت كنيد آب زيادي داخل گوشت نريزيد ،موقع دم گذاشتن هم اگر برنج كمي آب داشت اصلا اشكال نداره،مدت دم كشيدنش هم نيم ساعته،يك نكته مهم حتما گوشت گوسفندي استفاده كني
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاکورای سیب زمینی
برای این پاکورای خوشمزه احتیاج داریم به
این مقدار مواد واسه دوتا سیب زمینی نسبتا بزرگه که توی فیلم می بینید
سیب زمینی را بپزید در حدیکه نه کاملا پخته ونه نیمه خام باشه بعد حلقه حلقه کتید نه نازک ونه زیاد ضخیم توی فیلم نشون دادم 👇
توی ظرفی یک لیوان ارد نخود خام دوستان منظورم ارد نخودچی نیست ارد نخود خام را خواربار وفروشیها دارن پودر کردنش توی خونه کار سختیه پس باید اماده بگیرید ویکبار هم الک کنید چون ناخالصی زیاد داره بعد یک ق غ سر پر نشاسته ذرت وادویه کاری وپودرزیره وپودرتخم گشنیز وفلفل باید طوری باشه که تندی را احساس کنید همه را اضافه ودوق غ جعفری ریز خرد شده ودوق غ تره ربز خرد شده ونمک همه را مخلوط وبعد اب ولرم را کم کم اضافه کنید تا غلظت مواد ما مثل ماست بشه اگر زیاد شل بشه اطراف سیب زمینی را پوشش نمیده بعد سیب زمینی را هم میتوتید چند تا با هم بریزید توی مواد همه یه حلقه وخوب به مواد اغشته کنید وتوی روغن سرخ کنید تا طلایی بشه وتا گرمه با نان وسبزی وماست ولیمو میل کنید حتی میتونید بدون نان با سس فلفل تند بخورید بسیار خوشمزه است
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
غذای محلی
اشکنه بسیار خوشمزه
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بستنی_آسان🍦🍦🍦
#ترفندآشپزی
یه روش جالب 🙌😉
با بیسکوییتهای شکسته و خرد شده بستنی درست کنید
کرم وسط بیسکوییتها را با خامه چرب مخلوط کنید و به هم بزنید بعد مثل ویدئو این مخلوط را روی بیسکوییتهای شکسته شده بریزید وسط آن کیک براونی (یا هر کیکی که دارین )بذارید سپس تو فریزر بزارید تا خودش رو بگیره ودر آخر آنها را باشکلات سفید آب شده با روش بن ماری رو کش کنید.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
این نان واقعا خوشمزه و عالیه حتما امتحان کنین🤗
مواد لازم:
1 لیوان شیر گرم
1 لیوان آب
نصف لیوان روغن مایع
2 تخم مرغ
1.5 قاشق غذا خوری مایه خمیر خشک فوری
2 قاشق غذاخوری شکر
نمک تا دو قاشق چایخوری
آرد به میزان لازم تا حدیکه خمیر به دست بیاید، بافت این خمیر بسیار نرم است.
تکه های کره که بر روی چونه ها گذاشته و ورز میدهیم( مانند ویدیو )
طرز تهیه:
چون مایه خمیر فوری استفاده میکنیم احتیاج به عمل آوری جدا نیست، تمام مواد تشکیل دهنده برای خمیر با هم مخلوط می شوند. آرد به تدریج اضافه می شود تا خمیر نرمی به دست بیاید. خمیر به مدت 40 دقیقه به استراحت نیاز دارد.
سپس خمیر را مانند ویدیو رول کرده و میپیچیم و مجددا ده دقیقه استراحت میدهیم. بر روی آن رومال زرده و شیر میدهیم.
در فر پیش گرم شده 200 درجه سانتیگراد (380 درجه فارنهایت) تا زمانیکه روی آن طلایی شود میپزیم.
❅ঊঈ✿☀️✿ঈঊ❅
@BaSELEBRTY
✨ ترفند #کاهش_وزن ✨
🍃شوید خشک شده را به ماست کم چرب اضافه کنید و در میان وعده ها یا به عنوان دسر در وعده های غذایی میل کنید!
شوید خشک یکی از بهترین چربی سوزهاست
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#كراكت_سيب_زمينى_سالمون
سيب زميني دوعدد بزرگ
تخم مرغ يك عدد
شويد خشك يك قاشق غذاخوري(تازه سه قاشق)
ماهي سالمون ١٠٠ گرم
پنير فتا ٥٠ گرم
نمك،فلفل سياه،پودر تخم گشنيز وپودر انبه خشك
(دوعدد تخم مرغ ويك ليوان آرد سوخاري)
سيب زميني ها رو ترجيحاً بافر،مايكروويو ويا هرروشي كه ميخواين بپزين،وقتي خنك شد بكوبينش،ماهي سالمون رو به هر روشي كه ميخواين بخارپز،سرخ ويا آبپز كنين(من كف تابه رو كمي چرب كردم،ماهي رو به سير رنده شده،كمي نمك،زردچوبه وفلفل سياه آغشته كردم و داخل تابه گذاشتم درب تابه رو بستم تا بخار پز وكمي سرخ بشه)
تخم مرغ،ادويه جات،پنير،سيب زميني،شويد و ماهي روبا چنگال مخلوط كردم طوري كه خيلي له نشه وبعضي قسمتاش تكه اي باشه،
بعد داخل آرد سوخاري،تخم مرغ ودوباره آرد سوخاري بغلطونيد و تو روغن غوطه ور سرخ كنين
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
کروکت سیب زمینی با
کوکتل گوشت
مواد لازم برای۵ نفر:
سیب زمینی ۵۰۰ گرم
جعفری خرد شده ۱ قاشق غذا خوری
زرده تخم مرغ ۱ عدد
کوکتل گوشت ۵ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم
آرد ۱ قاشق غذا خوری
تخم مرغ ۱ عدد
پودر سوخاری ۱۰ قاشق غذا خوری
طرز تهیه:
ابتدا سیب زمینی ها رو آبپز و سپس رنده یا له می کنیم.
بعد زرده تخم مرغ، آرد، جعفری خرد شده، نمک و فلفل رو افزوده و ورز میدیم تا مواد به خورد هم برن.
بعدکوکتل ها رو حلقه و سرخ می کنیم.
سپس یک عدد تخم مرغ رو در ظرفی ریخته و هم می زنیم، در ظرف دیگه ای هم پودر سوخاری می ریزیم و از مواد برداشته داخل دست گلوله می کنیم و یه حلقه کوکتل گوشت داخل مواد قرار داده و شکل میدیم.
ابتدا در تخم مرغ وسپس در پودر سوخاری می غلطونیم و در روغن خیلی داغ و فراوون به مدت زمان کمی سرخ می کنیم در حدی که طلایی بشن.
بعد از سرخ شدن در آبکش میذاریم تا روغن اضافه گرفته بشه.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
animation.gif
690.3K
#كوفته_سيب_زمينی_مغزدار
🔺مواد لازم:
تخم مرغ: هفت عدد
سيب زمينی متوسط: چهار تا پنج عدد
پياز: یک عدد
فلفل كاپی: یک عدد
روغن زيتون: یک قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده: یک قاشق سوپخوری
آرد و آرد سوخاری: به ميزان لازم
نمك و فلفل سياه: به ميزان لازم
روغن سرخ كردنی: به ميزان لازم
🔺طرز تهیه
شش عدد از تخم مرغ ها را آبپز کرده، پوست گرفته و كنار می گذاريم. سيب زمينی ها را آبپز كرده و اجازه می دهيم تا خنك شوند، سپس آنها را رنده می كنيم.
پياز و فلفل کاپی را به صورت خيلی ريز خرد کرده و به سيب زمينی های رنده شده، همراه نمك و فلفل اضافه می كنيم. روغن زيتون، جعفری و تخم مرغ دیگر را اضافه كرده و با دست مواد را با هم مخلوط می نماييم. كمي آرد به آن اضافه کرده تا مواد قوام و چسبندگي لازم را پيدا كند. از مواد به اندازه يك نارنگی درشت برداشته، با دست آن را باز كرده، يك عدد تخم مرغ آبپز وسط آن قرار داده و با دست آن را بسته و فرم می دهيم.
توپ های آماده را درون آرد سوخاری غلطانده و در روغن فراوان سرخ می کنیم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#تزئین_کیک
ببینید با کمی خلاقیت میشه کیک رو به چه خوشگلی دیزاین کرد؟
خامه کشی شلخته خیلی ترند شده😃
گل طبیعیم عالیهههه ها برا تزئین کیک👌
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#ته_دیگ
😍👈برای تهدیگ یه نونکامل و که دولا کردم به اندازه سر قابلمه میبرم.
بعد ته قابلمه روغن ریختم یکممنمک زدم، داغکهشد یه لایه از نون گذاشتم ، بیندوتا لایه یکم با برس روغنزدمدوباره لایه بعد گذاشتم وبرنج ریختمروش...
خیلی کم آب داغ میریزیم روش در حد دو قاشق ، در قابلمه میزارم و اجازه میدمدمبکشه.
شعله گاز باید کمباشه.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#کیک_برگردون_اناناس
.۴تا تخم مرغ روسفیده و زرده رو جدامیکنیم.سفیدهای تخم مرغ رو ب حدی میزنیم تا مث برف بشه و وقتی ظرف رو برمیگردونیم نریزه و میذاریمش کنار.زردهارو با ۲سوم لیوان شکر و کمی وانیل حدود۸دیقه میزنیم تا چن برابر و کشداربشه نصف لیوان روغن رو اضافه میکنیم و یک دیقه میزنیم و نصف لیوان آب اناناس رو بهش اضافه میکنیم و باز میزنیم.۲پیمانه آرد و ی ق غ خوری بکینگ پودر رو ک ۳بار الک کردیم رو تو ۳مرحله ب مواد اضافه میکنیم و هم میزنیم.سفیدهارو هم تو ۳مرحله ب موادمون اضافه میکنیم و با لیسک دورانی هم میزنیم تا پفش نخابه.قالب رو چرب و آرد پاشی میکنیم کف قالب تیکه های آناناس میچینیم و مایع کیک رو میریزیم روش.میذاریم توفری ک ازقبل گرم شده برای ۵۰دیقه تو دمای ۱۸۰درجه.
.
دوستان دمای فرها متفاوته من خودم رو ۲۰۰درجه میذارم.برای کف قالبتون میتونین از ارده استفاده کنین.
.
اون دوتا کاپ کیک هم با بقیه مواد درس کردم فقط داخلش شکلات چیپسی و تیکه های اناناس ریختم.
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
هدایت شده از اخبار داغ سلبریتی ها
تو این وضعیت کساد بازار و تعطیلی نمایشگاه بهاره... 🙁🤔
اون کسایی خوب میفروشن که کسب و کارشون آنلاینه 😎
همین حالا کنار 15000 نفر دیگه، کسبوکار آنلاینت رو تو سایت «باسلام» راه اندازی کن 👇👇
https://bslm.me/7RuGB
شیر چای
خوشمزه یاسی بانو😍
شیر نصف لیوان
چای نصف لیوان
زنجبیل یک تکه کوچیک
هل 3عدد
چوب دارچین 1تکه
اول چای رو با دارچین وزنجبیل وهل دم کنید
شیر رو بجوشونید
نصف لیوان رو از شیر جوشیده بریزید ونصف دیگه رو هم چای دم کشید بریزید نوش جان کنید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکنیکهای فوق العاده👌
نان تست رو زیاد گذاشتین بمونه سوخته؟
برنجتون شفته شده؟
چیپسی که میخورین نم داره؟
این گیف رو ببینین و از تکنیک های فوق العاده آن استفاده کنین
💡ایده بگیرید
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
#شیرگوشت
💠یکی از غذاهای مورد تاکید فراوان ائمه غذای «شیرگوشت» است.
🔶🔹بعضی از روایات:
💠زِیَادِ بْنِ أَبِی الْحَلَّالِ قَالَ: تَعَشَّیْتُ مَعَ أَبِی عَبْدِ اللَّهِ بِلَحْمٍ مُلَبَّنٍ فَقَالَ هَذَا مَرَقُ الْأَنْبِیَاءِ
زیاد بن ابی حلال گفت: با امام صادق علیه السلام شام را با گوشتِ آمیخته با شیر صرف کردم سپس فرمود: این خورشتِ گوشت پیامبران است.
📚بحارالانوار/جلد۶۳/ص۶۹
💠أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: مَنْ أَصَابَهُ ضَعْفٌ فِی قَلْبِهِ أَوْ بَدَنِهِ فَلْیَأْکُلْ لَحْمَ الضَّأْنِ بِاللَّبَنِ
امام صادق علیه السلام فرمود: هرکس که او را ضعفی در قلبش یا بدنش اصابت کند، پس باید گوشت گوسفند با شیر بخورد.
📚همان
💠کَتَبَ إِلَیْهِ رَجُلٌ یَشْکُو ضَعْفَهُ فَکَتَبَ کُلِ اللَّحْمَ بِاللَّبَنِ
مردی به سوی امیرالمؤمنین علیه السلام نامه نوشت و از ضعفش شکایت کرد: سپس حضرت به او نوشت: «شیرگوشت بخور»
📚همان
💠عَلِیٍّ ع قَالَ: إِنَّ نَبِیّاً مِنَ الْأَنْبِیَاءِ شَکَا إِلَی اللَّهِ الضَّعْفَ فِی أُمَّتِهِ فَأَمَرَهُمْ أَنْ یَأْکُلُوا اللَّحْمَ بِاللَّبَنِ فَفَعَلُوا فَاسْتَبَانَتِ الْقُوَّةُ فِی أَنْفُسِهِمْ
امام علی علیه السلام فرمود: همانا پیامبری از پیامبران به سوی خدا از ضعف در امت خود شکایت کرد پس خدا آنهارا امر نمود که شیرگوشت بخورند سپس انجام دادند و قوت در جانهایشان آشکار شد.
📚همان/ص۶۸
💠أَبِی عَبْدِ اللَّهِ ع قَالَ: اللَّحْمُ بِاللَّبَنِ مَرَقُ الْأَنْبِیَاءِ
امام صادق علیه السلام فرمود: شیرگوشت، خورشتِ گوشت پیامبران است.
✍طرز تهیه شیرگوشت:
💠قَالَ الصَّادِقُ ع إِذَا دَخَلَ اللَّحْمُ مَنْزِلَ رَسُولِ اللَّهِ ص قَالَ صَغِّرُوا الْقِطَعَ وَ کَثِّرُوا الْمَرَقَ فَاقْسِمُوا فِی الْجِیرَانِ فَإِنَّهُ أَسْرَعُ لِإِنْضَاجِهِ وَ أَعْظَمُ لِبَرَکَتِهِ.
امام صادق علیه السلام فرمود: هرگاه گوشت داخل خانه رسول خدا ص میشد میفرمود: تکه ها را ریز ریز کنید و آبِ خورشت را بیشتر کنید سپس در ظرف ها تقسیم کنید زیرا که همانا این کار برای پخته شدنش سریعتر و برای برکتش افزاینده تر است.
📚همان/ص۷۵
مواد لازم:
🥛شیر: ۱ لیتر
☁️سرشیر: دو قاشق غذاخوری
🥩گوشت گوسفند: نیم کیلو
🧂نمک دریا: به مقدار لازم
✳️شیر و سرشیر را از لبنیاتی ها بخرید و باهم قاطی کنید و گوشت (ترجیحا سر دست) را خوب شسته، ریز ریز کنید و داخل دیگ سنگی بریزید. سپس نیم لیتر شیر فقط به مقداری که کمی روی گوشت را بگیرد داخل دیگ بریزید. و شعله را روشن کنید. اندازه شعله بسیار کم باشد. حتما از شعله پخش کن استفاده کنید. در دیگ را گذاشته و پس از دو ساعت مجددا نصف شیر باقی مانده را اضافه کنید و باز در دیگ را بگذارید و پس از دو ساعتِ دیگر، باقی ماندهی شیر را هم داخل دیگ بریزید و نمک دریا هم در همین وقت اضافه کنید و پس از یک ساعتِ دیگر، شعله را خاموش کنید. یعنی مجموعا پس از پنج ساعت غذایتان آماده است نوش جان😋
✳️اگر بوی این غذا برایتان نامطبوع است پیاز داخل غذا بریزید.
✳️بهترین حالت این است که شیر را به صورت محلی از گاوهای ایرانی بدوشید ولی اگر دسترسی ندارید از لبنیاتی ها شیر و سرشیر تهیه کنید و باهم قاطی کنید. دقت شود شیر بدون سرشیر اثر مورد انتظار را ندارد
✳️برای خوردن باید داخل غذا نان سالم ریز ریز کرده و «ترید» درست کنید یعنی مقدار نان به اندازه ای باشد که پس از هم زدن، قوام غذا مانند برنج کته بشود به نحوی که بتوان آن را با دست خورد.
✳️بهتر است از نانی که در تنور خشک شده استفاده کنید.
✳️این غذا را باید هفتهای دو یا سه بار به عنوان شام میل کنید. البته صبحانه هم میتوانید از آن بخورید ولی ناهار هرگز! با مصرف این غذا اثر فوق العادهای در درمان ضعف، ام اس، کم خونی، اعصاب، لاغری و تمام مشکلات قلبی و ضعف عضلانی خواهید دید.
⚠️مواظب باشید داخل این غذا سرکه نریزید و پس از آن نیز سرکه نخورید!
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده_ساقه_اسفناج_سوخاری
بااین ترفند به بچه هامون اسفناج بخورانیم
🍎🍏🍎🍏🍎
@menoeslami
شبی دخترک مسلمان از نیویورک آمریکا از دانشگاه به سمت خانه می رفت که پس از مدتی متوجه شد مردی با ژاکت کلاه دار که سعی در پنهان نمودن چهره اش مینمود او را تعقیب می کند
دختر بسیار وحشت زده بود
و شروع کرد به خواندن ایت الکرسی
و به الله سبحان و تعالی توکل کرد...
الحمدالله بخیر گذشت و به سلامت به خانه رسید
ولی فردای ان شب در اخبار.......ـ😳😳
http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9
امام صادق علیه السلام می فرماید:
🌼✨از شامگاه پنج شنبه و شب جمعه، فرشتگانی با قلم هایی از طلا و لوح هایی از نقره،
از آسمان به سوی زمین می آیند و تا غروب روز جمعه ثواب هیچ عملی را به جز صلوات بر محمد و آل محمد علیهم السلام نمی نویسند.
📚(من لایحضره الفقیه /ج۱/ص۴۲۴)
#اموات_وشهداءرافراموش_نکنیم
با
#فاتحه_و_صلوات
💐اللهم صلی علی محمد و
آل محمد و عجل فرجهم💐
🍃🌸🌺🍃🌸🌺🍃
پنجشنبہ تون عالی
خدایا امروز
به فڪرمان منطق
به قلبمان آرامش
به روحمان پاڪی
به دستهایمان قدرت
به چشمهایمان زلالی
به زندگیمان عشق
به دوستےهایمان تعهد
به تعهدمان صداقت عطاڪن
#التماس_دعاے_فـــــرج
🍃🌺🌸🍃🌺🌸🍃
امروز #پنج شنبه متعلق به #امام_حسن_عسکری علیه السلام🌺
طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با ذکر
یا رحمان
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami
فضیلت خوردن انار در روز جمعه (مفاتیح الجنان)
اعمال روز جمعه؛ پيش از خوردن صبحانه انار و پيش از ظهر هفت برگ كاسنى بخورد، از موسى بن جعفر عليهما السّلام روايت شده: هر كه در روز جمعه وقتى كه ناشتاست يك انار بخورد، تا چهل روز دل او را نورانى گرداند. و اگر دو انار بخورد تا هشتاد روز و اگر سه انار،تا صد و بيست روز، وسوسه شيطان را از او دور گرداند و هركس وسوسه شيطان از او دور شود نافرمانى خدا نكند و هركه نافرمانى خدا نكند وارد بهشت شود. شيخ طوسى در كتاب «مصباح» فرموده: در مورد خوردن انار در روز و شب جمعه فضيلت بسيار روايت شده
🍔🍧🍎🍰🍗
@menoeslami