eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.6هزار دنبال‌کننده
14هزار عکس
19.7هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
_سالاد 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
کنجدی 😍😍 ✅ سمبوسه کنجدی 😋 ✍ مواد لازم : دو لیوان کنجد رو بدون روغن توی تابه تفت دهید. 2 قاشق ارده 2 قاشق دوشاب (شیره خرما ) 3 قاشق عسل 🍜 طرز تهیه: مواد رو با دست همه با هم قاطی کنید قالب مستطیل شکلی رو با ارده چرب کنید مواد رو توی قالب پهن کنید روی کنجد ها رو کمی عسل بریزید و پسته و بادام و گردو و کمی پودر نارگیل بریزید یکساعت بزارید فریزر و سپس برش بزنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
✅ آب خوردن بعداز میوه ممنوع! ✍بعد از میوه آب ننوشید چون میوه خام است و برای هضم نیاز به صفرا دارد وقتی آب می خورید صفرای موجود در تن را از بین می برید بنابر این ابزار هضم مختل می شود و مشکلات جدی در گوارش و سلامتی در پی خواهد داشت. گرت هست گوش نصیحت شنو به آب از پی میوه مایل نشو که در تن رطوبات حاصل شود زبیماریت کار مشکل شود 📚حکیم خیراندیش 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
🍝 ﮔﻞ ﻛﻠﻢ ﺳﻪ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﻫﻮﻳﺞ ﺩﻭﻟﻴﻮﺍﻥ ﺳﺎﻗﻪ ﻛﺮﻓﺲ ﺩﻭﻟﻴﻮﺍﻥ ﻓﻠﻔﻞ ﺩﻟﻤﻪ ﺍﻱ ﻳﻚ ﻋﺪﺩ ﺩﺭﺷﺖ ﺳﻴﺮ ﻳﻚ ﺑﺘﻪ ﻓﻠﻔﻞ ﺳﺒﺰ ﺗﻨﺪ ﺷﺶ ﻋﺪﺩ ﮔﻮﺟﻪ ﺩﻭﻛﻴﻠﻮ ﺳﺮﻛﻪ ﻧﻤﻚ ﺍﺩﻭﻳﻪ ﺳﺒﺰﻱ ﻣﻌﻄﺮ ﺗﺮﺧﻮﻥ ﻣﺮﺯﻩ ﺟﻌﻔﺮﻱ ﮔﺸﻨﻴﺰ ﻣﻘﺪﺍﺭﻱ ﺗﻤﺎﻡ ﺳﺒﺰﻳﺠﺎﺕ ﻧﮕﻴﻨﻲ ﺧﻴﻠﻲ ﺭﻳﺰ ﺧﺮﺩ ﻛﺮﺩﻩ ﻳﻪ ﺷﺐ ﺗﺎ ﺻﺒﺢ ﻣﻴﮕﺬﺍﺭﻳﻢ ﺗﺎﺧﺸﻚ ﺷﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﻱ ﺍﻳﻦ ﺳﺎﻻﺩ ﺭﺍﺭﺳﻴﺪﻩ ﻭﺷﻞ ﺍﻧﺘﺨﺎﺏ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﺍﺧﻞ ﺍﺏ ﺟﻮﺵ ﻣﻴﮕﺬﺍﺭﻳﻢ ﺗﺎﭘﻮﺳﺘﺸﺎﻥ ﺭﺍﺣﺖ ﻛﻨﺪﻩ ﺷﻪ ﺑﻌﺪ ﺩﺍﺧﻞ ﻣﺨﻠﻮﻁ ﻛﻦ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﻛﺎﻣﻼ ﻣﻴﻜﺲ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﺍﺧﻞ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﻣﻴﺮﻳﺰﻳﻢ ﺗﺎ ﺑﻴﺴﺖ ﺩﻗﻴﻘﻪ ﺑﺠﻮﺷﺪ ﻳﻚ ﻟﻴﻮﺍﻥ ﻭﻧﺼﻔﻲ ﺳﺮﻛﻪ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﺩﻭﻗﺎﺷﻖ ﺳﺮﭘﺮ ﻧﻤﻚ ﺭﺍ ﺑﻪ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﺯﺩﻩ ﺑﻌﺪﻣﻮﺍﺩ ﺭﺍﺑﻪ ﺁﻥ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﻴﻜﻨﻴﻢ ﻣﻦ ﻓﻠﻔﻞ ﻗﺮﻣﺰ ﻫﻢ ﺯﺩﻡ ﻛﻪ ﺗﻨﺪ ﺑﺸﻪ ﺩﺍﺧﻞ ﺷﻴﺸﻪ ﻛﺎﻣﻼ ﺧﺸﻚ ﺭﻳﺨﺘﻪ ﺗﺎ ﻳﻪ ﺭﻭﺯ ﺩﺭ ﺷﻴﺸﻪ ﻫﺎﺭﻭ ﻧﻤﻴﺒﻨﺪﻳﻢ ﺗﺎﺳﺮﻧﺮﻩ ﺑﻌﺪ ﺩﺭﺷﻮﻧﻮ ﻣﺤﻜﻢ ﻣﻴﺒﻨﺪﻳﻢ ﺑﻌﺪﺍﺯ ﺩﻩ ﺭﻭﺯ ﻣﻴﻞ ﻛﻨﻴﺪ ﺍﻳﻦ ترشیو ﺗﺮﺟﻴﺤﺎ ﺩﺍﺧﻞ ﻳﺨﭽﺎﻝ ﻧﮕﻪ ﺩﺍﺭﻯ کنید 🍝 😋🌈 💠ترشی لبنانی 🥣مواد لازم ؛ هویج ،شلغم ،بادمجان ،از هر کدام ۴_۳ عدد، فلفل تند بسته به ذائقه ی خودتون ( من که اصلا نگاهش هم نمی کنم ،چه برسه به اینکه استفاده کنم ) سیاه دانه وگلپر و زردچوبه از هر کدام ۱ ق م ،رب انار ۴ ق غ پر ،تربچه ۷ عدد ( اگر با بوی ترب و تربچه ،مشکل دارید می تونید حذف کنید ،من ریختم ) تمبر هندی ۱ بسته ،سرکه به میزان لازم ، سیر ۳_۲ حبه ، زیره ۱ ق م 👩‍🍳اماده سازی؛ تمام سبزیجات رو پس از شستن ، یکی دو ساعت پهن کنید تا خشک بشند ،سپس هویج و تربچه وشلغم رو با رنده ی درشت رنده کنید ،سیر رو با رنده ی ریز رنده کنید ، فلفل ها رو هم یا خرد کنید یا چرخ کنید، بادمجانها رو درشت خرد کنید وبا کمی سرکه بجوشونید ، مقداری سرکه روی تمبر هندی بریزید واز صافی عبور بدید تا هسته ها جدا بشند ،رب انار رو با سرکه مخلوط می کنیم تا رقیق تر بشه،در ظرفی همه ی سبزیجات و ادویه ها ورب انار وتمبر هندی وسرکه رو مخلوط کرده ،نمک ترشی رو بچشید ،(زیرا هم تمبر هندی نمک داره ،هم رب انار ) اگر لازم بود بریزیدوسپس در یک ظرف شیشه ای بریزید ودر یخچال یا جای خنک نگهداری کنید وپس از دو هفته قابل خوردن هستش 😋🌈 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
💠ترشی لبنانی 🥣مواد لازم ؛ هویج ،شلغم ،بادمجان ،از هر کدام ۴_۳ عدد، فلفل تند بسته به ذائقه ی خودتون ( من که اصلا نگاهش هم نمی کنم ،چه برسه به اینکه استفاده کنم ) سیاه دانه وگلپر و زردچوبه از هر کدام ۱ ق م ،رب انار ۴ ق غ پر ،تربچه ۷ عدد ( اگر با بوی ترب و تربچه ،مشکل دارید می تونید حذف کنید ،من ریختم ) تمبر هندی ۱ بسته ،سرکه به میزان لازم ، سیر ۳_۲ حبه ، زیره ۱ ق م 👩‍🍳اماده سازی؛ تمام سبزیجات رو پس از شستن ، یکی دو ساعت پهن کنید تا خشک بشند ،سپس هویج و تربچه وشلغم رو با رنده ی درشت رنده کنید ،سیر رو با رنده ی ریز رنده کنید ، فلفل ها رو هم یا خرد کنید یا چرخ کنید، بادمجانها رو درشت خرد کنید وبا کمی سرکه بجوشونید ، مقداری سرکه روی تمبر هندی بریزید واز صافی عبور بدید تا هسته ها جدا بشند ،رب انار رو با سرکه مخلوط می کنیم تا رقیق تر بشه،در ظرفی همه ی سبزیجات و ادویه ها ورب انار وتمبر هندی وسرکه رو مخلوط کرده ،نمک ترشی رو بچشید ،(زیرا هم تمبر هندی نمک داره ،هم رب انار ) اگر لازم بود بریزیدوسپس در یک ظرف شیشه ای بریزید ودر یخچال یا جای خنک نگهداری کنید وپس از دو هفته قابل خوردن هستش 😋🌈 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
(1) سوال پر تکرار چرا کیک من پف نکرده با اینکه دقیق نکته به نکته رعایت کردم😑 بچه ها حتی کوچکترین نکته و عدم رعایت آون بسیار تاثیر گذاره در نتیجه عالی پس دقت کنید👇 💎تخم مرغ مستقیم از یخچال خارج شده و داخل کیک استفاده شده 🚫حتما باید برای همه نوع کیک تخم مرغ نیم ساعت داخل اتاق بمونه و بعد استفاده بشه 💎 مقدار مایعات مثل آب،شیر،ماست ،دوغ و …دقیق نبوده یا مایع خیلی خیلی رقیق شده یا غلیظ.🚫وقتی تو دستور گفته میلی لیتر میتونید همون عدد و به گرم بریزید 💎میزان هم زدن خیلی کم بوده ولی در اواخر که نباید مواد هم بخوره زیاد هم خورده و از همه مهمتر مخلوط کردن 🚫دورانی در هم زدن رعایت نشده. 💎دمای فر یا خیلی زیاد بوده یا خیلی کم ( اگر زیاد باشه کیک پف نمیکنه و بیشتر نپخته میمونه و اگر کم باشه کیک پف میکنه ولی به مرور پفش رو از دست میده و سفت میشه )🚫قلق فر خودتون 💎فر از قبل گرم نشده ( اگر فر از قبل گرم نشه همه پف کیک میخوابه 🚫۱۵ تا ۲۰ دقیقه قبل گرم کنید 💎مواد رو بدون اولویت دستور مخلوط کردید یعنی هرچیزی رو هر وقت خواستید ریختید. این موضوع خیلی زیاد پیش میاد و خیلی روی پف کیک تاثیر منفی داره.🚫دقت 💎 از کره یا روغن سرد و آب نشده استفاده کردید یا خیلی داغش کردید و به مواد اضافش کردید. 💎 بیکینگ پودر یا جوش شیرین به نسبت آرد کم بوده یا خیلی کهنه بوده 🚫کم بخرید و تازه استفاده کنید 💎 روغن یا کره رو بیشتر از حد معمول ریختید یا ظرف رو زیاد چرب کردید🚫روغن جدا کننده داخل پیج و درست کنید و به قالب بزنید 💎 اندازه قالب نسبت به مایه کیک بزرگ یا خیلی کوچیک بوده. یا اینکه 🚫میزان ۲/۳ یا نصف بیشتر مواد کیک توش رعایت نشده 💎مواد خیلی کند آماده شده و فاصله بین تهیه مواد تا قرار گرفتن در فر خیلی خیلی زیاد بوده ( 🚫به نظر من حداکثر زمان اماده سازی ۲۰ تا ۱۵ دقیقه علی الخصوص توی هوای سرد اصلا نباید بین تهیه و پخت فاصله بیفته چون رطوبت کیک کلا از بین میره و کیک پفدار نمیشه ) 🍩ایراد های کیک 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍩ایده صاف کردن خامه روی کیک 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
✅چرا لبنیات برای دردهای مفصلی خوب نیست؟ ✍یکی از باورهای غلط، مصرف زیاد لبنیات برای بهبود مبتلایان به دردهای مفصلی است. در صورتی که بیشتر دردهای مفصلی از مزاج سرد و تر پدید می‌آیند و با توجه به مزاج سرد و تر لبنیات، مصرف زیاد آن در این افراد نه تنها باعث کاهش درد نمی‌گردد، بلکه موجب شدت یافتن درد مفاصل می‌گردد 🥛برای جبران کلسیم از انجیر و بادام درختی و خرما و…استفاده کنید 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami 🍏 @tebshia20🌿
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
ایده تزئین کیک تصویری 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY