eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.7هزار عکس
18هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
#سيب_خشك 🍎 سیبها رو خوب بشورید و بعد خیلی نازک برش بزنیم يكم دارچين بزنيد و روى سينى هواپز بچينيد ‌بعد حدود نيم ساعت توى هواپز روى كمترين درجه حرارت میذارم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
امروز از زندگی🌿 از خنده‌ی گل از روزهای پاییز لذت ببر🌻 زندگی پُر است از شادی‌های کوچک آنها را دریاب صبح بخیر.......🌸 سلام روزتون با برکت و پرروزی❤️❤️❤️ امروز پنج شنبه متعلق به امام حسن عسکری علیه السلام🌺 طبخ غذاها با برکت امام حسن عسکری و با ذکر یا عفیف توضییحات تکمیلی درباره غذاری نذری به نیت پختن ادامه دارد 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
#⃣نان هندوانه ای 1 پیمانه شیر یک ونیم ق غ کره دو نیم ق غ شکر 1 ق چ نمک 3 ق چ مخمر فوری 1زرده تخم مرغ دو پیمانه آرد را به تدریج اضافه می کنیم به تمام موادی که بالا به ترتیب تایپ کردم البته شیر ولرم باشه با شکر ومخمر فوری کمی کف کرد مخلوط بقیه مواد این خمیر رو خوب ورز وبا کاردک به سه قسمت مساوی تقسیم می کنیم ودر یکی رنگ خوراکیه صورتی ویه قطره قرمز و کمی داخلش کشمش میریزیم وخوب ورز میدهیم ومیزاریم کنار ور بیاد در ظرف بعد داخل خمیرش رنگ سبز ویک پیمانه آرد مخلوط خوب ورز میدهیم ومیزاریم کنار ور بیاد سپس خمیری سفید هستش با وردنه باز می کنیم وبا برس روشو شیر می کشیم البته این کار بعد از یک ساعت استراحت خمیرها انجام می دهیم بعدخمیری که سفید هستش رو باز می کنیم با وردنه وسپس با برس روش شیر می کشیم وخمیر صورتی رو لابلاش قرار میدهیم بعد با وردنهدخمیر سبز رو باز میکنیم وگلوله خمیر آماده شده رو لاش می پیچیم وداخل قالب لوف قرار میدهیم ومی گذاریم استراحت دومشو که نیم ساعت هست انجام بشه بعد در فر با دمایه 180 تا وقتی رویه نان حالت برشتگی وپختگی وسبک شدن پیدا کرد میزاریم بپزه . ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#راحت_الحلقوم 5لیوان آب آلبالو 1 لیوان شکر 5 قاشق غذا خوری نشاسته ذرت 1 قاشق مربا خوری کره پودر نارگیل همه ی مواد با هم مخلوط کرده روی شعله ملایم گذاشته وهم میزنیم تا سفت بشه حدود 20 دقیقه زمان میبره تا حاضر بشه بعد درلیوان ریخته تو یخچال گذاشته وبعد از داخل لیوان در آورده و اطرافش را به پودر نارگیل آغشته کرده وبا چاقو به اندازه دلخواه برش میزنیم نکته : لیوان پلاستکی باشه یا یکبار مصرف #ایده_یلدا 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#خوراک_مرغ_کامل ابتدا هویج و کدوحلوایی و کلم_بروکلی و روغن_مایع را خوب مخلوط کرده داخل و خارج مرغ را آغشته به نمک و فلفل_سیاه و آویشن تازه می کنیم و داخل فر با دمای ۲۲۰ درجه یک ساعت می پزیم و با توجه به داشتن سبزیجات همراه مرغ یک غذا ی کامل داریم 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
🥘آشپزی خودمونی 🔷 ‍ مواد لازم ١/٥ ليوان شير ۲۰۰ گرم بستنی وانیلی ۲۰۰ گرم پنیر ماسکارپونه ۱ عدد دنت توتفرنگي ٢قاشق غذا خوری ژلاتین شكر ٢ق غ (اكه براتون كافي بود شيرينيش نزنيد شكر رو) كيك رولت اماده مواد لازم شیر و بستنی را در ظرفی ریخته و روی حرارت میگذاریم ،تا بستني داخل شير اب بشه و سپس پنیر ماسکارپونه و دنت رو با مقداری از مواد خوب باز کرده و به بقیه مواد اضافه می کنیم و با همزن خوب هم ميزنيم . در اخر ژلاتيني كه با ١/٤ ليوان اب بن ماري كرديم و به موادكمون اضافه ميكنيم . حالا اگه دسرتون كمي كف داشت از صافي رد كنيد من دسرم رو داخل قالب هاي سيليكوني ريختم . مقداري ار دسر رو داخل قالب ريختم گذاشتم فريزر تا كمي سفت بشه بد وسطش كيك گذاشتم و خيلي كممممم از موادم رو روش ريختم (حتماا كم بريزيد بزاريد يخچال تا سفت بشه بد بقيه دسر رو بريزيد والا كيك در دسر شناور ميشه) . دراخر ميزاريم يخچال ي شب بمونه و موقع دراوردن ميزاريم توي فريزر كه سفت بشه كه راحت از قالبمون در بياد براي روي دسر از اسپري رنگ استفاده كردم. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
در مورد غذا نیت نذری بودنو اداب رو رعایت کردم . استاد خدا شاهده همسرم چند شب پیش گفتن غذا های مامانم و مامانت و همه خیلییییی خوشمزست اما نمیدونم چرا غذا های تو طعم غذای هیئت میده . اونجا بود که رازمو فاش کردم ‌ دیدم صبحش بلند شده و صبحانه مفصل اماده کرده چون خیلی به اشپزی علاقه داره خواهش کرده جمعه ها خودش اشپزی کنه . بهش گفتم چقدر املتت خوشمزه شده گفت فکر کردی فقط خودت بلدی غذای نذری بپزی غذای منم امروز نذر امیر المومنین علی علیه السلام هست از ته دلم ذوق کردم که انقدر تاثیر گذار بودم ‌🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
💠 اصلاح 🍻روغن های در بازار اعم از روغن های مایع ، جامد و سرخ کردنی از پارافین نفت تهیه میشود. شاهد این سخن یک محاسبه ساده است. برای تهیه یک لیتر روغن آفتابگردان ، ۱۱/۵ کیلو تخم آفتابگردان لازم است .با احتساب قیمت ۱۵۰۰۰ تومان برای هر کیلو تخم آفتابگردان، قیمت تمام شده یک لیتر روغن آفتابگردان ۱۷۰۰۰۰ تومان!!! خواهد بود.😳😱 ‼️ضمن اینکه امروزه روشن شده در تهیه این روغن ها از مواد و پالم استفاده میشود که سرطان زا بودن هر دو ماده به اثبات رسیده است..😱 👌روغن های جایگزین در طب اسلامی👇👇 🍶روغن های حیوانی: 🍃۱. شحم( پیه) گاو: مقوی سیستم دفاعی ،کاهنده فشارخون و کلسترول،آب کننده چربی زائد ،بازگشایی عروق بسته 🍃۲.روغن زرد( کره): امام علی ع:روغن زرد داروست و خوردن آن در تابستان بهتر از زمستان است. ۳.روغن دنبه 🍶روغن های گیاهی: 🍃۱.روغن زیتون: از بین برنده صفرا،سودا و بلغم ، باعث نیکویی اخلاق،رفع هم و غم به علت تقویت مغز واعصاب،بیماریهای عصبی را درمان میکند. اگر به مو مالیده شود،بخصوص روغن زیتون جنگلی، موهای سفید را هم سیاه میکند😍😍 🍃۲. روغن کنجد: روغن کنجد موجب فراموشی شده و فقط در موارد خاص مثل تهیه خورشت باجه توصیه میشود 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
سلام نیت کردن نذری برای غذای روزانه ی خونه اثرش فوق العاده بود عالی بود کاملا میشه تغییر رو تو خونه احساس کرد همسر ورد زبونش شده مرسی که تو زندگیمی😍☺️ انشالله که خدا فرجی کنه و فرزند به ما بده🙏🙏😢 انشالله که خدا مدد کنه🙏 @khanevade_baneshat11 🍔🍧🍎🍰🍗 @menoeslami
جوری که یه شکمو نقشه ایران رو میبینه😄 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
. سلام دوستان و عزیزان همیشه همراه.💕💕 با یک سالاد پاییزی خوشمزه اومدم خدمتتون، سالاد انار از اون سالادهاییه که تو خونه ما خیلی طرفدار داره. بعضی ها با کلم بنفش درستش میکنن ولی من کلم سفید رو ترجیح میدم. #سالاد_انار. مواد لازم : کلم برگ سفید نصف یک عدد. انار ملس دو عدد. سینه ی مرغ نصف یک عدد. مغز گردوی نگینی ریز شده نصف پیمانه. سس مایونز 2 قاشق غذاخوری. ماست 1 قاشق غذاخوری. آبلیمو، نمک و فلفل به میزان لازم. طرز تهیه : ابتدا سینه ی مرغ را پخته و ریش ریش میکنیم، دو تا انار بزرگ ملس را دون کرده به همراه کلم برگ ریز شده در ظرف میریزیم، مغز گردوی نگینی شده را نیز اضافه می کنیم، سپس‌ سس مایونز، ماست، آبلیمو و نمک و فلفل را به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد را خوب هم میزنیم تا آغشته به سس شوند، سپس‌ چند ساعت در یخچال قرار داده تا سالاد ما جا بیفتد و آماده ی میل کردن شود. به همین راحتی به همین خوشمزه گی 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#سس_زرشک: زرشکای پاک شده رو میشوییم.(برای سس، دیگه لازم نیس دون کنیم. فقط خوشه ها رو از شاخه اصلی جدا میکنیم) مقداری آب روش میریزیم؛ البته نه خیلی زیاد. میذاریم روی حرارت ملایم حدود ده دقیقه بجوشه. بعد توی صافی صاف میکنیم و تفاله هاش رو جدا میکنیم. و دوباره آب زرشک رو روی حرارت ملایم میذاریم تا بجوشه کمی غلیظ بشه مثل رب انار. از این سس خوشرنگ و خوشمزه میتونین برای تهیه مرغ شکم پر، ماهی شکم پر، روی بعضی دسرها مثل فالوده و بستنی و ... استفاده کنین. امیدوارم درست کنین و خوشتون بیاد. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#ایده #یلدا 💃خانم های قررری ایده یلدا اوردم انار شکلاتی🤗❤ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#کیک_ماست_و_لیمو 😊😋 کیکی متفاوت با بافتی کااااملا سبک و اسفنجی. مواد لازم: ارد 180 گرم ماست خامه ای کاله (سون) 100 گرم شکر 140گرم تخم مرغ 3عدد روغن مایع 100گرم بیکینگ پودر 1ونیم قاشق چایخوری رنده پوست لیمویاپرتقال 1قاشق سوپخوری پر طرز تهیه ابتدا روغن ،شکر و پوست لیمو را با همزن بزنید.تخم مرغ هارا دانه دانه اضافه کرده وهربار حدود یک دقیقه بزنید و بعد از مخلوط شدن (آرد را با بیکینگ پودر مخلوط کرده وسه بار الک کنید ) طی سه مرحله وبه تناوب ماست و ارد را به مخلوط اضافه کنید .مواد اماده را داخل قالب لوف که چرب کرده و ارد پاشیده اید ریخته و در فر ازپیش گرم شده به مدت40 تا 50دقیقه یا تازمانیکه تستر تمیز بیرون بیاد بگذارید دمای فر 160درجه تا 170 درجه من برای این قالب از دو برابر دستور استفاده کردم و زمان هم حدودا یک ساعت شد #ایده #یلدا 💃خانم های قررری ایده یلدا اوردم انار شکلاتی🤗❤ 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
با نزدیک شدن به شب یلدا ، اکثر خانم ها علاقه ی بسیاری به تهیه ی دسر ، باسلوق ، کیک و … با ایده های یلدایی دارند . ما در این بخش از گهر طرز تهیه کیک هندوانه تابه ای را برای شما کاربران گرامی آماده کرده ایم. طرز تهیه کیک هندوانه تابه ای  کیک هندوانه بدون فر مواد لازم : تخم‌مرغ ۳ عدد شکر یک پیمانه ارد ۲ پیمانه دو سوم پیمانه شیر یا اب نصف روغن مایع نصف پیمانه وانیل یک چهارم ق چ بکینگ پودر یک ق م رنگ خوراکی سبز و قرمز طرز تهیه : اول تابه مورد نظر رو خوب چرب کنید. روی شعله ، شعله پخش کن بزارید و روشن کنید تا گرم بشه. مرحله اول اول تخم مرغ شکر و وانیل را خوب با همزن برقی بزنید تا حجیم و رنگ آن کرمی شود سپس روغن و شیر را اضافه کرده در آخر ارد و بکینگ پودر الک شده حالا در اینجا مثل تصویر زیر ، نصف مواد را بزارید برای رنگ قرمز و داخل ظرفی بریزید و کمی رنگ خوراکی قرمز اضافه کنید تا یکدست شود. مرحله دوم  مابقی مواد هم به دو قسمت کنید برای رنگ سفید (ساده) و سبز رنگ مواد سبز رنگ‌ بیشتر از سفید باشه (برای من مقداری زیاد شد) مواد را که رنگی کردید و آماده شد ؛ اول رنگ سبز را بریزید تا خودش داخل تابه پهن شود ، بعد مواد سفید رنگ در مرکز تابه بریزید و سپس در مرکز سفید رنگ مواد قرمز رنگ که روی هم در وسط ریخته میشه خیلی راحت و مرتب توی تابه پهن میشه و شکل میگیره حالا سرش دمکنی بزارید و روی حرارت متوسط اجازه دهید بپزه بعد نیم ساعت با خلال چک کنید. به همین راحتی  وقتی کیک پخت و شعله را خاموش کردید و کیک گرمه روی آن را با شکلات چیپسی (از لوازم قنادی ها تهیه کنید) تزیین کرده مثل دونه های هندوانه چون کیک گرمه شکلات ها روش فیکس میشه به همین راحتی خیلی ساده اس و درست کردنش لذت بخش  فیلم نهایی از بافت کیک هندوانه👇 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هویج پلو با تهدیگ مخصوص دستور تهیه : من هویج رو با طرف درشت رنده، رنده میکنم میتونید با رنده های بزرگتر هم رنده کنید.من گوشت سینه رو با پیاز و ادویه میپزم ریش ریش میکنم و با هویج تفت میدم نه خیلی چون هویج زود میسوزه و تغییر رنگ میده.باکره هم میشه تفت داد.بعد برنج رو ابکش میکنم.من برای ته دیگ بال مرغ استفاده کردم کمی میپزم همیشه.بعد بالها رو ته قابلمه چیدم و لایه لایه مطابق فیلم برنج و هویج و مرغ رو ریختم و روی هر لایه کمی زعفران دادم.بعد دم گذاشتم.من بعد پخت بهش زرشک و خلال پسته و خلال بادوم رو اضافه میکنم.بعضی ها زرشک و خلال ها رو با برنج دم میزارن.بعضی ها شکر میریزن من شیرین دوست ندارم.بعضی ها هم برای روش هویج جدا میریزن که من دوست دارم هویج باهاش پخته بشه تا طعمش جدا زیر دندون بیاد.دراخر روی برنج یکم کره میزارم.امیدوارم همه نکات رو گفته باشم.اگر سوالی بود درخدمتم.هویج پلو غذای شهر شیراز هست. 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
❌ 🎽 شب یلدا از قدیم هم بین علما و حکما روز بسیار مهمی بوده و رو این روز خیلی فوکوس کرده بودند👌 ✅ امام علی(علیه السلام) می‌فرمایند: در آغاز سردی هوا خود را از سرما حفظ کنید و در پایان آن از آن استقبال کنید؛ زیرا سرما با بدن‌ها همان می‌کند که با درختان می‌کند؛ در آغاز(برگ درختان را) می‌سوزاند و در پایان می‌رویاند.(آخر زمستان آزاد بزارید بدن را) ✅ همونجور که میدونید فصل زمستان هم از لحاظ سردی و هم از لحاظ تری به اوج‌خودش میرسه و اگر هم دقت کنید عموم بیماری ها از نظر حکما از بلغم که خلطی سردوتر هستش پدید میاد👌 هرچند مزاج قدیمیا مثلا زمان بوعلی مردم خیلییی گرم بودند هرچند گرم بودند ولی حکمای زیادی تایید کردند اگر میخواهید از بیماری ها در این فصل در امان باشید در آستانه ورود به فصل سردوتر(زمستان) خوراک گرم و خشک بخورید تا به تعادل برسد و دچار مرض نشوید... ✅ این نامردان انگلیسی اومدند این حرف حکما علمااهل بیت مارو عوض کردند (میوه ای که هم از حیث تری هم از حیث سردی ) به اوج خودش میرسه هستش اومدند این رو از طریق رسانه و.... به مردم ما القا کردند که آی مردم اگر میخواید مریض نشید تا سال بعد😱 هندونه بخورید و این رسم باقی موند تا به الان..... ❌ جالبش اینجاس هندونه معلوم نیس از کدوم سردخونه اومده چقدر تو سرد خونه مونده اصلا شیرین و قرمز هست یانه با قیمت ۱۰برابر بیشتر با کلی عوارض وحشتناک(بازمیریم میخریم😭) ✅ فکرشو بکنید مزاج شخص سرده /فصل سرده/هندونه سرده/ آیا با قرار گرفتن این حجم سردی در بدن؛ بدن میتونه مریض نشه؟؟؟ ❌ مزاجتونو نابود نکنید ... ❌❌ اینو بدونید با یکبار مصرف هندونه در یلدا سال ها طول خواهد کشید تا عوارضش برطرف بشه❌ ❌ متاسفانه صداسیمای ما عوض اینکه هزاران فرهنگ ورسم غلط ایرانی هارو بیاد بگه مردم رو آگاه کنه فقط شیرشو بدم دوغشو بدم ماءالشعیرشو بدم رو پخش میکنه❌😒 ❌ فردا هم تو یلدا یقینا میخواد بگه انارشو بدم کوفتشو بدم زهرمارشو بدم چی شو بدم🤢😠 ✅ چون بلغم(سردوتر) غالبه در مزاج فرد شب یلدا تا میتونید خوراک گرم وخشک یاگرم وتر مصرف کنید مثل: خرما/بادام/انجیر/مغزیجات /حلوا / شیرینی جات طبیعی و..‌‌. ✅ نیت کنید متن رو پخش کنید نزارید در زمین یهودیان بازی کنیم🙏😔
#قورمه_سبزي_با_لوبيا_چشم_بلبلي گوشت نیم کیلو خرد شده سبزی قورمه یک کیلو پیاز یک عدد بزرگ لوبیا چشم بلبلی یک لیوان زردچوبه یک قاشق غذا خوری سر خالی * سبزی قورمه رو پاک میکنیم و ریز خرد و توی روغن کافی خوب سرخش میکنیم و کنار میذاریم... یادمون هست که آخرای سرخ شدن بهش یه کمی نمک و زردچوبه اضافه کنیم... *لوبیا چشم بلبلی باید چند ساعتی خیس بشه و توی این مدت چند بار هم آبش عوض بشه... بسته به جنس لوبیا زمان اضافه کردنش به خورش فرق میکنه... *گوشت و پیاز خلال شده رو توی قابلمه روی حرارت میزاریم و کمی نمک هم بهش میزنیم و در قابلمه رو میبندیم...چند باری همش میزنیم و آب پیاز که کشیده شد با یکی دو قاشق روغن تفتش میدیم... پیازها که رو به قهوه ای شدن رفت زردچوبه رو میریزیم روش و بازم یه تفت کوچولو میدیم و آبو بهش اضافه میکنیم و بعد جوش اومدن در قابلمه رو میبندیم و حرارت زیرشو کم میکنیم تا آروم آروم بپزه... * نیم ساعتی که از پخت گوشت گذشت سبزی سرخ شده رو بهش اضافه میکنیم... اگر لوبیاها دیر پز هستن تقریبا هم زمان با سبزی به خورش اضافه میکنیم... ولی بیشتر مواقع لوبیا زودتر میپزه برای همین اواسط پخت اونو میریزیم توی خورش 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#سالاد_انار 🥗 😋 #شب_یلدا 🍉 سه ليوان كلم بنفش نازك نواري شده لازم داريم كه بهش كمي نمك ميزنيم و ده دقيقه صبر ميكنيم و بعد يكم با دست ماساژ بديد تا يكم نرم بشه بعد يك ليوان انار دان شده و نصف يدونه سيب زرد كه با رنده درشت رنده شده بهش اضافه ميكنيم.براي سس اين سالاد هم از تركيب ماست و مايونز و يك ق آليمو تازه و نمك و فلفل ميتونيد استفاده كنيد هم از تركيب يك ق آبليموي تازه+يك سوم ليوان آب انار+دو ق روغن زيتون+نمك و فلفل 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
#اکبر_جوجه ابتدایک عددمرغ خیلی کم وزن رو ازوسط نصف میکنیم پوستش رواصلا نگیرین من ازنصف مرغ استفاده کردم بازردچوبه زعفران فراوان ۱عددپیازدرشت که خلالی کردم مقداری نمک فلفل پودرزنجبیل پودرسیر۲عددآب لیموی تازه حسابی مزه دارمیکنیم توی یک کیسه زیپ دارقرارمیدیم به مدت ۸تا۱۲ساعت بعدتمام پیازهارو ازش جدا می کنیم توی ظرفی مناسب کلی روغن سرخ کردنی میریزیم وقتی حمام روغن داغ شد جوجه روتوش قرارمیدیم زیرش روخیلی کم می کنیم برای بهترپخته شدن جوجه خودم به شخصه ۱پیمانه آب اول پخت هم اضافه میکنم تاهم اول پخته بشه بعدسرخ بشه راستش بااین روش عالی میشه نگران نباشین روغن اصلاعکس العمل نشون نمیده وپرش نداره حدود۱ساعت ونیم برای پخت وسرخ کردنش زمان میبره من ۱قالب ۵۰گرمی کره هم اضافه می کنم روی طعمش خیلی تاثیرداره عزیزان تمام خوشمزگیه این مرغ فقط مزه دارکردن وزمان مارنه شدنه پس همیشه چندین ساعت قبل ازپخت این خوراک اقدام به مزه دارشدنش کنیدودر ریختن زعفران خیلی دستودلبازباشین اکبرجوجه باسس انارکه بعضیهافقط از رب اناروبعضیهامخلوط رب انارکمی رب گوجه وپودرسیر که باپیازداغ وروغن سرخ کردن همراه باچلوزعفرانی زیتون پرورده سرومیکنن 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
نكات ريز جالب و خواندى در آشپزى 👇 🔸برای اینکه برنج به ته دیگ نونی قابلمه مون نچسبه روی نون رو باید کمی خیس کرد . 🔸برای اینکه برنجمون خوب قد بکشه تو لحظه های آخر که میخوایم آبکشش کنیم یک لیوان آب سرد بهش اضافه کنید. 🔸برای اینکه قورمه سبزی مون خوب روغن بندازه و به اصطلاحروغن سبز تیره پس بده وسطای پختن خوروشت یک قاشق شنبلیله که خیلی خوب سرخ و خشک شده بهش اضافه کنید. 🔸برای اینکه پوست بادمجان های کبابی مون زود و بدون دردسر کنده بشه بعد از کباب شدن اونهارو تو یه نایلون بندازید تا چند دقیقه بمونه اونوقت براحتی پوستشون کنده میشه بدون اینکه گوشت بادمجون اسیب ببینه. 🔸برای اینکه لوبیا پلو عطر و بوی خوبی بگیره آخرای پخت موادش یک قاشق مربا خوری پودر گل سرخ اضافه کنید بهش. 🔸برای اینکه یه قیمه خوشمزه داشته باشید آخرای پخت خورشت چند قطره گلاب اضافه کنید بهش و بلافاصله زیرشوخاموش کنید. 🔸برای اینکه شیر برنجتون خوشمزه تر بشه برنجو با شیر خیس کنید. 🔸برای اینکه ماکارونی و لازانیا بهم نچسبه و خوشرنگ بشه تو ابش کمی زرد چوبه اضافه کنید. 🔸برای اینکه بفهمید تخم مرغ هاتون خوب آبپز شده یا نه بچرخونیدش اگه چرخید خوب پخته اگه نه که نپخته 🔸برای خوشمزه تر شدن قرمه سبزی یک ساعت مونده به سرو توش رب انار بریزید 🔸برای خوشمزه تر شدن کتلت تو موادش زیره و پودر آویشن بریزید. 🔸برای اینکه پنیر پیتزاتون خوب کش بیاد قبل از اینکه پیتزا رو داخل فر بزارید روش آب اسپری کنید . 🔸برای اینکه آش رشته لعاب داشته باشه و خوشمزه تر بشه کمی بلغور گندم همراه حبوبات خیس کنید و با هم بپزید . 🔸برای برداشتن ترشی از ظرف ترشی از ملاقه استیل استفاده نکنید چون باعث میشود ترشی زود خراب شود . 🔸اگر میخوهید پیتزا یا بعضی از غذاهاى خميرى که داخل فر طبخ میشود لطیف تر شود هنگام پخت داخل فر یک ظرف آب جوش قرار دهید . 🔸برای تازه ماندن برنج پخته در یخچال،یک تکه نان روی آن قرار دهید. 🔸برای ترد شدن گوشت روی همه قسمت های آن مخلوطی از سركه و روغن زیتون بمالید و بگذارید بماند ، سپس بپزید . 🔸برای بهتر رنگ دادن زعفران : هر مقدار زعفران ساییده شده یا حتی نسابیده را در ظرف مورد نظر ریخته و روی آن یک تکه یخ بگذارید تا در دمای اتاق یا آشپزخانه یخ آب شود نتیجه را خواهید دید . با این روش ماندگاری رنگ و بو و طعم آن بمراتب بیش از دم کردن آن با آب داغ هست... 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اینم دستور پخت #چیزکیک_ژاپنی سالم و معروف که خیلی تو دنیا طرفدار پیدا کرده و همه خیل دوسش دارن چون هم سالمه هم راحت مواد لازم : شیر ۱۳۰ میلی لیتر پنیر خامه ای (ترجیحا ویلی) ۱۰۰ گرم کره ۷ قاشق سوپ خوری زرده تخم مرغ ۸ عدد آرد۶۰ گرم (۱/۴ فنجان ) آرد ذرت ۶۰ گرم (۱/۴ فنجان ) سفیده تخم مرغ درشت ۱۳ عدد شکر ۱۳۰ گرم وانیل ؛ ۱/۴ قاشق چای خوری سر پر ۱.اول از همه فر رو دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد گرم کنید ۲.پنیر خامه ای و کره و شیر رو روی حرارت بذارید و هم بزنید تا یک دست بشن بعد بذارید کنار تا حسابی خنک بشه ۳.توی یه ظزف بزرگ زرده ها رو با هم مخلوط کنین و وانیل رو اضافه کنین ۴.بعد یواش یواش میکس خامه و کره و شیر رو بریزید و هم بزنین تا با هم مخلوط بشن ۵.حالا آرد سفید و آرد ذرت رو که ۳ بار الک کردین به مخلوط اضافه کنین ۶.توی ظرف دیگه سفیده ها رو حسابی بزنین تا پف کنه و بعد کم کم شکر اضافه کنین ۷.حالا ۱/۴ از سفیده رو به مخلوط اضافه کنین و هم بزنین بعد باقیمانده سفیده رو اضافه کنین و خوب خوب مخلوط کنین ۸.یه قالب ۲۳ سانتی مثل ویدئو کف و دیوارشو با کاغذ روغنی بپوشونین مواد رو بریزید داخلش نکته خیلی مهم این کیک اینه که اصلا برشته نشه واسه همین نیاز به حمام آب گرم داره  برای این کار توی یه قالب ۲۵ سانتی آب جوش بریزید و قالب ۲۳ سانتی روداخل اون قرار بدین و بذارین توی فر  ۲۵ دقیقه توی دمای ۱۶۰ درجه بذارین از فر در بیارین و بذارین خنک بشه و بعر از قالب در بیارین و روشو با پودر قند تزیین کنید 🍎🍏🍎🍏🍎 @menoeslami