هدایت شده از آرشیو آشپزی
#آش
#آش_بلغور_خراسانی
#غذای_محلی
به نیم دونه جو یا گندم خراسونیها میگن بلغور
مواد لازم
برای 4 نفر
❤️❤️❤️
نیم دونه جو یا گندم به دلخواه یک پیمانه من از گندم استفاده کردم
نیم دونه برنج 2 قاشق غذاخوری برنج دلبخواه
شوید دو قاشق غ خ خشک
نعنا یک تا دو قاشق غذاخوری
پیاز یک عدد بزرگ
سیر به دلخواه
نمک فلفل
زردچوبه این غذا یکم بیشتره حدود نصف قاشق مربا خوری
حبوبات یک پیمانه (نخود لوبیا چیتی و عدس)
حبوبات از شب قبل بخیسونید
و روز بعد جداگانه بپزید
پیاز من درشت سرخ کردم در آخر هم سیر تفت دادم اگر با کره محلی یا روغن حیوانی باشه لذیذتره
بعد از طلایی شدن پیاز نعنا و شوید و زردچوبه کمی تفت میدیم بهش نیم لیتر اب اضافه کنید و نیم دونهای خیسونده شده را اضافه میکنیم تا نیم پز شد حدود یک ساعت بعد حبوبات اضافه کنید و نمک و فلفل بگذارید حدود یک ساعت به ارامی پخته شه بعد سرو کنید با پیاز داغ و نعنا تزیین کنید
❤️❤️❤️❤️❤️❤️
کمبود آهن باعث فریاد کشیدن میشود که با خوردن غذاهای آهن دار جبران میشود.جوش شیرین برای قوام آمدن نان استفاده میشود که باعث فقر آهن است.
#بانو_آشپزی_بدون_وضو_ممنوع😊
آشپزی با نکات اسلامی👇
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
امام رضا علیه السلام : برای در امان ماندن از شهوت (گناهان جنسی)قبل و بعد از غذا سرکه مصرف کنید.
#سر_دیگ_غذا_ذکر_بگو
🍑🍑🍑🍑🍑
@menoeslami
چرا مرغ به خوک پرندگان شهرت دارد
«الدَّجَاجُ خِنْزِیرُ الطَّیْر» دلایل زیادی دارد و یکی از آنها این است که مرغ به مدفوع خودش و حتی سایر حیوانات و انسان، نوک میزند؛ امیرالمؤمنین(ع) فرمودند "چرا از گوشت جوجه استفاده نمیکنید؟" و در تعریف جوجه فرمودند "جوجه باید پایینتر از 500 گرم وزن داشته باشد" و این یعنی جوجه طبیعی مرغ و خروس زیر 500 گرم برای خوردن عالی است اما اینکه مرغهای چند کیلویی را به وزنهای کوچکتر تقسیم کرده و به اسم جوجه به خورد ما میدهند یک ظلم است.
کارگر آنلاین:دکتر حسن اکبری متخصص آسیبشناسی، دانشیار دانشگاه شهید بهشتی و محقق طب سنتی ایرانی ــ اسلامی گفت : روایت است که در اصول کافی نقل میکند که امیرالمؤمنین(ع) در مورد خوردن گوشت مرغ فرمودند: «الدَّجَاجُ خِنْزِیرُ الطَّیْرِ» یعنی مرغ، خوک پرندگان است؛ این خوک پرندگان الآن تبدیل به غذای مهمانی و عزاداری و عروسی ما شده در حالی که در زمان امیرالمؤمنین(ع) مرغها هورمونی نبوده و این بهمعنی آن است که ایشان خوردن مرغهای رسمی را هم نهی کردهاند
🍒🍐🍒🍐🍒
@menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
5.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام پرطرفدار بدون گوشت ولی خیلی خوشمزه
مواد لازم
توضیحات توی کلیپ گفتم فقط دستور سس بشامل :
3 قاشق غذاخوری کره ،
2 و نیم قاشق غذاخوری آرد
شیر ۲و نیم پیمانه ،آرد را سرخ کنید تا بوی خامیش از دست بره
شیر اضافه کنید و هم بزنید دائماً تا بپزید. فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید
نکته اخر:
با فلفل قرمز بپاشید و در فر 180 درجه بپزید تا قهوه ای طلایی شود.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
8.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شام فوری بدون گوشت😋
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
نان تاوایی😋😋
.
مواد لازم:
6 لیوان آرد بربری
خمیر ترش اندازه تخم مرغ
نمک 1 ق م خوری
آب ولرم
.
طرز تهیه :
من چون مایه خمیر نداشتم خمیر ترش استفاده کردم آرد بربری تو خونه داشتم الک کردم خمیر ترش رو با آب ولرم نرم کردم به آرد اضافه کردم بهش نمک زدم در حدی آب ولرم ریختم که به دست نچسبه بافت خمیر باید نرم و سبک باشه. حسابی ورز دادم روش پارچه کشیدم ۱ ساعت استراحت دادم کنار بخاری . بعد استراحت ورز نمیخواد اردم نپاشید وقت باز کردن خمیر. اصلا وردنه نمیخواد با نوک انگشتام پهن کردم خمیر باید خیلی نازک باشه. بعد تو روغن دو طرفش رو سرخ کردم و با چنگال طرح دادم.
نکته : اگر مایه خمیر داشتین ۱ قاشق غذاخوری مایه خمیر رو تو نصف پیمانه آب ولرم حدود ۸ دقیقه بزارین تا سطح روش پف کنه . اگر مایه خمیر نداشتین خمیر ترش بزنید : ترکیب آرد و نمک و آب ولرم که باهاش خمیر درست کنید در حدی که به دست نچسبه استراحت بدین و تو یخچال بزارین یک ماه ماندگاری داره.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#سس_زرشك_پلو
🔺پیاز سرخ كنيدپاپریکا، پودر زنجبیل، دارچین، فلفل سیاه به آن اضافه و با پیاز کمی تفت دهید.
رب گوجه
آب مرغ و زعفران را به مواد اضافه کنیدو بگذاريدتا سس غلیظ شود.
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع
صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم چون مقدسه.
#وضو_بگیر
#به_نیت_نذری_آماده_کن
#تا_خوشمزه_و_متبرک_بشه
🌸🌸🌸🌸🌸
@menoeslami
هدایت شده از آرشیو آشپزی
#تزیین _کشک_بادمجون
💠💠💠💠💠💠💠💠💠💠
آشپزی مانع افسردگی خانم میشود، خانمهای باردار که ویار دارند پیازی رو قاچ کنید جلوی دهان را ببندید و به بهانه ویار آشپزی را تعطیل نکنید.
#خانم_باردار_آشپزی_با_خشم_ممنوع😊
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami