eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
23.9هزار دنبال‌کننده
15هزار عکس
23.5هزار ویدیو
72 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
2.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دونات داریم، چه دوناتی😍 یه دونات معروف تو دنیا هست که توی مواد اولیه ش از پوره سیب زمینی استفاده میشه، که بهش میگن spudnut یا دونات سیب زمینی..خیلی هم محبوبه.. فرقش با دوناتی که فقط با آرد درست میشه اینه که خیلی سبک و تر و اسفنجی تر میشه .. 🔹مواد لازم و طرز تهیه مرحله به مرحله 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
5.76M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش شیرینی یاقوتی🍓 😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
دوستان تا اونجایی که من اطلاع دارم بهترین به مال اصفهان است خیلی خوشبو وخوش طعمه وفضای آشپزخونه را عطر به پر می کنه واحتیاج به هیچ اسانسی نداره طرز تهیه مربای به به یک کیلو شکر یک کیلو آبلیموی تازه یک قاشق غذاخوری در صورت تمایل دانه هل یا وانیل طرز تهیه....... به را بشوریدخشک کنید اگر دوست دارید پوستش را بگیرید کاملا دلخواه است وبه سایز دلخواه خرد کتید توی قابلمه با هر جنسی استیل یا مسی یا رویی یا تفلون من همه را امتحان کردم وکاملا مربا قرمز می شه اب در حدی بریزید که دقیقا تا لبه به بیاد ودرشو بذارید نیم ساعت بپزه با حرارت ملایم بعد شکر را اضافه کنید من واسه بک کیلو به 800گرم شکر می ریزم شما همون یک کیلووبریزید البته به را بعد خرد کردن وزن کنید واونوقت شکر را برابرش کنید حواستون به این مسئله باشه وبذارید یک ونیم ساعت با شکر هم بپزه وبعد دم کنی بذارید با حرارت نسبتا ملایم تا سه یا چهار ساعت تا زمانیکه رنگ به قرمز خوشرنگ بشه ودر اخر ابلیمو را اضافه ویا اسانس دلخواه ویه جوش زد حرارت را خاموش وبذارید با دربسته کاملا سرد بشه نکته..... پوست به را که گرفتم خلال کردم وریختم توی سینی توی دمای خونه تا کاملا خشک بشه بعد یه تفت کوچولو روی گاز دادم واسه دمتوش به ازش استفاده می کنم دانه به را هم گذاشتم توی دمای خونه خشک بشه واسه زمانیکه سرفه می کنید دم کنید خیلی خوبه سرفه را خوب می کنه خلاصه از همه قسمتهای این میوه به نحوئ احسن می شه استفاده کرد نکته..... نباید اب به خیلی کم بشه چون بعد سرد شدن سفت تر می شه واگر کم اب باشه زیاد خوشمزه نیست وخشک می شه پس نباید زیاد ونه کم باشه میزان اب نگهداری مربا..... توی شیشه در دار تمیز بریزید وتوی بخچال بذارید وهیچوقت قاشق چرب توی مربا نزنید که کپک بزنه 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام یادمه اون زمان بنده گروههای مختلط طنز زیاد داشتم یه روز دیدم حس خوبی ندارم به این گروهها بااینکه اصلا غیراخلاقی نبودن فقط اعضاش مختلط بودن و در کمال احترام پست میزدن و چت محترمانه داشتن و به پستها میخندیدن خلاصه دیدم حس جالبی به چت کردن و پست زدن ندارم عجیب حس چندشی منو گرفته بود من که معتاد این گروههام بودم تا چند ساعت فعال نشدم گروه بچه ها اومدن علتو جویا بشن چون واقعا تعجب انگیز بود یک عضو فعال یهو غیر فعال بشه اونروز یادمه از چندتا گروهها لفت دادم با لفت دادن بنده کلی اعضا پرسو جو کردن که چرا؟ گفتم نمیدونم حالم خوب نیست از اونها اصرار که برگرد از من انکار که خوشم نمیاد بعد به خودم اومدم متوجه شدم چند روزه دارم سوره نور میخونم چون شنیدم از خانوم پرتو اعلم بنظرم که سوره نور از فوایدش اینه که برای موارد بی عفتی انسان موثره منم گفتم تست کنم ببینم درسته یا نه و فهمیدم این حالتی ک در من بوجود اومده حتما از اثار خواندن این سوره هست که درباره ارتباط زن و مرد هست و خیلی برای شخص خودم عجیب و جالب اومد و خواستم توصییه کنم هم برای خودمون مفیده در این وانفسای جامعه که حیا کمرنگ شده هم برای عفت خانواده بخونیم حتما اثر مفیدشو دیر یا زود میبینید علی الخصوص خانوم هایی که از چشم چرونی و بی عفتی همسرانشون در عذاب هستن حتما مداومت داشته باشن به قرائت این سوره دست خالی برنمیگردن حالا دوبار خوندید توقع معجزه نداشته باشید لطفا چون ما معمولا هر دستوری بهمون بدن توقع داریم مثلا بعد دوشب نماز شب خوندن بشیم مستجاب الدعوه هر چی دعا کردیم مستجاب بشه چون دو شب نماز شب خوندم پس هر کاری در اثر مداومت و اخلاص بوجود میاد ممنون 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
یکمی کاهو ، یه دونه سیب ، یه کیوی و یک مشت گردو رو درشت خرد کنید و با هم مخلوط کنید و با مقدار کمی سرکه بالزامیک میل کنید. به سالاداتون تنوع بدید ، هر سری چیزای متفاوت رو خرد وبا هم مخلوط کنید. داشتن میوه و سبزیجات توی برنامه غذایی روزانه تون باعث میشه انرژی بیشتری داشته باشید ، سرحال تر باشید و خود به خود به سمت غذا های پر کالری نمیرید. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
نصف لیوان شعیریه خرد شده رو با یه قاشق کره و بادام وگردو تفت میدیم بعد بهش دو لیوان شیر اضافه کرده وقتی شعیریه تو شیر نرم شد و کمی غلیظ یه قاشق نشاسته رو با کمی گلاب قاطی کرده به مواد اضافه میکنیم وبعد کمی شکر یا شیر عسل میریزیم و آخر نصف پاکت خامه صبحانه همه که خوب مخلوط شد از رو حرارت بر میذاریم میذاریم یکم خنک بشه بعد در ظرف میریزیم ودر یخچال میذاریم . دوستان شعیریه رشته هایه تردونازک به رنگ قهوه ای هستش که لوازم قنادیا دارن. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خمیر یوفکا رو از وسط نصف میکنیم بعد هر 3 لایه رو با روغن مایع چرب کرده و وسطش گردوی ریز خرد شده با کمی دارچین میریزیم و رول میکنیم و در سینی فر میچینیم تا اخر در فر با دمای 170 درجه میگذاریم تا باقلوا پخته و رویه کار طلایی بشه از فر که در اوردیم کمی صبر میکنیم شربت خنک رو روی باقلواها ریخته و میگذاریم تا شربت به خورد باقلوا بره طرز تهیه شربت : 4 لیوان اب 3 و نیم لیوان شکر و دو تا هل روی شعله میگذاریم تا بجوشه و به قوام بیاد. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
🍎 👈خوب بچه ها اول از همه بگم خودمم واقعا انتظار همچین رنگی را نداشتم نمیدونم از سیبش بود یا تو ظرف مسی درست کردم ویه شب تو ظرف گذاشتم بمونه یا هردو فقط حیف که کم درست کردم فقط نیم کیلو سیبه☺ نوع سیب خیلی مهمه میدونید از کدوم سیبا بود همونایی که کنار باقلوا دو پست قبل گذاشتم سفت وخوشرنگ فکر میکنم با هرسیبی نمیشه مربا درست کرد البته بخوای خوشرنگ وطعم فوق العاده داشته باشه نیم کیلو سیب را شسته وپوست کنده وخرد کرده(من چون برای صبحانه میخواستم دیگه قالب نزدم مکعبی خرد کردم) ودر ظرف مسی ریخته واب اضافه کردم تا روی سیب بگیره بعد روی حرارت گذاشتم تا سیب پخته بشه در ظرف هم نیمه روش گذاشتم تقریبا چهل وپنج دقیقه زمان برد بعد سیصدو پنجاه تا چهارصد گرم شکر اضافه کردم شکر را که اضافه میکنی کم کم سیب رنگ می گیره حدود چهل دقیقه هم با شکر زمان برد شربت باید قوام بیاد بعد یک سوم لیوان گلاب وکمی ابلیمو اضافه کردم وچند جوش زد خاموش کردم ودم کنی روی ظرف گذاشتم بعد از بیست وچهارساعت تو شیشه ریختم وتمام🌹 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
3.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش شیرینی اسکار🍓 😋 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅ علت_بی_حالی_در_نماز 🦋علامه حسن زاده آملی نقل می کند: در تعطیلات تابستان به آمل رفتم، خوابیده بودم بچه ها سر و صدا کردند و از خواب بیدار شدم و غضبناک شدم و بعد از آن ناراحت شدم که چرا من غضبناک شدم، آن قدر گریه کردم تا این که نتوانستم غذا بخورم، به تهران آمدم و راهی تبریز شدم تا سراغ طبیبم بروم به محضر علامه طباطبایی رفتم و به ایشان گفتم من حال نماز ندارم، بدون این که به ایشان جریان را بگویم. 💠گفت: بی خود غضبناک می شوی و انتظار هم داری که در نماز حال داشته باشی. ‍‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌‎‌‌‌‌‌‌http://eitaa.com/joinchat/1264386052C42a3f9bca9 👆👆👆👆