eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.6هزار دنبال‌کننده
14.1هزار عکس
20.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
💠شیخ رجبعلی خیاط می فرمایند: 🥃 هرگاه این استکان چای یا غذا را به ب قصد خدا بخوری دل تو به نور الهی به منور می شود ولی اگر برای حَظِ(لذت) نَفس خوردی همان می شود که خواسته بودی. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
✅ اسپرینگ رول😋 ✍مواد لازم: گوشت چرخ‌کرده ۴۰۰گرم قارچ خرد شدن نیم کیلو فلفل دلمه ای خرد شده یک پیمانه جعفری خرد شده نصف پیمانه ذرت نصف پیمانه پیاز خرد شده یک پیمانه سیر رنده شده ۳_۴ حبه نمک و فلفل و زردچوبه و آویشن مقدار لازم خمیر یوفکا مستطیلی یک بسته 🍜طرز تهیه: ابتدا پیاز رو کمی سرخ میکنیم،سپس گوشت رو اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم سیر رنده شده رو همراه با ادویه ها اضافه میکنیم٬ بعد بهش ذرت و فلفل دلمه ای و قارچ رو اضافه میکنیم و در ماهیتابه رو‌میزاریم تا کاملا بپزه،کم مواد آب میندازه که بعد از اینکه کاملا پخت در ظرف رو برمی‌داریم و اجازه میدیم تا کاملا آبش تبخیر بشه و هیچ آبی نداشته باشه،و در آخر جعفری رو‌ اضافه میکنیم و هم میزنیم اجازه میدیم مواد کمی خنک بشه و از داغی بیافتد ،بعد خمیر یوفکا رو لایه لایه جدا میکنیم و از مواد داخلش قرار میدیم و به صورت رولی آن را میپیچیم و در روغن داغ سرخ میکنیم. ✔️نکته: میتونین در صورت تمایل یه زرده تخم مرغ و کمی زعفرون هم برای رومال استفاده کنین. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
ابتدا پیاز رو تفت میدیم طلایی ک شد سینه مرغ پخته شده ک ریش ریش کردیم رو اضافه میکنیم و خوب تفت میدیم. بعد یک قاشق رب گوجه فرنگی هم اضافه کردم رب ک تفت خورد قارچ و ذرت بخار پز شده رو همراه با فلفل دلمه اضافه کردم. ادویه هم آویشن.نمک.زرچوبه.فلفل اضافه کردم و حسابی تفت دادم. موادمون ک اماده شد همراه با پنیر پیتزا میریزیم داخل خمیر یوفکا و میپیچیم و در آخر هم داخل تابه سرخ میکنیم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
تخم مرغ ۴ عدد شکر ۹۰گرم آرد ۹۰گرم آبجوش ۱ قاشق سوپخوری عسل ۱ قاشق سوپخوری وانیل ۱/۴ قاشق چایخوری خامه فرم گرفته ۲۵۰ تا ۳۰۰ گرم طرز تهیه: زرده و سفیده های تخم مرغها را جدا کنید. زرده ها را به همرا وانیل شکر عسل و آبجوش با همزن برقی بزنید تا کرم رنگ و روشن شود تقریبا ۱۰ دقیقه. سپس سفیده هارا با همزن بزنید تا فرم بگیرد. زرده ها و سفیده را با لیسک به آرامی مخلوط کنید تا گلوله های سفیده داخل زرده حل شود سپس ارد را کم کم داخل مواد الک کنید و با لیسک مخلوط کنید وقتی مخلوط شد کف سینی ۳۰ در ۴۰ را با کاغذ روغنی بپوشانید مواد رولت را داخل سینی بریزید و با پالت کاملا صاف کنید سینی را داخل به مدت ۷ تا ۱۰ دقیقه داخل فر که با دمای ۲۲۰ گرم کردید بپزید روی رولت باید طلایی شود اگر در مدت زمان پخت رولت طلایی نشد حرارت بالا را روشن کنید تقریبا ۱ دقیقه وقتی رولت آماده شد سینی را روی یک پارچه تمیز برگردانید و با همان کاغذ روغنی رول کنید و اجازه دهید خنک شود تقریبا نیم ساعت خامه قنادی را فرم دهید نان رولت را به آرامی باز کنید کاغذ روغنی را جدا کنید و روی نان خامه بمالید و با پالت یا قاشق صاف کنید و رول کنید رولت را ۱ ساعت داخل یخچال بگذارید سپس با چاقوی تیز برش بزنید و داخل کپسول بچینید نکته❗️ فر باید روی داغ ترین حالت ممکن باشد اگر فر شما با دمای ۲۲۰ خیلی داغ نمیشود دما را بیشتر کنید این دستور بکینگ ندارد 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
خمیر یوفکا رو از وسط نصف میکنیم بعد هر 3 لایه رو با روغن مایع چرب کرده و وسطش گردوی ریز خرد شده با کمی دارچین میریزیم و رول میکنیم و در سینی فر میچینیم تا اخر در فر با دمای 170 درجه میگذاریم تا باقلوا پخته و رویه کار طلایی بشه از فر که در اوردیم کمی صبر میکنیم شربت خنک رو روی باقلواها ریخته و میگذاریم تا شربت به خورد باقلوا بره طرز تهیه شربت : 4 لیوان اب 3 و نیم لیوان شکر و دو تا هل روی شعله میگذاریم تا بجوشه و به قوام بیاد. 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
ایده ای زیبا برای تزیین تزئین خیار کدو بادمجان به شکل گل 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بفرمایید صبحونه در طبیعت زیبا😍😍 سلااام ادینه تون قشنگ و بابرکت سلام صبح ادینه بخیر بریم صبونه😋😋😋 روز جمعه متعلق به هست امروز تا میتونین بعد از وضو به نیت امام زمان عج غذا بپزید و ذکر صلوات بر محمد و ال محمد غذا با تبرک به حضرت صاحب الزمان آآی خوردن دارد😭😍 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
_دو پیمانه عدس _اب سه پیمانه تقریبا _یک عدد پیاز درشت یک عدد سیب زمینی درشت یا دوتا متوسط _نمک ادویه زردچوبه فلفل دارچین به میزان لازم _رب گوجه فرنگی یک قاشق طرز تهیه:عدسو ۲۴ ساعت قبل خیس کنید بعد درون قابلمه ریخته روش اب بریزید سپس درب قابلمه رو ببندید عدس که نیمپز شد سیب زمینی را پوست گرفته و نگینی خرد کنید و به عدس اضافه کنید رب گوجه را اضافه کنید . دراین حین در تابه جدا پیاز را خلالی خرد کنید و با روغن و زردچوبه تفت دهید سپس ادویه و دارچین زده و شعله خاموش.پیازهارو به عدس اضافه کنید درب قابلمه رو ببندیدتا جا بیفته ده دقیقه اخر نمک و فلفل قرمز بزنید.نوش جان پ.ن.بعضیا سیر هم میریزن توی این غذا من دوس ندارم برای همین نریختم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. همون طور که قبلا بارها تاکید کردم بهتره همه مواد رو با ترازو اندازه گیری کنید. آرد 500 گرم(3لیوان پر سرصاف+1/3لیوان) ◀آرد و پودر قند باید الک شوند. پودر قند 125 گرم(1لیوان سرخالی) ◀اگه دوست دارید شیرینی شیرین تری داشته باشید میتونید تا 250 گرم پودر قند رو بیشتر بریزید. روغن جامد یا روغن صاف قنادی 250 گرم(1 لیوان پر سر صاف) ◀در صورت استفاده از روغن نیمه جامد حتما روغنتون رو صاف کنید. زرده تخم مرغ 2 عدد ماست غلیظ و کم آب 90 گرم(1/3 لیوان) بیکینگ پودر 1/4 قاشق چایخوری استاندارد(1قاشق مرباخوری معمولی) پودر هل 1 قاشق مرباخوری ◀مواد رومال: 1عدد زرده تخم مرغ+1قاشق چایخوری ماست+نصف قاشق چایخوری زعفران دمکرده غلیظ+1قاشق چایخوری عسل یا شربت بار(به دلخواه) . ابتدا روغن+پودر قند را 5 دقیقه با دور تند همزن بزنید تا سبک و روشن و حجیم شود. زرده ها+پودر هل را اضافه و 2 دقیقه دیگر با دور تند همزن بزنید. ماست+بیکینگ پودر را مخلوط و چند ثانیه صبر کنید تا بیکینگ پودر فعال شود و بعد به مواد اضافه و هم بزنید تا یکدست شود. آرد را در چند مرحله اضافه و مخلوط کنید و در انتها با نوک انگشت خمیر را منسجم کنید. روی خمیر را بپوشانید و 30 دقیقه در دمای محیط استراحت دهید. خمیر را کم کم بین دو نایلون به قطر نیم سانت باز و کاتر بزنید. ◀کف سینی شیرینی پزی را کاغذ روغنی بیندازید. خمیر کارتر خورده را در سینی بچینید و رومال کرده به دلخواه پودر پسته یا کنجد بپاشید. سینی را در فر از قبل گرم شده با دمای 170 درجه برای 20 تا 25 دقیقه قرار دهید تا شیرینی بپزد. کف شیرینی کمی تغییر رنگ دهید و روی شیرینی طلایی شود. در صورت نیاز یکی دو دقیقه گریل بزنید تا روی شیرینی طلایی تر شود. ◀این مقدار مواد حدود 180 عدد شیرینی به من داد با این سایز کاتر ◀ماندگاری شیرینی زیاده و در ظرف دربسته جای خنک نگهداری کنید. ◀در فر دستساز یا تابه دو طرفه هم میتونید درست کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami