فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
سالاد سیب زمینی
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
۱۵ تیر ۱۴۰۰
"سالاد سیب زمینی"
سیب زمینی پخته 800 گرم
ماست چکیده 6 قاشق غذاخوری
سس مایونز یا سس فرانسوی 2 قاشق غذاخوری
سس خرد 1 قاشق چایخوری
آب لیمو 1 قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه
روغن زیتون 1 قاشق غذاخوری
شکر نصف قاشق چایخوری
ذرت پخته شده یا کنسرو ذرت 5 قاشق غذاخوری
خیار شور 6 تا 7 عدد خرد شده
پیاز نصف عدد
خب حالا مواد اولیه رو نگینی خرد کنین البته اگر سیب زمینی رو تازه پختین حتما صبر کنین
خنک شه و از داغی بیفته و بعد شروع به تهیه و خرد کردن سالاد بکنین
بعد از اینکه مواد اولیه رو نگینی خرد کردین مخلوط کنین
حالا میرین سراغ سس
مواد سس رو باهم مخلوط کنین و به سالا اضافه کنین حسابی بهم بزنین
شما میتونین مواد سس رو هرچیشو که دوست ندارین به دلخواه کم و زیاد کنین
اگر جعفری تازه هم داشتین 1 دسته خرد کنین و به سالاد اضافه کنین عالی میشه
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
۱۵ تیر ۱۴۰۰
#آش_دوغ
دوغ 2 لیتر ( 8 لیوان )
آب یک لیتر
برنج سه چهارم پیمانه (کمتر از یک پیمانه )
سبزی آشِ دوغ ( گشنیز , شوید , تره ) نیم کیلو خرد شده
سیر 4 حبه
نخود کاملا پخته یک پیمانه
دوغ , آب و برنج رو روی حرارت ملایم بگذارید , هر چند دقیقه اونو هم بزنید تا جوش بیاد . سبزی , سیرهای له شده و نمک رو اضافه کنید تا زمان پخت سبزی , گاهی اونو هم بزنید و بعد نخود کاملا پخته رو اضافه کنید و آشو ازروی حرارت بردارید
اگر طعم ترش این آشو دوست ندارید , حتما دو لیوان ماست شیرین با دوغتون مخلوط کنید
🍔🍟...🍭...🍟🍔
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
۱۵ تیر ۱۴۰۰
5.56M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#تزئین_کیک
با استفاده از ژله بریلو و خامه فرم گرفته
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
۱۵ تیر ۱۴۰۰
7.6M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#شربت_البالو
روش من برای درست کردن #شربت_البالو فقط تابستون گرم با اب ویخ میچسپه طعم وانیل رو دوست ندارم تو شربت آلبالو دوست دارید اواخر پخت کمی بزنید🌹
سعی کنید از آلبالوی سالم وبدونه کرم زدگی استفاده کنید
برای هرکیکو البالو دو کیلو شکر لازم است تووووجه کنید . بدونه هسته وزن کردم (دو کیلو) آگه وزنه هم ندارید یک کاسه پر پر آلبالوی بدونه هسته دوکاسه شکر
شکر رو لابلای آلبالو بپاشید و آب آلبالو روش بریزید وبزارید یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت دراین فاصله البالوها آب میندازه سپس بیرون بیارید وبزارید رو گاز با شعله متوسط شعله نه زیاد باشه نه کم پخت طولانی نشه شربت تیره میشه نیم ساعت پخت باید قوام بیاد مرتب کف اونو بگیرید بزارید البالوها یک ربع تا بیست دقیقه با شهد بجوشه سپس با کفگیر سوراخ داره البالوها رو بیرون بیارید سعی کنید با تکان دادن کفگیر شهد کاملا ازش جدا بشه شهد وقتی که قوام اومد حتما از یک پارچه تمیز رو کنید تا گرمه رد کنید سرد شه غلظت میشه رد نمیشه از تفاله البالو میتونید مارمالاد درست کنید ویا آلبالو پلو.
پارت اول
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
۱۵ تیر ۱۴۰۰
7.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرگز به تفاله چنگ نزنید یا با قاشق فشار ندید چون شربت رنگش تلخ میشه
بعضی از تفاله ها مربا درست میکنن ولی من دوست ندارم چون دیگه طعمشو داده به شربت فقط شیرینه
این شربت تا دوسال قابل نگه داری تو یخچاله البته میتونید فریزیر هم کنید.
من آلبالوی که از شعر خارج کردم گذاشتم تو ابکش تا کاملا شهدش خارج بشه سپس یک روز گذاشتم جلو آفتاب تا خشک بشه بسته بندی کنید وبزارید فریزیر هر وقت شربت درست کردید مقداری از این آلبالو ها رو بریزید داخل شربت بسیار خوشمزس
پارت دوم
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
۱۵ تیر ۱۴۰۰
9.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کباب لا پلو
دستور پست بعد
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
۱۵ تیر ۱۴۰۰
8.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
راتا مرغ و شوید
دستور پست بعد
غذا را با فصول پیش ببرید، مهارتها را بالا ببرید و هر چه یاد میگیرید سریع درست کنید، تنوع غذایی رابطه ها را بهبود میبخشد.
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
۱۵ تیر ۱۴۰۰
هدایت شده از تجربیات بارداری,بانوان بانوی بهشتی
مرگ آنلاین زن 40ساله 😱
خانم آشپزی که داشت برای دنبال کنندگانش آنلاین آشپزی میکرد سکته کرد و فوت کرد😰
خیلی صحنه وحشتناکی بود😨
http://eitaa.com/joinchat/10289168Cbe4b57f340
فیلم لحظه مرگ 👆
۱۵ تیر ۱۴۰۰
کتلت عدس
من این مقدار مواد رو دوبرابر کردم
عدس سه چهارم لیوان از عدس ریز وخوش پخت استفاده کنید.
سیب زمینی متوسط دو عدد یکی خام ویکی پخته ، خام برای این استفاده میشه که کوکو از هم وا نره این کوکوی خیلی ناز نازیه😍
تخم مرغ دو عدد
پیاز متوسط یک عدد
سیر یک حبه
نمک وفلفل قرمز وسیاه و زردچوبه و کمی آویشن وجعفری
عدس رو بشورید وبا مقداری آب بزارید رو گاز تا بپزه اینقدر نپزه که پوست جدا بشه سپس بریزید تو ابکش تا اب اضافیش بره .سیب زمینی رو بپزید پوست بکنید وبزارید یخچال تا خنک خنک بشه هرچه موادتون سردتر باشه موقع سرخ کردن روغن کمتری به خودش جذب میکنه.
عدس پخته رو با دستگاه بزنید تاخمیری شکل بشه غذا ساز ندارید از چرخ گوشت رد کنید
سیب زمینی خام و پیاز رو با رنده ریز رنده کنید و آبشو بگیرید
سیب زمینی پخته هم با رنده ریز رنده کنید
تخم مرغها رو با همزن دستی بزنید ادویه جات وجعفری اضافه کرده بقیه مواد رو هم اضافه وخوب خوب مخلوط کنید تا مواد یکدستی بدست بیاد
ماهی تابه رو داغ کنید روغن بریزید وبا قاشق مقداری از خمیر بزارید داخل روغن با پشت قاشق صاف کنید .یک طرفش که سرخ شد برگردونید تا طرف دیگه سرخ بشه میتونید با دست هم شکل بدید دستتونو خیس کنید مقداری از مواد بردارید با نوک انگشتان پهن کنید وبزارید داخل روغن
سرخ که شدن رو دستمال تمیز اشپزخانه بزارید تا روغن اضافیش گرفته بشه واسه ساندویچ خیلی خوشمزس
عزیزان اگر کتلت وا رفت تخم مرغش کمه یک عدد تخم مرغ به همراه یک قاشق آرد سوخاری ویا آرد گندم خوب بزنید واضافه کنید. ودوباره خوب مخلوط کنید.
شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
۱۵ تیر ۱۴۰۰
7.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کتلت عدس
شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
۱۵ تیر ۱۴۰۰
5.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
کیک هویج کافی شاپی
دستور پست بعد
شنیدید از قدیمیا میگن سر دیگ سمنو هر کی عذر شرعی داره بهتره نیاد؟بخاطر اینه که کراهت داره و اثر میذاره پس با وضو برید حداقل (سر قابلمه غذاتون هم همون اثرو داره وضو فراموش نشه)
┄┅┅❅🍎🍒🍏❅┅┅┄
@menoslami
۱۵ تیر ۱۴۰۰