eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.9هزار دنبال‌کننده
14.2هزار عکس
20.3هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
دوتا نون تست رو روى هم بذاريد و با كاتر گِرد قالب بزنيد و با وردنه حسابى تختش كنيد تا نونها بهم بچسبن يا ميتونيد اول با وردنه تخت كنيد بعد كاتر بزنيد من از روش اول استفاده كردم بعد يه تخم مرغ رو بزنيد تا از لختگى دربياد ١/٤پيمانه شير بهش اضافه كنيد نون ها رو اول داخل تخم مرغ و بعد داخل ارد سوخارى بغلتونيد بعد داخل روغن داغ سرخ كنيد،نونها وقتى توى روغن برن پف ميكنن هر دو طرفش رو سرخ كنيد بعد از وسط با قيچى دونيم كنيد و داخلشرو باهر چيزى كه دوست داشتين پر كنين👇 اصلش اينه كه داخلش رو  با مرغ پخته و ريش شده  خيار شور نگينى خرد شده  يه كم جعفرى ريز خرد شده  سس مايونز  نمك و فلفل همه رو با هم مخلوط كنيد و داخل جيب ها بذاريد  از مواد ماكارونى هم مي تونيد استفاده كنيد فقط خيلى كم روغن باشه. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🥙 گوشت چرخ کرده و پیاز چرخکرده و آب گرفته شده و نمک و فلفل و ادویه جات ورز دهید. کف و دیواره یک قالب رو با گوشت بپوشانید (به صورت یک کاسه ). میتونید روی گوشت یک لایه گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای قرار بدید. (توجه داشته باشید که بعد از پخت به علت چربی گوشت این کاسه کوچکتر و قطور تر خواهد شد) برای این مقدار گوشت من این کاسه با دمای 160 درجه و مدت یک ساعت در طبقه وسط فر قرار دادم. بعد از پخت ،برنج یا پاستا یا هر ماده نشاسته ای دیگه رو میتونید درون این کاسه گوشتی قرار بدید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
✅ نان ✍نان جو بهتر از نان گندم است. نان جو، نان انبیا و نیکان است. نان برنج ( که امروزه مرسوم نیست. ) بیماری را از بدن خارج می کند، درمان اسهال است و چاق کننده خوبی است. توصیه ها جهت مصرف نان: همانند درندگان که نان را بو می کنند، انسان نباید نان را بو کند. زمانی که نان بر سر سفره قرار داده شد، دیگر منتظر چیزی نباشید و با نان شروع کنید و حالت گرسنگی را با نان کم کنید. نان را تا می توانید به تکه های کوچک تری برای خوردن تقسیم کنید؛ چرا که با هر قرص نانی برکتی است. خمیر نان، باید خودش برسد و پف کند. ( با مواد دیگری نباید این کار را کرد. ). از قرض دادن نان یا خمیر نان خودداری نکنید که فقر می آورد. 🍒🍐🍒🍐🍒 @menoeslami @tebshia20
چندتا سیب زمینی پخته شده رو رنده کنید یه مقدار سس و شوید خرد شده تازه و نمک و فلفل سیاه بهش اضافه کرده بعد داخل قالب مافین نایلون انداخته و سیب زمینی بریزید و بهش شکل دهید ودرشون بیارید، بعد هم یه مقدار قارچ و سینه مرغ ریش شده و ذرت و نخود فرنگی و هویج پخته نگینی شده و خیارشور و سس و فلفل سیاه و قاطی کرده و بریزید داخل کاسه ها و تو یخچال بزارید تو این کاسه ها هر سالاد مایونز داری میتونید بریزید مثل سالاد ماکارونی و یا فیله سوخاری و... 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🔸سینه مرغ پخته و خرد شده 🔹ذرت شیرین 🔸آناناس 🔹مایونز 🔸جعفری 🔹نمک و فلفل 🔸کاهو همه مواد رو مخلوط کنید و با کاهو تزیین کنید👌😋 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
1 لیوان لوبیا سفید پخته. 1 عدد پیاز خرد شده. 3تا2 حبه سیرکمی جعفری. 1ق چ فلفل پرک شده. کمی فلفل سیاه.1ق چ نمک. 1ق چ زیره. 3 ق غ آرد در غذاساز لوبیا پخته و پیاز و سیر و جعفری رو بریزید و مخلوط وخرد کنید بعد در یک کاسه نمک وادويه جات وآرد رو اضافه و خوب مخلوط کنید روغن مایع رو در تابه بریزید وبزارید داغ بشه وبعد قاشق رو کمی چرب کنید واز مواد برداشته و در روغن سرخ کنید 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
🥗 4عدد سیب زمینی، 🥔 2ق غ شوید ساطوری،🌿 1عدد سینه مرغ پخته و چرخ شده ،1لیوان ذرت کنسروی،🌽 1/2لیوان خیار شور خرد شده🥒 مواد رو با سس مایونز مخلوط کن و روی برگ کلم قرمز سرو کنید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
پیازسرخ کرده بازردچوبه و نمک فلفل تفت میدیم 1ق رب گوجه میزنیم3گوجه فرنگی پوست گرفته وخورد شده یا رنده شده رو اضافه میکنیم وتفت میدیم تا آب گوجه کشیده بشه1سیب زمینی مکعبی خورد شده رو اضافه میکنیم.کمی تفت میدیم وآب جوش میریزیم تا سیب زمینی ها پخته بشن. وقتی پخته شد1ق غ مرزنجوش خشک اضافه می کنیم چند دقیقه بعد شعله رو کمی بالا میبریم و به تعداد نفرات تخم مرغ به آرامی داخل غذا میشکنیم و دیگه هم نمیزنیم در غذا رو میزاریم تا تخم مرغ شکلش به هم نخوره و درسته بپزه ،میتونید2تخم مرغ هم بزنید وداخلش بریزید. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
خیار (بدون تخم) ۱ عدد ماست یونانی ۴۵۰ گرم آب لیمو ترش ۲ قاشق سوپ خوری سیر (ریز خرد شده) ۱ حبه شوید ریز شده ۱ قاشق چای خوری سرکه سیب ۲ قاشق چای خوری پنیر فتا (خرد شده) ۶۰ گرم نمک ۱ قاشق چای خوری خیار ها را از طول نصف کنید. با یک قاشق تخم ها را بیرون بیاورید و دور بریزید. سپس خیار را رنده کنید. خیار رنده شده را روی یک پارچه ی آشپزخانه یا حوله ی کاغذی پخش کنید. روی آن ۱/۴ قاشق چایخوری نمک بریزید. بگذارید حداقل ۱۰ دقیقه بماند. سپس گوشه های پارچه را بگیرید و مایع را از داخل خیارهای رنده شده تا حد ممکن بچلانید. در یک کاسه ی متوسط، خیار چلانده شده را با ماست، آب لیمو ترش، سرکه ی سیب، شوید خرد شده، سیر و پنیر فتا مخلوط کنید. با ۳/۴ قاشق چایخوری نمک مزه دار کنید و بچشید و طبق ذائقه نمک را تنظیم کنید. ما ۱ و ۱/۴ قاشق چایخوری نمک استفاده کردیم. بلافاصله سرو کنید و یا اگر زمان دارید در ظرف ماست و خیار را بگذارید و آن را ۲تا ۴ ساعت در یخچال قرار دهید تا طعم بیندازد. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami
2سيب زميني رو بخار پز و له كردم با 2تخم مرغ و3ق جعفري ريز شده و نمك و فلفل مخلوط كردم تا به شكل خميردربیاد. اگه حس كرديد زيادي چسبناكه 1یا2آرد بهش اضافه كنيد.1ساعت داخل ظرف درب دار توي يخچال ميذاريم تا بهتر بتونيم بهش شكل بديم.حالا از خمير مقداري بر ميداريم و بهش شكل ميديم فرم بيضي كشيده.و وسطش هرچي كه دوست داريم(مرغ ريش شده،هويج پخته،فلفل دلمه ايي،پنير ،سبزيجات ...)ميذاريم و ميبنديم و بعد ابتدا داخل آرد ميغلطونيم و بعد داخل تخم مرغ و در انتهاتوي آرد سوخاري و بعد توي روغن فراووون و داغ سرخشون ميكنيم. 💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠 نون و عسل جز غذاهایی هست که برای همه طبایع مفید است.بعنوان صبحانه میل شود بعد چند روز نوش جان کردن چنان به حال خوش جسمی و روحی میرسید که باورتان نمیشود. 🌸🌸🌸🌸🌸 @menoeslami