eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
25.7هزار دنبال‌کننده
13.8هزار عکس
18.5هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
سلام خانم این عکسا غذاییه بنام گوشت تو شیشه بسیار مقوی و خونساز در طب سنتی بسیار بر اون تاکید شده عکسا خ شیک نیستن اگه میپسندید دستورشو بدم بذارید کانال اشپزی 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
آشپزی ونکات اسلامی
غذا اماده شد😋😁 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
با این فرمول و درست کنید ✅نسبت آب نمک چند منظوره پایه هر ترشی شوری آب نمک است که بدون آن مواد اولیه ناقص است. مواد اولیه شور انداختن از چهار عضو اصلی تشکیل می شود: سرکه برای اسیدی کردن، آب برای کاهش تیزی مزه اسید، شکر برای متعادل کردن اسید، و نمک برای طعم. مهم نیست چه چیزهایی را برای ترشی شور انتخاب می کنم، این چهار مورد همیشه به یک نسبت مشخص حضور دارند: فرمول اصلی شور و خیارشور👇 💠 2 پیمانه سرکه 💠17 پیمانه آب 💠 1 پیمانه نمک. سپس کافیست این مایع را درون شیشه هر نوع شوری که دوست دارید درست کنید بریزید. همین که آب نمک هم دمای اتاق شد، درپوشش را بگذارید و داخل یخچال قرار دهید. 😋🌈 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
😳😱 جشن تولد دختر بی حجاب در غسالخانه که شب تولدش میمیره 😨😨 این فیلم زندگیمو عوض کرده خیلی وحشتناکه😰 کلیک کن تا پاک نشده😳❌😱 🔴 فقط یک تبلیغ نیست یک هشدار است🔴 http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340 جزییات فیلم👆👆
عزیزان کتلت رو هم با سیب زمینی خام درست کردم هم با پخته هزدوشون خوشمزس ولی خانواده م خام رو بیشتر پسنیدن سیب زمینی وپیاز رو حتمااا با رنده ریز رنده کنید ابشو بگیرید خیلی تاثیر داره تو برشته شدن کتلت حتما تو روغن شناور سرخ کنید روغن کم بیشترش جذب کتلت میشه ومغز پخت هم نمیشه هر کتلت رو دوسه دفعه این طرف واون طرف کنید تا یکدست سرخ بشه بجای آرد نخود چی از آرد گندم و ارد سوخاری هم میتونید استفاده کنید . من تخم مرغ نزدم تخم مرغ موقعی زده میشه که مواد کتلت انسجام نداشته باشه عزیزان گوشت رو حتما با سوراخ توری ریز چرخ کنید بخوبی ورز بدید تا کتلت موقع پخت ترک برنداره میتونید همراه مواد کمی جعفری تازه بزنید وقتی که میخواید کتلتها رو بچینید تو ماهی تابه روغن زیادی داغ نباشه گرم باشه خوبه با شعله متوسط سرخ کنید گوشت چرخ کرده حدود 400گرم یا گوساله یا گوسفند یا مخلوط هردو سیب زمینی متوسط سه عدد پیاز بزرگ یک عدد آرد نخود چی یک قاشق نمک وفلفل سیاه وفلفل قرمز وزردچوبه وکمی آویشن به مقدار لازم پیاز وسیب زمینی را رنده ریز کرده و آبشو بگیرید همه مواد رو با هم قاطی کنید وخوب ورز بدید یکساعتی بزارید یخچال تا کمی خودشو بگیره وسپس سرخ کنید کتلتها رو زیاد نازک نگیرید که ترد وشکننده بشن زیاد هم ضخیم نباشه که وسطش خام باشه میخواید همراه سیب زمینی سرو کنید ابتدا سیب زمینی رو سرخ کنید سپس کتلتها بعد از کتلتها گوجه فرنگی 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY ‌اخبار بازیگران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نگهداری سیر خشک بە مدت طولانی سیر اگر بە مدت طولانی بمونه خشک وپوک میشه الان فصل خوبیه برا خرید سیر ونگهداریش که هم ارزونه هم کاملا تازه ست سیرهای تازه رو کاملا گذاشتم به مدت دوهفته خشک شد بعد پوستشون رو گرفتم وخرد کردم میتونیم چرخ یا رنده هم کنیم و روشون روغن مایع ریختم از هر روغنی میشه استفاده کرد به این صورت همیشه سیر داریم و در ضمن وقتی هم که گرون شد دیگه نگران نیستیم تو یه قسمت از فیلم نوشتم سیرهای تازه رو خرد کردم منظورم سیر خشک شده تازه هست نه سیر سبز 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
کوفته بادمجان پست بعدی👇
🥰🍆 مواد لازم : بادمجان قلمی 4 عدد 🍆 پیاز متوسط 1 عدد 🧅 گوشت چرخ کرده 400 گرم 🥩 نمک فلفل و ادویه به میزان لازم 🧂 زعفران آبلیمو 🍋 آرد نخودچی 1 ق غ 🥄 گوجه گیلاسی به میزان دلخواه 🍅 رب گوجه فرنگی به میزان لازم 🥫 🔹️ بادمجان ها 🍆 رو پوست بگیرید و در تابه داغ سرخ کنید .چند دقیقه بادمجون ها رو با درب بسته سرخ کنید که مغز پخت و طلایی بشن من در حین سرخ کردن یکم نمک و زردچوبه هم زدم. 🔹️یه پیاز متوسط رنده ریز کنید آبشو بگیرید . 🔹️نمک فلفل زردچوبه ادویه کاری و زعفران رو به گوشت چرخ کرده و یک قاشق غذاخوری آرد نخود چی بزنید خوب ورز بدید قلقلی کنید. 🔹️کوفته ها رو در تابه بچینید و روغن داغ بریزید یکم که خودشو گرفت نصف استکان آب اضافه کنید و حرارت گاز رو بالا ببرید تا آب تبخیر بشه و دوباره به روغن بیفته. این کار باعث میشه کوفته ها مغز پخت و خوشرنگ بشه. 🔹️جداگونه گوجه فرنگی سرخ کنید بعد رب گوجه فرنگی تو تابه تفت بدید نمک فلفل و آبلیمو بزنید بادمجون و کوفته ها رو تو تابه بچینید یک پیمانه حدودا آب بریزید بذارید جا بیفته😍 با نان 🥖🍞 و سبزی خوردن 🌱☘🍀و ترشی میل کنید😍😍❤️راستی من از غوره تازه استفاده کردم داخلش 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
یکی از دوستان, دستور یک غذای ارزان قیمت را خواستند . این دستور را امتحان کنید امیدوارم بپسندین یک پیمانه کوچک گوشت مرغ چرخ کرده را با پیازدر روغن کمی تفت داده و ادویه و نمک و زردچوبه و رب گوجه فرنگی زده ,مقداری آب اضافه کنید تا پخته شود و در آخر آب تبخیر شود. جعفری خرد و سرخ شده و پیاز داغ به گوشت اضافه کنید . برای هر عدد از این کتلت ها یک عدد سیب زمینی متوسط کافی است . به تعداد کتلت هایی که می خواهید تهیه کنید ,تعدادی سیب زمینی را خوب شسته و بپزید . پوست سیب زمینی در حین پخت ترک بر ندارد چون باعث جذب آب شده و هنگام سرخ کردن ممکن است وا برود یا روغن بیشتری جذب کند. سیب زمینی ها را پس از پختن, پوست گرفته و رنده کرده و یک یا دو عدد زرده تخم مرغ و نمک اضافه کرده و خوب هم بزنید و پس از اینکه در یخچال سرد شد . از سیب زمینی گلوله هایی بر داشته و با گوشت و جعفری سرخ شده و پیاز داغ مغز گذاری کرده و به شکلی که در عکس پیداست در آورده و به آرامی در آرد غلتانده و بعد در تخم مرغ زده شده ودر آخر هم در آرد سوخاری ,سپس در روغن ,کمی سرخ کنید تا طلایی و خوشرنگ شود. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
3-4 تا سیب زمینی - 1 لیوان پنیر پیتزا رنده شده - 250 گرم گوشت چرخ کرده - 1 پیاز - جعفری - فلفل قرمز و زیره اگه دوس دارین - نمک و فلفل سیاه -3 قاشق غذاخوری کره برای 1 استکان ماست چکیده - 4-5 قاشق غذاخوری کره - 1 قاشق مرباخوری فلفل قرمز(اختیاری) طرزتهیه:🥙🥙 سیب زمینی هارو آبپز کنین و له کنین و توش، نمک، فلفل ها، پنیر پیتزا و کره رو اضافه کنین و خوب مخلوط کنین، از طرفی پیاز رو تفت بدین و گوشت چرخ کرده و ادویه هارو رو اضافه کنین. هنگام سرو، توی سیب زمینی ها مثل شکل گوشت چرخ کرده بزارین، بعد روش ماست و کره آب شده رو بریزین. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
🍥 سیر گل 🔶مواد لازم 🔸گل سیر 500 گرم 🔸سرکه سفید به میزان لازم 🔸نمک نصف قاشق چایخوری 🔷طرز تهیه 🔹سیر گل‌ها را چند دقیقه می‌جوشانیم تا کمی نرم شوند، پس از خنک شدن داخل شیشه می‌ریزیم. سرکه و نمک را مخلوط کرده و روی مواد می‌ریزیم تا روی سیرها را کاملا بگیرد. پس از دو هفته این ترشی آماده مصرف است. 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
شوخی😁 🔹عشق باس مثل نون خامه ای باشه😋 هر روز صد نوع شیرینی خوشگل و جدید میاد تو بازار...اما با خودت میگی، هیچی همون نون خامه ای خودم نمیشه😍 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
مواد لازم ترشی هلو و زردآلو : ‏هلو ٣٠٠ ‏گرم زردآلو ٣٠٠ ‏گرم ‏نعناع نصف پیمانه گل کلم ۴٠٠ ‏گرم سیر ٣ ‏حبه سرکه به مقدار لازم نمک به مقدار لازم ‏طرز تهیه ترشی هلو و زردآلو : ‏هلو و زردآلو را کمی خشک و سپس رنده می‌نماییم. سیر را به قطعات ریزی خردکرده و به مواد فوق می‌افزاییم. گل کلم را به اندازه سیر تک تک کرده و به همراه نعناع خشک داخل مواد می‌ریزیم. تمامی مواد را خوب با هم مخلوط می‌کنیم و در ظرف مناسبی می‌ریزیم. روی مواد را از سرکه پر می‌کنیم. درب ظرف را محکم کرده و در جای خنک می‌گذاریم. 😋 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
😋 مواد لازم فلفل به میزان لازم نمک به میزان لازم سبزی (کوکوی ریز شده) 100 گرم آرد سیب زمینی 2 قاشق غذاخوری پیاز 1 عدد تخم مرغ 4 عدد آب 1 پنجم لیوان نان باگت 1 عدد روغن به میزان لازم طرز_تهیه  ابتدا در ظرفی مناسب آرد سیب زمینی ، آب، تخم مرغ و پیاز رنده شده را با هم مخلوط کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سبزی کوکو و نمک و فلفل را به آن می افزاییم و بازهم میزنیم. سعی کنید موادتان را آنقدر بزنید تا مخلوط یکدست و یک رنگی داشته باشید. روغن را در تابه ای می ریزیم و داغ می کنیم.نان باگت را به صورت حلقه های 2تا 3 سانتی متری برش می زنیم و وسط آن را خالی میکنیم. حلقه های نان باگت را در روغن می چینیم و با قاشق از مواد کوکو داخل آنها می ریزیم. بعد از این که یکطرف کوکو سرخ شد پشت و رو می کنیم. 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 سریال "دل" رو باید اینجوری دید 😂☝️ جوری تو سریال آب بستن که با چند مرحله افزایش سرعت پخش، هنوز کلی پِرتی داره! اخبار داغ سلبریتی ها ‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌❅ঊঈ✿☀️✿ঈঊ❅ @BaSELEBRTY کانالهای ما 👇 کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی
🔆💠🔅💠﷽💠🔅 💠🔅💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅 🔅 ✅مـاکـارونــی ✍یکی از راه های استعمار و کشتارخاموش، جنگ غذایی است که خیلی دقیق و نرم عادات غذایی ایران بلکه کل جهان را تغییر دادند. ابتدا ما را با انواع غذاهای دوست داشتنی اما مضر مریض می کنند سپس دلسوزانه برای ما پدری می کنند و انواع و اقسام داروها را به مامی فروشند و این همان تجارت مرگ است. 👈ضائقه ی فرزندان ما را از نخود ، کشمش ، گندم بو داده وعسل به چیپس و پفک ، ساندویچ ، پیتزا ، ماکارونی و.... سوق دادند. 💢مضرات ماکارونی : - هیچ ارزش غذایی ندارد. - حاوی گلوتن صنعتی است (گلوتن صنعتی سرطان زاست). - تهیه ماکارانی با آردنول و فاقد سبوس است. - به دلیل حالت خمیری و زیادجوشیده نشدن، موسین و پتیالین بزاق کمتر تولید شده و به راحتی هضم نمی شود. - فاقد فیبر گیاهی بوده و ایجادیبوست می کند. - باعث به وجودن آمدن سم پتومائین و گازهای سمی دیگر در روده بزرگ می شود. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20 🔅 💠🔅 🔅💠🔅 💠🔅💠🔅 🔆💠🔅💠🔅💠🔅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
من حدود 250گرم مخلوط گوشت گوسفندی وگوساله را دوبار چرخ کردم بعد یک پیاز ودومشت جعفری بدون ساقه را توی غذا ساز ریختم وبعد ابش را گرفتم شما میتونید کاملا ریز وساطوری خردش کنید نباید درشت باشه بعد به گوشت اضافه کردم وتوی لبنان یه ادویه مخصوص خودشان دارن بنام سبع بهارات که به فارسی می شه هفت ادویه که ترکیبی است از یک قاشق چایخوری پودر زیره ویک فاشق چایخوری پودر تخم گشنیز و یک قاشق چایخوری پودر فلفل سیاه و نصف قاشق چایخوری پودر دارچین ونصف قاشق چایخوری پودر هل وکمی رنده جوز هندی ونصف قاشق چایخوری هم پودر میخک همه این میزان ادویه را ترکیب کنید وبه گوشت اضافه کنید اگر نداشتید این ادویه ها را فقط فلفل سیاه ونمک برنید وخوب ورز دهید یا صد مرتبه به سطح کار بکوبید وحداقل یکساعت توی یخچال استراحت دهید حالا هم میتونید توی دست اندازه یه نارنگی کوچک بردارید وبشکل بیضی دربیارید بدون سیخ هم میتونید طبق فیلم به سیخ بکشید حتی میتونید مثل کباب کوبیده خودمان به سیخ پهن بکشید وتوی فر یا روی منقل کباب کنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش نان سیمیت ترکیه🍓 😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 دائم بیرون غذا نخورید چون آنها برای پول کار میکنند مثل شما نیت اسلامی ندارند واثرات منفی (جنب،بی وضو…) آشپز به شما منتقل میشود.اگر بیرون غذا خوردید حتما سوره تین خوانده شود خبث غذا از بین میرود. کانالهای ما 👇 @farzandbano @khandehpak @menoeslami @BaSELEBRTY
برنامه هفتگی برای عزیزانی که درخواست داشتن یکجا ببینن روزهای هفته متعلق به کدام ائمه است اینو بزنید رو در یخچالتون یا جایی که جلو چشمتون باشه هر چی خواستید بپزید به نیتشون بپزید و از انوار وجود با برکتتشون حظ ببرید ان شالله طرح هفتگی اشپزخونه بهشتی✨✨ شنبه : به نیت حضرت رسول (ص) – الحمدلله یکشنبه: به نیت حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(س) – یا نور دوشنبه : امام حسن  و امام حسین (ع) – یا رزاق سه شنبه : امام سجاد و امام باقر و امام صادق – یا کریم چهارشنبه : امام کاظم و امام رضاو امام جواد و امام هادی – سبحان الله پنج شنبه : امام حسن عسگری – لا اله الاالله جمعه : امام مهدی ( عج) – صلوات 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
_گوشت ترکیب سینه و ران مرغ 250 گرم فیله گوسفندی 250 گرم پیاز یک عدد درشت فلفل دلمه سبز و قرمز از هر کدوم یک سوم برش ترکیب کره و روغن ( سس کره) پودر سیر .نمک . زنجبیل .فلفل سیاه .. پودر پاپریکا .پودر تخم گشنیز درصورت تمایل اگه باشه عطر خیلی خوبی میده کم اضافه بشه طرز تهیه : فیله و ران وسینه را چرخ میکنیم نمک و ادویه اضافه میکنیم من پیاز رو ریز ساتوری کردم فلفل دلمه رو نیز همونطور خیلی ریز ساتوری کنین به مرغتون اضافه کنین خوب مخلوط کنین حدود پنج دقیقه ورز بدین تا مثل خمیر جمع و گوله بشه وسط ظرفتون در ظرفو بزارین تو یخچال نیم ساعت بمونه خنک بشه باربیکیو رو ده دقیقه قبل پخت روشن کنین از مواد گوشتتون اندازه نارنگی وزن 100 تا 120 بر دارید از سر سیخ شروع کنین به سیخ گرفتن یه کاسه اب ولرم دم دستتون باشه خیلی کم دستتون رو مرطوب کنین و گوشت رو به سیخ بکشید حواستون به سرو ته سیخ باشه گوشت خوب چسبیده باشه به سیخ من با دست اینکارو انجام دادم اگر دستگاه دارین با دستگاهم میشه سیخ رو تو دستگاه میزارین گوشت رو داخلش میزارین فرم میگیره بعد سیخ رو روی باربیکیو داغ میچینیم با شعله زیاد سریع چند بار پشت و رو میکنیم اینکار باعث میشه به گوشت شوک وارد بشه و به سیخ بچسبه حدود وقتی رنگ گوشت برگشت و احساس کردین به سیخ چسبید حرارت رو پایین بیارین تا گوشت مغز پخت بشه هر چند ثانیه سیخ رو برگردونین کمی سس کره رو با فرچه رو کباب بکشین در اخر کار دوباره حرارت رو بالا ببرین تا کبابتون رنگ بگیره و برشته بشه فقط خیلی رو حرارت نمونه چون فلفل هاتون میسوزه و سیاه میشه و اینکه اب میان بافتی گوشت از بین میره و کباب خشک میشه برای از سیخ جدا کردن هم سرو ته گوشت رو کمی فشار بدید از سیخ جدا بشه و راحت از سیخ جدا کنید دوباره از سس کره روی کباب بکشید و سرو کنید ✔نکات: سیخ کوبیده تمیز باشه خیس یا چرب نباشه ✔کباب پز حتما داغ باشه بعد سیخ رو روی منقل بچینید ✔نکاتی که در مورد پشت رو کردن اولیه کباب با حرارت بالا گفتم حتما رعایت بشه حدود سی ثانیه تا جایی که رنگ گوشت تغییر کنه بعد حرارت رو پایین بیارید ✔بجای پیاز ساطوری زیر از پیاز رنده شده هم میتونین استفاده کنین فقط اب پیاز رو حتما بگیرین ✔فلفل دلمه رو میتونین حذف کنین یا کمتر بزنین ولی طعم دلپذیری به کبابتون میده مخصوصا پاپریکا(فلفل قرمز) ✔ترکیبات گوشت رو حتما رعایت کنیید!! 🍋🍒🍋🍒🍌🍒🍋🍒🍌🍋🍒 موقع دم کردن برنج درون برنج پنج روزنه(سوراخ) به نیت پنج تن ایجاد کنید. کانالهای ما را دنبال کنید👇 @farzandbano چت بارداری @khandehpak طنز حلال @menoeslami آشپزی اسلامی @BaSELEBRTY اخبار بازیگران