eitaa logo
آشپزی ونکات اسلامی
26.4هزار دنبال‌کننده
13.5هزار عکس
17.4هزار ویدیو
71 فایل
در صورت رضایت فاتحه برای #مادر_بنده و همه اموات مومنین بفرستید لطفا @Yaasnabi   @BaSELEBRTY @Khandehpak @zendegiitv4 @menoeslami @jazabbb @shiriniyeh @mazehaa @cakekhaneh @farzandbano @T_ASHPAZE @didanii @sotikodak تبلیغات @momenaneHhh
مشاهده در ایتا
دانلود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 🔸 800 گرم فیله مرغ 🔸500 گرم قارچ 🔸1 پیاز 🔸150 میلی لیتر. خامه 🔸 نمک و فلفل به مزه 🔸 روغن سرخ کردنی 2 تخم مرغ 🔸100 گرم ارد 🔸150 گرم پنیر چدار یا پیتزا قارچ ها را در روغن نباتی با پیاز ، نمک و فلفل سرخ کنید تا طعم دار شود ، خامه را داخل آن بریزید و بگذارید تا غلیظ شود.فیله مرغ را به بشقابهایی برش دهید که عرض آن بیش از 1 سانتی متر نباشد ، هر دو طرف را بکوبید ، دو طرف نمک و فلفل را بزنید و ادویه ها را با دست بمالید. سپس هر قطعه را در تخم مرغ فرو می کنیم ، سپس آن را درون یک تخم مرغ می غلتونیم و از دو طرف آن را در روغن نباتی سرخ می کنیم تا قهوه ای طلایی شود. سپس آنها را روی یک ورق پخت قرار دهید ، قارچ ها را روی آن پخش کنید و پنیر رنده شده بپاشید. ظرف را به مدت 10 دقیقه در دمای 180 درجه به فر می فرستیم بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم با صبوری با بچه هام رفتار کنم چون مقدسه. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دورچین حرفه ای زیبا بانو برای خونه ت اسم بذار مثلا بیت الحسین ع صبح که بیدار میشی بگو اینجا حرم حسین بن علی ع هست و من توش خیلی باید مراقب رفتارم با خانواده م باشم با صبوری با بچه هام رفتار کنم چون مقدسه. خانوما بیاین اینجا👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠توصیه مهم مجری تلویزیون به پژوهشگران حوزه مرگ موقت ▪️این قسمت: اسیر آزاد ▫️تجربه‌گر : آقای مهدی معماریان .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش خورشت گل کلم🍓 😋 هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 برنج ۴ پیمانه ساق مرغ ۸ عدد خلال پسته ۱۰۰ گرم خلال بادوم ۱۰۰ گرم زرشک ۱۰۰ گرم کشمش ۱۰۰ گرم پوست پرتغال ۱۰۰ گرم زعفران دم کرده ۵ قاشق غ خ نمک ۲ قاشق غ خ برنج و با نمک خیس کنید و با روغن و نمک و اب درحال جوش ۱۰ دقیقه بپزید و ابکش کنید و با زعفرون دم بزارید ،مرغ رو سرخ کنید و با زعفرون و نمک و اب بزارید دم بکشه،مواد تزیین مرصع پلو رو هم توضیح دادم هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم،بچه داری میکنم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 دوغ گاز دار فیروز کوه ۲ لیتر برنج نیم دونه ۲ ساعت خیس خورده۱ پیمانه نخود پخته ۱ پیمانه گوشت چرخ کرده ۲۰۰ گرم پیاز ۱ عدد پیاز داغ ۲ قاشق سبزی شامل (تره نعنا گشنیز شوید برگ چغندر) سیر ۱ حبه هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم،بچه داری میکنم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
مواد لازم: به : ۱ کیلوگرم شکر : ۱ کیلو و ۳۰۰ گرم آب : به مقدار لازم گردو : ۱۰۰ گرم طرز تهیه: ابتدا به را بصورت نگینی در اندازه ۱ تا ۱.۵ سانتیمتر همراه با پوست ریز می کنیم. قابلمه را روی شعله قرار داده شکر را اضافه کرده، آب را تا حدی که روی شکر را بپوشاند می ریزیم هم می زنیم بعد حل شدن شکر و جوش آمدن آب به را اضافه می کنیم درب قابلمه را می گذاریم و شعله را کم می کنیم. بعد از حدود دو ساعت تا دو ساعت و نیم به تغییر رنگ داده و قرمز می شود. شعله را زیاد کرده هر یک ربع مقداری از آب_مربا را داخل ظرف کوچکی ریخته درون یخچال قرار می دهیم بعد سرد شدن غلظت آن را تست می کنیم. بعد از اینکه مربا غلیظ شد گردوی خرد شده را اضافه کرده بعد از دو دقیقه مربا ی ما آماده هست ⚠️⁩نکات : حسن مربای به این هست که به هیچ افزودنی از قبیل گلاب و پوست_پرتقال ... برای رنگ و طعم بهتر نیاز ندارد. برای پخت مربا به با توجه به مقدار به، سه تا پنج ساعت زمان نیاز هست با کمی حوصله به خرج دادن مربای خوشرنگ و لذیذی خواهید داشت. !!اضافه کردن گردو اختیاری هست 🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم،بچه داری میکنم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
آب انار 4 لیوان نشاسته 8 قاشق غذاخوری شکر 2 لیوان گلاب 1/2 لیوان کره 50 گرم ✅طرز تهیه : نشاسته را با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد سپس شکر را اضافه و مخلوط کنید. پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شفاف شود سپس کره را اضافه کنید. مسقطی را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید ، قالب در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با پودر شکر ، خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید. نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید. هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم،بچه داری میکنم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فر نداری بپزی ؟! پاشو بیا بپز 😋😍 آموزش پخت👇 تک نفره کاسه ای😍 فن روی کیک پخت کیک بدون تخم مرغ، بیکینگ پودر 🍰 https://eitaa.com/joinchat/2283601945C504b3e8c1f فن تَر و خیس شدن کیک😍 بخدا خوشمزه و خوشبوترین ترین کیکارو‌میپزی بیا 😋🍪👆 فن پُخت کیک دورنگ بدون فر با دَمکِش😋😳☺️👌
هدایت شده از 
همسرم عاشق 😢 تو خونه بند نمیشه 😟هر شب هرشب میگفت بریم خونه مادرم😫 تا ناراحتی منو دید گفت دختر غصه نداره بیا عضو کانال دوستم شو اونوقت دیگه اسیر نیستی هر شب اینور بیای😄 https://eitaa.com/joinchat/2283601945C504b3e8c1f خدایی چ کانال خوبیه چ خوشمزه ای آموزش میده🍞🍞
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کوکو کدو و هویج🍓 😋 خانوم گلم اسراف کردن معتیش اشپزخونه رو گرم کردن نیست☺️ چند نوع غذا درست کنی بذاری تو سفره، کدبانوگری نیست صرفا خودتو تو اشپزخونه خسته کنی ،همسرداری نکنی هنر نیست اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کماج سنتی🍓 😋 تخم مرغ:۱عدد پکینگ پودر:۱ ق چ خ شیر :۱/۴فنجان ماست :۲ق غ خ پودر هل:۱ق چ خ پودر نارگیل :۱ق غ خ آرد برنج:۱/۲ لیوان آرد گندم:۱ ق غ خ شکر:۱/۲. لیوان زغفران:۲ق غ از یکی از همسایه ها که مهمونی های پر تشریفاتی میداد پرسیدم ،چطور میتونی منو باز بذاری برای همه مهمونات غذای مورد علاقه شو بپزی؟ گفتم من مهمون دارم یه مدل غذا میپزم دو مدل بخوام بپزم هلاک میشم گفت عزیزم من از اول هفته تا اخر هفته غذا میپزم فریز میکنم مگه میتونم یه روزه این همه غذا بپزم؟😁 من هنگ کردم گفتم غذای مونده و فریزیری میدی به مهمونات😳 داستان سفره های تشریفاتی اینه ،هم اسراف میکنن هم غذاهای بیات به خورد مهمون میدن😂 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش اسپاگتی با سس پستو🍓 😋 از یکی از همسایه ها که مهمونی های پر تشریفاتی میداد پرسیدم ،چطور میتونی منو باز بذاری برای همه مهمونات غذای مورد علاقه شو بپزی؟ گفتم من مهمون دارم یه مدل غذا میپزم دو مدل بخوام بپزم هلاک میشم گفت عزیزم من از اول هفته تا اخر هفته غذا میپزم فریز میکنم مگه میتونم یه روزه این همه غذا بپزم؟😁 من هنگ کردم گفتم غذای مونده و فریزیری میدی به مهمونات😳 داستان سفره های تشریفاتی اینه ،هم اسراف میکنن هم غذاهای بیات به خورد مهمون میدن😂 اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
هدایت شده از آرشیو آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه جالب از گوجه ها پروانه میسازه😃👌 🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃🍇🍃 ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━** 💥💥💥💥💥💥💥💥💥💥 بانو هر کار میخواهی انجام بدی نیت معنوی کن اشپزی👈نیت نذری آرایش👈جهادم هست بارداری👈تربیت سرباز حامی دین ازدواج👈زمینه سازی برای ظهور ╰━━═━━⊰❀👨‍🍳👩‍🍳❀⊱━━═━ @menoeslami آشپزی اسلامی @T_ASHPAZE سوال آشپزی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لازانیابدون فر👆 هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم،بچه داری میکنم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هر کاری در منزل میکنید به نیت انجام دهید مثلا: من دارم غذای خوشمزه برای خانواده میپزم،بچه داری میکنم به نیت جاری شدن رحمت الهی در منزلم(خانم پرتو اعلم) اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
هدایت شده از شادی و نکات مومنانه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠 هنگام خواب روح انسان کجا می رود؟ ▪️این قسمت: صعود ▫️تجربه‌گر : آقای حسن تحققی .┄┅┅❅🌸🍂🍃🌹🍃🍂🌸❅┅┅┄ @khandehpak
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓آموزش گراتن سیب زمینی و قارچ🍓 😋 هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر را ۷ مرتبه برای برکت بخوانید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گوشت مورد استفاده گوساله بدون چربی می‌باشد.پیاز را نگینی ریز خرد کنید و سبزی جعفری را نیز ریز خرد کنید و به گوشت اضافه کنید .پس از آماده سازی مواد گوشتی قالب بزنید. توجه داشته باشید اگر از درب ظروف برای قالب زدن استفاده می‌کنید می‌بایست کف آن را با کیسه پلاستیکی بپوشانید تا هنگام خارج کردن مواد، شکل ظاهری آن از بین نرود. روی یک لایه همبرگر پنیر رنده شده بریزید و لایه بعدی را روی آن فیکس کنید و لبه های آنرا ببندید گوشت‌های قالب زده را به مدت یک ساعت درون یخچال استراحت دهید و سپس اقدام به سرخ کردن آن نمایید هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر را ۷ مرتبه برای برکت بخوانید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببنید🔉 🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥🍡🍥 🍓 آموزش کوردن بلو🍓 😋 هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر را ۷ مرتبه برای برکت بخوانید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 خلال بادام ۱/۳ پیمانه کره ۳۰گرم پیاز متوسط ۲عدد گوشت ۳۰۰گرم رب ۱قاشق غذاخوری آبغوره ۱قاشق غذاخوری نمک به میزان لازم زعفران به میزان زیاد ۱_ابتدا خلال بادام را کمی با کره تفت دهید تا بوی خامی آن بلند شود.۲_پیاز را به صورت خلالی درشت خورد و سرخ کنید.۳_به پیاز سرخ شده یک قاشق رب بیافزایید و کمی تفت دهید.۴_گوشت و خلال بادام تفت داده شده و زعفران را نیز به پیاز و رب اضافه کنید،به میزان لازم آب بریزید و در قابلمه را بگذارید تا گوشت کاملا بپزد.از همان ابتدا اب به مقدار کافی اضافه کنید تا مجبور نشوید در حین پخت خورش آب اضافه کنید۵_هنگامی که گوشت پخت آبغوره و نمک را اضافه کنید و صبر کنید تا آب خورش جمع شود و به اصطلاح جا بیوفتد۶_هنگامی که خورش جا افتاد و به روغن افتاد به ازای هر نفر یک زرده تخم مرغ روی خورش قرار دهید و روی زرده ها را زعفران بریزید ،در قابلمه را بگذارید تا زرده کاملا پخته شود هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر را ۷ مرتبه برای برکت بخوانید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
با صدا ببینید🔈 _آرد گندم ۱ لیوان _روغن مایع نصف لیوان برای شهدِ حلوا: _یک لیوان شیره _نصف لیوان گلاب _یک چهارم لیوان عصاره هل یا مقداری پودر هل _زعفران دم کرده ابتدا شیره رو که میتونه هر شیره ای باشه مثل خرما، انگور، سه شیره یا پنج شیره... با، گلاب، عصاره هل و زعفران دم کرده ترکیب کنید و حسابی هم بزنید و روی بخار آب کتری یا روی بخاری یا روی شوفاژ بذارید تا گرم بمونه. حالا یک لیوان آرد رو روی حرارت ملایم ۱۰ دقیقه تفت بدید تا خامیش گرفته بشه نذارید بسوزه، بعد یک دور الک کنید و تو ماهی تابه روغن بریزید وقتی که داغ شد آرد الک شده رو اضافه کنید، ۱۰ دقیقه هم بزنید تا آرد و روغن تفت بخورن و در آخر شهد رو اضافه کنید سریع ترکیب کنید تا گوله نشه، روی حرارت مدام هم بزنید تا حلوا گوشه ظرفتون جمع بشه و وقتی به حالت گهواره ای شکل تکون میدید گوشه ظرفتون جمع بشه و به ظرف تون نچسبه هنگام روشن کردن اجاق اللهم اجرنا من النار بگویید حتی هنگام خرید مواد غذایی سوره کوثر را ۷ مرتبه برای برکت بخوانید. اینم لینک کانال خانومای اشپز که خانوما همه باید بیان👇 ‍‌‌https://eitaa.com/joinchat/3691053134Ce3fbadb31a